14 - 20 Mart 2022 Haftalık Burç Astroloji: 16, 19, 20 Mart Haftanın En Yoğun Günleri!

 

Gergin bir Haftaya başlayabiliriz. 14 Martta Ay Transiti -2 katsayısıyla Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlara ise çeşitli fırsatlar sunabilir. Örneğin Natal Güneşi Kova Marsı Aslan olan Zelenski Tr Ay hangi evindeyse o konularda verim ve güvenliği düşebilir. 14 Martta Zelenski'nin kendi güvenliğine her zamankinden daha çok dikkat etmesi gerekebilir. (astroloji haritası) (astroloji okulu) (astroloji 2022) (astroloji doğum haritası) (astroloji ajanda 2022)

Hafta boyu Güneş Transiti yüksek katsayıda olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin'in Ukrayna konusunda yada diğer konularda olumlu etkiler alması ve bir zafer elde etmesi olasıdır. Aynı şekilde Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Başkanı Aliyev, Natal Marsı Yengeç olan İran Başkanı İbrahim Reisi, Çin Başkanı Şi Cinping gibi isimler de Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alabilirler ve Dünyanın gündemine oturabilirler. (astrolojide evler) (astroloji dergisi) (astroloji ev konuları) (astroloji ajandası 2022) (astroloji akademisi) (astroloji açılar) (astroloji burçlar)
 

17, 18 Martta İnsani Yardım ve Dayanışma Olabilir!


Hafta boyu Neptün Transiti de yüksek katsayıda olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bilhassa 17 ve 18 Martta Tr Neptün +5 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlara destek verebilir. Neptün yüksek katsayıda Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanları, büyük şirket ve devletleri, vakıf ve hayırkurumlarını, merhametli, özverili insanları, insani yardımları sembolize etmektedir. 17, 18 Martta Tr Neptünden olumlu etki alan Rusya Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Başkanı İbrahim Reisi, Çin Başkanı Şi Cinping yada Azerbaycan Başkanı Aliyev gibi isimler insani yardım konularında birbirlerine destek olabilirler. Belki de Neptünün (Balık burcu) verdiği merhametle Ukrayna savaşında bir sona gelinir.

Hafta boyu ve bilhassa 18 Martta Tr Güneş ve Neptünün yanı sıra Plüton (+4) Transiti de yüksek katsayıda olup Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanları son derece olumlu etkileyebilir. Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar ise Tr Plütondan olumsuz etkiler alabilirler.

18 Martta Natal Marsı Terazi olan Türkiye, Suriye ile Natal Marsı Koç olan Filistin ile Irak Tr Plütondan (+4) son derece olumlu etkiler alırken Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail bu durumdan olumsuz yönde etkilenebilir. 18 Martta Natal Marsı Koç olan NATO da Tr Plütondan olumlu etkiler alıp güçlenebilir. 18 Martta bilhassa Türkiye'nin askeri açıdan ve yer altı kaynakları (petrol, doğalgaz, vs) açısından güçlenmesi olasıdır.
 

18 Mart Dolunayında Koç, Yengeç, Terazi, Oğlaklar Dikkat!


18 Martta Dolunay Başak burcunda ve +4 katsayısında olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanları ise son derece olumlu etkileyebilir. 18 Martta Terazi burcu Suriye'de ve/veya Yengeç burcu Irak'da ülke güvenliği düşebilir ve terör saldırıları olabilir. 18 Martta bilhassa PKK saldırıları olabilir. 18 Martta Natal Marsı İkizler ve Yay olanlar Tr Aydan son derece olumlu etkiler alabilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Başkanı Putin Tr Aydan son derece olumlu etkiler alabilirler. Her ne kadar Putin Terazi burcu olsa da Natal Marsı Yay olduğundan olumsuzlukların üstesinden gelebilir. Ukrayna'nın (24 Ağustos 1991) Natal Güneş ve Marsı Başak olduğundan ve +4 katsayısındaki Dolunay da Başak burcunda olduğundan Ukrayna için ülke güvenliği ve verimi sağlanabilir.

