23 - 29 Kasım 2020 Haftalık Burç Astroloji: 25, 26 Kasım Ayın En Yoğun Günleri!

 

25, 26 Kasım -6 katsayısı ile Ayın en olumsuz ve yoğun günlerinden olup 26 Kasım (+/-2) Perşembe günü Dünya genelinde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. 27 Kasımda ise Astro Carto Grafide Tr Güneş, Ay, Merkür ve Neptünden olumsuz etki alan Merkür, Neptün, Güneş, Uranüs çizgilerinin geçtiği bölgelerde olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, kuraklık, sel, vs) oluşabilir. 27 Kasımda yolculuğa çıkacakların kaza ve belalara karşı önlem almalarında fayda var. (Kasım 2020 burç) (haftalık astroloji) (Kasım 2020)

Hafta boyu Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı yüksek olup Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlara son derece olumlu etkiler verebilir. Akrep burcu ülkemizin Güneşi iyice parlayabilir. Azerbaycan'ın da Natal Marsı Akrep olduğundan Türkiye ve Azerbaycan'ın başarıdan başarıya koşmaları devam edebilir. Ancak bu başarıları kıskanan ülkeler olumsuz girişimler yapmaya devam edebilirler. Hafta boyu Dolar düşmeye Ons Altın yükselmeye devam edebilir. Ancak 25 Kasımda Ons Altın bir miktar düşebilir. (haftalık burç)

ABD Başkanı Joe Biden'ın da Natal Güneş ve Marsı Akrep olduğundan son derece parlak günler yaşayabilir. Biden'ın Güneşi Trump'ı sönük bıraktığından İkizler burcu Trump'ın şimşeklerini üzerine çekebilir. Trump'ın Natal Marsı Aslan olduğundan 27, 28, 29 Kasımda Tr Güneşin katsayısı düşeceğinden Trump'ın etrafına karşı ve özellikle Biden'a karşı yada Balık ve Başak burçlarına karşı haşin davranması söz konusu olabilir. (Kasım astroloji) (2020 haftalık burç)

Hafta boyu Tr Plütondan Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar olumlu etkiler alırken Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar olumsuz etkiler alabilirler. Hafta boyu özellikle Natal Marsı Koç, Terazi olanların Tr Plütondan son derece yapıcı ve reformist etkiler almaları olasıdır. Örneğin Natal Marsı Terazi olan Türkiye'Nin ve/veya Suriye'nin Tr Plütondan son derece olumlu etkiler alması, çeşitli konularda reformlar yapması olasıdır. (2020 Kasım burç)

Hafta boyu Jüpiter ve Satürn bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumlu etkileyebilir. Örneğin Türkiye, Suriye, Filistin, Azerbaycan, Türkmenistan, Japonya, Güney Kore, Kuzey Kore gibi ülkelerin Tr Jüpiter ve Satürnden alacakları olumlu etki ile yayılma, genişleme, disiplinli çalışmalar içine girme durumları olabilir.

Natal Marsı Koç olan Muharrem İnce ile Natal Marsı Terazi olan Ali Babacan'ın da Tr Jüpiter ve Satürnden alacakları olumlu etki ile bulundukları konumda yükselmeleri söz konusu olabilir. Bu durum bir daha ele geçmeyeceğinden kişisel olarak Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akreplerin bu günleri iyi değerlendirmeleri gerekebilir. Astrolojik haritanızda da Oğlak (satürn) ve Yay (Jüpiter) burçları hangi evlerinize denk geliyorsa o konularda başarılar elde etmeniz olasıdır. Örneğin Yükselen Aslanlar için 5.ev Yay 6.ev Oğlak olduğundan romantik ilişkilerle, varsa çocuklarla, hobilerle ilgili konularda başarılı olurken, sağlıkla, iş arkadaşlıyla, verilen/alınan hizmet ve görevlerle ilgili konularda disiplinli çalışmalar içine girebilirsiniz.

Hafta boyu Tr Uranüsün katsayısı genelde -2 seviyesinde olup asi ve aykırı kişilerin ve teröristlerin faaliyetleri artabilir. Özellikle Ayın en yoğun günleri olan 25, 26 Kasımda terör saldırıları, patlama ve yangınlar oluşabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanların katsayıları -2 birim düşeceğinden bu kişilerin keyifleri Tr Uranüs hangi evlerindeyse kaçabilir yada hareket ve davranışları dengesizleşebilir. Astrolojik haritanızda Kova burcu hangi evinize denk geliyorsa o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlara yada Natal Marsı İkizler, Yay burçlarına (Tr Uranüsden olumlu etki alanlar) çok dikkat etmek gerekebilir.

