04 - 10 Haziran 2018 Haftalık Burç Astroloji: 09 Haziran Venüs (-4) Dikkat !

09 Haziran -12 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup bugünde Venüs Transiti Yengeç burcunda ve -4 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçları Venüsü sembolize eden konulara ve Venüsyen kişilere (Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi) son derece dikkat etmeleri gerekebilir. (Haziran 2018 burç)

Aslında Venüs transiti bütün bir hafta boyu düşük katsayıda olacak ama en düşük 09 Haziran Cumartesi günü olacağından bugünde bütün haftanın acısı çıkabilir. Venüs düşük katsayıda iken talepkar kişileri, yavaşlığı ve kararsızlığı sembolize eder. Bu durum Yengeç burcunda olacağından Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, ülke güvenliği ile ilgili konularda kararsızlıklar, talepkarlıklar, yavaşlıklar gündeme gelebilir. Ayrıca Yengeç burcu Ay.dan ötürü verimi ve üretimi de sembolize ettiğinden dünya genelinde ülkelerin verim ve üretimlerinde bir yavaşlık, talepkarlık veya grev benzeri şeyler beklenebilir. Üretim ve verimin 04 Haziran haftası boyunca düşmesi beklenebilir. (haftalık burç) (haftalık astroloji)
 
04, 05, 06 Haziran (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Irak, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Pakistan Başbakanı Abbasi,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, Muharrem İnce
 
07 Haziran (-1), 08 Haziran (-2), 09 Haziran (-4), 10 Haziran (-2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Muharrem İnce
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, Muharrem İnce
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Yukardaki tablodan Venüs açısından en olumsuz gün olan 09 Haziranda ülkemiz Türkiye'nin son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. 09 Haziranda Boğa ve Terazi burçlarının da katsayıları ciddi şekilde düşeceğinden Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarının herzamankinden biraz daha fazla talepkar ve kararsız olamları olasıdır. Bu durum kişilerin kendi katsyaılarına göre değişebilir ama genelde Boğa ve Terazi burcundan kişilerle temasda olurken bilhassa 09 Haziran günü daha talepkar ve kararsız olabileceklerini göz önünde bulundurmalısınız.

Örneğin 09 Haziran günü Venüsü sembolize eden Fetullah Gülen, Rıza Zarrab, Muharrem İnce, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis gibi isimlerin her zamankinden daha talepkar olmaları neticesinde ülkemiz Türkiye'yi, Suriye'yi yada İran'ı olumsuz etkilemeleri mümkün olabilir. Ülkemiz Türkiye'nin içinde Venüsü sembolize eden bir takım sosyal ve siyasi konular yada para konuları yüzünden çatışmalar, olumsuz olaylar yaşanabilir. (Haziran astroloji)

Hafta boyu ve özellikle 09 Haziran günü Meral Akşener ve İYİ Parti'nin Tr Venüsden yani sosyal ve siyasi konulardan son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. (2018 Haziran burç)
 
Boğa Burcu Muharrem İnce'nin 09 Haziranda Sağlığına Dikkat !
Güneşi Boğa Marsı Koç olan CHP'li Muharrem İnce'nin hafta boyu ama bilhassa 09 Haziran günü katsayısı düşeceğinden hem Tr Venüsden olumsuz etki alabilir hem de Venüsü sembolize ettiğinden çevresine olumsuz etki verebilir. Muharrem İnce'nin 09 Haziran günü hem Natal Güneşinin hem de Natal Marsının katsayısı düşeceğinden olumsuz transitlere karşı savunma sistemi düşebilir. Muharrem İnce'nin sağlığına da çok dikkat etmesi gerekebilir. Muharrem İnce'nin Venüs yönetimindeki Natal Güneş, Merkür ve Jüpiterden ötürü kalp, sinir sistemi, solunum sistemi, akciğer, karaciğer gibi sağlık problemlerine dikkat etmesi gerekebilir. Solunum sistemi problemlerine soğuk algınlığı da girebilir. Kişisel olarak Natal gezegenleri Boğa ve Terazi burcunda olan kişilerin bu hafta boyu bilhassa 09 Haziranda çok dikkat etmeleri gerekebilir. Dikkat edersek bir şey olmayacağı kanısındayım. (2018 haftalık burç)

