25 - 03 Mart 2019 Haftalık Burç Astroloji: 28 Şubat, 02 Mart Haftanın En Yoğun Günleri !

Haftanın en yoğun günleri 28 Şubat ve 02 Mart olup toplam katsayı -5 seviyesindedir. 28 Şubatta Ay, Merkür, Mars, Jüpiter, Uranüs Transitleri -1 katsayısında, 02 Martta ise Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüs, Plüto Transitleri -1 katsayısında olacağından bu transitlere karşı çok dikkatli olmak gerekebilir. (Mart 2019 burç) (haftalık bur)

28 Şubatta bilhassa Yengeç ve Oğlaklar Tr Merkür ve Uranüsden, Başak ve Balıklar Tr Ay.dan çift yönde olumsuz etki aldıklarından Tr Merkür ve Ay hangi evlerindeyse o konularda dikkatli olmaları gerekebilir. Yengeç burcu ülkelerin güvenliğini, vatani konuları, Oğlak burcu ülkelerin Başkanlarını, Başbakanları, patronları ve otorite sahiplerini sembolize etmektedir. 28 Şubatta Yengeç ve Oğlak burçları ve sembolize ettikleri Tr Merkür ve Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacağından ülkelerin güvenlikleri ve bu ülkeleri yönetenlerin iletişimleri tehdit altında olabilir. 28 Şubatta hacker faaliyetlerinde artışlar olabilir. 28 Şubatta her türlü iletişimde kurnazlık, sahtekarlık, bilgi ve belgelerin güvenliğinde tehditler oluşabilir. 28 Şubatta bilhassa ülke güvenliğini tehlikeye sokan bilgiler ve belgeler gündeme gelebilir. 28 Şubatta bilgi hırsızlığı olabilir. 28 Şubatta yapılan anlaşma, sözleşme ve kontratlarda dikkatli olmak gerekebilir. 28 Şubatta Uranüsün de katkısıyla hukuk dışı dinlemeler, casusluk faaliyetleri gündeme gelebilir. 03 Mart Pazar günü de Yengeç ve Oğlaklar Tr Merkürden çift yönde olumsuz etki alacaklarından 03 Mart Pazar günü de kurnazlıklara, casusluklara, hacker faaliyetlerine, bilgi hırsızlıklarına dikkat etmek gerekebilir. (haftalık astroloji) (Mart astroloji)

28 Şubatta Başak ve Balıklar Ay Transitinden çift yönde olumsuz etki alacaklarından kendi güvenliklerine ve verimlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Başak burcunu sembolize eden gündelik işlerde, sağlıkla ilgili konularda, Balık burcunu sembolize eden Devlet kurumlarında güvenlik ihlalleri ve verimsizlikler oluşabilir. Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'In 28 Şubatta 10.evi olan Kariyer evindeki Tr Ay.dan olumsuz etkiler alması olasıdır. 28 Şubatta Cumhurbaşkanı Erdoğan kariyeri ile ilgili bir verimsizlik yada güvenlik problemleri yaşayabilir. Aynı şekilde 28 Şubatta Başak burcu Suriye Başkanı Esad da 12.evindeki Tr Ay.dan olumsuz etki alıp Suriye devleti ile ilgili konularda güvenlik ihlalleri yaşayabilir. (2019 Mart burç) (2019 haftalık burç)
 
28 Şubat (-1)
Ay ve Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak**, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin,İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

28 Şubat Astro Carto Grafiye Göre Tr Ay, Merkür, Neptün, Satürn çizgilerinin geçtiği yerler: Türkiye (Çanakkale, Edirne, Denizli, Antalya, Marmaris, Samsun, Osmaniye, İskenderun, Antakya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Mardin), Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Irak, Lübnan, Ürdün, İsrail, Filistin, Suudi Arabistan, İran, BAE, Yemen, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Çin, Filipinler, Endonezya, Avustralya, Papua Yeni Gine, Japonya, Amerika, Kanada, Meksika, Kolombiya, Venezuella, Peru, Brezilya, Arjantin, İspanya, Fransa, İngiltere

