07 - 13 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji: 08 Aralık Merküre Dikkat, Neptün ve Balıklar ise süper !

Hafta boyunca Mars, Jüpiter, Uranüs ve PLüto düşük katsayılarda seyredecek. Özellikle 08 Aralık Salı günü Merkür -2 katsayısında olup Yay burcunu ve Yay.ın 180 derecesinde yer alan İkizler burcunu, 60 derecesindeki Kova burcunu, 120 derecesindeki Aslan burcunu olumsuz olarak etkileyecektir. Çünkü Merkür rahatsız olduğu Yay burcunda ve düşük katsayıdadır. Merkür Oğlak burcuna (27.20 derece Yay) çok yakınlaşması yüzünden Oğlak burcunu ve 90 derecelerindeki Terazi ve KOç burcunu 180 Derecesindeki Yengeç burcunu da olumsuz olarak etkileyecektir. (Aralık 2015 burç) (haftalık burç)

08 Aralık Salı günü Merkür Yay burcunu sembolize eden bize göre Yabancı ülke ve kültürleri ve bunlarla ilgili konuları, uzun yolculukları (uçak, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları; İkizler burcunu sembolize eden kısa yolları ve yolculukları (otobüs, araba, vs), bize göre komşu ülkeleri (Rusya, Suriye, vs), her türlü iletişimle ilgili konuları (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, vs), ticari konuları; Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişileri, geleceğe dair plan ve projeleri, bilimsel ve teknolojik konuları; Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (borsa, altın, döviz, vs); Oğlak burcunu sembolize eden ülkedeki Başkan konumundaki kişileri, şirket patronlarını, emir veren otorite sahiplerini; Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri; Koç burcunu sembolize eden ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimlerini, yapılacak yeni başlangıçları; Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları, ülkelerin güvenliğini, üretimle ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir. (haftalık burç)

Kısaca Merkürün olumsuz yönünü sembolize eden iletişimsiz, hilekar ve kurnaz kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak ve Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin yurt dışıyla ilgili konularda, uzun ve kısa yolculuklarda iletişim problemleri olabilir. Komşu ülkelerle iletişim problemleri yaşanabilir. Kişiler olarak da başta Yay burcu hangi evinize düşüyorsa o konularda ve buna bağlı olarak Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak ve Kova burçları hangi evlerinize düşüyorsa o konularda Merkürü sembolize eden iletişim problemleriyle, hile ve kurnazlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. (haftalık astroloji) (Aralık astroloji)

Haftanın en olumlu gezegeni ise Balık burcunun yöneticisi Neptündür. Hemen Hemen bütün bir hafta boyunca Neptün bütün burçları olumlu etkileyecektir. Natal gezegenleri Balık burcunda olan kişiler Natal gezegenlerinin sembolize ettiği konularda çok olumlu etkiler alabilirler. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlunun da Natal Güneş ve Merkürleri Balık burcunda olduğundan her ikisi de kendilerini daha iyi ifade edebilir ve iletişimleri Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlardan, diğer devletlerden, yardımsever, merhametli kişilerden olumlu etkiler alabilir. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğanın Güneş ve Merkürüne ek olarak Venüsü de Balık burcunda olduğundan Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konuları, para konuları da Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlardan, vakıflardan olumlu etkiler alabilir. Kişisel olarak sizin de Natal gezegenlerinizden biri Balık burcundaysa o gezegeni sembolize eden konularda Büyük kurumlardan, yardımsever ve merhametli, özverili kişilerden olumlu etkiler alabilirsiniz. Balık burcundaki Natal gezegeninizin bulunduğu ev de çok önemli tabiki. Yazımızın sonunda Yükselen burçlara göre yorumlardan kendi burcunuzu okuyabilirsiniz.