Bu arada haftaboyu ve özellikle 09 Haziran günü ABD Doları, BitCoin, Euro'nun Venüsyen konulardan yani sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler almaları olasıdır. Bu arada TC Merkez Bankasının da hafta boyu ama bilhassa 09 Haziran civarı Venüsyen yani sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alması olasıdır. Belki etkisi 08 Haziran Cuma gününden başlayabilir.

Kişisel olarak Tr Venüs hangi evimizdeyse o konularda talepkarlıklarla, kararsızlıklarla yada yavaşlıklarla, çok para gitmesiyle karşı karşıya kalabiliriz. Bu durum Yengeç burcunun yöneticisi Tr Ay.ın hangi evde olduğuna da bağlıdır. Örneğin 09 Haziran günü Tr Venüs 12.evinizde ise ve Tr Ay Koç burcunda 9.evde ise 12.evinizi sembolize eden gizli düşmanlarınızın her zamankinden daha talepkar olması yüzünden gizli düşmanlarınızın neden olacağı sıkıntı ve sorunlara çok para gidebilir. Bunun nedeni 9.evi sembolize eden bir takım hukuki konular olabilir. Bu durum 08 Haziran Cuma gününden de başlayabilir. Bunların üstesinden gelmek için Güneş ve Marsınızın katsayısını yükseltici davranışlarda bulunmaktır. Mesela Güneşiniz Boğa Marsınız İkizler ise her zamankinden daha paylaşımcı ve iletişimci olmalısınız (içinizden gelmese bile) ki gizli düşmanlarınızın üstesinden gelebilesiniz. (Haziran 2018)
 
İsrail ile Filistin/Türkiye Gerilimi İyice Artabilir !
09 Haziran günü Boğa burcu İsrail ve Başkanı Terazi burcu Netanyahu'nun Akrep burcu Filistin ve Türkiye'ye karşı her zamankinden daha talepkar olması olasıdır. Bilhassa İsrail 09 Haziran ve civarı toprak paylaşımı konusunda Filistin'e karşı son derece talepkar olabilir. 09 Haziran ve civarı Filistin - İsrail gerilimi tavan yapabilir. Netanyahu biraz sağ duyu sahibi ise Filistine karşı biraz daha ılımlı ve paylaşımcı davranmalıdır. Aksi takdirde Güneşi Akrep Marsı Koç olan Filistin'den saldırıya uğrayabilir.
 
Putin ile Esad'ın Arası Venüs Yüzünden Bozulabilir !
09 Haziran ve civarı Terazi burcu Rusya Başkanı Putin'in de katsayısı düşeceğinden şimdiye kadar arası iyi olan Suriye Başkanı Esad'a karşı daha talepkar olabilir. 09 Haziranda Putin ile Esad'ın arası Venüs yüzünden bozulabilir.

Hafta boyu Mars düşük katsayıda olup Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burçlarının katsayısını da düşürecektir. Bilhassa 05, 06, 07, 09 Haziran günleri Tr Mars -2 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Mars düşük katsayıda iken öfke, tartışma ve saldırılar gündeme gelebilir.
 
04 Haziran (-1), 05, 06, 07 Haziran (-2), 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Muharrem İnce
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Haftanın en yoğun günü olan 09 Haziranda Tr Marsın da -2 katsayısında olup Suriye, Filistin ve Türkiye'yi olumsuz etkilemesi olasıdır. Ülkemiz Türkiye'nin Marsiyen kişi ve olaylara örneğin NATO'ya, PYD Başkanı Salih Müslim'e, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr'a, İran, Irak ve Işid'den kaynaklı olası saldırılara dikkat etmesi gerekebilir.

