02 - 08 Mart 2015 Haftalık burç astroloji: Süper bir hafta. İyi değerlendirelim !

Bu hafta bütün transitlerin yüksek katsayılarda seyredeceği bir hafta olacak. 02 Mart Pazartesi Venüs Koç.da ve Satürn Yay.da +6 katsayısıyla süper bir konumda olacak. Bu durumdan Koç ve Yay burcunda olanlar ile Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri ile yeni girişim ve başlangıçlar ve Yay burcunu sembolize hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konular, yüksek öğrenimle ilgili konular, din yada inançlarla ilgili konular olumlu etkiler alabilirler. Parayla ilgili konularda bir aktiflik, sosyal ve siyasi konularda da yeni girişimler olabilir. Hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle yada yüksek öğrenimle ilgili disipline edici yeni çalışmalar da olabilir. (Şubat 2015 burç) (haftalık burç)

21 Şubat günü Türkiye yurt dışında Suriye topraklarında bulunan kendisine ait Süleyman Şah türbesini Işıd tehdidi yüzünden önemli bir operasyonla daha güvenli bir yere taşıdı. Bu operasyon kimine göre Türkiye için bir toprak kaybı kimine göre de Süleyman Şah'daki askerlerin güvenliği açısından gerekli bir operasyondu. Biz de 10 Şubat günü yazdığımız 16 - 22 Şubat 2015 tarihli haftalık yorumlarımızda 19 ve 21 Şubat tarihlerinde Satürnün Yay burcunda süper bir konumda olacağını ve bu yüzden Satürnü simgeleyen Başkan konumundaki kişilerin Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke yada kültürlerle ilgili disipline edici bir çalışma içine gireceklerini yazmıştık.  (http://blog.milliyet.com.tr/16---22-subat-2015-haftalik-burc-astroloji--16--17-subat-yogun--19-subat-baliklar-super-/Blog/?BlogNo=489237) Gerçekten de astrolojik olarak baktığımızda bize göre yabancı ülkede sayılan Süleyman Şah türbesi ülkeyi yönetenler tarafından disiplin altına alınmaya çalışılmıştır. 23 - 01 Mart 2015 haftalık yorumlarımızda da ülke genelinde asker ve polisleri simgeleyen Marsın Koç burcunda 24 Şubattan itibaren süper bir konumda olacağını ve bilhassa 28 Şubatta da Marsın katsayısının hissedilir derecede artacağını ve bu yüzden de asker, polis ve güvenlik birimlerinde yeni başlangıçların ve girişimlerin olacağını da yazmıştık.  Bu yüzden Süleyman Şah operasyonu askeri hareketlilik açısından bir başlangıç sayılabilir. (haftalık astroloji) (Şubat astroloji)

Koç burcundaki Mars transiti 02 - 08 Mart arası bütün bir hafta süper bir konumda olacak ancak bu olumlu etkisini en çok 03 Mart Salı günü hissettirebilir. 03 Mart günü Mars Koç burcunda Venüs ve Uranüsün de desteğiyle +20 katsayısına ulaşacak. Bu günde Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde yada yeni başlangıç ve girişimlerde süper bir hareketlilik, aktiflik ve girişimcilik olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri yada yeni girişim ve başlangıçlar Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konulardan, siyasetçilerden, parayla ilgili konulardan ve Uranüsü simgeleyen özgürlükçü grup ve kişilerden, geleceğe yönelik plan ve projelerden, bilimsel ve teknolojik gelişmelerden olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 03 Mart günü; (2015 Şubat burç)

- Asker, polis ve güvenlik birimleri yeni bilimsel ve teknolojik konulardan olumlu etkiler alabilirler. Askeri alanda yeni teknolojik çalışmalar, geleceğe dair yeni plan ve projeler olabilir.
- Ülkede yada dünyada bilimsel açıdan çığır açacak yeni girişimler olabilir. (Mart astroloji)
- Para konularında, sosyal ve siyasi konularda yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. (Mart 2015 burç)
- Özgürlükçü kişi ve gruplar içinde yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. (Şubat 2015)
- Geleceğe yönelik yeni plan ve projeler için uygun bir hafta sayılır. (2015 haftalık burç)

Kişisel olarak Mars hangi evinize geliyorsa o konularda olumlu bir aktiflik ve girişimcilik meydana gelebilir. Natal gezegenlerinizden hangisi Koç burcundaysa o gezegenin simgelediği konularda bizzat kendiniz olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Örneğin Güneşiniz Koç burcundaysa Güneşin simgelediği kendinizi ifade, romantik ilişkiler, hobiler konularında daha bir aktif ve enerjik olabilirsiniz. Mars 1.evinize denk geliyorsa o zaman 1.evi simgeleyen yeni girişim ve başlangıçlarınızda aktif, cesur ve enerjik kişilerle karşılaşabilirsiniz. Mars 5.evinize denk geliyorsa aşk hayatınızda size göre daha aktif, cesur ve maceracı sıfatlarına sahip biriyle karşılaşabilirsiniz. Yada çocuk sahibiyseniz çocuklarınızın bu hafta size karşı çok aktif ve hareketli gelmesi olasıdır. (2015 Mart burç)

05 Mart Perşembe günü ise Ay Başak burcunda ve +5 ile yine kayda değer bir katsayıda olduğundan Başak burçları ve Başak burcunu sembolize eden şeyler olumlu etkiler alabilirler. Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda iletişim, beceri ve hizmetler artabilir. Başak burcunu simgeleyen kişi ve olaylarda (her türlü iletişim, her türlü hizmet, işçi ve çalışanlar, ticari konular, vs) da üretim, verim ve güvenlik artabilir. (Mart 2015)

02 - 08 Mart 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek gezegenler baz alınmıştır !