17 Marttan itibaren Koç, Boğa, Terazi, Akreplerin Venüs ve Marsdan aldıkları çift yönde olumsuz etki diğer burçlara doğru dağılmaya başlayabilir. 17 Marttan itibaren Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Venüs ve Mars Transitinden olumsuz etkiler almaya başlayabilirler.

17 Marttan itibaren İkizler - Yay ekseni de Venüs - Mars Transitinden olumsuz etkiler alacağı için olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, vs) ve kazaları bilhassa 20 Martta olasıdır. 20 Martta uçak kazları da gündeme gelebilir.

19, 20 Martta Uranüs Transiti de -2 katsayısına düşeceğinden Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Uranüs Transitinden olumsuz etkiler alabilirler. 19 Marttan itibaren Kova burçlarının katsayısı ciddi şekilde düşeceğinden Natal gezegenleri Kova olanların Tr Uranüs yüzünden sorunlar yaşamaları olasıdır. Örneğin Natal Marsı Kova olan Elon Musk 19, 20 Marttan itibaren hem Tr Uranüsden olumsuz etkiler alabilir hem de çevresine olumsuz etki verebilir. Elon Musk'In başı bir takım Uranüsyen (Elektronik alet, füze, vs) konularla sıkıntıya girebilir.

19, 20 Martta Kova burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (ineternet, vs) aksama, yavaşlama ve bozulma olabilir. 19, 20 Martta varsa eski elektronik aletleriniz bozulabilir. 19, 20 Martta asi ve aykırı Uranüsyen kişilerin neden olacağı protestolar da olabilir.

16 Mart -10 katsayısı ile haftanın olumsuz günlerinden olup bu günde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, göçükler, toprak kaymaları, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, sınır ve toprak savaşları, protestolar, grevler, yangın ve patlamalar oluşabilir.

16 Mart Astro Carto Grafide Tr Merkür, Venüs, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Plüto, Mars, Merkür, Jüpiter, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Çanakkale**, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İzmir**, Manisa**, Aydın**, Zonguldak, Bartın, Karabük, Ankara, Konya, Antalya, Karaman, Aksaray, Niğde, Adana, Mersin, Sinop, Amasya, Tokat, Sivas, Malatya, Adıyaman, Urfa, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Erzincan**, Bingöl, Gümüşhane, Trabzon, Artvin, Rize, Erzurum**, Ağrı, Muş, Bitlis, Van, Siirt, Şırnak, Hakkari), Ege Açıkları, Kos Adası, Kıbrıs**, Akdeniz Açıkları, Suriye**, Ürdün, Lübnan, İsrail, Irak, Suudi Arabistan, İran, Yemen, Umman, Türkmenistan, Afganistan**, Pakistan**, Hindistan**, Çin**, Sri Lanka, Tayland, Hong Kong, Filipinler**, Endonezya**, Avustralya**, Papua Yeni Gine, Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda**, Tayvan**, Güney Kore, Kuzey Kore, Japonya, Amerika, Meksika, Kanada, Venezuella**, Brezilya**, Şili**, Arjantin**, İspanya**, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya Açıkları, Fransa, Almanya, İngiltere, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna**, Rusya**, Finlandiya, Norveç, İsveç

16 Martta Astro Carto Grafide görüldüğü üzere Dünyanın bir çok yeri Tr Merkür, Venüs, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etkiler almaktadır.

