09 - 15 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji: Güneş ve Merkür hariç 15 Ocak süper!

Bu hafta Merkür hariç süper bir hafta olabilir çünkü hafta boyu Jüpiter, Uranüs ve Plüto son derece yüksek katsayılarda olup herkesi son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bolluk, bereket ve genişleme sembolü Jüpiter hafta boyu bütün burçları ama bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova buçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkileyebilir. Natal Güneş ve Marsı bu burçlardan kişilerin Jüpiter hangi evlerine denk geliyorsa o konularda bir ferahlık ve genişleme olabilir. (Ocak 2017 burç)

Dünya genelinde ise Rusya Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi önemli kişilerin Natal Marsları Yay burcunda olduğundan katsayıları oranında son derece verici, cömert adımlar atma olasılıkları bulunmaktadır. Bu kişiler hafta boyu bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak ve Kova burçlarına yönelik olumlu adımlar atabilirler. Örneğin Rusya Başkanı Putin her ne kadar Merkür bazında Amerika'dan olumsuz etki alsa da kendisi şu an için Amerikaya karşı ılımlı davranabilir. Güneşi Yengeç Marsı Yay olan Almanya Başbakanı Angela Merkel ise atacağı adımlarla kendi Güneşini parlatabilir, yaptığı işlerle daha ön plana çıkabilir. Parti bazında Güneşi Aslan Marsı Yay olan AKP de atacağı adımlarla ön plana çıkabilir. Bu arada CHP'nin (07 Eylül 1919) Güneşi Başak olsa da Marsı Yay burcunda olduğundan CHP de son derece olumlu ve cömert adımlar atabilir. CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Güneşi Yay olduğundan (Biraz katsayısı düşük olsa da) bu dönem kendini daha iyi ifade edebilir. HDP'nin Güneşi Terazi Marsı Yay olduğundan atacağı olumlu ve ılımlı adımlar hem kendi partisini hem de diğer kişileri olumlu etkileyebilir. (haftalık burç)

Korkulan transit Plüto bu sefer hafta boyu Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden şeylere olumlu bir etki bırakabilir. Plüto Akrep burcunun yöneticisidir. Güneşi ve/veya Marsı Akrep olan ülke, grup yada kişiler çevrelerine son derece olumlu bir etki verebilirler. Örneğin Türkiyenin Güneşi Akrep Marsı Terazi olduğundan Türkiyenin Plüto bazında daha da güçlenmesi ve bunu dışına yansıtması mümkün olabilir. Türkiye'de Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahipleri, Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, Boğa burcunu sembolize eden para konuları, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, Başak burcunu sembolize eden ülke içi her türlü hizmetler (eğitim, sağlık, ulaşım, vs), işçi ve çalışanlar, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (doğalgaz, petrol, madenler, köprüler, barajlar, vs), Balık burcunu sembolize eden devlet kurumları, şirket ve vakıflar son derece olumlu etkiler alabilir, güçlenebilir, reform niteliğinde değişim ve dönüşümler olabilir. Tüm dünyayı olumsuz etkileyen Terazi burcundaki Suriye Plütondan yani Türkiye'den ayrıca Natal Marsı Akrep burcu olan Suriye Başkanı Esad'dan son derece olumlu ve yapıcı etkiler alabilir. (haftalık astroloji)

Uranüs transiti de hafta boyu Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir. Uranüs Kova burcunun yöneticisi olup Güneşi Kova olan Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya gibi ülkelerin de yıldızları parlayabilir. (Ocak astroloji)

Bütün dünyayı olumsuz etkileyen Natal Güneşi Koç Marsı Balık olan Işid'in de ne yazık ki olumlu etkiler alması söz konusudur. Örneğin Işid bütün bir hafta Güneş ve Plüto Transitinden bariz bir şekilde olumlu etkiler alabilir. Güneş transiti bir takım nüfuzlu ve tanınmış kişileri, genç kişileri ve çocukları sembolize etmektedir. Plüto ise gizli saklı işler yapanları, güçlü ve kimi zaman da zalim kişileri sembolize etmektedir. Bir ihtimale göre de Güneşi ve/veya Marsı Aslan/Akrep burcu bir kişiyi de sembolize edebilir. Kısaca Işid Aslan ve Akrep burcu ülke, kişi ve gruplardan katsayıları oranında destek alabilir. (2017 Ocak burç)

Merkür Transiti hafta boyu düşük katsayıda olup Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Merkür her türlü iletişimi, hizmeti, bilgi, belge ve ulaşımı sembolize etmektedir. Güneşi ve/veya Marsı İkizler/Başak burcundan kişilerin katsayıları düştüğü için katsayıları oranında iletişim kopuklu yaşayabilirler. İkizler/Başak burcundan kişilerin zora düştüklerinde kurnazlık yapma potansiyelleri olabilir. İkizler/Başak burcundan kişilerin yükselenlerine göre kaza yapma potansiyelleri yada ölümcül/yıkıcı olaylara sebep olma potansiyelleri olabilir. Örneğin Güneşi İkizler olan Donald Trump Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden konularda çeşitli kurnazlıklar yapabilir. Ayrıca Amerikanın da Natal Marsı İkizler olduğundan hükümet olarak Amerika çeşitli kurnazlıklara baş vurabilir. Bu durumdan Terazi burcu Suriye ile Güneşi Terazi Marsı Yay burcu olan Putin olumsuz etkiler alabilir. Bu arada Merkür İkizler ve Yay burçlarını olumsuz etkileyeceğinden hafta boyu uzun ve kısa yollarda çeşitli kazalara dikkat etmek gerekebilir. (2017 haftalık burç)

