19 - 25 Ağustos 2019 Haftalık Burç Astroloji: 20 Ağustos Haftanın En yoğun Günü ama Güneş Süper !

Plüton Transiti hafta boyu ama bilhassa 20 Ağustosda -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanları olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlara ise bir takım fırsatlar verebilir. Plüton düşük katsayıdayken toplu ölümlere, olumsuz değişimlere, yer altındaki fay hatlarında şiddetli depremlere, cinayet ve şiddet olaylarına, saldırılara, doğal afetlere işaret etmektedir. (Ağustos 2019 burç) (haftalık burç)
 
19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Plütondan ve Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / Ali Babacan
 
19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Plütondan ve Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Yukarda Tr Plütondan ve Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Plüton yüzünden olumsuz değişimlere maruz kalmaları olasıdır. Örneğin yeni parti kurma arifesinde olan Ali Babacan'ın Natal Güneşi Koç Marsı Terazi olduğundan Tr Plüton ve Satürn hangi evindeyse o konularda olumsuz değişimler, engel ve yasaklar yaşayabilir. Hafta boyu ama özellikle 20 Ağustos civarı Dolar ve/veya Bitcoinde de olumsuz değişimler ve değer kayıpları görülebilinir. (haftalık astroloji) (Ağustos astroloji)

Hafta boyu ama özellikle 20 Ağustos civarı Suriyede ve NATO'da olumsuz değişimler olasıdır. Natal Marsı Akrep olan ve Tr Plütondan olumlu etki alan Suriye Başkanı Esad'ın kendi ülkesini olumsuz etkilemesi ve halkına karşı ölümcül olması olasıdır. Suriye'nin Akrep burcu Türkiye'ye de dikkat etmesi gerekebilir. Koç burcu NATO'Nun Akrep burcu Türkiye yüzünden dağılmanın eşiğine gelmesi ve Türkiye'den olumsuz etkiler alması olasıdır. Zaten Suriye ve NATO'nun dağılma süreci Temmuzda başlamıştır.

Terazi burcu Suriye'nin Natal Marsı Balık olan İran ve/veya Işid'e de dikkat etmesi gerekebilir. İran'ın Tr Plütonu sembolize eden nükleer silahlardan olumlu etkiler alma olasılığı ve nükleer açıdan İran'In güçlenme süreci devam etmektedir. İran ve/veya Işid her an Terazi burcu Suriye'Ye atom bombası benzeri bir şey atma olasılığı devam etmektedir. Suriye'yi büyük bir değişim beklemektedir. Bu süreç Temmuz 2019'da başlamıştır. (2019 Ağustos burç) (2019 haftalık burç)

Yukardaki tabloda Tr Plütondan olumsuz etki alanların olumlu etki alanlara ve Tr Plütonu sembolize edenlere çok dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.

20 Ağustos Astro Carto Grafide Tr Plütondan olumsuz etki alan Satürn, Mars, Ay, Venüs çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Ankara, Karabük, Konya, Karaman, Alanya, Aksaray, Niğde, Mersin, Nevşehir, Yozgat, Çorum, Amasya, Samsun, Bafra, Rize, Bayburt, Bingöl, Diyarbakır, Mardin, Batman, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Cizre), Kıbrıs, Akdeniz Açıkları, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Gürcistan, İran, Yemen, İran Körfezi, BAE, Bahreyn, Katar, Umman, Pakistan, Hindistan, Çin, Tayland, Endonezya, Filipinler, Avustralya, Papua Yeni Gine, Kuzey Kore, Güney Kore, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Brezilya, Arjantin, İspanya, Fransa, İngiltere, Belçika, Hollanda, Cezayir, Libya, Mısır, İtalya, Ukrayna, Polonya, Rusya, Finlandiya, Norveç

20 Ağustos ve civarı yukardaki Astro Carto Grafide adı geçen yerlerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, doğal afetler, volkanik aktiviteler, şiddet olayları, toplu ölümler, saldırılar, patlamalar, sınırda çatışmalar, iş ve meslek kazaları, iş adamı, patron, ülke başkanlarında ölümler, olumsuz değişimler olabilir. (Ağustos 2019)

Hafta boyu ama bilhassa 19, 20 Ağustosda Satürn Transiti -2 katsayısında olup Plüton ile kavuşum halinde olduğundan eskimiş değerlerin değişmesine, eski, yaşlı ve hasta patron, iş adamı ve ülke başkanlarının ölümüne yada değişmesine işaret etmektedir. Bu durumdan en çok Venezuella, Irak, Suriye gibi ülkeler olumsuz etkiler alabilir.

