16 - 22 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji: 17 Kasım Ay Kovada süper ama 22 Kasıma Dikkat !

Haftanın önemli olaylarını sırayla gidecek olursak 16 Kasım Pazartesi günü Jüpiter Başakda +3 katsayısında olup Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlakları sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Başak, İkizler, Yay ve Balık burçlarını olumsuz etkileyebilir. Yani bu günde para konuları, bankacılık konuları, vatani konular, işveren, Başkan, patron ve otorite konumundaki kişiler cömert kişilerden, hukuk ve yasalardan yada yabancı ülke ve kültürlerden olumlu etkiler alabilirler. Ama İşçi ve çalışanlar, her türlü hizmet (sağlık, eğitim, vs) ve iletişim (internet, ulaşım, uzun ve kısa yollar, uzak yerlere yapılan kara, hava ve deniz yolculukları vs), ticari konular, Hukuk ve yasalar, Büyük devlet kurumları, şirketler fanatik yada sorumsuz kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Örneğin uzun ve kısa yolculuklarında fanatik ve sorumsuz kişilere dikkat edilmelidir. İletişimle ilgili konularda sorumsuz kişiler yüzünden sorunlar çıkabilir. Hukuk ve yasalar yine sorumsuz kişilerden olumsuz etkiler alabilir. (Kasım 2015 burç) (haftalık astroloji)
 
16 Kasım Pazartesi günü
Jüpiterden olumlu etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burcunda olanlar)
İngiltere, Türkmenistan / IMF, FED (Federal Rezerv), AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler) Örneğin IMF ve FED gibi para kuruluşları cömert ve zengin kişilerden olumlu etkiler alabilirler. AB ve BM ise yabancı ülke ve kültürlerden olumlu etkiler alabilirler. (haftalık burç)
 
Jüpiterden olumsuz etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Başak, İkizler, Yay ve Balık burcunda olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah. Sizin de Natal Güneş ve Marsınız Başak, İkizler, Yay ve Balık burçlarından ise Jüpiteri simgeleyen fanatik ve sorumsuz kişilerden, hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden, uzun yolculuklardan, yüksek öğrenimle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz. (Kasım astroloji)

17 Kasım Salı günü Ay Kovada +5 katsayısında olacağından başta Kovalar olmak üzere Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay ve Balık burçlarını simgeleyen şeyler Ay.ı simgeleyen vatani konulardan, üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilirler. Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyler ise Ay.ı sembolize eden aşırı hassas kişilerden, ülke güvenliği ve vatani konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Yani para konuları, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), bankacılık konuları üretimle ilgili yada vatani konulardan olumlu etkiler alabilir. Uzun ve kısa yollarda (kara, hava ve deniz ulaşımı), her türlü hizmette güvenlik artabilir. Gizli saklı işlerde, Büyük devlet kurumlarında, şirketlerde de güvenlik artabilir. Şirketler ve devlet kurumları üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Özgürlükçü kişiler vatansever kişilerden olumlu destek alabilir. Teknolojik konularda da üretim ve güvenlik artabilir. Her türlü hizmetlerde (sağlık, eğitim, ulaşım, vs) güvenlik artabilir. Hukuk ve yasalar vatani konulardan olumlu etkiler alabilir. Ancak vatani konular, ülke güvenliği, Başkan, patron ve otorite konumundaki kişiler aşırı hassas kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (2015 Kasım burç)
 
17 Kasım Salı günü
Ay.dan olumlu etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay ve Balık burcunda olanlar)
Rusya, Japonya, Kuzey Kore, İsrail, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ermenistan, Türkmenistan, Yemen, Libya, Kuveyt, Ukrayna / AKP, CHP, MHP / AB (Avrupa Birliği) / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, İran Başkanı Hasan Ruhani, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah
 
Ay.dan olumsuz etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Yengeç ve Oğlak burcunda olanlar)
IMF, FED (Federal Rezerv)

18, 19, ve 20 Kasım günleri Satürnün katsayısı +4 olacağından başta Yay burçları olmak üzere Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak ve Balıklar olumlu etkiler alırken Boğa ve Akrep burçları Satürnden olumsuz etkiler alabilirler. Kısaca diyebiliriz ki bu tarihlerde para konularında, bankacılık konularında engel, yasak ve bunalımlar olabilir. Örneğin Başkan, patron ve otorite sahipleri para konularında cimrilik yapabilirler. Natal Güneşi ve Marsı Boğa ve Akrep burcunda olan kişilerin Satürnü simgeleyen otorite konumundaki kişilerle (Patron, vs) işleri varsa bu günlere dikkat etmeliler. Yada bu kişiler kariyerlerinden ötürü bunalabilirler. (2015 haftalık burç)

