07 - 13 Ekim 2019 Haftalık Burç Astroloji: 12 Ekim İkizler, Yaylar Ay ve Marsa Dikkat !

Haftanın en yoğun günü -8 katsayısı ile 12 Ekimdir. 12 Ekimde Tr Ay ve Mars -2 katsayısında olup bilhassa İkizler ve Yay burçlarını son derece olumsuz etkileyebilir. İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyler Ay ve Marsdan olumsuz etki alacaklarından hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde Astro Carto Grafide adı geçen bölgelerde olumsuz hava koşulları, hava, kara ve deniz yollarında kazalar, iletişim ve ulaşım kazaları, internet arızaları oluşabilir. (Ekim 2019 burç) (haftalık burç)

Hafta boyu ama bilhassa 12 Ekimde Tr Ay ve Mars Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanları olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar ise hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde Tr Marsdan son derece olumlu etkiler ve fırsatlar elde edebilirler. (haftalık astroloji)

İkizler burcu deyince ilk akla ABD Başkanı Trump gelmektedir. Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump 6.evindeki Tr Marsdan son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu yazıyı yazdığım 29 Eylülde azil tehlikesi ile karşı karşıya kalan Trump'ın başı 07 Ekim haftası boyunca bilhassa 12 Ekim Cumartesi günü çalışanları (6.ev) ve iş arkadaşları (Başka devlet başkanları) yüzünden ciddi derde girebilir. İkizler burcu Trump'ın bilhassa 12 Ekimde Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere yada Natal Marsı Boğa, Akrep burcundan kişilere çok dikkat etmesi gerekebilir. Trump'ın 12.evi Koç burcunda olduğundan gizli düşmanları Trump'ın iş arkadaşları ve çalışanlarını kullanarak Trump'a zarar vermeye çalışabilirler. 12 Ekimde Trump'ın 12.evindeki Koç burcunda Tr Ay.a da dikkat etmesi gerekebilir. 12.ev gizli düşmanlar ve devlet kurumlarını sembolize eder. Trump'In yükselen burcunu Boğa olarak tahmin ettiğimden Yengeç burcu olan 3.evinden (yakın çevreden kişiler, bilgi, belge, sözleşme, konuşma ve yazışmalar) kaynaklı şeyler sıkıntı yaratabilir. Yani bir takım konuşmalar, bilgi ve belgeler, yakın çevreden kişiler gizli düşmanlarla ve bir takım devlet kurumları ile birleşip ABD Başkanı Trump'ı sıkıntıya sokabilirler. (Ekim astroloji)

07 Ekim haftası boyunca ve bilhassa 12 Ekimde ABD Başkanı Trump'ın en çok zarar görecek olan evi mal-mülk ve para konularını sembolize eden İkizler burcu 2.evi ile gizli saklı işleri, bankacılık konularını, kredi, vergi, sigorta konularını, başkaları ile ortaklaşa sahip olunan değerleri sembolize eden 8.evini son derece olumsuz yönde etkileyebilir.

Hafta boyu Doların Tr Plütondan aldığı olumlu etki ve Tr Mars yüzünden Türk Lirasına vereceği olumsuz etkiler ile Doların yeniden yükselmesi beklenebilir. (2019 Ekim burç)

Trump'dan sonra bir diğer İkizler burcu ünlü ülkemizden İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'dur. Ekrem İmamoğlu'nun yükselen burcunu Yengeç olarak tahmin ettiğimden Tr Mars 07 Ekim haftası boyunca 4.evinde ve 5.evine de çok yakın olduğundan 4.ev (ev, aile, vatani konular, güvenlik) ve 5.ev (hobiler, çocuklar, gençler, nüfuzlu kişiler) konularından kaynaklı zorlanabilir. Bilhassa 12 Ekimde İmamoğlu'nun 4 ve 5.evini olumsuz etkileyen Tr Mars en çok İmamoğlu'nun 12.evini sembolize eden ilişkide blunduğu Devlet kurumlarını ve 6.evini sembolize eden çalışma arkadaşları ve çalışanlarını olumsuz yönde etkileyebilir. (2019 haftalık burç)