15 Ocak Süper olsa da Aslan ve Kovalar Güneşe, İkizler ve Yaylar Merküre Dikkat !
Haftanın en olumlu günü 15 Ocak 2017'dir.15 Ocak günü her ne kadar Güneş Oğlak burcunda +5 katsayısında olsa da Aslan (nüfuzlu kişiler, liderler, spekülatif konular, borsa, altın, vs) ve Kova (grup ve organizasyonlar) burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Merkür de Oğlak burcunda +2 katsayısında olsa da İkizler ve Yay burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Yani 15 Ocak günü olumlu transitlere rağmen Natal Güneş ve Marsı Aslan/Kova buçlarının Güneş transitine, Natal Güneş ve Marsı İkizler/Yay burçlarının ise Merkür transitine dikkat etmeleri gerekebilir. İkizler ve Yay burcunun Merkürden aldığı olumsuz etki uzun ve kısa yollarda trafik kazalarına da işaret etmektedir. (Ocak 2017)

Reina'da yapılan saldırı Kova burcunda ve düşük katsayıdaki Ay.ın verdiği olumsuz etki
31 Aralığı 01 Ocak gününe bağlayan gün, gece klübü Reina'da yapılan terör saldırısında ölenlere Allah'dan rahmet yaralılara da acil şifalar dilerim. Bu durumu astrolojik açıdan incelediğimizde Reina'nın kuruluş tarihinin 17 Ocak 2002 olduğu ve Natal Güneşinin Oğlak Marsının ise Balık burcunda olduğu görülmektedir. 31 Aralık günü Kova burcundaki Ay'ın Oğlak ve Balık burçlarını olumsuz etkilemekte olduğu ve dolayısıyla Reina'nın da Güneş ve Marsının bu burçlarda olması yüzünden Ay.ı sembolize eden güvenlik açıklarıyla ilgili problemlerin bu saldırıya yol açmış olması olasıdır. Ayrıca düşük katsayıdaki Merkürün de Oğlak burcunda olması kurnaz ve hilekar kişilerin bu saldırıda ön planda olduğunu göstermektedir. (Ocak 2017 burç)

13 Ocak günü de Aslan burcundaki Ay.ın katsayısı düşecek ve başta Aslan (liderler) burçları olmak üzere, Yengeç (vatani konular), Oğlak (Başkan, patron ve otorite sahipleri) ve Kova (grup ve organizasyonlar) burçlarını güvenlik açıkları yönünde olumsuz olarak etkileyebilir. Kısaca  diyebiliriz ki 13 Ocak günü de güvenlik açıklarına dikkat !

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(9 ve 10.ev Merkür Dikkat, 5 ve 11.evler Yoğun, 2, 6, 8, 12.evler Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.

Yükselen Boğa
(8 ve 9.ev Merkür Dikkat, 4 ve 10.evler Yoğun, 1, 5, 7, 11.evler Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(7 ve 8.ev Merkür Dikkat, 3 ve 9.evler Yoğun, 12, 4, 6, 10.evler Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.

Yükselen Yengeç
(6 ve 7.ev Merkür Dikkat, 2 ve 8.evler Yoğun, 11, 3, 5, 9.evler Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(5 ve 6.ev Merkür Dikkat, 1 ve 7.evler Yoğun, 10, 2, 4, 8.evler Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(4 ve 5.ev Merkür Dikkat, 12 ve 6.evler Yoğun, 9, 1, 3, 7.evler Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(3 ve 4.ev Merkür Dikkat, 11 ve 5.evler Yoğun, 8, 12, 2, 6.evler Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.

Yükselen Akrep
(2 ve 3.ev Merkür Dikkat, 10 ve 4.evler Yoğun, 7, 11, 1, 5.evler Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(1 ve 2.ev Merkür Dikkat, 9 ve 3.evler Yoğun, 6, 10, 12, 4.evler Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.

