21 - 27 Aralık 2020 Haftalık Burç Astroloji: 21 Aralık Jüpiter - Satürn Kavuşumu! Eylül 2031 Jüpiter Süper!

 

Haftaya 21 Aralık Jüpiter - Satürn kavuşumu ile başlıyoruz. 800 yılda bir görülen tarihi bir olaya şahitlik edeceğiz. Jüpiter ve Satürnün katsayısı orta seviyede (+2) olacaktır. Bu durumdan en çok Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar olumlu fayda elde edebilir. Zaten Jüpiter ve Satürn Oğlak burcunda 08 Kasımdan beri yüksek katsayıda olup Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumlu yönde etkilemekteydi. Bunu Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den ve Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan'dan da anlayabiliriz. 10 Kasımda bilindiği üzere Azerbaycan Ermenistan'ın işgal ettiği topraklarını geri almıştır. Türkiye de askeri konularda güçlenmiştir. Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep'lerin hayatına bakıp Jüpiter ve Satürnün olumlu etkilerini görebiliriz.Bu arada Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarına denk gelen evlerimizde de önemli başarılar olabilir. (Aralık 2020 burç) (haftalık burç)

21 Aralıkta doğacak çocukların Natal Marsları Koç burcunda olacağından Jüpiter - Satürn transitlerinden de hayat boyu son derece olumlu etkiler alabilirler. Jüpiter yüksek katsayıda bolluk ve bereketi, başarıyı sembolize ederken Satürn yüksek katsayıda disiplinli çalışmaları, güveni sembolize eder. Jüpiter şimdiye kadar (11 ve 15 Kasımda) en yüksek +7 katsayısına ulaşmıştı. 18 - 19 Eylül 2031'de ise Jüpiter Transiti +9 katsayısına ulaşacaktır. Bu günde doğacak olan kişi yada kişiler son derece ahlak sahibi, dini bütün, ilahi kudrete bağlı ve bereketli kişiler olacaktır. Bu kişi yada kişilerin Güneşleri Başak Marsları Yayda olacaktır. Eylül 2031'de ahlaki değerler yükselebilir, dini konular, uzak gezegenlere gitmek, koloni kurmak ve hatta uzak gezegenlerden Dünyamıza uzaylıların gelmesi gündeme gelebilir. Eylül 2031'de herkes tarafından beklenen Mehdi'nin doğumu da gerçekleşebilir. Eylül 2031'e kadar Dünyada açlık, kıtlık ve savaşlar olabilir. Ama Mehdi'nin gelişiyle yani Eylül 2031'de Tr Jüpiterin +9 katsayısına ulaşmasıyla Dünya bir bolluk ve bereket dönemine girebilir. (haftalık astroloji)

21 Aralık 2020 haftası boyunca Tr Jüpiter ve Satürn yüksek katsayıda olup Koç burcunu sembolize eden askeri konuları, Boğa burcunu sembolize eden ülkelerin sınırlarını, Terazi burcunu sembolize eden diplomatik ilişkileri, Akrep burcunu sembolize eden yer altı (petrol, doğal gaz, vs) kaynaklarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tabiki Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olan ülkeleri daha çok olumlu etkileyecektir. Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan 07 Ocak 2021 tarihine kadar Tr Satürn ve Jüpiterden olumlu etkiler almaya devam edebilir. (Aralık astroloji) (2020 Aralık burç)

24 Aralık Mars ve Uranüs transitleri Boğa - Akrep burçlarını olumsuz yönde etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, maden göçükleri, volkanik patlamalar oluşabilir. Bazıları olası bu olayları 21 Aralıktaki Jüpiter - Satürn kavuşumundan sanabilir. Oysa olası bu olaylar Tr Mars ve Uranüsün Boğa - Akrep burcuna verdiği olumsuz etkidir.