19, 20 Ağustosda Tr Satürn ve Plüton hangi evimizdeyse o konularda eski alışkanlıkların son bulması, eski arkadaşlıkların bitmesi, eski sorunların sonlanması, kronik hastalıkların son bulması olasılığı mevcuttur. Hafta boyu ama bilhassa hayatınızda eski ve yaşlı kimler varsa bunları koruma altına almanız gerekebilir. Örneğin Tr Plüton ve Satürn 6.evinizdeyse yaşlı bir ev hayvanınız varsa ona her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yada kronik bir hastalığınız varsa son bulabilir. Ancak Tr Satürn ve Plüton 7.evinizdeyse evliliğiniz eskimişse bitebilir. Tr Satürn ve Plüton 10.evinizdeyse işinizden emekli olabilir yada vakitsiz bir şekilde ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Tr Satürn beraberinde engel ve yasakları da getirmektedir.
 
19, 20, 21 Ağustosda İkizler ve Yaylar Venüs ve Marsa Dikkat !

19, 20, 21 Ağustosda Tr Venüs ve Mars -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanları ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. 19, 20, 21 Ağustosda bilhassa Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar Tr Venüs ve Marsdan çift yönde olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin İkizler burcu Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu Tr Venüs ve Marsdan 19, 20, 21 Ağustosda çift yönde olumsuz etkiler alabilirler. Bu yüzden Ekrem İmamoğlu 2.eviyle ilgili para konularından kaynaklı bir takım tartışmalara, sosyal ve siyasi konularda talepkar kişilerle karşı karşıya kalabilir. İkizler burcu ABD Başkanı Trump da 19, 20, 21 Ağustosda Tr Mars ve Venüs yüzünden bir takım tartışmalara karışabilir, sosyal ve siyasi konularda talepkar kişilerle karşı karşıya kalabilir.

19, 20, 21 Ağustosda düşük katsayılı Venüs - Mars kavuşumu hangi evimizdeyse o konularda talepkar kişilerin kavgalarına, saldırılarına, mal - mülk ve para konularında kavga ve tartışmalara, sosyal ve siyasi konularda kavgalara, saldırılara işaret etmektedir. 19, 20, 21 Ağustosda Venüs - Mars kavuşumundaki bu olumsuz durumdan en çok İkizler ve Yay burçları olumsuz etkiler alabilir. Yay burcu PKK'nın 19, 20, 21 Ağustosda Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK'dan son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Terör örgütü PKK'nın TSK ve Türkiye'den hem diplomatik açıdan hem de askeri açıdan ağır bir darbe alması olasıdır.
 
19, 20, 21 Ağustos (-1)
Venüsden ve Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Ali Babacan
 
19, 20, 21 Ağustos (-1)
Venüsden ve Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin / Fenerbahçe /Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Ali Babacan
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ali Babacan

19, 20, 21 Ağustosda yukardaki tablodan Venüs ve Marsdan olumsuz etki alanların Venüs ve Marsdan olumlu etki alanlara veya Venüs ve Marsı sembolize eden kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.

19, 20, 21 Ağustosda Natal Güneşi Koç Marsı Terazi olan Ali Babacan'ın Venüs ve Marsı sembolize ettiğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'I olumsuz yönde etkilemesi olasıdır. 19, 20, 21 Ağustosda bir takım sosyal ve siyasi tartışmalar Ali Babacan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gelişebilir. 19, 20, 21 Ağustosda Cumhurbaşkanı Erdoğan Natal Marsı Yengeç olan Ekrem İmamoğlu'ndan da sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler alabilir. Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir takım sosyal ve siyasi konulardaki tartışmalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı olumsuz yönde etkileyebilir.