12 Ekimde Ekrem İmamoğlu 10.evindeki Tr Ay.a da dikkat etmelidir. 10.ev iş, meslek ve kariyer evi olup Tr Ay 12 Ekimde Ekrem İmamoğlu'nun kariyerini zorlayabilir. Tr Ay Ekrem İmamoğlu'nun 11.evine de yakın olduğundan bu durumdan arkadaş ve tanıdıkları ve Ekrem İmamoğlu'nun bağlı olduğu gruplar (CHP, vs) da olumsuz etkiler alabilir. Ekrem İmamoğlu'Nun Natal Marsı Ay yönetiminde Yengeç olduğundan ve katsayısı düşeceğinden 12 Ekimde Ekrem İmamoğlu istemeden de olsa hem kendine hem de başkalarına Tr Ay bazında olumsuz etki verebilir. 12 Ekimde Ekrem İmamoğlu'nun 10 ve 11.evi ile ilgili bir davranışı başını belaya sokabilir. (Ekim 2019)

Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde Natal Güneş ve Marsı İkizler olan Mansur Yavaş'ın da Tr Ay ve Marsa dikkat etmesi gerekebilir. Çevremizdeki İkizler ve Yay burçlarını Tr Ay ve Marsa karşı uyarmakta fayda vardır. Genel olarak 12 Ekimde İkizler ve Yay burçlarının Natal Güneş ve/veya Marsı Koç, Yengeç olanlara veya Natal Marsı Boğa, Akrep olanlara temkinli davranmaları gerekebilir.

07 Ekim haftası boyunca ve bilhassa 12 Ekimde terör örgütü Yay burcu PKK'nın da Tr Ay ve Marsdan son derece olumsuz etkiler alması ve darbe üstüne darbe yemesi olasıdır.

Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde Tr Ay ve Marsdan olumsuz etki alan Merkür (İkizler), Jüpiter (Yay) çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Yozgat, Kayseri, Niğde, Adana), Irak, İran, Umman, Umman Körfezi, Suudi Arabistan, İsrail, Ürdün, Filistin, Lübnan, Sudan, Türkmenistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Bangladeş, Tayland, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Tayvan, Kuzey Kore, Japonya, Kanada, Amerika, Brezilya, Arjantin, Cezayir, Libya, İspanya, Fransa, İngiltere, İrlanda, Almanya, İsviçre, İtalya, Norveç, Rusya, Ukrayna, Yunanistan, Ege ve Akdeniz açıkları

Yukardaki Astro Carto Grafide hafta boyu bilhassa 12 Ekimde Ege ve Akdeniz açıklarında fırtına, Endonezya, Tayland, Filipinler, Amerika gibi yerlerde kasırgalar oluşabilir. Uçak kazaları, hava, kara ve deniz yollarında her türlü kazalara dikkat etmek gerekebilir. Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde elektronik aletlerde, uzay yolculuklarında, füzelerde kazalar ve patlamalar olabilir. Bilhassa 12 Ekimde yukardaki tabloda adı geçen ülkelerde güvenlik problemleri, sınır çatışmaları, patlama ve yangınlar, iş kazaları, salgın hastalıklar oluşabilir. Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde internette ve diğer iletişim kanallarında problemler olabilir.
 
Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde (-2)
Ay ve Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Ali Babacan
 
Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde (-2)
Ay ve Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde (-2)
Ay ve Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay ve Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay ve Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya, / MHP / TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Ekrem İmamoğlu
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ali Babacan

