27 - 05 Mart 2017 Haftalık burç astroloji: 27 Şubat Uranüs Boğa'ya 8 derece, Boğa & Akrep Dikkat!



Tr Uranüs Boğa burcuna doğru hızla ilerlemekte ve 27 Şubattan itibaren Boğa bucuna 8 derece olup Boğa ve Akrep burçlarını olumsuz etkilemeye başlayacaktır. Buna ek olarak Koç burcundaki Tr Mars da hafta boyu Boğa ve Akrep burçlarını olumsuz etkileyebilir. (Şubat 2017 burç)

Boğa burcunu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konular: İsrail, İngiltere, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk / para, mal, mülk ve toprak paylaşımları (haftalık burç)

Akrep burcunu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konular: Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Azerbaycan, AB (Avrupa Birliği), BM, (Bireleşmiş Milletler), Abdullah Gül, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani / gizli saklı işler, yer altındaki fay hatları, volkanik aktiviteler, ülkelerin yer altındaki ve üstündeki kaynakları (madenler, petrol ve doğal gaz), bankacılık konuları (haftalık astroloji)

Tr Uranüsü sembolize eden ülke, kişi, grup ve konular: Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olan kişiler, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, MHP, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah / aşırı özgürlükçü kişiler, asi ve aykırı kişiler, gruplar (Şubat astroloji)

Yukarda adı geçen Boğa ve Akrep burçlarını sembolize eden ülke, kişi, grup ve konular 27 Şubattan itibaren Tr Uranüsü sembolize eden aşırı özgürlükçü kişi ve gruplardan olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin ülkelerin toprak paylaşımlarında huzursuzluklar olabilir. İsrail, Filistin, Türkiye, İngiltere gibi ülkelerede aşırı özgürlükçü kişi ve gruplar yüzünden huzursuzluklar olabilir. Örneğin 27 Şubattan itibaren Türkiye'nin Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Fetullah Gülen, Selahattin Demirtaş, MHP gibi ülke, kişi ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir. AB içinde de huzursuzluklar olabilir. Japonya'nın Kuzey Kore Lideri Kim Jong'a çok dikkat etmesi gerekebilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin Kürdistan Bölgesel Yönetimine dikkat etmesi gerekebilir. Fetullah Gülen'in Natal Güneşi Boğa Marsı Kova olduğundan istemeden de olsa yaptığı eylem ve fiiler kendisine zarar verebilir. Ünlü aktivist Julian Assange gizli saklı bilgileri ortaya çıkarıcı faaliyetlerine tam hız devam edebilir. (2017 Şubat burç)

Yer altındaki fay hatlarında ve volkanik yerlerde bir hareketlenme de olabilir. Depremlerin sıklığı artabilir. Tr Uranüs kişisel olarak hangi evinizdeyse o konularda huzursuzluklar olabilir. Yukardaki seçeneklerden başka mantıklı olasılıklar da oluşturulabilir. (2017 haftalık burç)

Bütün bir hafta Akrep ve Boğa burcunu sembolize eden şeyler Tr Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilir.

Tr Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konular: Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olan kişiler, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan, NATO, Şangay Beşlisi, DHKP-C, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, ABD Doları, PYD Başkanı Salih Müslim (Şubat 2017)

Akrep burcu olan Türkiye hafta boyunca Işid, İran, Irak, NATO, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, PYD Başkanı Salih Müslim, DHKP-C gibi isimlerden olumsuz etkiler alabilir. Boğa burcu olan İsrail, İngiltere gibi ülkeler de Işid, İran, Irak'dan olumsuz etkiler alabilir. Bilhassa İsrail-Filistin çatışması yeniden alevlenebilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de Işid, İran ve kendi ülkesi olan Irak'dan olumsuz etkiler alabilir. Mal-mülk ve toprak paylaşımlarında kavga ve tartışmalar olabilir. Işid ile İsrail arasında Golan Tepelerinde belki bir çatışma da çıkabilir.