24 Aralık Astro Carto Grafide Tr Mars ve Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Zonguldak, Düzce, Bolu, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Antalya, Samsun, Amasya, Tokat, Yozgat, Kayseri, Kahramanmaraş, Adana**, Antakya, Hatay, Ordu, Sivas, Malatya, Gaziantep, Rize, Erzurum, Muş, Bingöl, Siirt, Bitlis, Batman, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Artvin), Akdeniz Açıkları, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Azerbaycan, İran, Yemen, Umman, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin (Hubei), Miyanmar, Tayland, Malezya, Singapur, Tayvan, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya (Osaka), Meksika, Amerika (Kansas, Nebraska), Kanada, Panama, Ekvador, Kolombiya, Peru, Venezuella, Brezilya, Bolivya, Arjantin, Portekiz, İspanya, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, Malta, İtalya (Roma), İngiltere, Fransa, Almanya, İsveç, Norveç, Avusturya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, Rusya (Moskova)

Yukardaki adı geçen bölgelerde 24 Aralık ve civarı zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, elektronik alet kazaları, şiddet ve terör olayları, patlama ve yangınlar olasıdır. (2020 haftalık burç) (Aralık 2020)

 

21 ve 24 Aralıkta Merkür ve Venüsün İkizler - Yay burçlarını olumsuz etkilemesi yüzünden muhtelif yerlerde olumsuz hava koşulları (fırtına, sel, sis, kar, tipi, vs) oluşabilir. 21 ve 24 Aralıkta İkizler, Başak, Yay, Balık burçları Tr Merkür ve Venüsden, ayrıca Natal Marsı Koç ve Terazi burçlarından olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10.evindeki Tr Merkür, 9.evindeki Tr Venüse dikkat etmesi gerekebilir. 21 ve 24 Aralıkta Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Marsı Koç olan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e, Natal Marsı Terazi olan Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye Merküryen (bilgi, belge, konuşa, sözleşme) ve Venüsyen (diplomatik ilişkiler) konularında dikkat etmesi gerekebilir.  

21 Aralık Haftası Ons Altın Tablosu:

        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın 11   9     6     13    11     10    13

Ons Altın 23 Aralıkta bir miktar düşebilir ama hafta sonuna doğru tekrar bir çıkış yapabilir.

21 Aralık Haftası Dolar ve TL Tablosu:

          Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Dolar 12   8     2     6        5       6     5

    Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
TL 21 17     14 12     17     16    13

Yukardaki Dolar - TL Tablosundan bakınca 23 Aralık Çarşamba günü Doların bir miktar düşmesi söz konusu olabilir ama 24 Aralıkta Dolar tekrar yükselişe geçebilir. 25 Aralık Cuma günü ise Dolar tekrar düşebilir. Yani 23, 24, 25 Aralıkta Dolar dalgalı seyredebilir.

Dolar ve Türk Lirasının katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. Doların Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) Türk Lirasının Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25


Natal Gezegenlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.
Natal Güneşinizin katsayısı düşükse keyfiniz kaçabilir.
Natal Marsınızın katsayısı düşükse olumsuz transitlere karşı savunmasız kalabilir, olumlu transitlerden faydalanamayabilir, çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

 

  21 Aralık 22 Aralık 23 Aralık 24 Aralık 25 Aralık 26 Aralık 27 Aralık
Koç +3 +3 +2 +3 +4 +4 +4
Boğa -1 +2 +2 -1 +2 +2 +2
İkizler +2 -1 -1 +2 +2 -1 -1
Yengeç +5 +4 +2 +4 +2 +3 +3
Aslan +3 -1 -1 +2 +2 -1 -1
Başak +2 -1 -1 +2 +2 -1 -1
Terazi -1 +2 +2 -1 +2 +2 +2
Akrep +6 +5 +4 +3 +4 +5 +3
Yay +2 +3 +2 -1 +2 +2 +3
Oğlak +2 +3 +3 +2 +3 +3 +3
Kova +3 +3 +3 +2 +4 +3 +3
Balık +3 +2 +2 +2 +3 +4 +3