Yukardaki tablodan Tr Ay ve Marsdan olumsuz etki alan kişilerin Tr Ay ve Marsdan olumlu etki alan kişilere ve Tr Ay ile Marsı sembolize eden kişilere hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde çok dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin hafta boyu ve bilhassa 12 Ekimde ABD Başkanı Trump'ın Tr Ay.ı sembolize eden CIA'ye, Julian Assange'a, kendi ülkesi olan Amerika'ya, İran'a, NATO'ya, Suriye Başkanı Esad'a ve IMF Başkanı Christine Lagarde'a çok dikkat etmesi gerekebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan da NATO'dan, Amerika'dan, Suriye Başkanı Esad'dan, Selahattin Demirtaş'dan, Abdullah Öcalan'dan, Ali Babacan'dan, Ekrem İmamoğlu'ndan olumsuz etkiler alabilir. 12 Ekimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1.evindeki Koç burcundaki Tr Ay yüzünden bir takım sağlık sorunları oluşabilir. Tr Ay mideyi sembolize eder. Tr Mars 7.evde olduğundan 7.ev böbrekleri ve damar yollarını sembolize eder. Dolayısıyla hafta boyu ama bilhassa 12 Ekimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı davetlerde ikram edilen şeylere dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.

Hafta boyu Tr Venüsün katsayısı düşük olacaktır. Bu durum Boğa ve Terazi burçlarının katsayısını düşürebilir ve bu kişiler kendi Natal katsayıları ile orantılı olarak her zamankinden biraz daha talepkar, kararsız ve ağırkanlı olabilirler. Bu durumdan en çok Yengeç ve Oğlak burçları olumsuz etkiler alabilir. Bilhassa 11 Ekimden itibaren Tr Venüs katsayısını -2 seviyesine indireceğinden Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar Tr Venüsden olumsuz etkiler alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise bir takım fırsatlardan faydalanabilirler.
 
11 Ekimden sonra Türkiye - İsrail yada Türkiye - Amerika Diplomatik Kriz !
11 Ekimden itibaren Tr Venüsün -2 katsayısına düşmesiyle mal-mülk, para, ülkelerin toprak paylaşımları ile ilgili konularda talepkarlıklar artabilir. Hatta bu yüzden sınır savaşları ve ticaret savaşları çıkabilir. Bu duruma Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi olan ülkeler, kişi ve gruplar sebep olabilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail'in katsayısı düşeceğinden toprak paylaşımlarında İsrail her zamankinden daha talepkar olabilir. Türkiye'nin de Natal Marsı Venüs yönetiminde Terazi olduğundan İsrail ile Türkiye arasında Tr Venüs yüzünden bir ticari anlaşmazlık yada toprak paylaşımları yüzünden anlaşmazlıklar çıkabilir. Türkiye ile Amerika arasında da bir diplomatik kriz çıkabilir. Bu arada Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya da birbirlerini diplomatik açıdan olumsuz yönde etkileyebilirler.
 
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2) Venüs
07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2) Uranüs
Venüs ve Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ali Babacan
 
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2) Venüs
07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2) Uranüs
Venüs ve Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Mansur Yavaş
 
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2) Venüs
07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2) Uranüs
Venüs ve Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüs ve Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüs ve Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Ali Babacan
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Yukardaki Venüs ve Uranüs tablosuna bakınca Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya'Nın Uranüsyen (teknolojik silahlar) ve Venüsyen (toprak paylaşımları, para konuları) konularda özellikle 13 Ekimde birbirlerini olumsuz etkilemeleri olasıdır. Kişisel olarak Yengeç ve Oğlakların birbirlerini Venüs ve Uranüs bazında olumsuz etkilemeleri olasıdır. Örneğin Oğlak burcu Devlet Bahçeli ile Yengeç burcu Meral Akşener'in Venüs ve Uranüs bazında birbirlerini olumsuz etkilemeleri olasıdır.
 
13 Ekim ve civarı -2 katsayısındaki Tr Uranüs yüzünden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

13 Ekimde Astro Carto Grafide Tr Uranüsden olumsuz etki alan Ay (Yengeç) ve Satürn (Oğlak) çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (İstanbul, Bursa, Yalova, Kütahya, Uşak, Denizli, Muğla, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Antalya), Akdeniz açıkları, Mısır, Sudan, Irak, İran, Suudi Arabistan, Hindistan, Çin, Bangladeş, Tayvan, Filipinler, Japonya, Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Kanada, Amerika, Guetamala, Brezilya, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Cezayir, Libya, Fransa, İspanya, Malta, İtalya, İrlanda, İngiltere, Finlandiya, Ukrayna, Romanya, Rusya

13 Ekimde Astro Carto Grafide adı geçen bölglerde şiddetli depremler, terör olayları, yangın ve patlamalar, sınır çatışmaları, iş kazaları, elektronik alet kazaları, toprak kayması, volkanik hareketlilik, maden göçükleri oluşabilir. 13 Ekimde özellikle Mısır ve Sudan'da terör olayları halk ayaklanmaları olabilir. 13 Ekim ve civarı Türkiye'nin zayıf fay hatlarında orta ve şiddetli depremler olabilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilinir.