Hafta boyu Tr Uranüsden en çok Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak burçları olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Amerika ile Rusya'nın Uranüsyen (savunma silahları, roket, füze, uçak, vs) konularda birblerini olumsuz etkilemeleri olasıdır. Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Amerika - Rusya arasındaki bu Uranüsyen savaştan karlı çıkabilir.

Hafta boyu Tr Venüs Akrep burcunda düşük katsayıda olacağından Venüsyen konularda (ikili ilişkiler, diplomatik konular, para konuları, vs) bilhassa 26 ve 29 Kasımda dikkat etmek gerekebilir. Özellikle 26 Kasımda Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanların Tr Uranüsle birlikte Venüsden olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanların olumlu etkiler alması olasıdır. 29 Kasımda Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Venüden olumsuz etkiler almaya devam edeceklerdir.

26 ve 29 Kasımda Boğa burcu İsrail ve Terazi burcu Netanyahu'nun katsayısı -2 birim düşeceğinden hem kendilerini hem de çevrelerini olumsuz etkileyebilirler. Özellikle 26 Kasımda İsrail - Filistin yada İsrail - Türkiye ilişkileri gerilebilir.

26 Kasımda Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad'ın kendi ülkesinden ve/veya Türkiye'den yada Rusya Başkanı Putin'den veya Amerika'dan Venüsyen (para, mal, mülk, toprak paylaşımları, diplomatik ilişkiler, vs) konularda olumsuz etkiler alması olasıdır.

26 Kasım Astro Carto Grafide Tr Güneş, Venüs, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Güneş, Plüto, Uranüs, Ay, Satürn çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Balıkesir, Manisa, İzmir, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Marmara, Aydın, Muğla, Kastamonu, Sinop, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Mersin, Rize, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Malatya, Urfa), Kos ve Rodos Adası, Ege Açıkları, Akdeniz Açıkları, Kıbrıs, İsrail, Filistin, Ürdün, Suriye, Azerbaycan, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, Umman, BAE, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayland, Malezya, Hong Kong, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Yeni Zelanda, Filipinler, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Kanada, Amerika, Meksika, Küba, Panama, Ekvador, Venezuella, Brezilya, Şili, Arjantin, İspanya, Portekiz, Cezayir, Libya, Mısır, Sudan, İtalya, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, İngiltere, İrlanda, Norveç, Finlandiya, Romanya, Ukrayna, Bulgaristan, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Rusya

26 Kasımda Yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, toprak kaymaları, göçükler, volkanik aktiviteler, şiddet ve terör olayları, yangın, patlama olayları, sınır savaşları, diplomatik ilişkilerde sorunlar, halk ayaklanmaları, teknolojik aletlerden kaynaklı kazalar görülebilir.

23 Kasım Haftası Ons Altının Katsayıları

        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Altın 10   14     8   11     15     14    24

Yukardaki tabloda Ons Altın yine yüksek seyredebilir ama 25 Kasım Haftanın ve Ayın en yoğun günlerinden olup bugünde Ons Altın fiyatları bir miktar düşebilir. Hafta sonu ise Ons Altın fiyatlarında tekrar bir artış yaşanabilir.

23 Kasım Haftası Dolar ve TL'nin Katsayıları

        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
Dolar 7   10    0     3       1       1     6

        Pzt Salı Çrş Prş Cuma Cts Pazar
TL     12 17    16 12     19     19     22

Yukardaki Tablodan görüldüğü üzere Türk Lirasının Dolar karşısında değerlenmesi 23 Kasım haftasında da devam edebilir. Dolar ve Türk Lirasının katsayılarında Kuruluş tarihlerine göre Natal Venüslerin katsayıları hesaplamaya alınmıştır. Doların Natal Venüsü Yengeç (Tr Ay) Türk Lirasının Natal Venüsü Akrep (Tr Plüto) burcundadır.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25

 

Natal Gezegenlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.
Natal Güneşinizin katsayısı düşükse keyfiniz kaçabilir.
Natal Marsınızın katsayısı düşükse olumsuz transitlere karşı savunmasız kalabilir, olumlu transitlerden faydalanamayabilir, çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

 

  23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım
Koç -1 -1 -1 -1 +2 +2 +2
Boğa -1 -1 -1 -2 -1 -1 -2
İkizler +3 +3 +4 +4 +5 +5 +5
Yengeç -1 +5 -1 +3 -1 -1 +5
Aslan +3 +3 +3 +2 -1 -1 -1
Başak +3 +3 +4 +4 +5 +5 +5
Terazi -1 -1 -1 -2 -1 -1 -2
Akrep +4 +6 +5 +5 +6 +6 +7
Yay +4 +4 +4 +3 +5 +4 +5
Oğlak +3 +4 +3 +3 +5 +4 +5
Kova -2 -2 -2 -2 -1 -1 -2
Balık +2 -1 -1 -1 -1 +2 +2


