Merak edilen Fuat Avni'nin tahmini Astrolojik Haritası !

Medyada fenomen haline gelen esrarengiz ve yakalanamayan Fuat Avni karakterine astrolojik açıdan bakmak istedim. Fuat Avni'nin ilk ortaya çıktığı tarih 18 Şubat 2012  (http://www.haber3.com/fuat-avni-ne-zaman-ortaya-cikti-3153601h.htm)  olduğundan bu tarihe göre astrolojik haritasını çıkarttığımızda Natal gezegenlerinin katsayıları şöyledir : (Fuat Avni) (burç)

Fuat Avni karakterinin Natal gezegenlerinin katsayıları:
Güneş       Kova -1
Ay             Oğlak -1
Merkür      Balık +1
Venüs       Koç -1
Mars         Başak -1
Jüpiter      Boğa +4
Satürn      Terazi +2
Uranüs     Koç +2
Neptün     Balık -1
Plüto        Oğlak +2

Natal Güneş Kova -1  : Kendini ifade ediş tarzı aykırı ve asice.

Natal Ay Oğlak -1       : Duygularını engelleyen, kısıtlayan. Ay aynı zamanda soy ve temellerini de gösterir. Soy ve temelleri aşırı otorite sahibi, otoriter, emir veren kişiler.

Natal Merkür Balık +1 : Düşünce yapısı, fikirleri hayali, yaratıcı ama zaman zaman aldatıcı çünkü katsayı +1 olduğundan fazla yüksek değil. Ayrıca Merkür yakın çevreyi de simgeler yakın çevresi Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlardan hatta başka devletlerden de olabilir.

Natal Venüs Koç -1     : İkili ilişkilerinde biraz agresif. Tartışmaktan zevk alan.

Natal Mars Başak -1 : Hareket ve davranışlarında son derece titiz. Şimdiye kadar yakalanmamasına şaşmamalı ! :) Ayrıca hareket ve davranışları, eylemleri eleştriye yönelik. Hareket ve davranışlarında kurnazlık da yapabilen.

Natal Jüpiter Boğa +4 : Yabancı ülke ve şehirlerle yada kültürlerle son derece uyumlu. Hukuk ve yasalarla da bir şekilde uyumlu olabilen. Belki de yakalanamamasının nedeni hukuki konuları iyi bilmesi.

Natal Satürn Terazi +2 : Sosyal statüsü, kariyeri sosyal ve siyasi konular ile diplomasi üzerine. Çünkü Terazi burcu sosyal ve siyasi konuları simgeler.

Natal Uranüs Koç +2     : Arkadaş ve tanıdıkları Koç burcunu simgeleyen güvenlik birimlerinden yada son derece cesur, gözüpek ve savaşçı ruhlu. Geleceğe yönelik plan ve projeleri de güvenlik birimleriyle ilgili olabilir. Teknolojik konularla arası iyi.

Natal Neptün Balık -1     : Hayal gücü aşırı kuvvetli, ileri derecede aldatıcı. Bilhassa Neptün transitinin katsayısının düşük olduğu şu günlerde daha da aldatıcı olabilir.

Natal Plüton Oğlak +2     : Başkalarıyla kaynaşma problemi olmayan. Ama Satürn transitinin katsayısı düştüğünde başkalarıyla kaynaşması problemli olabilir. Değiştirici ve dönüştürücü bir etkisi var.


Fuat Avni karakterinin haritasında en çok Koç burcunda bulunan Natal Venüsüne dikkat etmesi gerekebilir. Natal Venüs her türlü ikili ilişkileri sembolize etmektedir. Bilhassa Koç burcunun yöneticisi Mars transitinin katsayısı düşünce dikkat etmesi gerekebilir. (astroloji) (burçlar)
 
Fuat Avni karakterinin 06 Kasım 2016 tarihine dikkat etmesi gerekebilir !
Transitlerin düşük katsayıda bulunduğu Ağustos ayında Fuat Avni karakterinin astrolojik açıdan çok sıkıntı çektiği görülmektedir. 06 Kasım 2016 tarihinde de Mars transiti Oğlak burcunda -3 katsayısında olacağından Fuat Avni karakterinin ikili ilişkilerine dikkat etmesi gerekebilir. Bu sefer Mars transiti Oğlak burcunda -3 katsayısında olacağından soy ve temellerini de simgeleyen Natal Ay.ı da Oğlak da olduğundan Fuat Avni karakteri soy ve temelleriyle ilgili olumsuz şeyler yaşayabilir. (01 Kasım seçimleri) (seçim güvenliği)



  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!