28 Şubatta Astro Carto Grafi Haritasında Tr Ay, Merkür, Neptün, Satürn çizgilerinin geçtiği yerlerde İkizler ve Yay burçları olumsuz etki aldığından olumsuz hava koşulları yüzünden hava, kara ve deniz yollarında kazalar olabilir. Tr Ay Akrep ve Boğa burcunu da olumsuz yönde etkilediğinden zayıf fay hatlarında depremler, ekili dikili alanlarda sel baskınları, toprak kaymaları, maden göçükleri, fırtına ve tayfunlar oluşabilir. (Mart 2019)

28 Şubatta Tr Ay ve Merkür çizgilerinin geçtiği yerlerde ülke güvenliği ihalleleri, hacker faaliyetleri, iletişim kazaları oluşabilir. Özellikle 28 Şubatta Fransa üzerinden geçen Merkür çizgileri Fransa için tehlike arz edebilir.

28 Şubatta Tr Ay ve Merkürden olumsuz etki alanların Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç, İkizler, Başak olanlara, Natal Marsı Aslan, Kova olanlara çok dikkat etmek gerekebilir. 28 Şubatta Hem İkizler burcu olup Tr Merkürü sembolize eden hem de Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan için, Suriye başkanı Esad için tehlike arz edebilir.

02 Mart Cumartesi bilhassa Koç ve Teraziler Tr Plütondan çift yönde olumsuz etki alabilirler. 02 Martta Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar Tr Plüton hangi evinizdeyse o konularda olumsuz değişimler oluşabilir. 02 Martta bilhassa Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs), diplomatik ilişkilerde ölümcül yada olumsuz değişimler meydana gelebilir. 02 Mart Cumartesi günü Tr Plüton Boğa ve Akrep burcunu olumsuz etkileyeceğinden zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir, ekili dikili alanlarda sel, su baskını, toprak kayması, volkanik patlamalar ve maden göçükleri oluşabilir. 02 Martta Tr Plüton İkizler ve Yay burcunu da olumsuz yönde etkileyeceğinden olumsuz hava koşulları oluşabilir. 02 Martta olumsuz hava koşulları yüzünden hava, kara ve deniz yolculuklarında kazalar meydana gelebilir. 02 Martta terör faaliyetleri de olabilir.

02 Mart Astro Carto Grafide Tr Plüto, Mars, Venüs çizgilerinin geçtiği yerler: Türkiye (Kars, Van, Hakkari), Gürcistan, Irak, Suudi Arabistan, Yemen, İran, Türkmenistan, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Rusya, Çin, Filipinler, Endonezya, Malezya, Singapur, Papua Yeni Gine, Avustralya, Japonya, Kuzey Kore, Güney Kore, Amerika, Kanada, Meksika, Venezuella, Kolombiya, Brezilya, Peru, Arjantin, İspanya, Fransa, İngiltere, İtalya
 
02 Mart
Plütondan çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika / HDP / NATO, TC Merkez Bankası / DHKP-C / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May

02 Martta hem Astro Carto Grafide hem de Natal Güneşleri Tr Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Tr Plütona, olumsuz değişim, yıkım ve ölümlere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 02 Martta İran, Çin, Meksika, Venezuella, Fransa, İspanya gibi ülkelerin Tr Plütona yıkım ve toplu ölümlere dikkat etmeleri gerekebilir. 02 Martta NATO'da çatırdama sinyalleri ortaya çıkabilir.

02 Martta Yükselen Koç ve Terazi olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olup Natal Plütonu (8.ev Akrep) veya Natal Venüsü (8.ev Boğa) düşük katsayıda olanların hayati riskleri olabilir.

01 ve 02 Mart Venüs -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrepleri son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 01 ve 02 Mart günleri Boğa ve Terazilerin katsayısı düşeceğinden her zamankinden daha talepkar, kararsız ve ağırkanlı olabilirler. Boğa ve Terazi burçları hangi evinize denk geliyorsa bu konularda talepkarlıklarla, kararsızlıklarla ve yavaşlıklarla karşılaşabilirsiniz. 01 ve 02 Martts Tr Venüsün bulunduğu eve çok para da gidebilir.
 