Kişisel olarak Boğa ve Akrep burçları Tr Uranüs ve Tr Mars hangi evlerindeyse hayatlarının o alanlarında katsayısı düşük Koç ve Kova burçlarına dikkat etmeliler. Örneğin Tr Uranüs ve Tr Mars 10.evinizde ise iş, meslek ve kariyerinizle ilgili olarak katsayısı düşük Kova ve Koç burçlarına, arkadaş ve tanıdıklarınıza, yapacağınız yeni başlangıçlara dikkat etmelisiniz. (Mart 2017 burç)
 
Türkmenistan, AB (Avrupa Birliği) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Tr Mars ve Tr Uranüse Dikkat etmelidir !
Natal Güneşi Boğa Marsı Akrep olan Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin Tr Mars ve Tr Uranüs yüzünden her türlü Işid yada Irak saldırılarına hazırlıklı olması gerekebilir. Aynı şekilde Avrupa Birliği de bu hafta boyunca aşırı özgürlükçü gruplardan olumsuz etkiler alabilir. Güneş ve/veya Marsı Boğa/Akrep olanlar Tr Mars ve Tr Uranüsden en çok olumsuz etki alacak gruptur. (Mart astroloji)

Hafta boyunca Koç burcundaki Mars ve Uranüs kavuşumu Boğa ve Akrep burçlarını sembolize eden ülke, kişi ve gruplara karşı saldırı olarak da yorumlanabilir. Ülkemiz Türkiye'nin hafta boyunca her türlü saldırıya karşı hazır olması da gerekebilir. Ülkemiz Türkiye'nin Natal Marsı Terazi olduğundan bu saldırıların üstesinden gelme potansiyeli mevcuttur. TSK (Türk Silahlı Kuvvet) da hafta boyunca her türlü Işid ve terör saldırılarına karşı hazırlıklı olmalıdır. 27 Şubat haftası diğer haftalardan daha ağır ve yoğun geçebilir. Allah ülkemizi, evimizi ve sevdiklerimizi korusun ! (2017 Mart burç)

Tr Mars ve Tr Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler: Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar, Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, İran, Suriye, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Ermenistan, Kanada, Ukrayna / NATO, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, FED Başkanı Janet Yellen, Rıza Zarrab, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Devlet Bahçeli / AKP, HDP / PKK, Işid, DHKP-C, PYD

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Tr Mars ve Tr Uranüsden olumlu etkiler aldığı görülmektedir. Buna karşın Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Devlet Bahçeli de Tr Mars ve Tr Uranüsden olumlu etkiler almaktadırlar. Parti bazında AKP ve HDP'nin de Tr Mars ve Tr Uranüsden olumlu etkiler aldığı görülmektedir. (Mart 2017)

Ancak bu hafta terör örgütleri olan PKK, Işid, PYD ve DHKP-C'nin de Tr Mars ve Tr Uranüs'den olumlu etkiler aldığı görülmektedir. Bu yüzden Akrep burcu Türkiye'nin ve Boğa burcu TSK'nın her zamankinden daha fazla bu terör örgütlerine son derece dikkat etmesi gerekebilir. Yukarda adı geçen Tr Mars ve Tr Uranüsden olumlu etki alan ülkelere de Akrep burcu ülkesi olarak dikkat etmemiz gerekebilir. Bir Boğa burcu ülkesi olan İsrail de her ne kadar Trump ile arası iyi olsa da Amerika'ya ve yukarda adı geçen diğer ülkelere dikkat etmesi gerekebilir. İsrail, Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den de olumsuz etkiler alabilir. İsrail'in olumsuz etki almaması için Boğa burcunun olumlu özelliklerini yansıtmalıdır. Yani paylaşımcı olmalı, bu ülkelerden fazla bir şey talep etmemelidir. Akrep burcu Türkiye'nin olumsuz etki almaması için Akrep burcunun olumlu özelliklerini yansıtmalıdır. Yani gizli saklı işler yerine daha şeffaf olmalıdır. Başkalarını manipüle etmemelidir. (Tavsiye etmek kolay ama uygulaması zor!)
 