19, 20, 21 Ağustos Asto Carto Grafide Tr Venüs ve Marsdan olumsuz etki alan Merkür ve Jüpiter çizgilerinin geçtiği bölgeler: Türkiye (Edirne, Çanakkale, İzmir, Ege Açıkları, Bodrum, Kastamonu, Çankırı, Ankara, Konya, Antalya, Alanya, Akdeniz Açıkları), Türkmenistan, İran, BAE, Dubai, Umman, Afganistan, Pakistan, Umman Körfezi, Hindistan, Sri Lanka, Nepal, Çin, Filipinler, Güney Kore, Japonya, Papua Yeni Gine, Avustralya, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Peru, Brezilya, Mısır, Libya, İspanya, Fransa, İngiltere, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna, Finlandiya, Rusya

19, 20, 21 Ağustos yukardaki astro carto grafide adı geçen bölgelerde hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalar, yavaşlıklar, aksamalar, olumsuz hava koşulları, elektronik aletlerden kaynaklı kazalar, zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, doğal afetler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, maden göçükleri, mal-mülk ve toprak paylaşımlarından kaynaklı çatışmalar, sınırda çatışmalar, kavga ve şiddet olayları, grevler olabilir.

19, 20, 21 Ağustosda bilhassa İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeylerin Tr Venüs ve Marsdan alacağı olumsuz etkiler yüzünden her türlü iletişimde yavaşlıklar (ulaşım, eğitim, sağlık, internet, vs) ve iletişim kazaları, arızaları oluşabilir.

22, 23, 24, 25 Ağustosda Venüs ve Marsın katsayısı artıyor ama Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Natal Marsı Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlar ise Tr Venüs ve Marsdan son derece olumlu etkiler alabilirler. Bilhassa Natal Marsı İkizler, Yay olanlar 22, 23, 24, 25 Ağustosda Tr Venüs ve Marsdan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Başkanı Putin Tr Venüs ve Mardan son derece olumlu etkiler alabilirler.
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ali Babacan, Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu

Yukardaki tabloda Boğa burcu İsrail'in yüksek katsayılı Venüs - Mars kavuşumundan bilhassa 24 Ağustosda son derece olumsuz etkiler alması beklenebilir. 22 Ağustosdan itibaren yüksek katsayılı Venüs - Mars kavuşumu bir takım olumlu sosyal girişimleri sembolize etmektedir. Bilhassa 24 Ağustosda bir takım olumlu sosyal ve siyasi girişimler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı olumlu ama İsrail'i yada Boğa burcu Fetullah Gülen'i olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.
 
20 Ağustosdan itibaren Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yaylar Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alabilir !

20 Ağustosdan itibaren Tr Güneşin katsayısı yükseleceğinden bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alıp bir başarıya imza atabilirler. 20 Ağustosdan itibaren Tr Güneş hangi evinize denk geliyorsa o konularda bir canlılık, parlama ve başarı söz konusu olabilir.

20 Ağustosdan itibaren Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Tr Güneşden 5. ve 6.evleri kapsamında olumlu etkiler alacağından Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'dan, Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin'den son derece olumlu etkiler alabilir ve bir başarıya imza atabilir.

Kişisel olarak 20 Ağustosdan itibaren Tr Güneş hangi evinize denk geliyorsa o konularda son derece başarılı olabilirsiniz. Tr Güneş 20 Ağustosdan itibaren yüksek katsayıda olacağından Altın fiyatlarında da bir artış söz konusu olabilir.
 
20, 21, 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Mansur Yavaş
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

20 Ağustodan itibaren yukardaki tabloda Tr Güneşden olumlu etki alanların Tr Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alması beklenebilir. Örneğin Mansur Yavaş, Ahmet Davutoğlu, Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Başkanı Esad gibi isimler Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alabilirler.

23 Ağustos Tr Ay +5 katsayısı ile bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay yüksek katsayıda verim ve güvenliği sembolize etmektedir. Tr Ay.dan olumlu etki alanların verim ve güvenliği artabilir. Örneğin Natal Marsı Balık olan İran'ın verim ve güvenliği 23 Ağustosda artabilir.
 
23 Ağustos (+5)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / DHKP-C, PYD / Euro / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

23 Ağustosda yukardaki tabloda Tr Ay.dan olumlu etki alanlar Tr Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.

23 Ağustosda Tr Ay Boğa burcunda ve hangi evinizdeyse o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir. Örneğin Tr Ay 10.evinizdeyse iş, meslek ve kariyer konusunda veriminiz artabilir.