14 Mart Haftası Deprem Katsayıları:
                        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Deprem           3     5      1   11     10      3     4

16 Mart Zayıf Fay hatlarında şiddetli Depremler olabilir.

************************************************************
14 Mart Haftası Hava Katsayıları:
                        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Hava                 21 18   13   20     25     10     8

20 Mart Olumsuz Hava koşulları ve kazaları oluşabilir.

************************************************************
14 Mart Haftası Ons Altın Katsayıları:
                        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın                   0    3     -2    0       5       -1     -1

16 Martta Ons Altında bir düşüş olabilir ama 18 Martta Ons Altın yükselebilir.

************************************************************
14 Mart Haftası Ons Gümüş Katsayıları:
                        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Gümüş             13 17   15    29     26    13    14

17 Martta Ons Gümüşde bir yükseliş olabilir.

************************************************************
14 Mart Haftası Dolar/TL Katsayıları:

                        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Dolar                 5     7     5   22     19     4       5

                        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
TL                     -1   -1     -3  -3       -2    -1      -3

Fark                   6     8     8   25     21     5       8

17 Martta Dolarda ani ve anormal bir yükseliş ve dalgalanma olabilir.

************************************************************
14 Mart Haftası Bitcoin Katsayıları:

                        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Bitcoin             10  11     9   18     14     8       7

17 Martta Bitcoin diğer günlere göre yükselebilir.

************************************************************

Deprem Katsayıları için Yer altını sembolize eden Akrep burcunun aldığı katsayıların toplamı (+/-) hesaplanmıştır.

Dolar ve Türk Lirasının katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. Doların Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) Türk Lirasının Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.

Bitcoin için 03 Ocak 2009 tarihi kullanılmaktadır. Bitcoinin Natal Güneş ve Marsı Satürn yönetiminde Oğlak ve Natal Venüsü Balık burcunda Neptün yönetimindedir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25



Natal Gezegenlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.

 

  14 Mart 15 Mart 16 Mart 17 Mart 18 Mart 19 Mart 20 Mart
Koç -2 -3 -3 -3 -3 -2 -3
Boğa -2 -3 -3 -3 -3 -2 -3
İkizler -1 -1 -1 +2 -1 -1 +2
Yengeç -2 -1 -1 +3 +4 -1 -1
Aslan +4 +4 +3 +3 +4 +3 +3
Başak -1 -1 -1 +2 -1 -1 +2
Terazi -2 -3 -3 -3 -3 -2 -3
Akrep +3 +3 +3 +3 +4 +3 +2
Yay +4 +4 +3 +3 +2 -1 -1
Oğlak -1 +2 -1 -1 -1 -1 +2
Kova -1 -1 -1 -1 -1 -2 -2
Balık +4 +4 +4 +5 +5 +4 +3


 

Astrolojik Evlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Astrolojik Evlerinizin Katsayılarını bulabilirsiniz.

 

  14 Mart 15 Mart 16 Mart 17 Mart 18 Mart 19 Mart 20 Mart
Koç 6 5 3 6 5 7 2
Boğa -2 -1 -5 5 3 -2 -1
İkizler 21 18 13 20 25 10 8
Yengeç 13 17 15 29 26 13 14
Aslan 0 3 -2 0 5 -1 -1
Başak 10 9 6 16 16 5 6
Terazi 6 5 3 6 5 7 2
Akrep 3 5 1 11 10 3 4
Yay 26 23 17 21 28 10 5
Oğlak 14 20 15 25 21 13 17
Kova -5 -2 -6 -4 0 -6 -6
Balık 15 14 11 19 22 10 7


14 Mart Haftası boyunca Kova, Boğa burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Yay, Yengeç burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.

Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.