Dolar Hafta Boyu Yükselmeye Devam Edebilir !
Yukardaki tabloya bakınca Hafta boyu ülkemiz Türkiye'Nin ve TC Merkez Bankasının ABD Dolarından olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Bu durumu yorumlarsak Dolar hafta boyu Merkez Bankasını zorlayabilir. Belki Dolar artışına 04 Haziran haftası boyunca da devam edebilir. Ayrıca TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) da NATO'dan askeri konular bakımından olumsuz etkiler alması olasıdır. Tabiki bütün bunlar birer olasılıktır. Gönlümüzden geçen olumsuz olayların olmaması ve huzurlu bir hafta geçirmektir.

Yukardaki tablodan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'Nin Tr Venüsden aldığı olumsuz etki yetmiyormuş gibi bir de Tr Marsdan da olumsuz etki almaktadır. Muharrem İnce'nin Natal Marsı Tr (Transit) Mars yönetiminde olduğundan Natal Marsının katsayısı düşeceğinden hem kendine hem de çevresindekilere olumsuz etki verebilir. Hafta boyu ama bilhassa 09 Haziranda Muahrrem İnce her zamankinden biraz daha agresif olabilir. Muharrem İnce'nin hafta boyu ve bilhassa 09 Haziranda öfkelenmemesi, gereksiz tartışmalara girmekten sakınması gerekebilir. Muharrem İnce'nin Koç burcu Selahattin Demirtaş'dan olumsuz etki alması olasıdır. Bu arada Muharrem İnce'nin Natal Marsı Koç olduğundan İYİ Parti'yi de zorlaması olasıdır.

Hafta boyu Uranüs de düşük katsayıda olacağından Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcundan kişilerin bilhassa 09 Haziran günü Tr Uranüs hangi evlerindeyse dikkat etmeleri gerekebilir. Uranüs transiti düşük katsayıda iken asi ve aykırı kişileri sembolize eder. Ülkemiz Türkiye'nin hafta boyu ama bilhassa 09 Haziran günü asi ve aykırı kişi ve gruplara dikkat etmesi gerekebilir. Tr Uranüs Boğa burcunda olduğundan Uranüsün vereceği huzursuzluk Boğa burcunu sembolize eden mal-mülk, para, toprak paylaşımı gibi konulardan kaynaklı olabilir.
 
04, 05, 06, 07, 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Muharrem İnce
 
04, 05, 06, 07, 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
04, 05, 06, 07, 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Yukardaki tablodan Natal Güneşi Koç Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş'ın hafta boyu bilhassa 09 Haziran günü Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Muharrem İnce gibi isimleri huzursuz edici faaliyetleri olabilir. Hafta boyu bilhassa 09 Haziran günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin gibi isimlerin Tr Uranüsden bir yandan olumsuz etki alsalar da bir yandan da olumlu etkiler almaları olasıdır. Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 09 Haziran günü Tr Uranüsün olumsuz etkisini kendi lehine çevirme olasılığı mevcuttur. 09 Haziran günü Amerika, Almanya, Fransa, Rusya gibi ülkelerde asi ve aykırı kişiler yüzünden içsel çatışma yada ikilem çıkabilir. Kısaca Uranüsden olumsuz etki alan grubun Uranüsden olumlu etki alan gruba ve/veya Uranüsü sembolize eden gruba dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.

Hafta boyu bilhassa 09 Haziran günü yer altındaki fayları sembolize eden Akrep burcu Mars, Jüpiter ve Uranüsden deprem yapıcı etki aldığından zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Ayrıca hafta boyu bilhassa 09 Haziranda kara, hava ve deniz yolculuklarını sembolize eden İkizler ve Yay burçları Ay, Mars ve Satürnden alacakları olumsuz etki ile her türlü iletişimde aksamalar yaşanabilir. Olumsuz hava şartlarının olduğu noktalarda aşırı yağış, sel ve su baskınları olabilir. Bilhassa 09 Haziranda her türlü iletişimde (deniz, hava, kara) kazalar artabilir. Bu hafta uçak yolculuğu yapacak olan kişilerin çok dikkat etmeleri gerekebilir. Çünkü Mars 05, 06, 07, 09 Haziran günleri -2 katsayısında Kova burcunda olup zorlu hava koşullarına işaret etmektedir.

