28 - 03 Nisan 2016 Haftalık burç astroloji: Venüs, Jüpiter ve Neptüne rağmen 28, 29 Mart, 03 Nisan Süper!

28 ve 29 Mart günleri Merkür +6 katsayısı ile Mart ayının en yüksek katsayısına ulaşacak ve başta Koç burçlarını olmak üzere İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak ve Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyecektir. Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıçlarda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konularda (Borsa, vs), Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, Oğlak burcunu sembolize eden iş, meslek ve kariyerle, otorite sahibi kişilerle, Kova burcunu sembolize eden bilimsel gelişmelerle ilgili konularda iletişim, bilgi ve beceri artabilir. (Mart 2016 burç) (Nisan 2016 burç)

03 Nisan günü Güneş ve Uranüsün katsayısı da (+6) Nisan ayının en yükseğinde olup Güneş ve Uranüs başta Koç burçları olmak üzere İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyecektir. (haftalık burç) (Nisan astroloji)

28, 29 Mart
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Türkiye, Suriye, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus, Rusya, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

03 Nisan
Güneş ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Türkiye, Suriye, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus, Rusya, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

Özetlersek 28, 29 Mart ve 03 Nisan günleri Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyler ile Natal gezegenleri bu burçlarda olan kişilerin Güneş, Merkür ve Uranüsden olumlu etki alacakları ortaya çıkmaktadır. Bilhassa Natal Marsları bu burçlarda olanların önce 28, 29 Mart günlerinde Merkürü sembolize eden her türlü iletişim, bilgi, belge, yazışmalardan daha sonra 03 Nisanda da Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişilerden, spekülatif konulardan (Borsa, vs), varsa hobilerinden, her türlü organizasyonlardan, Uranüsü sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplardan, teknolojik konulardan, geleceğe dair plan ve projelerden, arkadaş ve tanıdıklarından olumlu etkiler almaları olasıdır. (haftalık astroloji)

28, 29 Mart ve 03 Nisan günlerinde dünya genelinde Türkiye, Suriye, Amerika, RUsya, Almanya, Fransa gibi önemli ülkelerin askeri güçlerinde bir güçlenme söz konusu olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Mart astroloji)

30 Mart Çarşamba günü Ay Yay burcunda +3 katsayısında olup Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burçlarını olumlu etkilerken Yengeç ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. Bu yüzden Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuçlarda, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde güvenlik problemleri oluşabilir. (2016 Mart burç)

30 Mart
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
IMF, FED

30 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)
Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tayvan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Rusya, Libya, Belçika, Işid, İran, Yemen / HDP, AKP, CHP, MHP / AB / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Donald Trump, Hillary Clinton, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

Her ne kadar 28 ve 29 Mart günleri Natal Güneşi Oğlak ve Natal Marsı Yengeç olan IMF ve FED.in olumlu etki aldığı görülse de 30 Mart günü nerdeyse tüm dünya ülke ve başkanlarından olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Yukardaki tablodan baktığımızda IMF ve FED'i zorlayacak en mantıklı olasılık Yunanistan ve Başkanı Çipras olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. Diğer ülke, grup ve kişiler de dolaylı yollardan IMF ve FED'i zorlayabilir. Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız Yengeç ve Oğlak burcundaysa Ay.ı sembolize eden ev, aile, anne, kadın, vatani konular, güvenlikle ilgili konular Ay hangi evinizdeyse hayatınızın o alanında sizi zorlayabilir. (2016 haftalık burç)

01 Nisan Cuma günü bu sefer Ay Oğlak burcunda olup Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilerken Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu olarak etkileyebilir. (Mart 2016)

01 Nisan
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Suriye
, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO

01 Nisan
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Belçika, Işid, İran, Yemen / PYD, DHKP-C / AB / MHP / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