20 ve 23 Ağustosda Güneş ve Ay transitlerinin yüksek katsayıda olmasından ötürü her türlü iletişimde (internet, cep telefonu, vs), elektronik aletlerde, uzay çalışmalarında son derece olumlu gelişmeler ve keşifler olabilir.

25 Ağustosda Merkür transiti +2 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ağustosda hem Tr Güneşden hem de Tr Merkürden alacağı olumlu etkilerle belki başarılı bir anlaşma ve sözleşmeye imza atabilir. Natal Marsı Tr Merkürden olumlu etki alanların anlaşma ve sözleşme yapacaklarsa 25 Ağustosa denk getirmeleri tavsiye edilir.
 
25 Ağustos (+2)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson

25 Ağustosda yukardaki tabloda Tr Merkürden olumlu etki alanlar Tr Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 25 Ağustosda Cumhurbaşkanı Erdoğan kendi gibi Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putin'den, İkizler burcu ABD Başkanı Trump'dan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilinir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.sigortaileastroloji.com / https://www.facebook.com/MediaCat25

Natal Gezegenlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.
Natal Güneşinizin katsayısı düşükse keyfiniz kaçabilir.
Natal Marsınızın katsayısı düşükse olumsuz transitlere karşı savunmasız kalabilir, olumlu transitlerden faydalanamayabilir, çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

  19 Ağustos 20 Ağustos 21 Ağustos 22 Ağustos 23 Ağustos 24 Ağustos 25 Ağustos
Koç -1 -1 -1 +2 +3 +3 +2
Boğa -1 -1 -1 +2 +3 +3 +2
İkizler +2 +2 +2 +3 +2 +2 +2
Yengeç -1 -1 +3 +4 +5 +4 -1
Aslan -1 +2 +2 +2 +3 +3 +2
Başak +2 +2 +2 +3 +2 +2 +2
Terazi -1 -1 -1 +2 +3 +3 +2
Akrep -1 -2 -1 -1 -1 -1 -1
Yay +2 +2 -1 -1 -1 +2 -1
Oğlak -2 -2 -1 -1 -1 -1 -1
Kova -1 -1 +2 +3 +2 +2 +2
Balık +2 +2 +2 +3 +2 +3 +3

Yükselen Koç
(20 Ağustos 10.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 5.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 2.ev Ay Süper, 25 Ağustos 5.ev Merkür Süper)
Yükselen Boğa
(20 Ağustos 9.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 4.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 1.ev Ay Süper, 25 Ağustos 4.ev Merkür Süper)
Yükselen İkizler
(20 Ağustos 8.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 3.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 12.ev Ay Süper, 25 Ağustos 3.ev Merkür Süper)
Yükselen Yengeç
(20 Ağustos 7.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 2.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 11.ev Ay Süper, 25 Ağustos 2.ev Merkür Süper)
Yükselen Aslan
(20 Ağustos 6.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 1.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 10.ev Ay Süper, 25 Ağustos 1.ev Merkür Süper)
Yükselen Başak
(20 Ağustos 5.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 12.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 9.ev Ay Süper, 25 Ağustos 12.ev Merkür Süper)
Yükselen Terazi
(20 Ağustos 4.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 11.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 8.ev Ay Süper, 25 Ağustos 11.ev Merkür Süper)
Yükselen Akrep
(20 Ağustos 3.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 10.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 7.ev Ay Süper, 25 Ağustos 10.ev Merkür Süper)
Yükselen Yay
(20 Ağustos 2.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 9.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 6.ev Ay Süper, 25 Ağustos 9.ev Merkür Süper)
Yükselen Oğlak
(20 Ağustos 1.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 8.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 5.ev Ay Süper, 25 Ağustos 8.ev Merkür Süper)
Yükselen Kova
(20 Ağustos 12.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 7.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 4.ev Ay Süper, 25 Ağustos 7.ev Merkür Süper)
Yükselen Balık
(20 Ağustos 11.ev Plüto ve Satürn Dikkat, 6.ev Güneş Süper, 23 Ağustos 3.ev Ay Süper, 25 Ağustos 6.ev Merkür Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Güneş Transiti ***