01 Mart Çarşamba Haftanın en yoğun günü !
Haftanın en yoğun günü 01 Mart Çarşamba günüdür. Bu günde Güneş, Merkür, Neptün, Ay, Venüs, Plüto -1 katsayısında olup toplam katsayı -6'dır. Bu günde bulanık ve ölümcül olaylar yaşanabilir. 01 Mart günü İkizler, Yengeç, Yay ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyler daha çok olumsuz etki alabilir. Örneğin İkizler ve Yay burcunu sembolize eden uzun ve kısa yollarda problemler çıkabilir. Uçak kazalarında artışlar olabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(1.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 2 ve 8.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Boğa
(12.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 1 ve 7.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen İkizler
(11.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 12 ve 6.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Yengeç
(10.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 11 ve 5.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Aslan
(9.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 10 ve 4.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Başak
(8.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 9 ve 3.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Terazi
(7.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 8 ve 2.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Akrep
(6.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 7 ve 1.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Yay
(5.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 6 ve 12.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Oğlak
(4.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 5 ve 11.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Kova
(3.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 4 ve 10.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yükselen Balık
(2.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 3 ve 9.eve olumsuz yansıması olabilir!)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

27, 28, 01 Mart
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel / İzmir
 
27, 28, 01 Mart
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Adana / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Fenerbahçe
 
27, 28, 01 Mart
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, FED Başkanı Janet Yellen
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

28 Şubat
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Meksika, Panama, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, CHP, HDP / NATO / DHKP-C, PYD, PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim / Galatasaray, Beşiktaş / Ankara, Ankara, İstanbul, İzmir
 
28 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Adana / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
28 Şubat
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
01 Mart
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Ürdün, Kuveyt, Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Meksika, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP / NATO, IMF, FED / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası / Gaziantep / İstanbul Fay Hattı
 
02 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan,
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Galatasaray / Türk Lirası
 
02 Mart
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)
Suriye / NATO

02 Mart
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Meksika / HDP / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Ankara, İstanbul / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis / Galatasaray
 
03 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Ankara, İstanbul, Adana / DHKP-C, PYD / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Fenerbahçe
 
04 Mart
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Türkmenistan, Arnavutluk / AB (Avrupa Birliği) / PKK / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
04 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş, Fenerbahçe
 
04 Mart
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
İngiltere, Mısır, Filistin, Türkiye, Brezilya, Lübnan / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Kemal Kılıçdaroğlu, Rıza Zarrab, Papa Franciscus / Fenerbahçe
 
05 Mart
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel / İzmir
 
05 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş
 
05 Mart
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Ürdün, Kuveyt, Makedonya, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan / CHP / Can Dündar, Donald Trump, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim / Beşiktaş
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

27, 28, 01, 02 Mart
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Japonya, Libya, Tunus / CHP, MHP / AB, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Adana / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Fenerbahçe
 
27, 28, 01, 02 Mart
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Terazi olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş
 
27, 28, 01, 02 Mart
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Terazi olup Natal Güneşi Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Makedonya, Türkiye, Brezilya / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen / Beşiktaş
 
03, 05 Mart
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel / İzmir
 
03, 05 Mart
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Adana / Fenerbahçe
 
03, 05 Mart
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın

04 Mart
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD, PKK / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Fenerbahçe / Türk Lirası / Adana, Gaziantep, İzmir
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / İzmir, İstanbul, Ankara / CIA (Amerikan Haber Alma) / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, AB Başkanı Donald Tusk
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Ürdün, Kuveyt, Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Meksika, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP / NATO, IMF, FED / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası / Gaziantep / İstanbul Fay Hattı
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya, Meksika / Ankara, İstanbul / HDP / Şangay Beşlisi, TC Merkez Bankası, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

Bütün bir hafta
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah,
Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe
 
Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

Bütün bir hafta
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Akrep olanlar)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani / Fenerbahçe
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

28 Şubat
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / CHP / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / Fenerbahçe
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / Gaziantep, İzmir / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Galatasaray / Türk Lirası
 
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

27, 28, 01, 02, 04, 05 Mart
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Ankara, İstanbul / Beşiktaş
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / Adana, Gaziantep / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu / Fenerbahçe / Türk Lirası
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif,Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Fenerbahçe
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Akrep olanlar)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani / Fenerbahçe
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

01, 02, 04 Mart
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel / İzmir
 
01, 02, 04 Mart
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Adana / Fenerbahçe
 
01, 02, 04 Mart
Neptün ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Neptünden olumlu etki alıp Natal Güneşi Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May, İlker Başbuğ
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünden olumlu etki alan yada Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

28, 01, 04 Mart
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
28, 01, 04 Mart
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Adana / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
28, 01, 04 Mart
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
İtalya, Tayvan, Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis / Adana, Ankara, İstanbul
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / Adana / MHP / AB, BM, TC Merkez Bankası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