01, 02 Mart (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

01 ve 02 Mart günleri Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve TSK'Nın katsayısı düşeceğinden toprak paylaşımları konularında her zamankinden daha talepkar olabilirler. Suriye Terazi burcu olduğundan Suriye'nin toprak paylaşımları ile ilgili konularda talepkarlıklar oluşabilir. 01, 02 Martta Suriye, Türkiye, Filistin, NATO arasında talepkarlıklar artabilir, diplomatik ilişkiler kötüleşebilir. 01 ve 02 Martta Tr Venüsden olumsuz etki alanların evlilik ve ortaklıklarını gözden geçirmeleri gerekebilir.

Genel olarak hafta boyu Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanların Venüs, Mars, Uranüs, Plüto Transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. Genel olarak hafta boyu depremlerin ve doğal afetlerin çokça görülebileceği bir hafta olabilir. Genel olarak Dünyanın huzursuz olacağı bir döneme girilmektedir. Eski yapıların yıkılıp yenileneceği ama bu arada üzüleceğimiz bir dönem olabilir. Eskiyi bırakmak bize zor gelebilir.

Bütün olumsuzluklara rağmen 25 Şubatta Ay Akrep brucunda +6 katsayısında olup Natal Marsı bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçları Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda güvenliklerini ve verimlerini arttırabilirler.
 
25 Şubat (+6), 26 Şubat (+2)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Euro / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Hafta boyu Balık burcunun yöneticisi Neptün Transiti de yüksek katsayıda olup Natal Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlara son derece olumlu etkiler verebilir. Hafta boyu Neptün merhamet ve yardımlaşmayı sembolize ettiğinden bulunduğu eve olumlu etkiler verebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.sigortaileastroloji.com

Natal Gezegenlerin Katsayıları
Aşağıdaki tablodan Natal Gezegenleriniz (Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, vs) hangi burçtaysa katsayılarını toplayıp/çıkartarak bulabilirsiniz.
Natal Güneşinizin katsayısı düşükse keyfiniz kaçabilir.
Natal Marsınızın katsayısı düşükse olumsuz transitlere karşı savunmasız kalabilir, olumlu transitlerden faydalanamayabilir, çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

  25 Şubat 26 Şubat 27 Şubat 28 Şubat 01 Mart 02 Mart 03 Mart
Koç -1 -1 -1 -1 +2 -1 +3
Boğa +3 +2 +2 +2 -1 -1 +2
İkizler +3 +2 +3 -1 +2 +2 -1
Yengeç +6 +2 +2 -1 +3 +2 -1
Aslan +3 +3 +3 +3 +4 +4 +4
Başak +3 +2 +3 -1 +2 +2 -1
Terazi +3 +2 +2 +2 -1 -1 +2
Akrep +3 +2 +2 +2 +3 -1 +2
Yay -1 -1 +2 -1 -1 -1 +2
Oğlak +4 +3 +3 +3 +2 +3 +5
Kova -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Balık +4 +3 +5 +4 +6 +5 +5