Yükselen Koç --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 11.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 2.ev Uranüs, 14 Mart 5.ev Ay Dikkat, 12.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Boğa --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 10.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 1.ev Uranüs, 14 Mart 4.ev Ay Dikkat, 11.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen İkizler --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 9.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 12.ev Uranüs, 14 Mart 3.ev Ay Dikkat, 10.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Yengeç --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 8.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 11.ev Uranüs, 14 Mart 2.ev Ay Dikkat, 9.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Aslan --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 7.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 10.ev Uranüs, 14 Mart 1.ev Ay Dikkat, 8.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Başak --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 6.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 9.ev Uranüs, 14 Mart 12.ev Ay Dikkat, 7.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Terazi --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 5.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 8.ev Uranüs, 14 Mart 11.ev Ay Dikkat, 6.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Akrep --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 4.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 7.ev Uranüs, 14 Mart 10.ev Ay Dikkat, 5.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Yay --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 3.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 6.ev Uranüs, 14 Mart 9.ev Ay Dikkat, 4.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Oğlak --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 2.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 5.ev Uranüs, 14 Mart 8.ev Ay Dikkat, 3.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Kova --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 1.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 4.ev Uranüs, 14 Mart 7.ev Ay Dikkat, 2.ev Neptün, Güneş Süper)
Yükselen Balık --------------------------------------------------------------------------------
(Hafta boyu 12.ev Venüs, Mars, 19, 20 Mart 3.ev Uranüs, 14 Mart 6.ev Ay Dikkat, 1.ev Neptün, Güneş Süper)


Günlük Ön Plana Çıkan Transitler

 

14 Mart Pazartesi -9

Merkür Balık -1 (- Balık, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Kova) (+ Koç, Terazi)
Ay Aslan -2 (- Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova) (+ İkizler, Başak, Yay, Balık)
Venüs Kova -2 (- Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep)
Mars Kova -2 (- Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep)
Satürn Kova -1 (- Kova, Boğa, Aslan, Akrep) (+ Koç, İkizler, Terazi, Yay)
Uranüs Boğa -1 (- Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık)

Güneş Balık +4 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Neptün Balık +4 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Jüpiter Balık +4 (+ Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak)

Plüto Oğlak +/-3 (+ Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık) (- Boğa, Aslan, Akrep, Kova)

 

***********************************************************************************************************

15 Mart Salı -9

Merkür Balık -1 (- Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak)
Ay Aslan -1 (- Aslan, Boğa, Akrep, Kova) (+ Koç, İkizler, Terazi, Yay)
Venüs Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Mars Kova -3 (- Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep)
Uranüs Boğa -1 (- Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık)

Güneş Balık +4 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Jüpiter Balık +4 (+ Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak)
Neptün Balık +4 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)

Plüto Oğlak +/-3 (+ Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık) (- Boğa, Aslan, Akrep, Kova)


***********************************************************************************************************

16 Mart Çarşamba -10

Merkür Balık -1 (- Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak)
Ay Başak -1 (- Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık) (+ Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak)
Venüs Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Mars Kova -3 (- Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep)
Satürn Kova -1 (- Kova, Boğa, Aslan, Akrep) (+ Koç, İkizler, Terazi, Yay)
Uranüs Boğa -1 (- Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık)

Neptün Balık +4 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Güneş Balık +3 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)

Plüto Oğlak +/-3 (+ Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık) (- Boğa, Aslan, Akrep, Kova)
 

***********************************************************************************************************

17 Mart Perşembe -8

Venüs Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Mars Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Satürn Kova -1 (- Kova, Boğa, Aslan, Akrep) (+ Koç, İkizler, Terazi, Yay)
Uranüs Boğa -1 (- Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık)

Neptün Balık +5 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Güneş Balık +3 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)

Plüto Oğlak +/-3 (+ Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık) (- Boğa, Aslan, Akrep, Kova)
Merkür Balık +/-2 (- Balık, İkizler, Başak, Yay) (+ Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak)

 

***********************************************************************************************************

18 Mart Cuma -9

Merkür Balık -1 (- Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak)
Venüs Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Mars Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Satürn Kova -1 (- Kova, Boğa, Aslan, Akrep) (+ Koç, İkizler, Terazi, Yay)
Uranüs Boğa -1 (- Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık)

Neptün Balık +5 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Güneş Balık +4 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)

Plüto Oğlak +/-4 (+ Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık) (- Boğa, Aslan, Akrep, Kova)
Ay Başak +/-4 (+ Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık) (- Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak)