Yükselen Koç --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 9.ev Güneş, Hafta boyu 10.ev Plüto, 11.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 2.ev, 5.ev, 8.ev, 11.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Boğa --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 8.ev Güneş, Hafta boyu 9.ev Plüto, 10.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 1.ev, 4.ev, 7.ev, 10.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen İkizler --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 7.ev Güneş, Hafta boyu 8.ev Plüto, 9.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 12.ev, 3.ev, 6.ev, 9.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Yengeç --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 6.ev Güneş, Hafta boyu 7.ev Plüto, 8.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 11.ev, 2.ev, 5.ev, 8.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Aslan --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 5.ev Güneş, Hafta boyu 6.ev Plüto, 7.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 10.ev, 1.ev, 4.ev, 7.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Başak --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 4.ev Güneş, Hafta boyu 5.ev Plüto, 6.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 9.ev, 12.ev, 3.ev, 6.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Terazi --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 3.ev Güneş, Hafta boyu 4.ev Plüto, 5.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 8.ev, 11.ev, 2.ev, 5.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Akrep --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 2.ev Güneş, Hafta boyu 3.ev Plüto, 4.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 7.ev, 10.ev, 1.ev, 4.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Yay --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 1.ev Güneş, Hafta boyu 2.ev Plüto, 3.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 6.ev, 9.ev, 12.ev, 3.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Oğlak --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 12.ev Güneş, Hafta boyu 1.ev Plüto, 2.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 5.ev, 8.ev, 11.ev, 2.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Kova --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 11.ev Güneş, Hafta boyu 12.ev Plüto, 1.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 4.ev, 7.ev, 10.ev, 1.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)
Yükselen Balık --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(21 Aralık 10.ev Güneş, Hafta boyu 11.ev Plüto, 12.ev Jüpiter, Satürn Süper, 24 Aralık 3.ev, 6.ev, 9.ev, 12.eve Mars ve Uranüsden olumsuz yansıma)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 

*** Güneş Transiti ***

21 Aralık (+3), 24, 25 Aralık (+2)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / ABD Doları, Euro / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

22, 23, 26, 27 Aralık (-1)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, BAE, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, DEVA Partisi / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

22, 23, 26, 27 Aralık (-1)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, Gelecek Partisi / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Joe Biden
 

22, 23, 26, 27 Aralık (-1)
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)

Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP, Gelecek Partisi / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), organizasyonlar, canlı ve yapıcı kişiler, egoist ve baskın kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Ay Transiti ***

21 Aralık (+5), 22, 24 Aralık (+4)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 

21 Aralık (+5), 22, 24 Aralık (+4)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya,Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası /CHP, MHP, AKP, HDP, Gelecek Partisi / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Joe Biden
 

21 Aralık (+5), 22, 24 Aralık (+4)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası, Euro / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

23 Aralık (+2)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 

23 Aralık (+2)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

23 Aralık (+2)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Rusya / Türk Lirası / HDP / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 

26, 27 Aralık (+3)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Euro / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Merkür Transiti ***

21, 24, 25 Aralık (+2)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

21, 24, 25 Aralık (+2)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / MHP, Gelecek Partisi, CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi / AB, TC Merkez Bankası, NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, BitCoin / Beşiktaş, Fenerbahçe / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Joe Biden
 

21, 24, 25 Aralık (+2)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tunus / CHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi / CIA (Amerikan Haber Alma) /Beşiktaş / Can Dündar, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Donald Trump, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 

22, 23 Aralık (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Yay, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP, DEVA Partisi / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

22, 23 Aralık (-1)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)

Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, Gelecek Partisi / AB, TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden
 

22, 23 Aralık (-1)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Yay, Kova, Balık olanlar)

Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP, Gelecek Partisi / TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 

26, 27 Aralık (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 

26, 27 Aralık (-1)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)

Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP, Gelecek Partisi / AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Joe Biden
 

26, 27 Aralık (-1)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May
 

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Venüs Transiti ***

21 Aralık (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, MHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD, PKK / Fenerbahçe /Türk Lirası, BitCoin, Euro / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Joe, Biden
 

21 Aralık (-1)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Terazi olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 

21 Aralık (-1)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Terazi olup Natal Güneşi Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya / İYİ Parti / Şangay Beşlisi, Avrupa Ordusu, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / Beşiktaş / ABD Doları / Muharrem İnce, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 

24 Aralık (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

24 Aralık (-1)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / CHP / İYİ Parti / Beşiktaş / ABD Doları / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 

24 Aralık (-1)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)

Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi / Beşiktaş / CHP / Can Dündar, Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Mars Transiti ***