18, 19 ve 20 Kasım günleri
Satürnden olumlu etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak ve Balık burcunda olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Işid, Suriye, İran, Irak, Ermenistan, Mısır, Yemen, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / HDP / IMF, FED (Federal Rezerv), NATO, PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah

Bu ülkeler, gruplar yada kişiler Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerden yada disiplinli ve tedbirli çalışmalardan, hayatlarındaki sadık ve güvenilir kişilerden olumlu etkiler alabilirler. (Kasım 2015)
 
Satürnden olumsuz etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Boğa ve Akrep burcunda olanlar)
Hem Güneşi hem de Marsı Boğa ve Akrep burcunda ülke veya ünlü kişiler yok ama Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail Devletinin Boğa burcundaki Natal Güneşini simgeleyen ülkedeki İsrailli gençler Satürnün olumsuz yönünü simgeleyen bir takım engel, yasak ve bunalım yaratan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Yada İsrail Devletinin keyfini kaçırıcı bir takım engeller başka ülkelerin Başkanları tarafından konabilir. Sizin de Natal Güneşiniz ve Marsınız Boğa ve Akrep burcundaysa 18, 19 ve 20 Kasım tarihlerinde Satürnü simgeleyen hayatınızdaki otorite konumundaki kişilerden engelleyici yada kısıtlayıcı bir etki alabilirsiniz.
 
22 Kasım Pazar günü Haftanın ve Ayın en yoğun günü !
22 Kasım günü Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüs, Neptün ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bu gün toplam -9 katsayısı ile hem haftanın hem de ayın en yoğun günü sayılabilir. Bu günde en yoğun etkiyi Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyler alabilir. (Kasım 2015)
 
22 Kasım Koç ve Teraziler Ay, Merkür, Venüs, Mars, Uranüs ve PLütona Dikkat !
Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri ile Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, güvenlikle ilgili konulardan, Merkürü sembolize eden her türlü iletişimden (konuşma, yazışma, internet, bilgi, belge, ulaşım, vs), kurnaz ve hilekar kişilerden, Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, talepkar kişilerden, Marsı sembolize eden öfkeli ve saldırgan kişilerden, Uranüsü sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplardan, aykırı ve asi kişilerden, Plütonu sembolize eden öldürücü ve olumsuz değişimlerden (ölüm, yıkım, vs) olumsuz etkiler alabilirler. Sosyal ve siyasi konularda yada askeri konularda öldürücü olaylar olabilir (Mars ve PLüton her ikisi de -1). (Kasım 2015 burç)
 
22 Kasım Yengeç ve Oğlaklar Güneş, Ay, Venüs, Jüpiter, Uranüs ve Plütona Dikkat !
Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konular ile Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite konumundaki kişiler Güneşi sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, gençlerden, spekülatif konulardan, baskın ve egoist kişilerden, Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, aşırı hassas ve duygusal kişilerden, Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, talepkar kişilerden, Jüpiteri sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan, fanatik ve sorumsuz kişilerden, Uranüsü sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplardan, asi ve aykırı kişilerden, Plütonu sembolize eden olumsuz değişimlerden (ölüm, yıkım, vs) olumsuz etkiler alabilirler. (Kasım astroloji)
 
22 Kasımda olumsuz etkiler alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcunda olanlar)
Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED (Federal Rezerv) / NATO

22 Kasımda Natal Güneşi ve Marsı Koç ve Terazi burcunda olanlar Natal Güneşi ve Marsı İkizler, Yengeç, Başak ve Kova burcundan kişilere dikkat etmeliler. Natal Güneşi ve Marsı Yengeç ve Oğlaklar ise Natal Güneşi ve Marsı Terazi ve Yay burçlarına dikkat etmeliler. Dünya genelinde ise Güneşi Koç burcunda olan Işid ve İran Güneşi Yengeç ve Marsı İkizlerde olan Amerikan Devletinden olumsuz etkiler alabilir. 22 Kasımda Amerikanın haricinde Mısır, Libya, Ukrayna ve Ermenistan gibi ülkelerin de saldırı ve öfke potansiyeli artabilir. Bu durumdan Güneşi, Marsı Koç ve Terazi burçlarından ülkeler olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Türkiyenin Marsı Terazide olduğundan bu ülkelerin içinde en çok Ermenistan yada Mısıra dikkat etmesi gerekebilir. (2015 Kasım burç)

