Katsayılarına Göre 2023 Satürn Balık burcunda!

 

08 Martta Satürn Balık burcuna geçiyor. Oğlak burcunun yöneticisi Satürn Neptünün yönetiği Balık burcunda bazen olumlu bazen de olumsuz özelliklerini katabilir. Satürn katsayı düşürdüğünde kısıtlayan, engelleyen, yasaklayan, karamsar, soğuk, kuşkucu, inatçı, cimri, yetersiz, titiz, kalpsiz sıfatlarını alabilir. Satürn katsayı yükselttiğinde ise güvenilir, tedbirli, çabalı, dikkatli, disiplinli, sadık, bilinçli, tutumlu, ciddi, ağırbaşlı, sabırlı sıfatlarını alabilir. (satürn balık burcunda,satürn balık burcu 2023,satürn balık transiti,satürn balık,satürn balık 2023,balık burcu,satürn balık etkileri,balık burcu yorumları)

 

Satürn 2023 sonuna kadar en yüksek katsayıya 01 ve 04 Aralıkta ulaşacaktır. Satürn 01 ve 04 Aralıkta +6 katsayısında olacaktır ve genelde bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu etkileyecektir. 01 ve 04 Aralıkta Natal Marsınız olumlu etki alan burçlardaysa ve Satürn hangi evinizdeyse o konularda daha disiplinli ve kararlı olabilirisiniz. Örneğin Natal Marsı İkizler olup Yükselen Aslan olanlar Tr (Transit) Satürn 8.evinizde (Balık) olacağından 8.evi sembolize eden ortak para, kredi, miras, vergi, sigorta, kira geliri gibi konularda daha tutumlu ve bilinçli olabilirsiniz. 

 

Dünya genelinde ise 01 ve 04 Aralıkta Boğa, İkizler, Akrep, Yay burçlarını sembolize eden konularda disiplinli çalışmalar içine girilebilinir. Örneğin İkizler ve Yay burcunu sembolize eden her türlü iletişim, uzay teknolojileri, füze, roket, internet gibi konularda yada Boğa ve Akrep burcunu sembolize eden toprak, toprak ana ve ürünleri, tarım, ekili, dikili alanlar ile yer altındaki kaynaklarda (petrol, doğalgaz, madenler, vs) disiplinli ve ciddi çalışmalar olabilir. Örneğin yer altı madenciliği yada tarım konusunda ciddi ve titiz çalışmalar olabilir. Tarım konusunda düzensizlikler varsa bir düzene oturtulabilir. Yer altındaki kaynaklar ve Tarımla ilgili yeni düzenleyici yasalar çıkabilir.

 

Satürn 2023 sonuna kadar en düşük katsayıya 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde ulaşacakır. Satürn 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde -2 katsayısında olacaktır. Satürn bu tarihlerde Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlara fırsatlar sunabilir. 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde Satürn yüzünden devletler arasında ambargolar, yasaklar ve engeller oluşabilir. Devletlerin içinde de bir takım engel ve yasaklar meydana gelebilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail devletinin yada Natal Güneşi Kova Marsı Yay olan Yunanistan'ın Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den yada Natal Marsı Koç olan Filistin'den yasak ve ambargolarla karşılaşması olasıdır.

 

11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde Natal Güneş ve Marsı Başak olan Ukrayna ile Lideri Zelenski'nin (Natal Güneş Kova Mars Aslan) Tr Satürnden son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Özellikle Natal Marsı Koç olan NATO Zelenski'ye yardım edeceğine onu tutsak edebilir. Eylül ve Ekimde NATO'nun Kova burcu Zelenski'ye tavır alması olasıdır. ABD Başkanı Akrep burcu Biden da 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde -2 katsayısındaki Tr Satürnden son derece olumsuz etkiler alabilir. Belki de Biden 2024 Seçimlerine kalmadan görevini bırakabilir.

 

11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye'nin Tr Satürnden huzursuz edici etkiler alsa da Natal Marsı Terazi olduğundan bunların üstedinden gelmesi olasıdır. 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde Türkiye'nin askeri açıdan daha da güçlendiğini görmekteyiz. Bu tarihlerde Balık burcu Devlet adamlarının da Tr Satürnden kısıtlayıcı etkiler aldığını görmekteyiz. 

 

11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde Natal Güneş ve Marsı Terazi olan Suriye'de ve Natal Güneşi Yengeç Marsı Koç olan Irak'da bir takım askeri darbeler olabilir. 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın Tr Satürnden kısıtlayıcı etkiler alması ve belki de yerini başka bir lidere bırakması olasıdır. 

 

Dünya genelinde 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde -2 katsayısındaki Tr Satürn Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken diğer burçları sembolize eden şeyleri olumsuz etkilediğinden askeri darbeler, ambargo ve kısıtlamalar, siyasi konularda yargılamalar, acımasız kararlar olabilir.

 

Natal gezegenleri Oğlak olup katsayısı düşük kişilerin kronik rahatsızlıkları da artabilir. Örneğin 11, 12, 14 Eylül ve 02 Ekimde

Natal Güneşi Oğlak olanlar kalp sounlarına,

Natal Ayı Oğlak olanlar mide ve hafıza sorunlarına,

Natal Merkürü Oğlak olanlar akciğer, sinir sistemi ve bağırsak sorunlarına,

Natal Venüsü Oğlak olanlar şeker hastalıklarına, boyun, boğaz, böbrek ve damar hastalıklarına,

Natal Marsı Oğlak olanlar Baş, yüz, göz, safra kesesi, adale ve kas hastalıklarına,

Natal Jüpiteri Oğlak olanlar bacak, kalça, karaciğer, şişmanlık ve hücre büyümesi (kanser) hastalıklarına,

Natal Satürnü Oğlak olanlar diz, kemik, cilt ve diş hastalıklarına,

Natal Uranüsü Oğlak olanlar kan ve tansiyonla ilgili hastalıklara,

Natal Neptünü Oğlak olanlar ayaklarla ilgili hastalıklara, epifiz bezi ve psikolojik hastalıklara,

Natal Plütonu Oğlak olanlar üreme sistemi ile ilgili hastalıklara ve hücrelerin kendini yenilemesiyle ilgili hastalıklara sebep olabilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

09 - 15 Ekim 2023 Burç Yorumları: 14 Ekim Güneş Tutulması Hayatınızı Nasıl Değiştirecek?

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!