21, 22 Aralık (+3), 23 Aralık (+2), 24 Aralık (+3), 25, 26, 27 Aralık (+4)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

21, 22 Aralık (+3), 23 Aralık (+2), 24 Aralık (+3), 25, 26, 27 Aralık (+4)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

21, 22 Aralık (+3), 23 Aralık (+2), 24 Aralık (+3), 25, 26, 27 Aralık (+4)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Jüpiter Transiti ***

21 Aralık (+2), 22 Aralık (+3), 23, 25, 26 Aralık (+2), 27 Aralık (+3)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / ABD Doları / İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden
 

24 Aralık (-1)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Joe Biden
 

24 Aralık (-1)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

24 Aralık (-1)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Kova, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)

Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP, Gelecek Partisi / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Satürn Transiti ***

21 Aralık (+2), 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25, 26, 27 Aralık (+3)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / ABD Doları / İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden
 

Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)

Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Uranüs Transiti ***

21, 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25 Aralık (+4), 26, 27 Aralık (+3)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

21, 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25 Aralık (+4), 26, 27 Aralık (+3)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

21, 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25 Aralık (+4), 26, 27 Aralık (+3)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Plüto Transiti ***

21 Aralık (+6), 22 Aralık (+5), 23 Aralık (+4), 24 Aralık (+3), 25 Aralık (+4), 26 Aralık (+5), 27 Aralık (+3)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

21 Aralık (+6), 22 Aralık (+5), 23 Aralık (+4), 24 Aralık (+3), 25 Aralık (+4), 26 Aralık (+5), 27 Aralık (+3)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

21 Aralık (+6), 22 Aralık (+5), 23 Aralık (+4), 24 Aralık (+3), 25 Aralık (+4), 26 Aralık (+5), 27 Aralık (+3)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

21 - 27 Aralık 2020 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 

Olumsuz Transitler

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 22, 23, 26, 27 Aralık (-1) Güneş
22, 23, 26, 27 Aralık (-1) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 21 Aralık (+5), 22, 24 Aralık (+4) Ay
21 Aralık (+5), 22, 24 Aralık (+4) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 23 Aralık (+2) Ay
23 Aralık (+2) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 21, 24, 25 Aralık (+2) Merkür
21, 24, 25 Aralık (+2) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 22, 23 Aralık (-1) Merkür
22, 23 Aralık (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 26, 27 Aralık (-1) Merkür
26, 27 Aralık (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** burcunu kötü etkileyen transit: 21 Aralık (-1) Venüs
21 Aralık (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24 Aralık (-1) Venüs
24 Aralık (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22 Aralık (+3), 23 Aralık (+2), 24 Aralık (+3), 25, 26, 27 Aralık (+4) Mars
21, 22 Aralık (+3), 23 Aralık (+2), 24 Aralık (+3), 25, 26, 27 Aralık (+4) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 24 Aralık (-1) Jüpiter
24 Aralık (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Kova, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25 Aralık (+4), 26, 27 Aralık (+3) Uranüs
21, 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25 Aralık (+4), 26, 27 Aralık (+3) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 21 Aralık (+6), 22 Aralık (+5), 23 Aralık (+4), 24 Aralık (+3), 25 Aralık (+4), 26 Aralık (+5), 27 Aralık (+3) Plüto
21 Aralık (+6), 22 Aralık (+5), 23 Aralık (+4), 24 Aralık (+3), 25 Aralık (+4), 26 Aralık (+5), 27 Aralık (+3) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 