22 Kasımda Suriyenin içindeki karışıklık ve yıkım artabilir. Suriyenin kendi kendini olumsuz etkilediği görülmektedir. Rusya Başkanı Putinin Güneşi Terazi ve Marsı Yay olduğundan 22 Kasımda öfke ve saldırı potansiyeli olabilir. Bu öfkesini Yengeç ve Oğlaklara büyük bir ihtimalle Güneşi Yengeç burcundaki Amerikaya gösterebilir. (haftalık burç)

Yükselen Koç (1, 6, 7, 8.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 9.ev, Salı 11.ev süper)
Yükselen Boğa (12, 5, 6, 7.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 8.ev, Salı 10.ev süper)
Yükselen İkizler (11, 4, 5, 6.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 7.ev, Salı 9.ev süper)
Yükselen Yengeç (10, 3, 4, 5.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 6.ev, Salı 8.ev süper)
Yükselen Aslan (9, 2, 3, 4.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 5.ev, Salı 7.ev süper)
Yükselen Başak (8, 1, 2, 3.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 4.ev, Salı 6.ev süper)
Yükselen Terazi (7, 12, 1, 2.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 3.ev, Salı 5.ev süper)
Yükselen Akrep (6, 11, 12, 1.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 2.ev, Salı 4.ev süper)
Yükselen Yay (5, 10, 11, 12.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 1.ev, Salı 3.ev süper)
Yükselen Oğlak (4, 9, 10, 11.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 12.ev, Salı 2.ev süper)
Yükselen Kova (3, 8, 9, 10.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 11.ev, Salı 1.ev süper)
Yükselen Balık (2, 7, 8, 9.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 10.ev, Salı 12.ev süper)

Yükselen burcunuz ve Detay yazının en altındadır.
 
Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

16 - 22 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 22 Kasım Ay
22 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu simgeleyen
konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüs
6, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu simgeleyen
konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 16 Kasım Jüpiter
16 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiter
18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 22 Kasım Venüs
20, 21, 22 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 16, 18, 19, 22 Kasım Mars
16, 18, 19, 22 Kasım Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık
burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneş
18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) egoist ve baskın kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 18, 19, 20, 22 Kasım Merkür
18, 19, 20, 22 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 18, 19, 20 Kasım Satürn
18, 19, 20 Kasım Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Boğa, Akrep burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 21 Kasım Satürn
21 Kasım Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 16, 22 Kasım Plüto
16, 22 Kasım Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 17 Kasım Ay
17 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Kova, Aslan, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19 Kasım Ay
19 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Kova, Aslan, Başak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 16, 17, 21, 22 Kasım Neptün
16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz ve düşüncesiz kişiler Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 16 Kasım Jüpiter
16 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular iyimser, cömert ve idealist kişiler
Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 18, 19, 20 Kasım Satürn
18, 19, 20 Kasım Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir.

Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 17 Kasım Ay
17 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
31 Ekim Türk savaş uçakları IŞİD’i vurdu. (31 Ekimde Ay.ın İkizler burcuda yüksek katsayıda olması bütün buçları AY.ı simgeleyen vatani konularda olumlu etkiledi. Bu olay da AY.ın İkizler burcunda yüksek katsayıda olmasına örnek olaydır.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/turk-savas-ucaklari-isidi-vurdu-974033/)

01 Kasım Genel Seçimleri AKP kazandı. (26 Ekim haftalık yazımızda 01 Kasım seçimleri için yazımızın en sonunda AKP'Nin Natal Güneşinin diğer partilere göre yüksek olduğunu, MHP ile bir çekişme yaşayabileceğini ve kıl payı da olsa seçimleri kazanabileceğini yazmıştık. http://blog.milliyet.com.tr/26---01-kasim-2015-haftalik-burc-astroloji--29-ekim-ve-01-kasim-da-marsa-dikkat--/Blog/?BlogNo=512267) (http://www.milliyet.com.tr/secim-sonuclari-2015-istanbul--gundem-2141026/)

02 Kasım 1 Kasım Genel Seçimleri`nin Ak Parti`nin zaferiyle sonuçlanmasıyla cuma günü 2.91 seviyesinden işlem gören dolar/TL 2.77 seviyelerine geriledi. (Ay.ın Yengeçde yüksek katsayıda olmasına örnek olay.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/dolar-2-5-ayin-dibinde/30000/30696/)