08 Aralık Salı
Merkürden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda olanlar)
Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Mısır, Lübnan, Libya, Kuveyt, Nijerya / HDP, AKP / IMF, FED, NATO / PKK / Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

08 Aralık Salı
Merkürden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Marsı Boğa, Akrep burcunda olanlar)
Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan / MHP / AB (Avrupa Birliği) / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

08 Aralık günü Merkürden olumlu etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler Merkürden olumsuz etkiler alan ülke, grup ve kişileri Merkür bazında (her türlü iletişim, bilgi, belge, ticari konular) olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin Suriye Başkanı Esad bir takım yanlış bilgi ve belgelerle Amerika, Rusya gibi ülkeleri yanıltabilir. (Aralık astroloji) (2015 haftalık burç)

Bütün bir hafta
Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda olanlar)
Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO

Bütün bir hafta
Plütondan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Belçika, Işid, İran, Yemen / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad / MHP / AB (Avrupa Birliği) / PYD, DHKP-C

Bütün bir hafta Plütondan olumlu etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler Plütondan olumsuz etkiler alan ülke, grup ve kişileri Plüton bazında (olumsuz değişimler, ölüm, yıkım, vs) olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin Işid Natoya karşı yada Suriye Başkanı Esadın kendi ülkesi olan Suriyeye karşı yıkıcı olması olasılığı mevcut. Yunanistan Başbakanı Çipras da para kuruluşları olan IMF ve FED'e karşı olumsuz değişimlere sebep olabilir. Çok enteresandır ki ABD Başkanı Obama'nın da Suriyeye karşı yıkıcı değişimlere neden olma olasığı gözükmektedir. Bu tablodan anlaşılan Suriye ve Irak gibi ülkelerin yıkıcı değişimlerle karşı karşıya kalması ve bu durumdan NATO ile IMF ve FED gibi para kuruluşlarının da olumsuz etkilenmesi olasılığı mevcut. Ayrıca IŞidin güçlenmesi de söz konusu olabilir. (2015 Aralık burç) (2015 Aralık burç)

Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Mısır, Lübnan, Libya, Kuveyt, Nijerya / HDP, AKP / IMF, FED, NATO / PKK / Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Marsdan olumsuz etki alan bu ülkeler, gruplar ve kişiler öfkeli ve saldırgan kişilerden başka ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimlerinden olumsuz etkiler alabilirler. (2015 haftalık burç)

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Belçika, Filistin, Türkiye, KKTC, Işid, Suriye, İran, Irak, Türkmenistan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / IMF, FED, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler), NATO / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, PYD Başkanı Salih Müslim

Jüpiterden olumsuz etki alan bu ülkeler, gruplar ve kişiler sorumsuz, fanatik kişilerden, kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilirler. Belçika, Filistin, Türkiye, Suriye gibi ülkelerin Jüpiteri sembolize eden kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, sorumsuz ve fanatik kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu arada Işidin de Jüpiteri sembolize eden kendisine göre yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etki alma olasılığı mevcut. (Aralık 2015)

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneşi ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden de olumsuz etki aldığı görülmektedir. Yani Suriyede hem ölümcül yıkıcı değişimler olurken hem de Uranüsden olumlu etkiler alan ülke, grup ve kişilerden (Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, vs) huzursuzluk verici etkiler alabilir.

Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(
Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya / PKK / CHP, HDP, AKP / Başbakan Davutoğlu, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Abdullah Öcalan, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Selahattin Demirtaş, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Julian Assange

Natal gezegenleri İkizler / Başak olanlar Merkürün bulunduğu evlerden olumsuz etki gelebilir. (Aralık 2015 burç)
Natal gezegenleri Balık olanlar Neptünün bulunduğu evlerden olumlu etki gelebilir. (haftalık astroloji)

Yükselen Koç (9, 1, 3, 4, 5, 7, 10, 11.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Boğa (8, 12, 2, 3, 4, 6, 9, 10.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen İkizler (7, 11, 1, 2, 3, 5, 8, 9.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Yengeç (6, 10, 12, 1, 2, 4, 7, 8.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Aslan (5, 9, 11, 12, 1, 3, 6, 7.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Başak (4, 8, 10, 11, 12, 2, 5, 6.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Terazi (3, 7, 9, 10, 11, 1, 4, 5.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Akrep (2, 6, 8, 9, 10, 12, 3, 4.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Yay (1, 5, 7, 8, 9, 11, 2, 3.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Oğlak (12, 4, 6, 7, 8, 10, 1, 2.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Kova (11, 3, 5, 6, 7, 9, 12, 1.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
Yükselen Balık (10, 2, 4, 5, 6, 8, 11, 12.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
 
Yükselen burcunuz (daha kesinleştirilmiş yeni düzenlemesi ile) ve Detay yazının en altındadır.
 
Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.
 
07 - 13 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !

Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09, 10 Aralık Jüpiter
07, 08, 09, 10 Aralık Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 11, 12, 13 Aralık Jüpiter
11, 12, 13 Aralık Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 07 Aralık Ay
07 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09, 10, 11 Aralık Venüs
07, 08, 09, 10, 11 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09 Aralık Merkür
07, 08, 09 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 12 Aralık Ay
12 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 13 Aralık Ay
13 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
Balık burcunu ve bütün burçları iyi etkileyen transit: 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık Neptün
08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık burcunu ve bütün burçları sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
24 Kasım Dolar fırladı, borsa çakıldı! (Güneş Yay burcunda parlıyor ama Akrep ve Boğaları olumsuz etkiliyor. Boğa burcu para konularını sembolize etmektedir.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/11/32000/32648/)

24 Kasım Suriye sınırında Rus savaş uçağı düşürüldü. (Yay burcundaki Güneşin Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay. Türkiye'nin Güneşi de Akrep burcu ve baskın kişilerden olumsuz etki almasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/suriye-sinirinda-ucak-dustugu-gundem-2152701/)

26 Kasım Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye’den Rusya’ya giden Türklere Moskovada havaalanında Rus görevlilerce güçlük çıkarıldığı belirtiliyor. (Başak burcundaki Jüpiterin uzun ve kısa yolları sembolize eden hem Yay hem de İkizler burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay. Yay burcunu sembolize eden uzun yolculuklar Jüpiteri sembolize eden abartılı davranışlardan ve fanatik kişilerden olumsuz etkiler alamkta.) (http://www.milliyet.com.tr/turk-yolcular-bize-kacak-gundem-2154030/)

27 Kasım Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR’larıyla ilgili yayımladıkları haberle ilgili soruşturmada “terör örgütüne yardım”, “casusluk” ve “gizli belgeleri yayınlamak” suçlarından tutuklandı. (16 Haziran 1961 doğumlu Can Dündar'ın Güneşi İkizler Marsı Aslanda ve İkizler burcundaki Güneşi hukuk ve yasaları simgeleyen Tr (Transit) Jüpiterden ve Merkürü simgeleyen kurnaz kişilerden olumsuz etki almakta. 02 Aralıktan itibaren ise hem Güneşi hem de Marsı Tr Marsdan olumsuz etki alacağından Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik güçlerine, öfkeli, saldırgan ve tartışmacı kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Can Dündar'a Allah kolaylık versin !) (http://www.milliyet.com.tr/tutuklandilar-gundem-2154447/)

28 Kasım Tahir Elçi çatışmada öldürüldü. (Bu olay Başak burcundaki Jüpiterin Yay burcunu olumsuz etkilemesine örnek bir olay sayılabilir. Jüpiter fanatik kişileri Yay burcu ise hukuk ve yasaları ve bunlarla uğraşan kişileri simgeler. Tahir Elçinin de en belirgin özelliği Diyarbakır Baro Başkanı oluşudur. Ayrıca yasa dışı PKK'nın da hem Güneşi hem de Marsı Jüpiterin yönetimindeki Yay burcundadır. Jüpiterin katsayısı düştükçe PKK'nın hareket ve davranışları fanatikliğe doğru kaymaktadır. Tahir Elçiye Allah'dan rahmet dilerim.) (http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-da-baro-baskanina-gundem-2155136/)

29 Kasım Putin 3 madde sıraladı yine de eskisi gibi olmaz dedi. (Bu olay da Jüpiterin katsayısının düşmesine örnek sayılabilir. Çünkü Putinin Güneşi Terazi olsa da Marsı Yay burcundadır ve Jüpiterin katsayısı düştükçe kendisi fanatik ve abartılı davranışlar sergileyebilir. Aslında Cumhurbaşkanı Erdoğanın da Marsı Yay burcundadır. Bu yüzden iki cambaz bir ipte oynamaz.) (http://www.milliyet.com.tr/3-madde-siraladi-yine-de-eskisi/dunya/detay/2155649/default.htm)