Olumlu Transitler

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 21 Aralık (+3), 24, 25 Aralık (+2) Güneş
21 Aralık (+3), 24, 25 Aralık (+2) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 22, 23, 26, 27 Aralık (-1) Güneş
22, 23, 26, 27 Aralık (-1) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 21 Aralık (+5), 22, 24 Aralık (+4) Ay
21 Aralık (+5), 22, 24 Aralık (+4) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 23 Aralık (+2) Ay
23 Aralık (+2) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 26, 27 Aralık (+3) Ay
26, 27 Aralık (+3) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 21, 24, 25 Aralık (+2) Merkür
21, 24, 25 Aralık (+2) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 22, 23 Aralık (-1) Merkür
22, 23 Aralık (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 26, 27 Aralık (-1) Merkür
26, 27 Aralık (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu iyi etkileyen transit: 21 Aralık (-1) Venüs
21 Aralık (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 24 Aralık (-1) Venüs
24 Aralık (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 21, 22 Aralık (+3), 23 Aralık (+2), 24 Aralık (+3), 25, 26, 27 Aralık (+4) Mars
21, 22 Aralık (+3), 23 Aralık (+2), 24 Aralık (+3), 25, 26, 27 Aralık (+4) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 21 Aralık (+2), 22 Aralık (+3), 23, 25, 26 Aralık (+2), 27 Aralık (+3) Jüpiter
21 Aralık (+2), 22 Aralık (+3), 23, 25, 26 Aralık (+2), 27 Aralık (+3) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Aralık (-1) Jüpiter
24 Aralık (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 21 Aralık (+2), 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25, 26, 27 Aralık (+3) Satürn
21 Aralık (+2), 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25, 26, 27 Aralık (+3) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 21, 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25 Aralık (+4), 26, 27 Aralık (+3) Uranüs
21, 22, 23 Aralık (+3), 24 Aralık (+2), 25 Aralık (+4), 26, 27 Aralık (+3) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 21 Aralık (+6), 22 Aralık (+5), 23 Aralık (+4), 24 Aralık (+3), 25 Aralık (+4), 26 Aralık (+5), 27 Aralık (+3) Plüto
21 Aralık (+6), 22 Aralık (+5), 23 Aralık (+4), 24 Aralık (+3), 25 Aralık (+4), 26 Aralık (+5), 27 Aralık (+3) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.


Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

06 Aralık Şili'de 6.1'lik Deprem ! (06 Aralık için Venüs ve Uranüs yüzünden şiddetli depremler olabilir demiştik.) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-silide-6-1-buyuklugunde-siddetli-deprem-6373080)


07 Aralık Dolar/TL haftaya yükselişle başladı ! (08 Aralık için Doların Tr Jüpiter ve Plüton yüzünden yükselebileceğini yazmıştık) (https://www.bloomberght.com/dolartl-haftaya-yukselisle-basladi-2270107)


07 Aralık Filipinler'de 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi ! (Tr Venüs ve Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/filipinlerde-6-4-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi-6373831)


09 Aralık Altının yükselişinde 'aşı' tutmadı ! (Tr Güneşin olumlu etkisi) (https://www.bloomberght.com/altinin-yukselisinde-asi-tutmadi-2270246)


09 Aralık Almanya: Türkiye tarihin ilk SİHA savaşını kazandı ! (Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK'nın Tr Jüpiter ve Plütondan aldığı olumlu etki) (https://www.milliyet.com.tr/galeri/son-dakika-almanya-turkiye-tarihin-ilk-siha-savasini-kazandi-6375684)


10 Aralık AB Liderler Zirvesi’nin son taslağı ortaya çıktı: Yaptırım var uygulaması Mart’ta ! (Tr Merkürün olumsuz etkisi) (https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/ab-liderler-zirvesinin-son-taslagi-ortaya-cikti-yaptirim-var-uygulamasi-martta-6161723/)


10 Aralık Trump Türkiye’ye yaptırım paketini imzaladı ! (Tr Merkürün olumsuz etkisi) (https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/trump-turkiyeye-yaptirim-paketini-imzaladi-6162763/)


10 Aralık 6.1'lik deprem tüm Tayvan'ı salladı ! (Tr Venüs ve Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-6-1lik-deprem-tum-tayvani-salladi-6376637)


11 Aralık Uyarı üstüne uyarı! Sağanak, kar ve don ! (Tr Merkürün olumsuz etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-uyari-ustune-uyari-saganak-kar-ve-don-6376997)


11 Aralık Koronavirüs aşısı denemeleri durduruldu! Korkutan sonuç ! (15 Aralıktaki Tr Ayın olumsuz etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/koronavirus-asisi-denemeleri-durduruldu-korkutan-sonuc-6377072)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

09 - 15 Ekim 2023 Burç Yorumları: 14 Ekim Güneş Tutulması Hayatınızı Nasıl Değiştirecek?