03 Kasım İzmir'de, 2013'teki 'Askeri casusluk' davasını düzenleyen emniyet yetkilileri ve bürokratlara yönelik operasyon başladı. (Satürnün Akrep, Başak ve Balık burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay. Akrep burcu gizli saklı işleri ve bunlarla uğraşanları yani Askeri Casusluk gibi, Başak burcu işçi ve çalışanları yani emniyet yetkililerini, bürokratları ve Balık burcu ise devlet kurumlarını simgelemektedir. Satürn Yay burcunda düşük katsayıda ama en çok Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir demiştik 02 Kasım haftası yorumlarımızda.) (http://www.milliyet.com.tr/izmir-de-operasyon-polisler-de-gundem-2142061/)

06 Kasım Dolar alev aldı! Dün 2.8775`e kadar yükselen ardından aşağı yönlü bir seyir izleyen dolar/TL ABD verisinin ardından 2,93`e yaklaştı. (Güneşin Boğa ve Aslan burçlarını olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/11/31000/31201/)

07 Kasım Şili'de 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Yay burcundaki Satürnün Akrep burcuna yaptığı olumsuz etkiye örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/flas-sili-de-6-8-buyuklugunde/dunya/detay/2144362/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 16 - 22 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (1, 6, 7, 8.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 9.ev, Salı 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 6.evde Pzt(+3/-3) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 6.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 7.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 8.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 10.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Salı(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Prş(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Yükselen Boğa (12, 5, 6, 7.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 8.ev, Salı 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 5.evde Pzt(+3/-3) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 5.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 6.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 6.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 7.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 9.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Salı(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Prş(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Ay 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen İkizler (11, 4, 5, 6.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 7.ev, Salı 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 4.evde Pzt(+3/-3) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 4.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 5.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 5.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 6.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 8.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Salı(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Prş(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Ay 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yengeç (10, 3, 4, 5.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 6.ev, Salı 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 3.evde Pzt(+3/-3) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 3.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 4.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 4.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 5.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 5.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 6.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 7.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Salı(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Prş(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Ay 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Aslan (9, 2, 3, 4.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 5.ev, Salı 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 2.evde Pzt(+3/-3) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 2.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 3.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 3.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 4.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 4.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 5.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 6.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Salı(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Prş(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Başak (8, 1, 2, 3.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 4.ev, Salı 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 1.evde Pzt(+3/-3) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 1.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 2.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 2.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 3.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 3.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 4.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 5.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Salı(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Prş(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Terazi (7, 12, 1, 2.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 3.ev, Salı 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 1.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 2.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 2.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 3.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 4.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Salı(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Prş(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 12.evde Pzt(+3/-3) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 12.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Akrep (6, 11, 12, 1.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 2.ev, Salı 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 1.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 2.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 3.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Salı(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Prş(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 11.evde Pzt(+3/-3) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 11.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 12.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yay (5, 10, 11, 12.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 1.ev, Salı 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Merkür 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 1.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 2.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Salı(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Prş(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 10.evde Pzt(+3/-3) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 10.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 11.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 12.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 12.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Yükselen Oğlak (4, 9, 10, 11.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 12.ev, Salı 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 1.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Salı(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Prş(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 9.evde Pzt(+3/-3) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 9.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 10.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 11.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 11.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Merkür 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (3, 8, 9, 10.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 11.ev, Salı 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Salı(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 1.evde Prş(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Neptün 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 8.evde Pzt(+3/-3) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 8.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 9.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 10.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 10.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Merkür 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 12.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Balık (2, 7, 8, 9.evlere Dikkat / Çrş, Prş, Cuma 10.ev, Salı 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Ay 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 7.evde Pzt(+3/-3) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 7.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1)  kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak)  simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 8.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 18, 19, 22 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.  Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz
17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 9.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 16, 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 16, 18, 19, 22 Kasım Marsın (Koç), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 19 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 21, 22 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Merkür 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 22 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Çrş(+4), Prş(+4), Cuma(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 17, 22 Kasım Ay.ın (Yengeç), 16, 17, 19, 20, 21, 22 Kasım Uranüsün (Kova), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 20, 21, 22 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 21 Kasım Satürnün (Oğlak), 16, 22 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenlerini 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18, 19, 20 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 21 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 11.evde Pzt(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Jüpiterin (Yay), 18, 19, 20, 21, 22 Kasım Güneşin (Aslan), 18, 19, 20, 22 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 18, 19, 20, 21 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 16 Kasım Jüpiterin (Yay), 17 Kasım Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 16, 22 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 12.evde Salı(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 17 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Prş(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova, Aslan, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!