Yükselen Koç
(Hafta boyu 12.ev Neptün, 25 Şubat 8.ev Ay Süper / 28 Şubat 12.ev Merkür, 1.ev Uranüs, 10.ev Ay, 02 Mart 10.ev Plüto, 11.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Boğa
(Hafta boyu 11.ev Neptün, 25 Şubat 7.ev Ay Süper / 28 Şubat 11.ev Merkür, 12.ev Uranüs, 9.ev Ay, 02 Mart 9.ev Plüto, 10.ev Venüs Dikkat)
Yükselen İkizler
(Hafta boyu 10.ev Neptün, 25 Şubat 6.ev Ay Süper / 28 Şubat 10.ev Merkür, 11.ev Uranüs, 8.ev Ay, 02 Mart 8.ev Plüto, 9.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 9.ev Neptün, 25 Şubat 5.ev Ay Süper / 28 Şubat 9.ev Merkür, 10.ev Uranüs, 7.ev Ay, 02 Mart 7.ev Plüto, 8.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Aslan
(Hafta boyu 8.ev Neptün, 25 Şubat 4.ev Ay Süper / 28 Şubat 8.ev Merkür, 9.ev Uranüs, 6.ev Ay, 02 Mart 6.ev Plüto, 7.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Başak
(Hafta boyu 7.ev Neptün, 25 Şubat 3.ev Ay Süper / 28 Şubat 7.ev Merkür, 8.ev Uranüs, 5.ev Ay, 02 Mart 5.ev Plüto, 6.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Terazi
(Hafta boyu 6.ev Neptün, 25 Şubat 2.ev Ay Süper / 28 Şubat 6.ev Merkür, 7.ev Uranüs, 4.ev Ay, 02 Mart 4.ev Plüto, 5.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Akrep
(Hafta boyu 5.ev Neptün, 25 Şubat 1.ev Ay Süper / 28 Şubat 5.ev Merkür, 6.ev Uranüs, 3.ev Ay, 02 Mart 3.ev Plüto, 4.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Yay
(Hafta boyu 4.ev Neptün, 25 Şubat 12.ev Ay Süper / 28 Şubat 4.ev Merkür, 5.ev Uranüs, 2.ev Ay, 02 Mart 2.ev Plüto, 3.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 3.ev Neptün, 25 Şubat 11.ev Ay Süper / 28 Şubat 3.ev Merkür, 4.ev Uranüs, 1.ev Ay, 02 Mart 1.ev Plüto, 2.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Kova
(Hafta boyu 2.ev Neptün, 25 Şubat 10.ev Ay Süper / 28 Şubat 2.ev Merkür, 3.ev Uranüs, 12.ev Ay, 02 Mart 12.ev Plüto, 1.ev Venüs Dikkat)
Yükselen Balık
(Hafta boyu 1.ev Neptün, 25 Şubat 9.ev Ay Süper / 28 Şubat 1.ev Merkür, 2.ev Uranüs, 11.ev Ay, 02 Mart 11.ev Plüto, 12.ev Venüs Dikkat)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Güneş Transiti ***

25, 26 Şubat (+3)
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
25, 26 Şubat (+3)
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
25, 26 Şubat (+3)
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, Avrupa Ordusu, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / Ürdün Kralı 2.Abdullah, Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

25 Şubat (+6), 26 Şubat (+2)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Euro / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
28 Şubat (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin,İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
28 Şubat (-1)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman,Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
28 Şubat (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Aslan, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ekvador, Katar, Birleşik Rusya Partisi / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
01 Mart (+3)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 
01 Mart (+3)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
01 Mart (+3)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
02 Mart (+2)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin
 
02 Mart (+2)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya,Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası /CHP, MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
02 Mart (+2)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası, Euro / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
03 Mart (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce
 
03 Mart (-1)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
03 Mart (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Kova, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Oğlak, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

25 Şubat (+3), 26 Şubat (+2), 27 Şubat (+3), 01, 02 Mart (+2)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
25 Şubat (+3), 26 Şubat (+2), 27 Şubat (+3), 01, 02 Mart (+2)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / CHP, İYİ Parti, MHP / Beşiktaş, Fenerbahçe / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, BitCoin / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
25 Şubat (+3), 26 Şubat (+2), 27 Şubat (+3), 01, 02 Mart (+2)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / Beşiktaş / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Can Dündar, Donald Trump, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim
 
28 Şubat, 03 Mart (-1)
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Muharrem İnce, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin,İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
28 Şubat, 03 Mart (-1)
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman,Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
28 Şubat, 03 Mart (-1)
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Aslan, Kova olup Natal Güneşi Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak** olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ekvador, Katar, Birleşik Rusya Partisi / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat, 03 Mart (+2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat, 03 Mart (+2)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası, Euro /Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat, 03 Mart (+2)
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası, Euro / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
01, 02 Mart (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Muharrem İnce,Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Muharrem İnce, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