29 Kasım Türkiye ve AB arasında sığınmacı uzlaşması. Times gazetesine göre AB Türkiye'ye verdiği tavizlerle mülteci krizine çözüm bulmaya çalışıyor. (Bu olay Natal Güneşi ve Marsı Akrepde olan AB'nin Jüpiterden yani kendine göre yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etki almasına örnektir. AB Suriyeli mülteciler yüzünden bir takım tavizler vermek zorunda kalmıştır. Ancak bu anlaşmayı yapan Güneşi Balık Marsı İkizler olan Başbakan Davutoğlu ile Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğanın Merkürü sembolize eden her türlü yanıltıcı bilgi ve belgeye karşı dikkat etmesi gerekebilir.) (http://www.milliyet.com.tr/turkiye-ve-ab-arasinda-siginmaci/dunya/detay/2155794/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 07 - 13 Aralık haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç (9, 1, 3, 4, 5, 7, 10, 11.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Koç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 1.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Boğa)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (İkizler)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Yengeç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Aslan)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Başak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Terazi)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 7.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Akrep)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Yay)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Oğlak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 10.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Kova)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Balık)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Boğa (8, 12, 2, 3, 4, 6, 9, 10.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Boğa)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (İkizler)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Yengeç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Aslan)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Başak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Terazi)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 6.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Akrep)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Yay)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Oğlak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 9.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Kova)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Balık)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Koç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 12.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen İkizler (7, 11, 1, 2, 3, 5, 8, 9.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (İkizler)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Yengeç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Aslan)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Başak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Terazi)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 5.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Akrep)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Yay)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Oğlak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 8.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Kova)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Balık)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Koç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 11.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Boğa)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Yengeç (6, 10, 12, 1, 2, 4, 7, 8.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Yengeç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Aslan)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Başak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Terazi)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 4.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Akrep)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Yay)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Oğlak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 7.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Kova)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Balık)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Koç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 10.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Boğa)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (İkizler)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Aslan (5, 9, 11, 12, 1, 3, 6, 7.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Aslan)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Başak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Terazi)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 3.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Akrep)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Yay)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Oğlak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 6.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Kova)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Balık)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.

9.ev (Koç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 9.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Boğa)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (İkizler)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Yengeç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Başak (4, 8, 10, 11, 12, 2, 5, 6.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Başak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Terazi)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 2.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Akrep)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Yay)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Oğlak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 5.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Kova)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Balık)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Koç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir.
Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 8.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Boğa)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (İkizler)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Yengeç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Aslan)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Terazi (3, 7, 9, 10, 11, 1, 4, 5.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Terazi)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 1.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Akrep)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Yay)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Oğlak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 4.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Kova)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Balık)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Koç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 7.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Boğa)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (İkizler)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Yengeç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Aslan)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Başak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Akrep (2, 6, 8, 9, 10, 12, 3, 4.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Akrep)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Yay)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Oğlak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 3.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Kova)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Balık)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Koç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 6.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Boğa)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (İkizler)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Yengeç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Aslan)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Başak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Terazi)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 12.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Yay (1, 5, 7, 8, 9, 11, 2, 3.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Yay)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Oğlak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 2.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Kova)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Balık)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Koç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 5.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Boğa)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (İkizler)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Yengeç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Aslan)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Başak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Terazi)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 11.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Akrep)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Oğlak (12, 4, 6, 7, 8, 10, 1, 2.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Oğlak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 1.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Kova)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Balık)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Koç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 4.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Boğa)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (İkizler)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Yengeç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Aslan)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Başak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Terazi)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularındaa
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 10.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Akrep)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Yay)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Kova (11, 3, 5, 6, 7, 9, 12, 1.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Kova)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Balık)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Koç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 3.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür  Balık olanlar Süper.

4.ev (Boğa)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (İkizler)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Yengeç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Aslan)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs  Balık olanlar Süper.

8.ev (Başak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Terazi)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 9.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Akrep)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Yay)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Oğlak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 12.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Balık (10, 2, 4, 5, 6, 8, 11, 12.evde Merküre Dikkat, Neptünden bütün evlere süper etki)
1.ev (Balık)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Koç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 2.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08 (+4), 09 (+3), 10 (+4), 11 (+4), 12 (+5), 13 (+4) Aralık süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Boğa)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür  Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (İkizler)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Yengeç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş  Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Aslan)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür ikizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Başak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs  Balık olanlar Süper.

8.ev (Terazi)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki.
Jüpiter 11, 12, 13 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar 8.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki.

9.ev (Akrep)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Yay)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter 07, 08, 09, 10 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 12 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn  Yengeç olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Oğlak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 07, 08, 09, 10, 11 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Ay 12, 13 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Plüto Bütün bir hafta (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 11.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Kova)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 07 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Merkür 07 (-1), 08 (-2), 09 (-1) Aralık kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Neptün 08, 09, 10, 11, 12, 13 Aralık süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!