29 - 04 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: Yükselen Başak

Yükselen Başak
(6.ev Güneş, Venüs Dikkat, 5.ev Merkür Süper, 30 Ocak 11.ev Ay Süper)
1.ev (Başak)
(Bu evle ilgili Başak burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 29, 30, 31 Ocak 5.evdekii, 01, 02, 03, 04 Şubat 6.evdekii Merkürden gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu etkiler)
Günlük işlerinizle (sağlık, eğitim, ulaşım, hizmet, alışveriş vs), iş arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla, ev hayvanlarınızla, Başak burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 02 Şubat (+4), 03 Şubat (+3) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ayrıca 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar 1.evdekii Ay hayat enerjinizi ve Yengeç burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Ancak 03 Şubat Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 1.evdekii Ay hayat enerjinizi düşürebilir. 03 Şubat Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar ise Ay bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Ay Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 3.evdekii Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 5.evdekii Satürnden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: 8.evdekii Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 7.evdekii Neptünden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Neptün Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
2.ev (Terazi)
(Bu evle ilgili Terazi burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 6.evdekii Venüsden gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumsuz etkiler)
İkili ilişkilerle (eş, ortak, partner, vs), rakiplerle, adli davalarla, danışmanlarla, arabulucularla, sosyal ve siyasi konularla, Terazi burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Venüs Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Venüs Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) iyi: 12.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Venüs Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 03 Şubat (+3) kötü: 1.evdekii Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Venüs Yengeç olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Venüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Venüs Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Venüs Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 5.evdekii Satürnden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Venüs Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: 8.evdekii Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Venüs Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Venüs Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
3.ev (Akrep)
(Bu evle ilgili Akrep burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 5.evdekii Plütondan gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu etkiler)
Gizli saklı işlerle, mirasla, vergiyle, bankacılıkla, borçlarla, kredilerle, ortak paralarla, başkalarıyla ortak sahip olduğunuz kaynaklarla, başkalarıyla kaynaşmakla, her türlü değişim ve dönüşümlerle (ameliyat, ölüm, bitiş vs), Akrep burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Merkür Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) kötü: 12.evdekii Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 02 Şubat (+4), 03 Şubat (+3) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Merkür İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Merkür Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Merkür Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar 3.evdekii Jüpiter hayat enerjinizi ve Yay burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar 3.evdekii Jüpiter hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olup Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar ise Jüpiter bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Merkür Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 5.evdekii Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Merkür Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) kötü: 8.evdekii Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Merkür Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 7.evdekii Neptünden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Neptün Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık, Merkür Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Merkür Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
4.ev (Yay)
(Bu evle ilgili Yay burcunun 29, 30, 01 Şubat olumlu, 31, 02, 03, 04 Şubat olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 3.evdekii Jüpiterden gelen 29, 30, 01 Şubat olumlu, 31, 02, 03, 04 Şubat olumsuz etkiler)
Yüksek öğrenimle, hukuk ve yasalarla, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle, uzun yolculuklarla, din, inanç ve felsefeyle Yay burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Ev, güvenlik, gayrimenkul, anne, annelik, yeme-içme, aile ve ev içi işler konularında
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Ay Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Ay Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) iyi: 12.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Ay Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 02 Şubat (+4), 03 Şubat (+3) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Ay Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Ay İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Ay Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 4.evdekii Mars hayat enerjinizi ve Koç burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Bu durumdan en çok Natal Mars Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Ay Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 5.evdekii Satürnden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Ay Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: 8.evdekii Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Ay Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 7.evdekii Neptünden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Neptün Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık, Ay Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
5.ev (Oğlak)
(Bu evle ilgili Oğlak burcunun 29, 02 Şubat olumlu, 30, 31, 01, 03, 04 Şubat olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 5.evdekii Satürnden gelen 29, 02 Şubat olumlu, 30, 31, 01, 03, 04 Şubat olumsuz etkiler)
Meslekle, kariyerle, sosyal statüyle, otorite sahibi, emir veren kişilerle (anne/baba, patron, vs.), Oğlak burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Çocuklar, baba, erkekler, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 02 Şubat (+4) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 03 Şubat (+3) kötü: 1.evdekii Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı,  becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar 5.evdekii Merkür hayat enerjinizi ve İkizler/Başak burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Bu durumdan en çok Natal Merkür Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 3.evdekii Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 5.evdekii Satürn hayat enerjinizi ve Oğlak burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar 5.evdekii Satürn hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olup Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar ise Satürn bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Satürn Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: 8.evdekii Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 7.evdekii Neptünden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Neptün Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 5.evdekii Plüto hayat enerjinizi ve Akrep burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Bu durumdan en çok Natal Plüto Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.  