19 Ağustos (-1)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / PYD, PKK / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
19 Ağustos (-1)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Bangladeş, Tunus, Venezuella / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, BitCoin / İYİ Parti / Beşiktaş, Fenerbahçe / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
19 Ağustos (-1)
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi Aslan, Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya, Tunus / İYİ Parti / Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, CIA (Amerikan Haber Alma), BM, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Beşiktaş, Fenerbahçe / Muharrem İnce, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
20, 21, 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, organizasyonlar, egoist ve baskın kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

19, 20 Ağustos (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED, Avrupa Ordusu / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
21 Ağustos (+3)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 
21 Ağustos (+3)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya,Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası /CHP, MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
21 Ağustos (+3)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası, Euro / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
22 Ağustos (+4)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / CHP, MHP / DHKP-C, PYD / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, Euro / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
23 Ağustos (+5)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / DHKP-C, PYD / Euro / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
24 Ağustos (+4)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, Euro / CHP, İYİ Parti, AKP, HDP / Beşiktaş, Galatasaray /PKK, DHKP-C, PYD / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
25 Ağustos (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, BAE, İtalya, Rusya, Tunus / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
25 Ağustos (-1)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
25 Ağustos (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
** Merkür Transiti ***

25 Ağustos (+2)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İngiltere Başbakanı Boris Johnson

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

19, 20, 21 Ağustos (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
19, 20, 21 Ağustos (-1)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin / Fenerbahçe /Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ
 
19, 20, 21 Ağustos (-1)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olup Natal Güneşi Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Tunus / CIA (Amerikan Haber Alma), BM / Fenerbahçe / Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz,Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

19, 20, 21 Ağustos (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB, Avrupa Ordusu / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Edward Snowden, Donald Trump, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
19, 20, 21 Ağustos (-1)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin / Fenerbahçe /Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ
 
19, 20, 21 Ağustos (-1)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olup Natal Güneşi Başak, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Tunus / CIA (Amerikan Haber Alma), BM / Fenerbahçe / Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

21, 22, 23, 25 Ağustos (-1)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
21, 22, 23, 25 Ağustos (-1)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / CHP, İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
21, 22, 23, 25 Ağustos (-1)
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya / CHP / Beşiktaş / Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Can Dündar, Donald Trump, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

19, 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 
19, 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
19, 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

19, 20 Ağustos (-1)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis
 
19, 20 Ağustos (-1)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson
 
19, 20 Ağustos (-1)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
21 Ağustos (+2), 22 Ağustos (+3), 23, 24, 25 Ağustos (+2)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
21 Ağustos (+2), 22 Ağustos (+3), 23, 24, 25 Ağustos (+2)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İYİ Parti, AKP, HDP / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
21 Ağustos (+2), 22 Ağustos (+3), 23, 24, 25 Ağustos (+2)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi /AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM, Avrupa Ordusu / Fenerbahçe / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

25 Ağustos (+3)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Euro, BitCoin, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, Yunanistan Başbakanı Miçotakis

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünden olumlu etki alan yada Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 
19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Eski Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Eski Başbakanı Theresa May
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

