23 Haziran 2019: AKP - CHP Seçim Savaşı !

31 Mart Yerel Seçimleri tam bir kaos oldu. Biz de zaten 4 yıl öncesinden 2019 yılı için Kaostan da Öte demiştik. Şimdi önümüzde 23 Haziran İstanbul Seçimlerinin yinelenmesi var. İstanbul seçimleri sanki Cumhurbaşkanlığı seçimleri havasında geçmekte. İstanbul'a da bu yakışır. Çünkü İstanbul tarihinden beri bir çok tarihi olaya sahne olmuş önemli bir şehirdir. İstanbul adeta bir devlet gibidir.

Bilindiği üzere ben diğer astrologlardan farklı olarak Transitlerin katsayıları üzerine çalışmaktayım. Benim için önemli olan Transitlerin aldıkları olumlu - olumsuz açılardır.

23 Haziran 2019 toplam katsayı -8 olup kötünün iyisi bir gündür. Natal Güneş Yengeç ve Mars da Yengeç olduğundan bugünde doğanlar yada yapılacak yeni başlangıçlar tam bir Yengeç enerjisini barındırmaktadır. İşte 23 Haziran 2019'un katsayıları:

Güneş    Yengeç      +3
Ay            Balık         +3
Merkür    Yengeç      -1
Venüs     İkizler          -1
Mars       Yengeç      -1
Jüpiter    Yay            -1
Satürn    Oğlak        -2 ***
Uranüs    Boğa        -1
Neptün    Balık        +2
Plüto        Oğlak        -1

Seçime katılacak olan AKP'li Binali Yıldırım'ın (20.12.1955 Natal Güneş Yay Mars Akrep) katsayıları:

                                            23 Haziranda katsayısı
Güneş    Yay             -1            -1( Jüpiterin katsayısı -1) = -2
Mars      Akrep        +2            +2( Plütonun katsayısı -1) = +1

Seçime katılacak olan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun (04.06.1970 Natal Güneş İkizler Mars Yengeç) katsayıları:

                                            23 Haziranda katsayısı
Güneş    İkizler        +2            +2( Merkürün katsayısı -1) = +1
Mars      Yengeç     -2              -2( Ay.ın katsayısı +3) = +1

Her iki adayın da Natal Marsları +1 seviyesinde olup Ekrem İmamoğlu'Nun Natal Güneşi ise +1 seviyesinde olup Binali Yıldırımdan daha yüksektir. Bu yüzden kendini daha iyi ifade edebilir. Ekrem İmamoğlu'nun yükseleni Yengeç olarak tahmin etmekteyim. Binali Yıldırım'In yükselen burcunu bilemiyorum.

23 Haziranda en düşük katsayıda olan Transit Satürn olup -2 katsayısındadır ve Natal Marsı Akrep olan Binali Yıldırım'a olumlu etki verirken Natal Marsı Yengeç olan Ekrem İmamoğlu'na olumsuz etki vermektedir. Satürn Ekrem İmamoğlu'nun 7.ev ile 8.evini olumsuz etkilemekte. Yani 23 Haziranda siyasi konular, ikili ilişkiler yada ortaklaşa sahip olunan değerlerde otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Kim bu otorite sahibi kişiler ? Başkanlar, YSK Başkanı, hakimler, savcılar, vs. 23 Haziranda Ekrem İmamoğlu'nun bu otoriter kişilerden ve Natal Marsı Akrep olan AKP'Li Binali Yıldırım'dan olumsuz etkiler alması olasıdır.

23 Haziran seçimleri de Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında başa baş geçebilir ve kılpayı Binali Yıldırım Satürn farkı ile kazanabilir. Ekrem İmamoğlu'Nun 7.evdeki Satürnü aynı zamanda kişinin sosyal ve siyasi haklarının kısıtlanması anlamına da gelebilir. Peki Satürnden olumsuz etki almamak için ne yapmalı ? Satürnden olumlu etki alan Boğa, Başak, Akrep, Balık gibi davranmalı. Boğa burcu gibi temkinli, Başak burcu gibi titiz, Akrep burcu gibi ketum, Balık burcu gibi merhametli ve önsezili olmak gerekebilir.

23 Haziranda doğacak bu yenilenen İstanbul seçimi 10 Temmuzda Tr Ay.dan ve sembolize ettiklerinden (Natal Marsı Yengeç olan Ekrem İmamoğlu, Natal Güneşi ve Marsı Yengeç olan 23 Haziran seçimleri) olumsuz etki alan Aslan burcu AKP'nin ve Kova burcu MHP'nin başını ağrıtabilir ve parti içinde dalgalanmalara yol açabilir. Temmuz zaten Kaostan da Öte bir ay olacaktır. Yani özetle İstanbul yine huzur bulamayacak maalesef ! 

Tabiki bunlar birer olasılıktır. Her şeyin en doğrusunu ALLAH bilir. Hepimize seçimsiz günler dilerim ! :)   

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!