23 - 29 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji: 25 Kasım Güneş Yayda süper ama Boğa ve Akrepler Dikkat !

25 Kasım Çarşamba Güneş +4 katsayısıyla Yay burcunu ve onu takip eden Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burçlarını olumlu olarak etkileyebilir. Ama Güneş Akrep burcuna çok yakın olduğundan (Güneş 02.46 derece Yayda) Akrepler ve 180 derecesindeki Boğa burçlarını olumsuz etkileyebilir. Güneş iyi anlamda canlılığı, organize olmayı, lider ve yapıcı kişileri simgeler. Güneş kötü anlamda ise egoist ve baskın olan kişileri simgeler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden konularda bir canlılık ve yeni organizasyonlar olabilir. Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden şeylerde ise egoistlik ve baskınlık hatta saldırganlık bile olabilir. Yani Boğa burcunu sembolize eden para konularında, ülkelerin mal-mülk ve toprak paylaşımlarıyla ilgili konularda, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerde, gizli örgütlerde, ülkelerin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğalgaz, vs) egoistlikten ve baskın olmaya çalışan bir takım kişilerden kaynaklı problemler çıkabilir. Buna karşın askeri konularda, komşu ülkelerde, her türlü iletişim ve hizmetlerde, uzun ve kısa yolculuklarda, vatani konularda, sosyal ve siyasi konularda, ülkelerin Başkanlık ve otoriteyle ilgili konularında, devlet kurumlarında, şirketlerde bir canlılık ve yeni organizasyonlar olabilir. (Kasım 2015 burç) (haftalık burç)

25 Kasım Çarşamba günü
Güneşden olumlu etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Irak, Suudi Arabistan, Ermenistan, Afganistan, Mısır, Yemen, Tunus, Libya, Kuveyt, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / IMF, FED (Federal Rezerv), NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş, Obama, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim
 
25 Kasım Çarşamba günü
Güneşden olumsuz etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Boğa ve Akrep burcunda olanlar)
Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği)

25 Kasım günü başta Amerika, Almanya, Fransa olmak üzere genelde bütün ülkelerin askeri ve vatani konularında bir canlanma gözlenebilir. Bu arada Işidin de Güneşin olumlu etkisinden nasibini aldığı görülmektedir. Güneşi ve Marsı Akrep burcunda olan Türkmenistan ile AB (Avrupa Birliği)'nin Güneşden yani egoist ve baskın kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Suriye, IMF, FED, NATO her ne kadar 25 Kasımda Güneşden olumlu etki alsalar da 25 - 29 Kasım arası Plütonun yıkıcı etkisinden de olumsuz olarak etkilenebilirler. (2015 haftalık burç)

27 Kasım Cuma ve 29 Kasım Pazar günleri Merkür +4 katsayısıyla Koç, Aslan, Terazi ve Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Yay, İkizler, Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Merkür iyi anlamda iletişimi, bilgi ve beceriyi simgeler. Merkür kötü anlamda ise hilekar ve kurnaz kişileri simgeler. Genel olarak Koç burcunu sembolize eden askeri konular, Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişiler, spekülatif konular (Borsa, vs), gençler, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Merkürü sembolize eden bilgili ve becerikli kişilerden, her türlü iletişim ve hizmetlerden, komşu ülkelerden olumlu etkiler alırken Yay burcunu sembolize eden Uzun yollar, Yabancı ülke ve kültürden kişiler, hukuk ve yasalar, İkizler burcunu sembolize eden kısa yollar, komşu ülkeler, ticari konular, her türlü iletişim, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmet (eğitim, ulaşım, vs), işçi ve çalışanlar, Balık burcunu sembolize eden devlet kurumları, şirketler Merkürü sembolize eden hilekar ve kurnaz kişilerden, iletişim problemlerinden, yalan haberlerden olumsuz olarak etkilenebilirler. Merkürün hem İkizler hem de Yay burcunu olumsuz etkilemesi uzun ve kısa yollarda iletişim problemlerine de işaret edebilir. Merkür Balık ve Başak burçlarını da olumsuz etkilediğinden toplu taşıma araçlarına (uçak, otobüs, gemi, metro, vs) özellikle dikkat edilmesi gerekebilir. (Kasım astroloji) (haftalık astroloji)
 