25 Şubat (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce
 
25 Şubat (-1)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
25 Şubat (-1)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
26, 27, 28 Şubat, 02 Mart (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD / Fenerbahçe / BitCoin, Euro / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov,Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
01 Mart (+2), 03 Mart (+3)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
01 Mart (+2), 03 Mart (+3)
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella,Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / DHKP-C, PYD / BitCoin, Euro / Fenerbahçe / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
01 Mart (+2), 03 Mart (+3)
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, KKTC / BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Figen Yüksekdağ, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

25, 26, 28 Şubat, 01 Mart (-1)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
25, 26, 28 Şubat, 01 Mart (-1)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / CHP, İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
25, 26, 28 Şubat, 01 Mart (-1)
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya / CHP / Beşiktaş / Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Can Dündar, Donald Trump, PYD Başkanı Salih Müslim
 
02 Mart (-1)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, BAE, İtalya, Rusya, Tunus / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin,İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
02 Mart (-1)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
02 Mart (-1)
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
03 Mart (+2)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Euro /DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

26 Şubat (+3), 03 Mart (+5)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / BitCoin, ABD Doları, Euro / DHKP-C, PYD / İYİ Parti, MHP / Fenerbahçe, Beşiktaş / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

25, 26, 27, 28 Şubat, 01, 02, 03 Mart (-1)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSad, Muharrem İnce
 
25, 26, 27, 28 Şubat, 01, 02, 03 Mart (-1)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
25, 26, 27, 28 Şubat, 01, 02, 03 Mart (-1)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Avrupa Ordusu / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

26 Şubat (+3), 27 Şubat (+5), 28 Şubat (+4), 01 Mart (+6), 02, 03 Mart (+5)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler

Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat (+2), 01 Mart (+3), 03 Mart (+2)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat (+2), 01 Mart (+3), 03 Mart (+2)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekda
 
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat (+2), 01 Mart (+3), 03 Mart (+2)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya / AKP, İYİ Parti / Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / Ürdün Kralı 2.Abdullah, Muharrem İnce, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhan
 
02 Mart (-1)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Avrupa Ordusu, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Muharrem İnce, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Pakistan Başbakanı Imran Khan, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
02 Mart (-1)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
02 Mart (-1)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Ermenistan, Kanada, KKTC, Panama, İtalya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Eski Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