Hafta boyu Satürn transiti yüksek katsayıda olup Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Oğlak burcu Bitcoin hafta boyu özellikle 10, 11 Ekimde artış kaydedebilir. Kişisel olarak Satürn Transiti hangi evimizdeyse o konularda disiplinli çalışmalar yapma imkanını bulabiliriz.

09 Ekimde Tr Ay +2 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.sigortaileastroloji.com / https://www.facebook.com/MediaCat25

Natal Gezegenlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.
Natal Güneşinizin katsayısı düşükse keyfiniz kaçabilir.
Natal Marsınızın katsayısı düşükse olumsuz transitlere karşı savunmasız kalabilir, olumlu transitlerden faydalanamayabilir, çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

  07 Ekim 08 Ekim 09 Ekim 10 Ekim 11 Ekim 12 Ekim 13 Ekim
Koç -1 -1 -1 -1 -1 -2 -1
Boğa +2 -1 -1 -1 -2 -2 -2
İkizler -1 -1 -1 +3 +2 +2 +3
Yengeç +3 +4 +2 +3 +3 -2 +3
Aslan +4 +5 +4 +4 +4 +4 +3
Başak -1 -1 -1 +3 +2 +2 +3
Terazi +2 -1 -1 -1 -2 -2 -2
Akrep +4 +4 +4 +4 +5 +4 +3
Yay -1 +2 -1 -1 +2 -1 +2
Oğlak +4 +4 +4 +6 +6 +5 +4
Kova -1 -1 -1 -1 -1 -1 -2
Balık +2 +2 +2 +3 +4 +3 +3


Yükselen Koç
(12 Ekim 1.ev Ay, 7.ev Mars, 8.ev Venüs, 13 Ekim 2.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 11.ev Ay, 10.ev Satürn Süper)
Yükselen Boğa
(12 Ekim 12.ev Ay, 6.ev Mars, 7.ev Venüs, 13 Ekim 1.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 10.ev Ay, 9.ev Satürn Süper)
Yükselen İkizler
(12 Ekim 11.ev Ay, 5.ev Mars, 6.ev Venüs, 13 Ekim 12.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 9.ev Ay, 8.ev Satürn Süper)
Yükselen Yengeç
(12 Ekim 10.ev Ay, 4.ev Mars, 5.ev Venüs, 13 Ekim 11.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 8.ev Ay, 7.ev Satürn Süper)
Yükselen Aslan
(12 Ekim 9.ev Ay, 3.ev Mars, 4.ev Venüs, 13 Ekim 10.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 7.ev Ay, 6.ev Satürn Süper)
Yükselen Başak
(12 Ekim 8.ev Ay, 2.ev Mars, 3.ev Venüs, 13 Ekim 9.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 6.ev Ay, 5.ev Satürn Süper)
Yükselen Terazi
(12 Ekim 7.ev Ay, 1.ev Mars, 2.ev Venüs, 13 Ekim 8.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 5.ev Ay, 4.ev Satürn Süper)
Yükselen Akrep
(12 Ekim 6.ev Ay, 12.ev Mars, 1.ev Venüs, 13 Ekim 7.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 4.ev Ay, 3.ev Satürn Süper)
Yükselen Yay
(12 Ekim 5.ev Ay, 11.ev Mars, 12.ev Venüs, 13 Ekim 6.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 3.ev Ay, 2.ev Satürn Süper)
Yükselen Oğlak
(12 Ekim 4.ev Ay, 10.ev Mars, 11.ev Venüs, 13 Ekim 5.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 2.ev Ay, 1.ev Satürn Süper)
Yükselen Kova
(12 Ekim 3.ev Ay, 9.ev Mars, 10.ev Venüs, 13 Ekim 4.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 1.ev Ay, 12.ev Satürn Süper)
Yükselen Balık
(12 Ekim 2.ev Ay, 8.ev Mars, 9.ev Venüs, 13 Ekim 3.ev Uranüs Dikkat, 09 Ekim 12.ev Ay, 11.ev Satürn Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Güneş Transiti ***