Hafta boyu ama bilhassa 09 Haziran günü Yengeç ve Oğlak burçları Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etki alacaktır. Bu yüzden Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya birbirlerini Uranüsü sembolize eden bir takım teknolojik konular, silahlar ile asi ve aykırı gruplar açısından zorlayabilirler. 09 Haziranda Uranüs bazında Yengeç (ABD) - Oğlak (Rusya) çatışması yaşanabilir.
 
06, 07 Haziran Ay ve Neptün Süper !
Hafta boyu en şanslı burç Balıklar. Çünkü Balıkların yöneticisi Tr Neptün hafta boyu yüksek katsayıda olacaktır. Örneğin Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıldızı bütün zorluklara rağmen parlamaya devam edecektir. Bilhassa 06, 07 Haziranda Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcu olan kişiler Neptün Transitinden son derece olumlu etkiler alabilirler. 06, 07 Haziranda Neptün +7 katsayısında olacaktır. Balıkların keyfi de Neptün hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı yerine gelebilir.
 
04, 05 Haziran (+6), 06, 07 Haziran (+7), 08, 09 Haziran (+5), 10 Haziran (+4)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange
 
06 Haziran Ay ve Neptün Kavuşumu
06 Haziranda Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar hem Tr Neptünden hem de Tr Ay.dan son derece olumlu etkiler alabilirler. Çünkü bu günde Balık burcunda yüksek katsayıda Ay ve Neptün kavuşumu yaşanacaktır. Yukardaki Neptünden olumlu etki alan kişilerin 06 Haziranda Ay Transitinden de olumlu etki almaları olasıdır. Örneğin 06 Haziranda Balık burcu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yengeç burcu Meral Akşener Neptün ve Ay transitlerinden son derece olumlu etkiler alacaklarından hem keyifleri yerine gelebilir hem de bazı devlet kurumlarından, vatansever kişilerden son derece olumlu etkiler alabilir ve sürpriz fırsatlar yakalayabilirler.

Kişisel olarak 06, 07 Haziranda Tr Ay ve Neptün hangi evimizdeyse o konulardaki fırsatları iyi değerlendirmemiz gerekebilir. Fırsatlar insanın ayağına bir kez gelir. Bu fırsatları değerlendirmek yada değerlendirememek bize kalmıştır.

07 Haziranda Balık burcundaki Ay Transiti Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burçlarını son derece olumlu yönde etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarını ise bir o kadar olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşiniz Koç Marsınız Oğlak olsun bu durumda 07 Haziran Perşembe günü Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda güvenlik ihtiyacınız artabilir yada verimsizlik oluşabilir. Bir başka örnek verecek olursak 07 Haziranda Natal Güneşiniz Yengeç Marsınız İkizler olsun ve Tr Ay 10.evinizde olsun bu durumda sosyal statünüzle ilgili çok verimli gelişmeler olabilir ama bu durum bir yandan da sizi tedirgin edebilir.

07 Haziranda Terazi burcu Suriye'nin ülke güvenliği iyice tehlike altına girebilir. Zaten onu takip eden 09 Haziranda Tr Venüs yüzünden Terazi burcu Suriye'nin son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Belki Suriye'ye yeni bir hava saldırısı yada buna benzer bir şey olabilir.