Ay.dan olumsuz etki alan Suriye ve Irak'In Ay.dan olumlu etki alan Suriye Başkanı Esad'a, Işid, İran, PYD gibi gruplara dikkat etmesi gerekebilir. Ancak 03 Nisan günü Suriye ve Irak'ın Güneş ve Uranüsü sembolize eden şeylerden olumlu etki alması söz konusu olduğundan her ne olursa olsun 03 Nisan günü Güneş ve Uranüsü sembolize eden şeyler sayesinde yani nüfuzlu kişiler ve özgürlükçü gruplar sayesinde olumlu şeyler olması söz konusu. (2016 Nisan burç)

Bu arada bütün bir hafta boyunca Venüs, Jüpiter ve Neptün düşük katsayıda olacağından talepkarlık, fanatiklik ve bulanık olaylar gözlenebilir. Bilhassa Jüpiter ve Neptün Yay, İkizler, Başak ve Balık burçlarını olumsuz etkileyebileceğinden her türlü iletişim, yurt içi ve dışı yollar, her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım, vs) fanatik (teröristler, vs) yada sorumsuz kişiler tarafından veya bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar tarafından olumsuz olarak etkilenebilir. (Nisan 2016)

Bütün bir hafta
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu

Bütün bir hafta
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Tunus / IMF, FED, BM, AB / MHP / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Kemal Kılıçdaroğlu

Bütün bir hafta Neptünden olumsuz etki alan ülke, kişi ve gruplar Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmalılar. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlunun Suriye Başkanı Esada ve diğer olasılık dahilindeki ülke, kişi ve gruplara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Nisan burç)

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan, 14 Mart haftası için yaptığımız yorumlarda 16 Mart Çarşamba günü için Neptün süper bir konumda olacağından ve Venüs de buna eşlik edeceğinden sosyal ve siyasi konularda olumlu gelişmeler ve atılımlar olabilir demiştik. Bu durumdan en çok etki alabilecek kişi ve gruplar arasında AB'yi (Avrupa Birliği), Cumhurbaşkanı Edroğan'I, Başbakan Davutoğlu'nu saymıştık. Gerçekten de 16 Marttan 2 gün sonra AB ile Türkiye arasında yapılan toplantı tarihi olarak nitelendirildi. Ayrıca 16 Marttan 1 gün önce Rusya Başkanı Putin Suriye'den askerlerini çekeceğini açıkladı. Ancak 19 Mart Cumartesi günü Plütonun katsayısı düştü buna Güneş ve Merkür de eşlik edince Taksimde terör saldırısı meydana geldi. 14 Mart haftası için yaptığımız yorumların Detay kısmındaki Olumsuz Transitler listesinde Güneş, Merkür ve Plütonun katsayısının düşeceğini yazmıştık. Bütün terör saldırılarında ölenlere Allah'dan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilerim. Önceden önlem alınırsa bu saldırılar son bulur diye düşünmekteyim. (haftalık astroloji)

Yükselen Koç (6, 10, 12.ev Dikkat, 1.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 9, 11.ev Dikkat, 12.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 8, 10.ev Dikkat, 11.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 7, 9.ev Dikkat, 10.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 6, 8.ev Dikkat, 9.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 5, 7.ev Dikkat, 8.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 4, 6.ev Dikkat, 7.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 3, 5.ev Dikkat, 6.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 2, 4.ev Dikkat, 5.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 1, 3.ev Dikkat, 4.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 12, 2.ev Dikkat, 3.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 11, 1.ev Dikkat, 2.ev Süper)

Yükselen burcunuz (daha kesinleştirilmiş yeni düzenlemesi ile) ve Detay yazının en altındadır.

Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

28 - 03 Nisan 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !

Olumsuz Transitler
Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 28, 30, 31, 01, 02, 03 Nisan Jüpiter
28, 30, 31, 01, 02, 03 Nisan Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, ikizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 29 Mart Jüpiter
29 Mart Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, ikizler, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 30 Mart Ay
30 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 31 Mart Ay
31 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 01 Nisan Ay
01 Nisan Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 02 Nisan Ay
02 Nisan Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29 Mart Venüs
28, 29 Mart Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 30, 31, 02, 03 Nisan Venüs
30, 31, 02, 03 Nisan Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 01 Nisan Venüs
01 Nisan Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Neptün
Bütün bir hafta Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 28, 29, 31 Mart Merkür
28, 29, 31 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 29 Mart Jüpiter
29 Mart Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 30 Mart Ay
30 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 01 Nisan Ay
01 Nisan Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 01 Nisan Venüs
01 Nisan Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02 Nisan Ay
02 Nisan Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
13 Mart Ankara Kızılay'da Büyük bir patlama meydana geldi. (10 - 11 Mart için İkizler burcunu sembolize eden ülke içi kısa yollara Dikkat demiştik. Detay bölümünde 10, 11 Marta ek olarak 13 Martta da Merkür ve Neptünün olumsuz etki verebileceğini ve bulanık olayların olabileceğini yazmıştık. Tüm yaralılara acil şifa dilerim. Haziran ayında daha da dikkatli olmak gerekebilir.)
(http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/ankarada-buyuk-patlama-1134730/)

16 Mart için Neptün süper demiştik ve bu günde sosyal ve siyasi konularda, yardımsever kurum ve kuruluşlarda olumlu gelişmeler ve atılımlar olabilir demiştik. Gerçekten de Rusya Başkanı Putin 16 Marttan 1 gün önce Suriyeden çekileceğini açıkladı. (http://www.milliyet.com.tr/uzmanlar-rusya-nin-suriye-den/dunya/detay/2210128/default.htm)

18 Mart Başbakan Davutoğlu: “Türkiye ile Avrupa arasında tarihi bir gün” (16 Mart için Neptün ve Venüsün yüksek katsayıda olacağını bu yüzden de sosyal ve siyasi konularda olumlu gelişmeler ve atılımlar olabilir demiştik. Gerçekten de 16 Marttan 2 sonra yapılan Türkiye - AB zirvesinden olumlu sonuçlar çıktı. Zaten 16 Martta Neptünden olumlu etki alanlar arasında AB (Avrupa Birliği) ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu da vardı.) (http://www.milliyet.com.tr/davutoglu-ve-tusk-ortak-aciklama/dunya/detay/2212052/default.htm)

19 Mart İstanbul Taksimde patlama. (19 Martta Güneş, Merkür ve Plütonun katsayısı düşüktü. En çok Koç, Terazi ve Yengeç burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkiledi. Bu patlama da bunlara örnek teşkil etmektedir. 14 Mart haftası için yaptığımız yorumların detay kısmında belirtmiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/patlamada-canli-bomba-iddiasi-gundem-2212392/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 28 - 03 Nisan haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç (6, 10, 12.ev Dikkat, 1.ev Süper)
1.ev (Koç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 1.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir. 

2.ev (Boğa)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

3.ev (İkizler)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 1.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

4.ev (Yengeç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 1.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

5.ev (Aslan)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 1.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

6.ev (Başak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 6.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

7.ev (Terazi)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 1.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

8.ev (Akrep)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

9.ev (Yay)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 1.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Balık olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

10.ev (Oğlak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 1.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

11.ev (Kova)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 1.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

12.ev (Balık)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Balık olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 12.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

Yükselen Boğa (5, 9, 11.ev Dikkat, 12.ev Süper)
1.ev (Boğa)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

2.ev (İkizler)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

3.ev (Yengeç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

4.ev (Aslan)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

5.ev (Başak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 5.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Balık olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

6.ev (Terazi)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

7.ev (Akrep)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

8.ev (Yay)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Balık olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

9.ev (Oğlak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

10.ev (Kova)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

11.ev (Balık)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Balık olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 11.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

12.ev (Koç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

Yükselen İkizler (4, 8, 10.ev Dikkat, 11.ev Süper)
1.ev (İkizler)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 11.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Mars Balık olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

2.ev (Yengeç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 11.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

3.ev (Aslan)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 11.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