Olumlu Transitler
Koç burcunu iyi etkileyen transitler: 02 Mart Pazartesi Venüs / Bütün bir hafta Mars
02 Mart Pazartesi Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumlu yönde etkileyebilir. Para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bir aktiflik, enerji, heves ve cesaret olabilir. Venüsü simgeleyen bu konulardaki aktiflik, enerji, heves ve cesaret yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde uyum, sabır, kararlılık ve adalet söz konusu olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan yada Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen mal-mülk, para konularından, ikili ilişkilerden (ortaklık, evlilik), sosyal ve siyasi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Venüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Bütün bir hafta Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Koç burcunu simgeleyen başka asker, polis ve güvenlik birimlerini, başka yeni başlangıç ve girişimleri olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde bir aktiflik, enerji, heves ve cesaret olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan yada Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıç ve girişimlerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Mars hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Başak burcunu iyi etkileyen transit: 05 Mart Perşembe Ay
05 Mart Perşembe Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Başak burcunu simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, komşu ülkeleri olumlu yönde etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda her türlü iletişim, hizmet ve beceri artabilir. Ay.ı simgeleyen bu konulardaki iletişim, hizmet ve beceri yüzünden her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde üretim, verim ve güvenlik artabilir. Kişisel olarak Güneşi Başak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlardan yada Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, anne, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim, güvenlik ve vatani konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Ay hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Yay burcunu iyi etkileyen transit: 02 Mart Pazartesi Satürn
02 Mart Pazartesi Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde bir başarı, genişleme, cömertlik ve tolerans olabilir. Satürnü simgeleyen bu konulardaki başarı, genişleme, cömertlik ve tolerans yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda yeni tedbirler, disiplin ve çabalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlardan yada Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Satürn hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
17 Şubat Meclis’te vekil kavgası: 4 yaralı! (Aslan - Kova çatışmasına örnek olay. Aslan burcunu simgeleyen Ak Partinin Meclise sunduğu İç Güvenlik Paketi yüzünden Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar arasında çıkan çatışmaya örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/mecliste-vekil-kavgasi-4-yarali-746424/)

18 Şubat Atatürk Havalimanı'nda hava trafiği arap saçına döndü! (Uzun yolları simgeleyen Jüpiterin Aslan burcunda kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/ataturk-havalimani-nda-hava-gundem-2015631/)

19 Şubat için Neptünün Balık burcunda Güneş, Ay, Venüs ve Marsın da desteğiyle süper bir konumda olacağını ve Balık burcunu simgeleyen kamu yada özel şirketlerde, devlet kurumlarında insanlık yararına özverili çalışmalar olabilir demiştik. Gerçekten de;

20 Şubat BAĞ-KUR'luya müjde. Binlerce BAĞ-KUR'luya Yargıtay'dan emsal olacak bir karar geldi. (http://www.milliyet.com.tr/bag-kur-luya-mujde/ekonomi/detay/2016746/default.htm)

22 Şubat İnternet ucuzluyor. Akıllı telefon sahiplerini isyan ettiren faturalara, Ulaştırma Bakanlığı el koydu. Bakan Elvan, düzenleme yapacaklarını açıkladı. (http://www.milliyet.com.tr/internet-ucuzluyor/ekonomi/detay/2017548/default.htm)


22 Şubat Süleyman Şah operasyonu yapıldı. Olay 21 Şubat saat 21.00'de eş zamanlı 2 operasyon olarak başlamış ve Süleyman Şah'ın emanetleri ve askerler sağ salim güvenli bir noktaya taşınmıştır. (Satürnün Yay burcunda süper konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/davutoglu-suleyman-sah/siyaset/detay/2017554/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 02 - 08 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Pzt(+6) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 1.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar.  Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Prş(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Pzt(+6) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 5.evde Prş(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Pzt(+6) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 12.evde Pzt(+6) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 12.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen İkizler (11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 4.evde Prş(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Pzt(+6) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 11.evde Pzt(+6) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 11.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Yengeç (10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 3.evde Prş(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 6.evde Pzt(+6) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 10.evde Pzt(+6) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 10.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Aslan (9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 2.evde Prş(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 5.evde Pzt(+6) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 9.evde Pzt(+6) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 9.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Başak (8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Prş(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 4.evde Pzt(+6) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 8.evde Pzt(+6) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 8.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Terazi (7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 3.evde Pzt(+6) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 7.evde Pzt(+6) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 7.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Prş(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Akrep (6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 2.evde Pzt(+6) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 6.evde Pzt(+6) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 6.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Prş(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Yay (5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Pzt(+6) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 5.evde Pzt(+6) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 5.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Prş(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 4.evde Pzt(+6) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 4.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Prş(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Pzt(+6) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 3.evde Pzt(+6) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 3.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Prş(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Pzt(+6) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Balık (2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 2.evde Pzt(+6) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 2.evde Pzt(+18), Salı(+20), Çrş(+16), Prş(+16), Cuma(+16), Cts(+13), Pazar(+9) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Prş(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Pzt(+6) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!