07 Ekim (+4), 08 Ekim (+5), 09 Ekim (+4)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / PKK / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İYİ Parti, CHP, AKP, HDP / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,
Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

07 Ekim (+3)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 
07 Ekim (+3)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Kova, Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya,Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası /CHP, MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
07 Ekim (+3)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Kova, Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası, Euro / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
09 Ekim (+2)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
12 Ekim (-2)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
12 Ekim (-2)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
12 Ekim (-2)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya, / MHP / TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
13 Ekim (+3)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 
13 Ekim (+3)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / PKK / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
13 Ekim (+3)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Amerika, Rusya / Türk Lirası / HDP / Galatasaray / İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
** Merkür Transiti ***

07, 08 Ekim (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Pakistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
07, 08 Ekim (-1)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
07, 08 Ekim (-1)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
09 Ekim (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
09 Ekim (-1)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin, Euro / Fenerbahçe / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
09 Ekim (-1)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
KKTC, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan / Fenerbahçe / BM / Figen Yüksekdağ, İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

07 Ekim (+2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
07 Ekim (+2)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
07 Ekim (+2)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

07, 08, 09, 10, 11 Ekim (-1), 12 Ekim (-2), 13 Ekim (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
07, 08, 09, 10, 11 Ekim (-1), 12 Ekim (-2), 13 Ekim (-1)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
07, 08, 09, 10, 11 Ekim (-1), 12 Ekim (-2), 13 Ekim (-1)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya, / MHP / TC Merkez Bankası / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

07, 09, 10, 12 Ekim (-1)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
07, 09, 10, 12 Ekim (-1)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / CHP, İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
07, 09, 10, 12 Ekim (-1)
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya / CHP / Beşiktaş / Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Can Dündar, Donald Trump, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

07, 09 Ekim (+4), 10, 11 Ekim (+6), 12 Ekim (+5), 13 Ekim (+4)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / İYİ Parti, MHP / DHKP-C, PYD / BitCoin, ABD Doları, Euro / Fenerbahçe, Beşiktaş / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscu, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

07, 09 Ekim (+4)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balı olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / İYİ Parti, MHP / DHKP-C, PYD / BitCoin, ABD Doları, Euro / Fenerbahçe, Beşiktaş / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscu, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