06, 07 Haziranda genel olarak Ay ve Neptün kavuşumu dünya genelinde vatani konularda yaratıcı gelişmeler olabilir, ülkelerin güvenliğinde yaratıcı gelişmeler olabilir, devlet kurumlarında, büyük şirketlerde üretim, verim ve güvenlik artabilir. Kişisel olarak Ay ve Neptün hangi evimizdeyse o konularda üretkenliğimiz, yaratıcılığımız artabilir, yardım sever kuruluş ve kişilerden olumlu etkiler alabiliriz.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. http://mediacat2.blogspot.com.tr/

Natal Gezegenlerin Katsayıları

  04 Haziran 05 Haziran 06 Haziran 07 Haziran 08 Haziran 09 Haziran 10 Haziran
Koç -1 -2 -2 -2 -1 -2 -1
Boğa -1 -1 -1 -1 -2 -4 -2
İkizler +5 +3 +4 +4 +3 +4 +2
Yengeç +2 +2 +6 +6 -1 -1 -1
Aslan +5 +3 +4 +4 +3 +4 +3
Başak +5 +3 +4 +4 +3 +4 +2
Terazi -1 -1 -1 -1 -2 -4 -2
Akrep -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Yay +3 +2 +3 -1 -1 -1 -1
Oğlak -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
Kova -1 -1 -1 -1 -1 -2 -1
Balık +6 +6 +7 +7 +5 +5 +4

Yükselen Koç
(06, 07 Haziran 12.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 2.ev Uranüs, 4.ev Venüs, 7.ev Mars Dikkat)

Yükselen Boğa
(06, 07 Haziran 11.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 1.ev Uranüs, 3.ev Venüs, 6.ev Mars Dikkat)

Yükselen İkizler
(06, 07 Haziran 10.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 12.ev Uranüs, 2.ev Venüs, 5.ev Mars Dikkat)

Yükselen Yengeç
(06, 07 Haziran 9.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 11.ev Uranüs, 1.ev Venüs, 4.ev Mars Dikkat)

Yükselen Aslan
(06, 07 Haziran 8.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 10.ev Uranüs, 12.ev Venüs, 3.ev Mars Dikkat)

Yükselen Başak
(06, 07 Haziran 7.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 9.ev Uranüs, 11.ev Venüs, 2.ev Mars Dikkat)

Yükselen Terazi
(06, 07 Haziran 6.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 8.ev Uranüs, 10.ev Venüs, 1.ev Mars Dikkat)

Yükselen Akrep
(06, 07 Haziran 5.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 7.ev Uranüs, 9.ev Venüs, 12.ev Mars Dikkat)

Yükselen Yay
(06, 07 Haziran 4.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 6.ev Uranüs, 8.ev Venüs, 11.ev Mars Dikkat)

Yükselen Oğlak
(06, 07 Haziran 3.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 5.ev Uranüs, 7.ev Venüs, 10.ev Mars Dikkat)

Yükselen Kova
(06, 07 Haziran 2.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 4.ev Uranüs, 6.ev Venüs, 9.ev Mars Dikkat)

Yükselen Balık
(06, 07 Haziran 1.ev Ay ve Neptün Süper, 09 Haziran 3.ev Uranüs, 5.ev Venüs, 8.ev Mars Dikkat)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Ay Transiti ***

06 Haziran (+6)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
07 Haziran (+6)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı
 
07 Haziran (+6)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
07 Haziran (+6)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / TC Merkez Bankası/ Türk Lirası, Euro / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
08 Haziran (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras,Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara,Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim
 
08 Haziran (-1)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi
 
08 Haziran (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın,Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
09 Haziran (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı /Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin,Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong,Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
10 Haziran (-1)
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray /ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
10 Haziran (-1)
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
10 Haziran (-1)
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar)
Ermenistan, Kanada, KKTC, Panama, İtalya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

04, 05, 06 Haziran (-1)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Irak, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat),CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ,Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Pakistan Başbakanı Abbasi,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
07 Haziran (-1), 08 Haziran (-2), 09 Haziran (-4), 10 Haziran (-2)
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB /Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

04 Haziran (-1), 05, 06, 07 Haziran (-2), 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB /Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

07, 08, 09, 10 Haziran (-1)
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Hillary Clinton
 