 

***********************************************************************************************************

19 Mart Cumartesi -10

Merkür Balık -1 (- Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak)
Jüpiter Balık -1 (- Balık, İkizler, Başak, Yay) (+ Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak)
Ay Terazi -1 (- Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova)
Uranüs Boğa -2 (- Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık)
Venüs Kova -2 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Mars Kova -2 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Satürn Kova -1 (- Kova, Boğa, Aslan, Akrep) (+ Koç, İkizler, Terazi, Yay)

Neptün Balık +4 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Güneş Balık +3 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)

Plüto Oğlak +/-3 (+ Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık) (- Boğa, Aslan, Akrep, Kova)

 

***********************************************************************************************************

20 Mart Pazar -10

Jüpiter Balık -1 (- Balık, İkizler, Başak, Yay) (+ Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak)
Ay Terazi -1 (- Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova**) (+ Başak, Balık)
Uranüs Boğa -2 (- Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık)
Venüs Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)
Mars Kova -3 (- Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay)

Neptün Balık +3 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)
Güneş Balık +3 (+ Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak)

Plüto Oğlak +/-2 (+ Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık) (- Boğa, Aslan, Akrep, Kova)
Merkür Balık +/-2 (- Balık, İkizler, Başak, Yay) (+ Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak)

 

***********************************************************************************************************


Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 

*** Güneş Transiti ***

14, 15 Mart (+4), 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19, 20 Mart (+3)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP, DEVA Partisi / PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), organizasyonlar, lider, canlı ve yapıcı kişiler, egoist ve baskın kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Ay Transiti ***

14 Mart (-2)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Joe Biden, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

14 Mart (-2)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

14 Mart (-2)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

15 Mart (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

15 Mart (-1)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK / Beşiktaş, Galatasaray / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

15 Mart (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)

Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Filistin, Türkiye, Brezilya / AKP, İYİ Parti / Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Muharrem İnce, AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Abdullah Gül, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani
 

16 Mart (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)

İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, MHP, Gelecek Partisi / FBI (Federal Soruşturma), AB / PYD, PKK / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Joe Biden, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

16 Mart (-1)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, BitCoin / İYİ Parti, DEVA Partisi / Beşiktaş, Fenerbahçe / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

16 Mart (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)

Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya, Tunus / İYİ Parti, DEVA Partisi / Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, CIA (Amerikan Haber Alma), BM, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Beşiktaş, Fenerbahçe / Muharrem İnce, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

18 Mart (+4)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 

18 Mart (+4)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya,Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası /CHP, MHP, AKP, HDP, Gelecek Partisi / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Joe Biden, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

18 Mart (+4)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası, Euro / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

19 Mart (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

20 Mart (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi/ NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray /ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Joe Biden, İran Başkanı İbrahim Reisi, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

20 Mart (-1)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)

Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

20 Mart (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)

Işid, İran, Ermenistan, Yemen, Kanada, Belçika, KKTC, Panama, BAE, İtalya / DHKP-C / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İran Başkanı İbrahim Reisi

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Merkür Transiti ***

14 Mart (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, MHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD, PKK / Fenerbahçe /Türk Lirası, BitCoin, Euro / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Joe, Biden, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

14 Mart (-1)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Terazi olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 

14 Mart (-1)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Terazi olup Natal Güneşi Balık, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya / İYİ Parti / Şangay Beşlisi, Avrupa Ordusu, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / Beşiktaş / ABD Doları / Muharrem İnce, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 

15, 16, 18, 19 Mart (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / Gelecek Partisi, DEVA Partisi / CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD, PKK / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ,Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Joe Biden, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

17, 20 Mart (+2)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

17, 20 Mart (+2)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, MHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Joe Biden, İran Başkanı İbrahim Reisi, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

17, 20 Mart (+2)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / Gelecek Partisi, DEVA Partisi / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