27 ve 29 Kasım günleri
Merkürden olumlu etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda olanlar)
Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Libya / NATO / Selahattin Demirtaş, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani
 
27 ve 29 Kasım günleri
Merkürden olumsuz etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu

27 ve 29 Kasım günleri başta NATO, Çin, Suriye, Suudi Arabistan gibi ülkelerin her türlü iletişim ve hizmetlerden, bilgi ve belgelerden, konuşma ve yazışmalardan, komşu ülkelerden, ticari konulardan olumlu etkiler alabilme ihtimalleri mevcuttur. Selahattin Demirtaş, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, ve Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin iletişim trafiği artabilir. Ancak Ermenistan, Yemen ve Ukrayna gibi ülkelerde iletişim problemleri olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun bir takım hilekar ve kurnaz kişilere, yalan bilgi ve belgelere, ulaşım ve iletişime dikkat etmeleri gerekebilir. Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız yani her ikisi de Yay, İkizler, Başak ve Balık burçlarından ise Merkürü sembolize eden kısa yollara, her türlü iletişime (yazışma, konuşma, internet, bilgi, belge, vs), her türlü hizmete (ulaşım, eğitim, sağlık, vs), ticari konulara, kurnaz ve hilekar kişilere dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür hangi evinizdeyse kurnaz ve hilekar kişiler hayatınızın o alanında kendini gösterebilir. (2015 Kasım burç)
 
Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda olanlar)
Amerika, Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, KKTC, Ermenistan, Türkmenistan, Mısır, Yemen, Tunus, Ukrayna / IMF, FED, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler) / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Almanya Başbakanı Angela Merkel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, İran Başkanı Hasan Ruhani

Bütün bir hafta Jüpiter düşük katsayıda olup başta Başak burçları olmak üzere Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Jüpiter düşük katsayıda iken fanatik ve sorumsuz kişileri, abartılı davranışları simgeler. Genel olarak Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetler (ulaşım, eğitim, sağlık, vs), işçi ve çalışanlar, Boğa burcunu sembolize eden para konuları, ülkelerin mal-mülk ve toprak paylaşımları, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişim, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, gruplar, Yay burcunu sembolize eden uzun yollar, yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan ve otorite sahibi kişiler, Balık burcunu sembolize eden devlet kurumları, şirketler sorumsuz ve fanatik kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Bilhassa uzun ve kısa yollarda, toplu taşıma araçlarında (uçak, otobüs, vs) sorumsuzluklara, fanatik kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. (Kasım 2015) (Kasım astroloji)

Amerika, İngiltere, Mısır gibi ülkelerin uzun ve kısa yollarda yada vatani konularda Jüpiteri sembolize eden fanatik kişilere yada sorumsuz kişilere dikkat etmesi gerekebilir. AB ve BM gibi kuruluşlar Jüpiteri sembolize eden kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden (Suriyeli mülteciler, vs) olumsuz etki almaları olasıdır. IMF ve FED gibi para kuruluşları ise sorumsuz kişi yada devletlerden olumsuz etkiler alabilir. (Kasım 2015)

Yükselen Koç (6 ve 7.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 9.ev süper)
Yükselen Boğa (5 ve 6.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 8.ev süper)
Yükselen İkizler (4 ve 5.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 7.ev süper)
Yükselen Yengeç (3 ve 4.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 6.ev süper)
Yükselen Aslan (2 ve 3.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 5.ev süper)
Yükselen Başak (1 ve 2.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 4.ev süper)
Yükselen Terazi (12 ve 1.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 3.ev süper)
Yükselen Akrep (11 ve 12.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 2.ev süper)
Yükselen Yay (10 ve 11.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 1.ev süper)
Yükselen Oğlak (9 ve 10.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 12.ev süper)
Yükselen Kova (8 ve 9.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 11.ev süper)
Yükselen Balık (7 ve 8.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 10.ev süper)

Yükselen burcunuz ve Detay yazının en altındadır.
 
Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

23 - 29 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 23 Kasım Ay
23 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir. (Vatani konular, dalgalanmalar para konularını, spekülatif konuları olumsuz etkileyebilir.)

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüs
23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir. (Vatani konular öfkeli özgürlükçü kişilerden olumsuz etkilenebilir.)

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüs
23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29 Kasım Venüs
28, 29 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir. (Türkiyenin Güneşi Akrep, Marsı Terazi olduğundan 28 ve 29 Kasım günleri sosyal, siyasi ve para konularından, talepkar kişilerden olumsuz etkiler alabilir.)

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plüto
25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir. (Vatani konular, askeri konular, sosyal ve siyasi konular, Başkan ve otorite konumundaki kişiler olumsuz değişimlerle karşılaşabilirler. Örneğin Suriye, IMF, FED, NATO gibi ülkeler yada kuruluşlar olumsuz değişimlere maruz kalabilir.)

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 25 Kasım Güneş
25 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler Boğa, Akrep burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 27, 29 Kasım Merkür
27, 29 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25 Kasım Güneş
25 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 27, 29 Kasım Merkür
27, 29 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
10 Kasım Şanlıurfa'da ard arda deprem! AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre saat 09.59’da merkez üssü Tülmen Mahallesi olan 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Düşük katsayıdaki Satürnün Akrep burcundaki olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/sanliurfa-da-ard-arda-deprem--gundem-2145796/)

10 Kasım Borsa ilk seansı yüzde 0,4 kayıpla 81 bin 718 puandan tamamladı. (Satürnün para ve bankacılık konularını simgeleyen Boğa ve Akrep burçlarını olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/12/31000/31529/)


14 Kasım Paris’te kanlı cuma: En az 160 ölü (Marsın Terazi burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Fransanın Güneşi Terazi Marsı İkizler. 09 Kasım haftası için yaptığımız yorumlarda da 14 Kasımın haftanın en yoğun günü olabileceğini ve Marsdan olumsuz etki alan ülkeler arasında Fransa ve Cumhurbaşkanı Hollande da yazmıştık. http://blog.milliyet.com.tr/09---15-kasim-2015-haftalik-burc-astroloji--14-kasim-haftanin-en-yogun-gunu--/Blog/?BlogNo=513493) (http://www.milliyet.com.tr/paris-te-kanli-cuma-en-az-60-olu-gundem-2147761/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 23 - 29 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (6 ve 7.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pzt(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Çrş(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 9.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 10.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (5 ve 6.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Çrş(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 8.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 9.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Pzt(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen İkizler (4 ve 5.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Çrş(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 7.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 8.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Pzt(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yengeç (3 ve 4.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Çrş(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 6.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 7.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Pzt(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Aslan (2 ve 3.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 5.evde Çrş(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 5.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 6.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Pzt(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Başak (1 ve 2.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 4.evde Çrş(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 4.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 5.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Pzt(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Terazi (12 ve 1.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 3.evde Çrş(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 3.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 4.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Pzt(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir

Jüpiter 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Akrep (11 ve 12.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 2.evde Çrş(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 2.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 3.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Pzt(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir

Jüpiter 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yay (10 ve 11.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Çrş(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 1.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 2.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Pzt(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir

Jüpiter 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Oğlak (9 ve 10.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 1.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Pzt(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir

Jüpiter 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 12.evde Çrş(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 12.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (8 ve 9.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 3.evde Pzt(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir

Jüpiter 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 11.evde Çrş(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 11.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 12.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Balık (7 ve 8.evlere Dikkat / Çrş, Cuma, Pazar 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 2.evde Pzt(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir

Jüpiter 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), 23, 24, 25, 26 Kasım Uranüsün (Kova), 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28, 29 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 10.evde Çrş(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 10.evde Cuma(+4), Pazar(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 27, 29 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27, 29 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 11.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 23 Kasım Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 28, 29 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 25 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25, 26, 27, 28, 29 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!