07, 08, 09, 10 Haziran (-1)
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin, Euro / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
07, 08, 09, 10 Haziran (-1)
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
KKTC, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan / BM / Fenerbahçe / Figen Yüksekdağ, İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

Bütün bir hafta (-1)
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, BAE, İtalya, Rusya, Tunus / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan,Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin,İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Bütün bir hafta (-1)
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Bütün bir hafta (-1)
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP / Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin, Euro / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

04, 05, 06, 07, 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin, Euro / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi,Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Irak Başbakanı Mukteda EsSadr
 
04, 05, 06, 07, 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
04, 05, 06, 07, 08 Haziran (-1), 09 Haziran (-2), 10 Haziran (-1)
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar
)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

04, 05 Haziran (+6), 06, 07 Haziran (+7), 08, 09 Haziran (+5), 10 Haziran (+4)
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / Euro, Türk Lirası, BitCoin / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / Euro / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler

Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

Bütün bir hafta (-1)
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı
 
Bütün bir hafta (-1)
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Euro / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Bütün bir hafta (-1)
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Euro / Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Eski Başbakanı Haydar ElAbadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

04 - 10 Haziran 2018 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 07 Haziran Ay
07 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 08 Haziran Ay
08 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 09 Haziran Ay
09 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burcunu kötü etkileyen transit: 10 Haziran Ay
10 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Boğa, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 04, 05, 06 Haziran Venüs
04, 05, 06 Haziran Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09, 10 Haziran Venüs
07, 08, 09, 10 Haziran Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09, 10 Haziran Jüpiter
07, 08, 09, 10 Haziran Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Satürn
Bütün bir hafta Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Koç, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 06 Haziran Ay
06 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 07 Haziran Ay
07 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Balık, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Akrep, Yay**, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 08 Haziran Ay
08 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 10 Haziran Ay
10 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07, 08, 09, 10 Haziran Jüpiter
07, 08, 09, 10 Haziran Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Satürn
Bütün bir hafta Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Neptün
Bütün bir hafta Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
23 Mayıs Dövizdeki dalgalanma nedeniyle buradaki bazı döviz bürolarının tabela kapattığı yani döviz alım ve satışını kısa süreli durdurduğu görüldü. (25, 26 Mayısda Dolarda beklediğimiz dalgalanma 2 gün öncesinden başladı.) (https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/son-dakika-tahtakalede-bazi-doviz-burolari-islem-yapmadi-2424561/)

23 Mayıs Bitcoin sert çakıldı! (Oğlak burcu Bitcoin'in Tr Satürnden ötürü değer kaybedebilir demiştik.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/bitcoin-yine-cakildi/82000/82787/)

25 Mayıs ABD ile F-35 Krizi ! (16 Mayısdan itibaren Tr Marsdan Türkiye'Nin olumsuz etki almasına örnek olay) (https://odatv.com/karsilik-vermeye-mecbur-kaliriz-25051814.html)

25 Mayıs Türk kargo gemisinin Yemen’e buğday taşırken Husiler (İranlı) tarafından vuruldu ! (Akrep burcu Türkiye'Nin Tr Marsdan aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/beyaz-saray-turk-gemisi-vurulunca-dunya-2676405/)

26 Mayıs Bursa’da bir köy, sel suları altında kaldı (Tr Ay ve Uranüsün olumsuz etkisi) (http://www.ensonhaber.com/bursada-bir-koy-sel-sulari-altinda-kaldi.html)

26 Mayıs Yalova'yı sel vurdu ! (Tr AY ve Uranüsün olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-saganak-yagisa-teslim-gundem-2677136/)

26 Mayıs Sürpriz buluşma! Kuzey Kore'ye ayak bastı ! (Oğlak burcu Kuzey Kore Liderinin sürpriz bir şekilde Güney Kore Lideri ile görüşmesi belki de Amerika ve ABD Başkanı Trump'ın aleyhine bir takım planlar yapıldı.) (http://www.haber7.com/dunya/haber/2634548-surpriz-bulusma-kuzey-koreye-ayak-basti)
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!