07 - 13 Ekim 2019 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 07 Ekim (+3) Ay
07 Ekim (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 12 Ekim (-2) Ay
12 Ekim (-2) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 13 Ekim (+3) Ay
13 Ekim (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08 Ekim (-1) Merkür
07, 08 Ekim (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 09 Ekim (-1) Merkür
09 Ekim (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 07 Ekim (+2) Venüs
07 Ekim (+2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2) Venüs
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09, 10, 11 Ekim (-1), 12 Ekim (-2), 13 Ekim (-1) Mars
07, 08, 09, 10, 11 Ekim (-1), 12 Ekim (-2), 13 Ekim (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 07, 09, 10, 12 Ekim (-1) Jüpiter
07, 09, 10, 12 Ekim (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2) Uranüs
07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 07 Ekim (+4), 08 Ekim (+5), 09 Ekim (+4) Güneş
07 Ekim (+4), 08 Ekim (+5), 09 Ekim (+4) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Kova, Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07 Ekim (+3) Ay
07 Ekim (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Kova, Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 09 Ekim (+2) Ay
09 Ekim (+2) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 12 Ekim (-2) Ay
12 Ekim (-2) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 13 Ekim (+3) Ay
13 Ekim (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07, 08 Ekim (-1) Merkür
07, 08 Ekim (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 09 Ekim (-1) Merkür
09 Ekim (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07 Ekim (+2) Venüs
07 Ekim (+2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2) Venüs
08, 09, 10 Ekim (-1), 11, 12, 13 Ekim (-2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 07, 08, 09, 10, 11 Ekim (-1), 12 Ekim (-2), 13 Ekim (-1) Mars
07, 08, 09, 10, 11 Ekim (-1), 12 Ekim (-2), 13 Ekim (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 07, 09, 10, 12 Ekim (-1) Jüpiter
07, 09, 10, 12 Ekim (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07, 09 Ekim (+4), 10, 11 Ekim (+6), 12 Ekim (+5), 13 Ekim (+4) Satürn
07, 09 Ekim (+4), 10, 11 Ekim (+6), 12 Ekim (+5), 13 Ekim (+4) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2) Uranüs
07, 08, 09, 10, 11, 12 Ekim (-1), 13 Ekim (-2) Uranüs sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07, 09 Ekim (+4) Plüto
07, 09 Ekim (+4) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
23 Eylül Devlet Bahçeli üst solunum yolundan hastalandı ama taburcu edildi ! (Oğlak burcu Bahçeli'nin Tr Marsdan bir olumlu bir olumsuz etki almasına örnek olay) (https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/devlet-bahceli-hastaneye-kaldirildi-rutin-kontrol-5348607/)

24 Eylül Porto Riko 6 büyüklüğündeki depremle sallandı! (Tr Uranüsün olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-o-ulke-6-buyuklugundeki-depremle-sallandi-6039595)

24 Eylül Son dakika! Deprem İstanbul'u 4.7'lik salladı ! (Tr Uranüsün olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-istanbulda-deprem-6039713)

25 Eylül Adana'da polis otobüsüne bombalı saldırı ! (Tr Ay.dan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-adanada-patlama-olay-yerine-ambulanslar-sevk-edildi-6040225)

26 Eylül Endonezya'da 6,8 büyüklüğünde deprem ! (Tr Ay ve Uranüsün olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-endonezyada-6-8-buyuklugunde-siddetli-deprem-6040915)

26 Eylül İstanbul depremi 5.8’le salladı! Valilikten açıklama… (Tr Güneş ve Ay.ın olumsuz etkisi) (https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/istanbulda-saat-1400te-siddetli-bir-deprem-oldu-5355577/)

27 Eylül Terör Örgütü PKK' ya Bir Darbe Daha ! (Terör örgütü PKK'nın Tr Ay.dan aldığı olumsuz etki) (https://www.icisleri.gov.tr/teror-orgutu-pkk-ya-bir-darbe-daha)

27 Eylül Rusya: Türkiye ile SU-35 jetleri için görüşüyoruz ! (Türkiye ve TSK'Nın Tr Plütondan aldığı olumlu etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-rusya-turkiye-ile-su-35-jetleri-icin-gorusuyoruz-6041869)

28 Eylül Pakistan Başbakanı'nın uçağı acil iniş yaptı ! (Terazi burcu Imran Khan'ın Güneşi Terazi Marsı Yay olduğundan havadaki tehlikeyi ucuz atlattı) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-pakistan-basbakaninin-ucagi-acil-inis-yapti-6042235)

28 Eylül Suriye-Irak sınırındaki Deyrizor'da yer alan İran Devrim Muhafızları mevzisi, bir savaş uçağı tarafından bombalandı. Jetin hangi ülkeye ait olduğu bilinmiyor. (Terazi burcu Suriye'nin Tr Ay ve Marsdan aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/iran-birlikleri-vuruldu-6042314)

28 Eylül Kral Selman'ın yakın koruması öldürüldü ! (Oğlak burcu Kral Selman'ın Tr Ay ve Marsdan aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/kral-selmanin-yakin-korumasi-olduruldu-6042721)


29 Eylül Filipinler'in güneyinde 6,4 büyüklüğünde deprem ! (30 Eylüle 1 gün kala Tr Ay ve Uranüsden alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/filipinlerin-guneyinde-6-4-buyuklugunde-deprem-6042725)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!