Yükselen Oğlak
(12 ve 1.ev Merkür Dikkat, 8 ve 2.evler Yoğun, 5, 9, 11, 3.evler Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Yay, Kova olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(11 ve 12.ev Merkür Dikkat, 7 ve 1.evler Yoğun, 4, 8, 10, 2.evler Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(10 ve 11.ev Merkür Dikkat, 6 ve 12.evler Yoğun, 3, 7, 9, 1.evler Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

*** Güneş Transiti ***

09, 11 Ocak
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, AB / MHP / DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,bPakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları
 
12, 13, 14, 15 Ocak
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel,
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray / Türk Lirası, ABD Doları
 
12, 13, 14, 15 Ocak
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Kova olanlar)
Libya

12, 13, 14, 15 Ocak
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olup Natal Güneşi Aslan, Kova olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, FED Başkanı Janet Yellen
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

12 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar
)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / MHP / AB, BM, IMF, FED, NATO, Şangay Beşlisi / Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / ABD Doları / Beşiktaş, Fenerbahçe
 
13 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Yengeç, Oğlak, Kova olanlar)
Afganistan, Pakistan, Hindistan, Libya / IMF, FED / Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov / ABD Doları
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

09, 10, 11, 12, 13, 14 Ocak
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Ürdün, Kuveyt, Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP / NATO, IMF, FED / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası
 
15 Ocak
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Yay olanlar)
PKK / Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

15 Ocak
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, MHP / AB, NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları
 
15 Ocak
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar)
Ürdün, Kuveyt, Mısır, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan / Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Donald Trump, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, AB Başkanı Donald Tusk
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Mekürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

09, 11 Ocak
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella / AKP, HDP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe
 
09, 11 Ocak
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Kova olanlar)
Libya

09, 11 Ocak
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak olup Natal Güneşi Aslan, Kova olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Şangay Beşlisi / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

09, 11 Ocak
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim / ABD Doları
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

09 Ocak
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, AKP, HDP / PKK / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani,  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / ABD Doları, Türk Lirası
 
10, 11, 12, 13, 14 Ocak
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP / BM, IMF, FED / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / Fenerbahçe
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Galatasaray / Türk Lirası

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

09, 10, 11, 12, 13, 14 Ocak
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / PKK / CHP, AKP, HDP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani,
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

09, 10, 11, 12, 13, 14 Ocak
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, AB / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

09 - 15 Ocak 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Aslan, Yengeç, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 13 Ocak Ay
13 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Aslan, Yengeç, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 09, 10, 11, 12, 13, 14 Ocak Merkür
09, 10, 11, 12, 13, 14 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler
Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 12, 13, 14, 15 Ocak Güneş
12, 13, 14, 15 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 15 Ocak Merkür
15 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 09, 11 Ocak Venüs
09, 11 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 09, 10, 11, 12, 13, 14 Ocak Uranüs
09, 10, 11, 12, 13, 14 Ocak Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 12 Ocak Ay
12 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yengeç, KOç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 09 Ocak Jüpiter
09 Ocak Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 10, 11, 12, 13, 14 Ocak Jüpiter
10, 11, 12, 13, 14 Ocak Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Bütün burçlar bilhassa Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 09, 11 Ocak Güneş
09, 11 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 12, 13, 14, 15 Ocak Güneş
12, 13, 14, 15 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 15 Ocak Merkür
15 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 09, 12, 13, 14, 15 Ocak Plüto
09, 12, 13, 14, 15 Ocak Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 09, 11 Ocak Venüs
09, 11 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 09, 11 Ocak Mars
09, 11 Ocak Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
28 Aralık Yurtdışında yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte yatırımcıların yeni pozisyon almaktan kaçınmaları piyasada hacimlerin düşmesine neden olurken, dolar/TL'de güne 3.52'nin üzerinde başladı. İlerleyen saatlerde kur 3.54'ü aştı. (29 Aralık için Doların Ay ve Merkür transitleri yüzünden dengesizleşebileceğini yazmıştık.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/ekonomi/dolarda-son-durum-dolar-ne-kadar-oldu-4-1589838/)

28 Aralık Japonya'da 6.3 büyüklüğünde deprem. (Plütonun katsayısının düşük olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-japonya-da-6-2-dunya-2369347/)

28 Aralık Suriye’de ateşkes sağlandı. (Jüpiterin Terazi burcunda yüksek katsayıda olmasına örnek olay. Aslında 01 Ocak için Jüpiterin en yüksek katsayıya ulaşacağını ve bu durumdan Suriyenin olumlu etki alabileceğini belirtmiştik. 3 gün öncesinden bu olumlu etki kendini gösterdi.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/disisleri-bakanindan-suriye-anlasmasi-aciklamasi-1590544/)

29 Aralık için yoğun olabilir demiştik. Gerçekten de Merkür yüzünden bir çok iletişim problemi, yol ve yolculuklarda kazalar oldu. (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-da-yarin-okullar-tatil-gundem-2369867/)

30 Aralık ABD-Rusya ilişkilerinde gerilim had safhada. (Putinin Merkürden aldığı olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-abd-rusya-iliskilerinde-gerilim-had-safhada-1594128/)


31 Aralık Ortaköy’de gece kulübüne silahlı saldırı. (17 Ocak 2002 yılında kurulan Reina'nın Kova burcundaki Ay.dan aldığı olumsuz etkiye örnek olay. AY güvenlik açıklarını sembolize etmektedir. Ayrıca Oğlak burcunda ve düşük katsayıdaki Merkür de kurnaz ve hilekar kişileri sembolize etmektedir.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-ortakoyde-gece-kulubune-silahli-saldiri-1597619/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!