25 - 03 Mart 2019 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26 Şubat (+3) Güneş
25, 26 Şubat (+3) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** burcunu kötü etkileyen transit: 28 Şubat (-1) Ay
28 Şubat (-1) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 01 Mart (+3) Ay
01 Mart (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 02 Mart (+2) Ay
02 Mart (+2) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 03 Mart (-1) Ay
03 Mart (-1) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Kova, Koç, Boğa**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep**, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 25 Şubat (+3), 26 Şubat (+2), 27 Şubat (+3), 01, 02 Mart (+2) Merkür
25 Şubat (+3), 26 Şubat (+2), 27 Şubat (+3), 01, 02 Mart (+2) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak** burcunu kötü etkileyen transit: 28 Şubat, 03 Mart (-1) Merkür
28 Şubat, 03 Mart (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat, 03 Mart (+2) Venüs
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat, 03 Mart (+2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 01, 02 Mart (-1) Venüs
01, 02 Mart (-1) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 25 Şubat (-1) Mars
25 Şubat (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 26, 27, 28 Şubat, 02 Mart (-1) Mars
26, 27, 28 Şubat, 02 Mart (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 01 Mart (+2), 03 Mart (+3) Mars
01 Mart (+2), 03 Mart (+3) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26, 28 Şubat, 01 Mart (-1) Jüpiter
25, 26, 28 Şubat, 01 Mart (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 02 Mart (-1) Jüpiter
02 Mart (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26, 27, 28 Şubat, 01, 02, 03 Mart (-1) Uranüs
25, 26, 27, 28 Şubat, 01, 02, 03 Mart (-1) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat (+2), 01 Mart (+3), 03 Mart (+2) Plüto
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat (+2), 01 Mart (+3), 03 Mart (+2) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 02 Mart (-1) Plüto
02 Mart (-1) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 25, 26 Şubat (+3) Güneş
25, 26 Şubat (+3) Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25 Şubat (+6), 26 Şubat (+2) Ay
25 Şubat (+6), 26 Şubat (+2) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 28 Şubat (-1) Ay
28 Şubat (-1) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 01 Mart (+3) Ay
01 Mart (+3) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02 Mart (+2) Ay
02 Mart (+2) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 03 Mart (-1) Ay
03 Mart (-1) Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 25 Şubat (+3), 26 Şubat (+2), 27 Şubat (+3), 01, 02 Mart (+2) Merkür
25 Şubat (+3), 26 Şubat (+2), 27 Şubat (+3), 01, 02 Mart (+2) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 28 Şubat, 03 Mart (-1) Merkür
28 Şubat, 03 Mart (-1) Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat, 03 Mart (+2) Venüs
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat, 03 Mart (+2) Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 25 Şubat (-1) Mars
25 Şubat (-1) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 01 Mart (+2), 03 Mart (+3) Mars
01 Mart (+2), 03 Mart (+3) Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 25, 26, 28 Şubat, 01 Mart (-1) Jüpiter
25, 26, 28 Şubat, 01 Mart (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 02 Mart (-1) Jüpiter
02 Mart (-1) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 03 Mart (+2) Jüpiter
03 Mart (+2) Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 26 Şubat (+3), 03 Mart (+5) Satürn
26 Şubat (+3), 03 Mart (+5) Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 25, 26, 27, 28 Şubat, 01, 02, 03 Mart (-1) Uranüs
25, 26, 27, 28 Şubat, 01, 02, 03 Mart (-1) Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 26 Şubat (+3), 27 Şubat (+5), 28 Şubat (+4), 01 Mart (+6), 02, 03 Mart (+5) Neptün
26 Şubat (+3), 27 Şubat (+5), 28 Şubat (+4), 01 Mart (+6), 02, 03 Mart (+5) Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat (+2), 01 Mart (+3), 03 Mart (+2) Plüto
25 Şubat (+3), 26, 27, 28 Şubat (+2), 01 Mart (+3), 03 Mart (+2) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02 Mart (-1) Plüto
02 Mart (-1) Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
11 Şubat İstanbul'da askeri helikopter düştü! (İkizler burcunun Tr Merkürden aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-istanbul-da-gundem-2826053/)

12 Şubat Suriye sınırında patlama! (Akrep burcu Türkiye'nin Tr Plütondan almaya başladığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-suriye-sinirinda-dunya-2826591/)

12 Şubat Ankara 4.7'lik depremle sarsıldı ! (Tr Plütonun Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay) (https://www.internethaber.com/ankara-depremle-sarsildi-son-dakika-2000416h.htm)

13 Şubat İran Devrim Muhafızlarına yönelik intihar saldırısı ! (Koç burcu İran'ın Tr Venüsden aldığı olumsuz etki) (https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-iran-devrim-muhafizlarina-yonelik-intihar-saldirisi-3517930/)

15 Şubat Marmara Denizi 3.8 ile sallandı! Marmara’da korkutan deprem! (Tr Güneşin Akrep burcuna verdiği olumsuz etki) (https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-haberi-marmara-denizinde-korkutan-deprem-3545371/)

16 Şubat Endonezya'da 5,4 büyüklüğünde deprem ! (http://www.milliyet.com.tr/endonezya-da-5-4-buyuklugunde-dunya-2828625/)

16 Şubat Rusya’da üniversite binası çöktü! 21 kişi enkaz altında ! (https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/rusyada-universite-binasi-coktu-21-kisi-enkaz-altinda-3556389/)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!