27 - 05 Mart 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 28 Şubat Ay
28 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 01 Mart Ay
01 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 02 Mart Ay
02 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 04 Mart Ay
04 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 05 Mart Ay
05 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 28, 01, 04 Mart Plüto
28, 01, 04 Mart Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 27, 28, 01 Mart Güneş
27, 28, 01 Mart Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 27, 28, 01, 02 Mart Merkür
27, 28, 01, 02 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 03, 05 Mart Merkür
03, 05 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 04 Mart Merkür
04 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 01, 02, 04 Mart Neptün
01, 02, 04 Mart Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 28 Şubat Ay
28 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02 Mart Ay
02 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 03 Mart Ay
03 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 04 Mart Ay
04 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 05 Mart Ay
05 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 28 Şubat Jüpiter
28 Şubat Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Bütün burçlar Bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 27, 28, 01, 02, 04, 05 Mart Satürn
27, 28, 01, 02, 04, 05 Mart Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 28, 01, 04 Mart Plüto
28, 01, 04 Mart Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 27, 28, 01 Mart Güneş
27, 28, 01 Mart Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu iyi etkileyen transit: 27, 28, 01, 02 Mart Merkür
27, 28, 01, 02 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 03, 05 Mart Merkür
03, 05 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 01, 02, 04 Mart Neptün
01, 02, 04 Mart Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
13 Şubat Pakistan'da şiddetli patlama. Lahor kentinde akşamın erken saatlerinde gerçekleşen patlama sonucunda, çok sayıda kişinin yaralandığı bildiriliyor. (Güneşi sembolize eden Pakistanın (14 Ağustos 1947) Tr Güneşle ilgili içsel çatışmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/pakistan-da-siddetli-patlama-dunya-2395442/)

14 Şubat Fed’de Trump çatlağı (15 Şubat için #Trump yüzünden IMF veya #FED'in olumsuz etkiler alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 14 Şubat günü Fed yöneticilerinden Daniel Tarullo istifa etti.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/fedde-trump-catlagi-1677779/)

15 Şubat Almanya’da DİTİB görevlilerinin evine baskın. (15 Şubat için yoğun bir gün demiştik ve bu günde Tr Ay yüzünden Cumhurbaşkanı #Erdoğan'ın Almanya Başbakanı #Merkel'den vatani konular ve ülke güvenlikleri açısından olumlu etkiler alabilir demiştik. Gerçekten de Başbakan Yıldırım'ın Almanya ziyareti öncesi 15 Şubatta "Casus İmam" ların evine baskın yapıldı.)
(http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/spiegel-online-almanyada-ditib-gorevlilerinin-evine-baskin-2-1680491/)

16 Şubat Kıbrıs müzakerelerinde Rum lider kapıyı vurup salonu terk etti (Terazi burcu olan Rum liderin Tr Venüs yüzünden katsayısının düşmesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-kibris-gorusmelerinde-dunya-2397394/)

16 Şubat Almanya'nın başkenti Berlin’deki Tegel ve Schönefeld havalimanlarında yer personelinin ücret artışı talebiyle yaptığı uyarı grevinden dolayı 210 uçuşun iptal edildiği bildirildi. (Venüsün düşük katsayıda olması yavaşlık ve grevlere yol açmaktadır.) (http://www.milliyet.com.tr/almanya-da-iki-havalimaninda-dunya-2397533/)

16 Şubat Irak’ta intihar saldırısı! 45 ölü 56 yaralı (Işid'in Satürnden olumlu etkiler almasına örnek bir olay. Irak ise Marsdan yani Işidden olumsuz etki almakta) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/irakta-intihar-saldirisi-45-olu-56-yarali-1683638/)

17 Şubat 12 banka Fed’e kâr davası açtı! (15 Şubattan itibaren FED için Tr Ay yüzünden olumsuz etki alabilir demiştik.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/12-banka-fede-kr-davasi-acti/65000/65101/)


17 Şubat CHP’li Gök: AKP, MHP, HDP’yi de kucaklayan bir kampanya yürüteceğiz (19, 20 Şubat için CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendini daha iyi ifade edebilme fırsatını yakalayabileceğini yazmıştık.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/chpli-gok-akp-mhp-hdpyi-de-kucaklayan-bir-kampanya-yurutecegiz-1684779/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!