4.ev (Başak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 4.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Ay Balık olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

5.ev (Terazi)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 11.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

6.ev (Akrep)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

7.ev (Yay)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 11.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

8.ev (Oğlak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 11.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

9.ev (Kova)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 11.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

10.ev (Balık)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Balık olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 10.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

11.ev (Koç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 11.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

12.ev (Boğa)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 10.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Yükselen Yengeç (3, 7, 9.ev Dikkat, 10.ev Süper)
1.ev (Yengeç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 10.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

2.ev (Aslan)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 10.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

3.ev (Başak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 3.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

4.ev (Terazi)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 10.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

5.ev (Akrep)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

6.ev (Yay)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 10.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

7.ev (Oğlak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 10.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

8.ev (Kova)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 10.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

9.ev (Balık)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Balık olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 9.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

10.ev (Koç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 10.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

11.ev (Boğa)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

12.ev (İkizler)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 10.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 9.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Balık olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Yükselen Aslan (2, 6, 8.ev Dikkat, 9.ev Süper)
1.ev (Aslan)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 9.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

2.ev (Başak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 2.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

3.ev (Terazi)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 9.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

4.ev (Akrep)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

5.ev (Yay)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 9.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Balık olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

6.ev (Oğlak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 9.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

7.ev (Kova)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 9.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

8.ev (Balık)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Balık olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 8.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

9.ev (Koç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 9.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

10.ev (Boğa)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

11.ev (İkizler)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 9.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 8.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Balık olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

12.ev (Yengeç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (-3) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 9.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Yükselen Başak (1, 5, 7.ev Dikkat, 8.ev Süper)
1.ev (Başak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 1.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Mars Balık olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

2.ev (Terazi)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 8.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

3.ev (Akrep)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

4.ev (Yay)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 8.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Ay Balık olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

5.ev (Oğlak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 8.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

6.ev (Kova)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 8.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

7.ev (Balık)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 7.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

8.ev (Koç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 8.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

9.ev (Boğa)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

10.ev (İkizler)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 8.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Balık olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

11.ev (Yengeç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (-3) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 8.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

12.ev (Aslan)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 8.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 7.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Yükselen Terazi (12, 4, 6.ev Dikkat, 7.ev Süper)
1.ev (Terazi)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 7.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

2.ev (Akrep)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

3.ev (Yay)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 7.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

4.ev (Oğlak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 7.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

5.ev (Kova)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 7.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

6.ev (Balık)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 6.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

7.ev (Koç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 7.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

8.ev (Boğa)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

9.ev (İkizler)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 7.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Balık olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

10.ev (Yengeç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 7.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

11.ev (Aslan)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 7.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

12.ev (Başak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 6.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 6.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Balık olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Yükselen Akrep (11, 3, 5.ev Dikkat, 6.ev Süper)
1.ev (Akrep)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

2.ev (Yay)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 6.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

3.ev (Oğlak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 6.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

4.ev (Kova)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 6.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

5.ev (Balık)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Balık olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 5.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

6.ev (Koç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 6.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

7.ev (Boğa)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

8.ev (İkizler)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 6.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Balık olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

9.ev (Yengeç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 6.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

10.ev (Aslan)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 6.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

11.ev (Başak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 5.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 11.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Balık olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

12.ev (Terazi)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 6.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Yükselen Yay (10, 2, 4.ev Dikkat, 5.ev Süper)
1.ev (Yay)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 5.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Mars Balık olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

2.ev (Oğlak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 5.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

3.ev (Kova)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 5.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

4.ev (Balık)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Balık olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 4.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

5.ev (Koç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 5.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

6.ev (Boğa)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

7.ev (İkizler)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 5.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

8.ev (Yengeç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 5.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

9.ev (Aslan)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 5.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

10.ev (Başak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 10.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Balık olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

11.ev (Terazi)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 5.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

12.ev (Akrep)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 4.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Yükselen Oğlak (9, 1, 3.ev Dikkat, 4.ev Süper)
1.ev (Oğlak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 4.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