Yükselen Koç -------------------------------------------------------------
(8.ev Venüs, 2.ev Uranüs Dikkat, 10.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Boğa -------------------------------------------------------------
(7.ev Venüs, 1.ev Uranüs Dikkat, 9.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen İkizler -------------------------------------------------------------
(6.ev Venüs, 12.ev Uranüs Dikkat, 8.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Yengeç -------------------------------------------------------------
(5.ev Venüs, 11.ev Uranüs Dikkat, 7.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Aslan -------------------------------------------------------------
(4.ev Venüs, 10.ev Uranüs Dikkat, 6.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Başak -------------------------------------------------------------
(3.ev Venüs, 9.ev Uranüs Dikkat, 5.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Terazi -------------------------------------------------------------
(2.ev Venüs, 8.ev Uranüs Dikkat, 4.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Akrep -------------------------------------------------------------
(1.ev Venüs, 7.ev Uranüs Dikkat, 3.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Yay -------------------------------------------------------------
(12.ev Venüs, 6.ev Uranüs Dikkat, 2.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Oğlak -------------------------------------------------------------
(11.ev Venüs, 5.ev Uranüs Dikkat, 1.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Kova -------------------------------------------------------------
(10.ev Venüs, 4.ev Uranüs Dikkat, 12.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)
Yükselen Balık -------------------------------------------------------------
(9.ev Venüs, 3.ev Uranüs Dikkat, 11.ev Jüpiter, Satürn, Plüto Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 

*** Güneş Transiti ***

23, 24, 25 Kasım (+3), 26 Kasım (+2)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

23, 24, 25 Kasım (+3), 26 Kasım (+2)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Oğlak, Balık** olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

23, 24, 25 Kasım (+3), 26 Kasım (+2)
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Oğlak, Balık** olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)

İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

27, 28, 29 Kasım (-1)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, MHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD, PKK / Fenerbahçe /Türk Lirası, BitCoin, Euro / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Joe, Biden
 

27, 28, 29 Kasım (-1)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Terazi olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 

27, 28, 29 Kasım (-1)
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Terazi olup Natal Güneşi Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya / İYİ Parti / Şangay Beşlisi, Avrupa Ordusu, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / Beşiktaş / ABD Doları / Muharrem İnce, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), organizasyonlar, canlı ve yapıcı kişiler, egoist ve baskın kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Ay Transiti ***

23 Kasım (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

23 Kasım (-1)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, MHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Joe Biden
 

23 Kasım (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / Gelecek Partisi, DEVA Partisi / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın
 

24 Kasım (+5)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 

24 Kasım (+5)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya,Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası /CHP, MHP, AKP, HDP, Gelecek Partisi / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Joe Biden
 

24 Kasım (+5)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası, Euro / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

25 Kasım (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

26 Kasım (+3)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 

26 Kasım (+3)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

26 Kasım (+3)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Rusya / Türk Lirası / HDP / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 

27 Kasım (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi/ NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray /ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Joe Biden
 

27 Kasım (-1)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)

Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

27 Kasım (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)

Işid, İran, Ermenistan, Yemen, Kanada, Belçika, KKTC, Panama, BAE, İtalya / DHKP-C / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 

28 Kasım (-1)
Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

28 Kasım (-1)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)

İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella,Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin, Euro / Fenerbahçe / DHKP-C, PYD / DEVA Partisi / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

28 Kasım (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Aydan olumlu etki alıp Natal Güneşi Aydan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, KKTC / BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Figen Yüksekdağ
 

29 Kasım (+5)
Aydan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)

İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Euro / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)

Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Merkür Transiti ***

27, 28, 29 Kasım (+5)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

27, 28, 29 Kasım (+5)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / MHP, Gelecek Partisi, CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi / AB, TC Merkez Bankası, NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, BitCoin / Beşiktaş, Fenerbahçe / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 

27, 28, 29 Kasım (+5)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olup Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tunus / CHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi / CIA (Amerikan Haber Alma) /Beşiktaş / Can Dündar, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Donald Trump, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)

Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Venüs Transiti ***

23, 24, 25 Kasım (-1), 26 Kasım (-2), 27 Kasım (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP, DEVA Partisi / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Joe Biden
 