 
6.ev (Kova)
(Bu evle ilgili Kova burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 8.evdekii Uranüsden gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu etkiler)
Arkadaş ve tanıdıklarla, gruplarla, organizasyonlarla, geleceğe yönelik projelerle, teknolojik konularla, devrimci kişilerle, bilimle uğraşan kişilerle, özgürlükçü ve hümanist kişilerle, Kova burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 6.evdekii Güneş hayat enerjinizi ve Aslan burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Bu durumdan en çok Natal Güneş Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Merkür Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) kötü: 12.evdekii Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 03 Şubat (+3) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Merkür İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 6.evdekii Venüs hayat enerjinizi ve Boğa/Terazi burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Bu durumdan en çok Natal Venüs Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Merkür Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Merkür Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 3.evdekii Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Merkür Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 5.evdekii Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Merkür Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) kötü: 8.evdekii Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Merkür Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.

7.ev (Balık)
(Bu evle ilgili Balık burcunun 29, 02 Şubat olumlu, 30, 31, 01, 03, 04 Şubat olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 7.evdekii Neptünden gelen 29, 02 Şubat olumlu, 30, 31, 01, 03, 04 Şubat olumsuz etkiler)
Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişilerle, büyük kurum ve kuruluşlarla, şirketlerle, vakıflarla, gizli düşmanlarla, sıkıntı ve sorunlarla, artistik işlerle (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddelerle (sigara, alkol, ilaç, vs) yada alışkanlıklarla, Balık burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Venüs Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 02 Şubat (+4), 03 Şubat (+3) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Venüs Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Venüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Venüs Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 3.evdekii Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Venüs Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 5.evdekii Satürnden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Venüs Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: 8.evdekii Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Venüs Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 7.evdekii Neptün hayat enerjinizi ve Balık burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar 7.evdekii Neptün hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olup Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar ise Neptün bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Neptün Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık, Venüs Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.  
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Venüs Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
8.ev (Koç)
(Bu evle ilgili Koç burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 4.evdekii Marsdan gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu etkiler)
Yeni girişimlerle, başlangıçlarla, girişken kişilerle, güvenlik birimlerinden kişilerle, Koç burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Plüto Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Plüto Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) iyi: 12.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Plüto Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 03 Şubat (+3) kötü: 1.evdekii Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Plüto Yengeç olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Plüto İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Plüto Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Plüto Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 5.evdekii Satürnden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Plüto Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar 8.evdekii Uranüs hayat enerjinizi ve Kova burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar 8.evdekii Uranüs hayat enerjinizi düşürebilir. Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise Uranüs bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Plüto Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Plüto Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
9.ev (Boğa)
(Bu evle ilgili Boğa burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 6.evdekii Venüsden gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumsuz etkiler)
Mal-mülk, parasal konularla, harcama-kazanma tarzınızla, Boğa burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Jüpiter Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Jüpiter Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) kötü: 12.evdekii Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Jüpiter Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 02 Şubat (+4), 03 Şubat (+3) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Jüpiter Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Jüpiter İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Jüpiter Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Jüpiter Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 3.evdekii Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Jüpiter Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 5.evdekii Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Jüpiter Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) kötü: 8.evdekii Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Jüpiter Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 7.evdekii Neptünden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Neptün Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık, Jüpiter Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Jüpiter Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