** Venüs Transiti ***

14 Mart (-2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Joe Biden, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

15, 16, 17, 18 Mart (-3), 19 Mart (-2), 20 Mart (-3)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)

İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB, Avrupa Ordusu / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Joe Biden, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İsrail Başbakanı Naftali Benet

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Mars Transiti ***

14 Mart (-2), 15, 16 Mart (-3)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Joe Biden, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

17, 18 Mart (-3), 19 Mart (-2), 20 Mart (-3)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)

İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB, Avrupa Ordusu / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Eski İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Joe Biden, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, İsrail Başbakanı Naftali Benet

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Jüpiter Transiti ***

14, 15 Mart (+4)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Euro, BitCoin, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Joe Biden, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İran Başkanı İbrahim Reisi, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

19, 20 Mart (-1)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

19, 20 Mart (-1)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, MHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Joe Biden, İran Başkanı İbrahim Reisi, İsrail Başbakanı Naftali Benet
 

19, 20 Mart (-1)
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / Gelecek Partisi, DEVA Partisi / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)

Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP, Gelecek Partisi / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İran Başkanı İbrahim Reisi

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Satürn Transiti ***

14, 16, 17, 18, 19 Mart (-1)
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

14, 16, 17, 18, 19 Mart (-1)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK / Beşiktaş, Galatasaray / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

14, 16, 17, 18, 19 Mart (-1)
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)

Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Filistin, Türkiye, Brezilya / AKP, İYİ Parti / Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Muharrem İnce, AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Abdullah Gül, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani
 

Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)

Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Uranüs Transiti ***

14, 15, 16, 17, 18 Mart (-1), 19, 20 Mart (-2)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP, DEVA Partisi / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD / Fenerbahçe / BitCoin, Euro / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Joe Biden
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Neptün Transiti ***

14, 15, 16 Mart (+4), 17, 18 Mart (+5), 19 Mart (+4), 20 Mart (+3)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP, DEVA Partisi / PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / DEVA Partisi / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünden olumlu etki alan yada Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Plüto Transiti ***

14, 15, 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19 Mart (+3), 20 Mart (+2)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

14, 15, 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19 Mart (+3), 20 Mart (+2)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Eski Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İran Başkanı İbrahim Reisi
 

14, 15, 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19 Mart (+3), 20 Mart (+2)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Eski İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

14 - 20 Mart 2022 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 

Olumsuz Transitler

Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 14 Mart (-2) Ay
14 Mart (-2) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Boğa, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 15 Mart (-1) Ay
15 Mart (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Aslan, Boğa, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 16 Mart (-1) Ay
16 Mart (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 18 Mart (+4) Ay
18 Mart (+4) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 19 Mart (-1) Ay
19 Mart (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burcunu kötü etkileyen transit: 20 Mart (-1) Ay
20 Mart (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 14 Mart (-1) Merkür
14 Mart (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Boğa**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16, 18, 19 Mart (-1) Merkür
15, 16, 18, 19 Mart (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 17, 20 Mart (+2) Merkür
17, 20 Mart (+2) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 14 Mart (-2) Venüs
14 Mart (-2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16, 17, 18 Mart (-3), 19 Mart (-2), 20 Mart (-3) Venüs
15, 16, 17, 18 Mart (-3), 19 Mart (-2), 20 Mart (-3) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 14 Mart (-2), 15, 16 Mart (-3) Mars
14 Mart (-2), 15, 16 Mart (-3) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 17, 18 Mart (-3), 19 Mart (-2), 20 Mart (-3) Mars
17, 18 Mart (-3), 19 Mart (-2), 20 Mart (-3) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20 Mart (-1) Jüpiter
19, 20 Mart (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 14, 16, 17, 18, 19 Mart (-1) Satürn
14, 16, 17, 18, 19 Mart (-1) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 16, 17, 18 Mart (-1), 19, 20 Mart (-2) Uranüs
14, 15, 16, 17, 18 Mart (-1), 19, 20 Mart (-2) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19 Mart (+3), 20 Mart (+2) Plüto
14, 15, 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19 Mart (+3), 20 Mart (+2) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 