23, 24, 25 Kasım (-1), 26 Kasım (-2), 27 Kasım (-1)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

23, 24, 25 Kasım (-1), 26 Kasım (-2), 27 Kasım (-1)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP, DEVA Partisi / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD / Fenerbahçe / BitCoin, Euro / Fetullah Gülen,İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Joe Biden
 

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)

İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Mars Transiti ***

23, 24, 25, 26 Kasım (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 

23, 24, 25, 26 Kasım (-1)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

23, 24, 25, 26 Kasım (-1)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)

Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Rusya / Türk Lirası / HDP / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Jüpiter Transiti ***

23, 24, 25 Kasım (+4), 26 Kasım (+3), 27 Kasım (+5), 28 Kasım (+4), 29 Kasım (+5)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / ABD Doları / İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden
 

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)

Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP, Gelecek Partisi / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Satürn Transiti ***

23 Kasım (+3), 24 Kasım (+4), 25, 26 Kasım (+3), 27 Kasım (+5), 28 Kasım (+4), 29 Kasım (+5)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / ABD Doları / İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden
 

Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)

Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Uranüs Transiti ***

23, 24, 25, 26 Kasım (-2), 27, 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP, DEVA Partisi / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Joe Biden
 

23, 24, 25, 26 Kasım (-2), 27, 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

23, 24, 25, 26 Kasım (-2), 27, 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)

Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)

Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Neptün Transiti ***

24, 25, 26, 27 Kasım (-1)
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

24, 25, 26, 27 Kasım (-1)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)

Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, MHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Joe Biden
 

24, 25, 26, 27 Kasım (-1)
Neptün ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Neptünden olumlu etki alıp Natal Güneşi Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / Gelecek Partisi, DEVA Partisi / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın
 

Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)

Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / DEVA Partisi / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünden olumlu etki alan yada Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 

*** Plüto Transiti ***

23 Kasım (+4), 24 Kasım (+6), 25, 26 Kasım (+5), 27, 28 Kasım (+6), 29 Kasım (+7)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton, Joe Biden
 

23 Kasım (+4), 24 Kasım (+6), 25, 26 Kasım (+5), 27, 28 Kasım (+6), 29 Kasım (+7)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar)

Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP, DEVA Partisi / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Eski KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
 

23 Kasım (+4), 24 Kasım (+6), 25, 26 Kasım (+5), 27, 28 Kasım (+6), 29 Kasım (+7)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)

İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)

Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Joe Biden

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

23 - 29 Kasım 2020 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 

Olumsuz Transitler

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25 Kasım (+3), 26 Kasım (+2) Güneş
23, 24, 25 Kasım (+3), 26 Kasım (+2) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** burcunu kötü etkileyen transit: 27, 28, 29 Kasım (-1) Güneş
27, 28, 29 Kasım (-1) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Akrep, Oğlak, Kova, Balık** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 23 Kasım (-1) Ay
23 Kasım (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 24 Kasım (+5) Ay
24 Kasım (+5) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 25 Kasım (-1) Ay
25 Kasım (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 26 Kasım (+3) Ay
26 Kasım (+3) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burcunu kötü etkileyen transit: 27 Kasım (-1) Ay
27 Kasım (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 28 Kasım (-1) Ay
28 Kasım (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 27, 28, 29 Kasım (+5) Merkür
27, 28, 29 Kasım (+5) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25 Kasım (-1), 26 Kasım (-2), 27 Kasım (-1) Venüs

23, 24, 25 Kasım (-1), 26 Kasım (-2), 27 Kasım (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2) Venüs
28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25, 26 Kasım (-1) Mars
23, 24, 25, 26 Kasım (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25, 26 Kasım (-2), 27, 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2) Uranüs
23, 24, 25, 26 Kasım (-2), 27, 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 26, 27 Kasım (-1) Neptün
24, 25, 26, 27 Kasım (-1) Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 23 Kasım (+4), 24 Kasım (+6), 25, 26 Kasım (+5), 27, 28 Kasım (+6), 29 Kasım (+7) Plüto
23 Kasım (+4), 24 Kasım (+6), 25, 26 Kasım (+5), 27, 28 Kasım (+6), 29 Kasım (+7) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 