19 - 25 Ağustos 2019 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Aslan, Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19 Ağustos (-1) Güneş
19 Ağustos (-1) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Aslan, Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20 Ağustos (-1) Ay
19, 20 Ağustos (-1) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 21 Ağustos (+3) Ay
21 Ağustos (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 25 Ağustos (-1) Ay
25 Ağustos (-1) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar İkizler, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20, 21 Ağustos (-1) Venüs
19, 20, 21 Ağustos (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Aslan, Koç, Boğa, İkizler**, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Venüs
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20, 21 Ağustos (-1) Mars
19, 20, 21 Ağustos (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Başak, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Terazi, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Mars
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22, 23, 25 Ağustos (-1) Jüpiter
21, 22, 23, 25 Ağustos (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Satürn
19, 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20 Ağustos (-1) Uranüs
19, 20 Ağustos (-1) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 21 Ağustos (+2), 22 Ağustos (+3), 23, 24, 25 Ağustos (+2) Uranüs
21 Ağustos (+2), 22 Ağustos (+3), 23, 24, 25 Ağustos (+2) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Plüton
19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 19 Ağustos (-1) Güneş
19 Ağustos (-1) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 20, 21, 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Güneş
20, 21, 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 21 Ağustos (+3) Ay
21 Ağustos (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 22 Ağustos (+4) Ay
22 Ağustos (+4) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 23 Ağustos (+5) Ay
23 Ağustos (+5) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Ağustos (+4) Ay
24 Ağustos (+4) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 25 Ağustos (-1) Ay
25 Ağustos (-1) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 25 Ağustos (+2) Merkür
25 Ağustos (+2) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20, 21 Ağustos (-1) Venüs
19, 20, 21 Ağustos (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Venüs
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20, 21 Ağustos (-1) Mars
19, 20, 21 Ağustos (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Mars
22 Ağustos (+2), 23, 24 Ağustos (+3), 25 Ağustos (+2) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 21, 22, 23, 25 Ağustos (-1) Jüpiter
21, 22, 23, 25 Ağustos (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Satürn
19, 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20 Ağustos (-1) Uranüs
19, 20 Ağustos (-1) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 21 Ağustos (+2), 22 Ağustos (+3), 23, 24, 25 Ağustos (+2) Uranüs
21 Ağustos (+2), 22 Ağustos (+3), 23, 24, 25 Ağustos (+2) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 25 Ağustos (+3) Neptün
25 Ağustos (+3) Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Plüton
19 Ağustos (-1), 20 Ağustos (-2), 21, 22, 23, 24, 25 Ağustos (-1) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
05 Ağustos Suriye ordusu Türkiye’yi suçladı: Operasyonları yeniden başlatıyoruz ! (Tr Satürnün vediği olumsuz etki) (https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-suriye-turkiyeyi-sucladi-operasyonlari-yeniden-baslatiyoruz-5266963/)

06 Ağustos Endonezya'da 5.3 büyüklüğünde deprem ! (Tr Ay.ın olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/endonezyada-5-3-buyuklugunde-deprem-6012209)

07 Ağustos Dolar/TL 5.50'nin altını test etti ! (Tr Satürnden ötürü Doların düşebileceğini söylemiştik.) (https://www.bloomberght.com/dolartl-550-nin-altini-test-etti-2230274)

07 Ağustos Bitcoin yeniden 12 bin doların altında ! (Tr Satürnün veridiği olumsuz etki) (https://www.ntv.com.tr/teknoloji/bitcoin-yeniden-12-bin-dolarin-altinda,JkgoRoNI-060yJI5wW9c6A)

07 Ağustos 'Bilgisayar arızası' yüzünden 100'e yakın British Airways uçuşu iptal ! (Tr Ay.dan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/bilgisayar-arizasi-yuzunden-100e-yakin-british-airways-ucusu-iptal-6012961)

08 Ağustos Tayvan’da 6.4'lük korkutan şiddetli deprem! (Tr Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-tayvanda-korkutan-siddetli-deprem-kritik-uyari-6013250)

08 Ağustos MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Hain saldırının planlayıcıları etkisiz hale getirildi ! (Terör örgütü PKK'Nın Marsdan aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-mit-ve-tskdan-ortak-operasyon-hain-saldirinin-planlayicisi-etkisiz-hale-getirildi-6013469)

08 Ağustos Seferihisar açıklarında meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem, İzmir'de de hissedildi. (07 Ağustosda Tr Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakiak-izmirde-deprem-6013473)

08 Ağustos Rusya'da askeri birlikte patlama ! (07 Ağustosda Tr Marsdan kaynaklı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-rusyada-askeri-birlikte-patlama-6013542)

08 Ağustos #Denizli'de 6 Büyüklüğünde şiddetli #deprem! (31 Temmuzda -2 katsayısındaki Tr Ay.dan alınan olumsuz etki. Ancak 8 gün içinde ortaya çıkmıştır.) (http://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-denizlide-korkutan-deprem-6013585)

10 Ağustos Çini 'Lekima' vurdu! 22 kişi hayatını kaybetti ! (Tr Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/o-ulkeyi-lekima-vurdu-22-kisi-hayatini-kaybetti-6014818)

10 Ağustos Libya'da bomba yüklü araç infilak etti! (Tr Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-libyada-bomba-yuklu-arac-infilak-etti-6014785)

11 Ağustos Bitcoin 11,500 doların altında ! (Tr Plütondan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/ekonomi/bitcoin-11-500-dolarin-altinda-6015108)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!