Olumlu Transitler

Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 14, 15 Mart (+4), 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19, 20 Mart (+3) Güneş
14, 15 Mart (+4), 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19, 20 Mart (+3) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 14 Mart (-2) Ay
14 Mart (-2) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 15 Mart (-1) Ay
15 Mart (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 16 Mart (-1) Ay
16 Mart (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 18 Mart (+4) Ay
18 Mart (+4) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20 Mart (-1) Ay
20 Mart (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu iyi etkileyen transit: 14 Mart (-1) Merkür
14 Mart (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 17, 20 Mart (+2) Merkür
17, 20 Mart (+2) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 14, 15 Mart (+4) Jüpiter
14, 15 Mart (+4) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20 Mart (-1) Jüpiter
19, 20 Mart (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 14, 16, 17, 18, 19 Mart (-1) Satürn
14, 16, 17, 18, 19 Mart (-1) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 14, 15, 16 Mart (+4), 17, 18 Mart (+5), 19 Mart (+4), 20 Mart (+3) Neptün
14, 15, 16 Mart (+4), 17, 18 Mart (+5), 19 Mart (+4), 20 Mart (+3) Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Bütün burçlar Bilhassa İkizler, Yengeç, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 14, 15, 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19 Mart (+3), 20 Mart (+2) Plüto
14, 15, 16, 17 Mart (+3), 18 Mart (+4), 19 Mart (+3), 20 Mart (+2) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.


Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla

28 Şubat Rusya-Ukrayna savaşında son durum… Kiev yakınlarında şiddetli patlama: Yaralılar var! (Tr Venüs, Mars, Ay, Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/rusya-ukrayna-savasinda-son-durum-kiev-yakinlarinda-siddetli-patlama-yaralilar-var-6980715/)


01 Mart Bitcoin'de sert yükseliş! (Oğlak burcu Venüsü Balık olan Bitcoinin aldığı olumlu etki) (https://www.haberturk.com/bitcoin-de-sert-yukselis-3360155-ekonomi)


02 Mart Yeni Zelanda'da 6,6 büyüklüğünde deprem! (Tr Venüs, Mars, Ay, Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/yeni-zelandada-6-6-buyuklugunde-deprem-6711145)


03 Mart Ukrayna İçişleri Bakanlığı: 'Rus Güçleri, Zaporijya Nükleer Tesisi'ne Girdi'! (Natal Marsı Yay olan Putin'in Tr AYdan aldığı olumlu etki) (https://onedio.com/haber/ukrayna-icisleri-bakanligi-rus-gucleri-zaporijya-nukleer-tesisi-ne-girdi-1051003)


03 Mart Rusya ile Ukrayna arasındaki ikinci tur görüşme bitti: İnsani koridor açılacak! (Tr Ayın olumlu etkisi) (https://www.gazeteduvar.com.tr/rusya-ile-ukrayna-arasindaki-ikinci-tur-gorusme-bitti-insani-koridor-acilacak-haber-1555281)


03 Mart Kılıçdaroğlu açıkladı: Başbakan adayımız Meral Akşener! (Tr Ayın olumlu etkisi) (https://www.yenicaggazetesi.com.tr/chp-lideri-kilicdaroglu-fox-tv-canli-yayininda-acikladi-basbakan-adayimiz-meral-aksener-516056h.htm)


05 Mart Putin, İsrail Başbakanı Naftali Bennet ile görüştü! (Venüs Mars kavuşumunu sembolize eden İsrail Başkanı Neftali Benet'in Ukrayna - Rusya Savaşıyla bir bağlantısı var.) (https://www.cnnturk.com/dunya/putin-israil-basbakani-naftali-bennet-ile-gorustu)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!