Olumlu Transitler

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Oğlak, Balık** burcunu iyi etkileyen transit: 23, 24, 25 Kasım (+3), 26 Kasım (+2) Güneş
23, 24, 25 Kasım (+3), 26 Kasım (+2) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Oğlak, Balık** burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu iyi etkileyen transit: 27, 28, 29 Kasım (-1) Güneş
27, 28, 29 Kasım (-1) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 23 Kasım (-1) Ay
23 Kasım (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 24 Kasım (+5) Ay
24 Kasım (+5) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 26 Kasım (+3) Ay
26 Kasım (+3) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 27 Kasım (-1) Ay
27 Kasım (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 28 Kasım (-1) Ay
28 Kasım (-1) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 29 Kasım (+5) Ay
29 Kasım (+5) Ayı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** burcunu iyi etkileyen transit: 27, 28, 29 Kasım (+5) Merkür
27, 28, 29 Kasım (+5) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 23, 24, 25 Kasım (-1), 26 Kasım (-2), 27 Kasım (-1) Venüs
23, 24, 25 Kasım (-1), 26 Kasım (-2), 27 Kasım (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 23, 24, 25, 26 Kasım (-1) Mars
23, 24, 25, 26 Kasım (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 23, 24, 25 Kasım (+4), 26 Kasım (+3), 27 Kasım (+5), 28 Kasım (+4), 29 Kasım (+5) Jüpiter
23, 24, 25 Kasım (+4), 26 Kasım (+3), 27 Kasım (+5), 28 Kasım (+4), 29 Kasım (+5) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 23 Kasım (+3), 24 Kasım (+4), 25, 26 Kasım (+3), 27 Kasım (+5), 28 Kasım (+4), 29 Kasım (+5) Satürn
23 Kasım (+3), 24 Kasım (+4), 25, 26 Kasım (+3), 27 Kasım (+5), 28 Kasım (+4), 29 Kasım (+5) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 23, 24, 25, 26 Kasım (-2), 27, 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2) Uranüs
23, 24, 25, 26 Kasım (-2), 27, 28 Kasım (-1), 29 Kasım (-2) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 24, 25, 26, 27 Kasım (-1) Neptün
24, 25, 26, 27 Kasım (-1) Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 23 Kasım (+4), 24 Kasım (+6), 25, 26 Kasım (+5), 27, 28 Kasım (+6), 29 Kasım (+7) Plüto
23 Kasım (+4), 24 Kasım (+6), 25, 26 Kasım (+5), 27, 28 Kasım (+6), 29 Kasım (+7) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

 

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.


Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

08 Kasım Albayrak’ın istifasıyla ilgili kritik iddialar ! (Tr Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-albayrakin-istifasiyla-ilgili-kritik-iddia-6117545/)


10 Kasım Ermenistan diz çöktü! Dağlık Karabağ'da ateşkes ! (02 Kasım ve 09 Kasım haftası için Natal Marsı Akrep olan Azerbaycan'In Tr Jüpiter ve Satürnden aldığı olumlu etki ile bir zafer elde edeceğini ve sağlam bir anlaşma yapabileceğini günler öncesi yazmıştık) (https://www.milliyet.com.tr/galeri/son-dakika-ermenistan-diz-coktu-daglik-karabagda-ateskes-6350713)


11 Kasım İzmir'de korkutan 4.8'lik deprem! (Tr Güneş, Merkür ve Uranüsün Akrep burcuna verdiği olumsuz etki) (https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-izmirde-korkutan-deprem-buyuklugu-6351864)


11 Kasım Suudi Arabistan, Cidde'deki saldırıyı DAEŞ üstlendi ! (Tr Güneş ve Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.aa.com.tr/tr/dunya/suudi-arabistan-ciddedeki-saldirida-2-yarali-oldugunu-acikladi/2040555)


12 Kasım Meksika'da hareketlenen Popocatepetl Yanardağ harekete geçti ! Kül ve lav püskürttü! (Tr Güneş, Merkür, Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/yanardag-harekete-gecti-kul-ve-lav-puskurttu-6353016)


12 Kasım Türkiye, Rusya'nın arka bahçesindeki yerini sağlamlaştırdı! (Tr Plüton ve Jüpiterden alınan olumlu etki) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/ingiliz-basini-turkiye-rusyanin-arka-bahcesindeki-yerini-saglamlastirdi-6353352)


13 Kasım Ermenistan ve Rusya kaybetti, Türkiye kazandı ! (Tr Plütonun olumlu etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/rus-gazetesi-ermenistan-ve-rusya-kaybetti-turkiye-kazandi-6354168)


14 Kasım Pakistan'da 5.4 büyüklüğünde deprem ! (Tr Güneş, Merkür ve Uranüsün olumsuz etkisi) (https://www.milliyet.com.tr/dunya/pakistanda-5-4-buyuklugunde-deprem-6354518)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

09 - 15 Ekim 2023 Burç Yorumları: 14 Ekim Güneş Tutulması Hayatınızı Nasıl Değiştirecek?