10.ev (İkizler)
(Bu evle ilgili İkizler burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 29, 30, 31 Ocak 5.evdekii, 01, 02, 03, 04 Şubat 6.evdekii Merkürden gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu etkiler)
Yakın çevreyle (kardeş, akraba, komşu), iletişimle (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle, İkizler burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Satürn Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Satürn Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) iyi: 12.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Satürn Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 02 Şubat (+4), 03 Şubat (+3) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Satürn Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Satürn İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Satürn Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Satürn Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 5.evdekii Satürnden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Satürn Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: 8.evdekii Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Satürn Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 7.evdekii Neptünden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Neptün İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık, Satürn Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
11.ev (Yengeç)
(Bu evle ilgili Yengeç burcunun 29, 30, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu, 31 Ocak olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 29, 30 Ocak 11.evdekii, 31, 01 Şubat 12.evdekii, 02, 03 Şubat 1.evdekii, 04 Şubat 2.evdekii Ay.dan gelen 29, 30, 01, 02, 03, 04 Şubat olumlu, 31 Ocak olumsuz etkiler)
Anneyle, annelikle, ev ve aileyle, kadınlarla, gayrimenkul konularıyla, ev içi işlerle, besleyen büyüten kişilerle, yemek ve beslenmeyle, güvenlikle, üretimle, vatani konularla, Yengeç burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Ocak (+5) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar 11.evdekii Ay hayat enerjinizi ve Yengeç burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Bu durumdan en çok Natal Ay Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Uranüs Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Ay 02 Şubat (+4) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Uranüs Yengeç olanlar, 02 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 03 Şubat (+3) kötü: 1.evdekii Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Uranüs Yengeç olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Uranüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Uranüs Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 3.evdekii Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Uranüs Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 5.evdekii Satürnden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Uranüs Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) süper: 8.evdekii Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Uranüs Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Neptün 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 7.evdekii Neptünden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Neptün Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Balık, Uranüs Balık olanlar, Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Plüto 31 Ocak (+3), 03 Şubat (+4), 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Uranüs Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
12.ev (Aslan)
(Bu evle ilgili Aslan burcunun 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 6.evdekii Güneşden gelen 29, 30, 31, 01, 02, 03, 04 Şubat olumsuz etkiler)
Babayla, erkeklerle, çocuklarla, gençlerle, gençliği ilgilendiren konularla, spekülatif konularla (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkilerle, hobilerinizle, eğlence tarzınızla, çevrenizdeki nüfuzlu kişilerle, Aslan burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Güneş 29, 30 Ocak (-2), 31 Ocak (-1), 01 Şubat (-2), 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Neptün Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 30 Ocak (+5) süper: 11.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Neptün Yengeç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 31 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar 12.evdekii Ay hayat enerjinizi ve Yengeç burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar 12.evdekii Ay hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olup Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar ise Ay bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Ay Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Neptün Yengeç olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 03 Şubat (+3) süper: 1.evdekii Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Neptün Yengeç olanlar, 03 Şubat Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 29 Ocak (+5), 31 Ocak, 04 Şubat (+3) süper: 5.evdekii Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Neptün İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Venüs 29, 30, 31 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 6.evdekii Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Neptün Boğa/Terazi olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 31, 04 Şubat (+3) süper: 4.evdekii Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Neptün Koç olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Jüpiter 31, 02, 03, 04 Şubat (-1) kötü: 3.evdekii Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Neptün Yay olanlar, Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Satürn 30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubat (-1) iyi: 5.evdekii Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Neptün Oğlak olanlar, Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 

Uranüs 29 Ocak (+3), 30 Ocak (+4), 31 Ocak (+3), 01 Şubat (+4), 02, 03, 04 Şubat (+3) kötü: 8.evdekii Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Neptün Kova olanlar, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!