2.ev (Kova)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 4.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

3.ev (Balık)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 3.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

4.ev (Koç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 4.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

5.ev (Boğa)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

6.ev (İkizler)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 4.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

7.ev (Yengeç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 4.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

8.ev (Aslan)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 4.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

9.ev (Başak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 9.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Balık olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

10.ev (Terazi)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 4.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

11.ev (Akrep)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

12.ev (Yay)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 4.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 3.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 3.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Balık olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Yükselen Kova (8, 12, 2.ev Dikkat, 3.ev Süper)
1.ev (Kova)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 3.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

2.ev (Balık)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 2.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

3.ev (Koç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 3.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

4.ev (Boğa)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

5.ev (İkizler)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 3.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Balık olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

6.ev (Yengeç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 3.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

7.ev (Aslan)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 3.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

8.ev (Başak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Plüto Yay olanlar 8.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 8.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Balık olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

9.ev (Terazi)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 3.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

10.ev (Akrep)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

11.ev (Yay)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 3.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 2.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 2.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Balık olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

12.ev (Oğlak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (-3) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 3.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yay olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Yükselen Balık (7, 11, 1.ev Dikkat, 2.ev Süper)
1.ev (Balık)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Mars Yengeç olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar ile 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Venüs 01 Nisan (+/-2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar 1.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Balık olanlar 1.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 1.evdeki Neptün hayat enerjinizi düşürebilir.

2.ev (Koç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 2.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar 2.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Koç, ikizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 2.evdeki Merkür hayat enerjinizi arttırabilir.

3.ev (Boğa)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yay olanlar 3.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

4.ev (İkizler)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Ay Yengeç olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 2.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar 4.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Ay Balık olanlar 4.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

5.ev (Yengeç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Mart (-3) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 02 Nisan (-2) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 2.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Güneş Yay olanlar 5.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

6.ev (Aslan)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Merkür Yengeç olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 2.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar 6.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

7.ev (Başak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Venüs Yengeç olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar 7.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-/+ 2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri olumsuz, 29 Mart günü olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ancak Natal Venüs Yay olanlar 7.evle ilgili konularda 29 Mart günü olumsuz davranabilirler. Ayrıca 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan günleri Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar ile 29 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Başak, ikizler, Yay, Balık olanlar 7.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi düşürebilir.

Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar 7.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

8.ev (Terazi)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-3) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 2.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar 8.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (-2) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar 8.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

9.ev (Akrep)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Mart (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 31 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Ay 01 Nisan (+3) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Ay 02 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Jüpiter Yay olanlar 9.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

10.ev (Yay)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Mart (+/- 3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Ay 02 Nisan (+2) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Satürn Yengeç olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 2.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 28, 29, 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar 10.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28 Mart (-1), 29 Mart (-2), 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Neptün 28, 29, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Balık olanlar 10.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

11.ev (Oğlak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Mart (-3) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.

Ay 31 Mart (-1), 01 Nisan (-/+3) kötü:  Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler. Ayrıca 31 Mart günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar ile 01 Nisan günü Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir. Ancak 01 Nisan günü Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir.

Ay 02 Nisan (-2) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 2.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Jüpiter 28, 30, 31 Mart, 01, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Jüpiter 29 Mart (+2) süper: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Natal Uranüs Yay olanlar 11.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

12.ev (Kova)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Mart (+3) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.

Ay 02 Nisan (+/-2) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. Ayrıca Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinizi düşürebilir.

Merkür 28 Mart (+6), 29 Mart (+6), 31 Mart (+5) süper: 2.evdeki Merkürden yansıyan süper etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler.
Venüs 30, 31 Mart, 02, 03 Nisan (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumsuz davranabilirler.
Venüs 01 Nisan (+2) süper: 1.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar 12.evle ilgili konularda olumlu davranabilirler. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!