05 - 11 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: Kova, Boğa, Aslan, Akrepler 10 Şubat Uranüs ve Güneşe Dikkat!

Uranüs transiti hafta boyu yüksek katsayıda ancak yine Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Boğa burcu para konularını, Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını, Aslan burcu nüfuzlu ve tanınmış kişileri, liderleri, Kova burcu ise hava olaylarını, aşırı özgürlükçü kişi ve grupları sembolize etmektedir. Uranüs transiti hafta boyu Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri ise son derece olumlu yönde etkileyecektir. Özellikle Uranüs Yengeç ve Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri çift yönde olumlu etkileyeceğinden Yengeç burcunu sembolize eden şeyler yani vatani konular, ülke güvenlikleri Uranüsden aldığı olumlu etki ile daha iyi olacaktır. Örneğin ülkelerin güvenlikleri bir takım teknolojik aletlerden son derece olumlu etkiler alabilir. Yada vatansever kişiler bir takım özgürlükçü gruplardan son derece olumlu etkiler alabilir. Oğlak burcunu sembolize ülkeleri yöneten başkanlar, başbakanlar, şirket patronları ve otoriter kişiler yine bir takım özgürlükçü grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. (Şubat 2018 burç)

Kişisel olarak hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Tr Uranüs hangi evlrindeyse o konularda huzursuz edici gelişmeler yaşayabilirler. Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda arkadaş ve tanıdıklarından son derece olumlu etkiler alabilir yada yeni şeyler keşfedebilirler (Tabiki bu kişilerin Natal Marsları yüksek katsayıda ise). Ancak Natal Güneşi Tr Uranüsden olumsuz etki alıp Natal Marsı Tr Uranüsden olumlu etki alan kişiler ikilem içine düşüp iki arada bir derede kalabilirler. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Natal Marsınız İkizler olsun ve Tr Uranüs 10.evinizde olsun bu durumda 10.evinizle ilgili iş, kariyer, sosyal statünüzle ilgili konularda bir yandan olumlu etki alırken bir yandan da bu olumlu etki sizi huzursuz edebilir. Ama Natal Marsınız yüksek katsayıda ise bu huzursuzluğun üstesinden gelebilirsiniz. (Şubat astroloji)

Aynı şekilde ülkemiz Türkiye de Natal Güneşi Akrep olduğundan Tr Uranüsden huzursuz edici etkiler almaktadır. Ama Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi olduğundan bir yandan da Tr Uranüsden son derece olumlu etkiler de almaktadır. Ancak yine de hafta boyu ülkemiz Türkiye özellikle 10 Şubat günü Tr Uranüsü (+5) sembolize eden Türkiye'ye göre aşırı özgürlükçü kişi ve gruplara çok dikkat etmesi gerekebilir. (2018 Şubat burç)
 
Hafta boyu (özellikle 10 Şubat)
Tr Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, İYİ Parti, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), BM, AB / Fenerbahçe / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Hafta boyu (özellikle 10 Şubat)
Tr Uranüsden son derece olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Hafta boyu Tr Uranüsden olumsuz etki alacak kişilerin Natal Güneş ve/veya Marsı Kova burçlarına yada Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarına son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Natal Güneşi Tr Uranüsden olumsuz etki alıp Natal Marsı Tr Uranüsden olumlu etki alan kişiler ise istemeden de olsa kendilerine zarar verici kendi huzurlarını kaçırıcı girişimler içine girebilirler. (2018 haftalık burç)
 
11 Şubat Venüs Balık burcunda !
Venüs 11 Şubata kadar Kova burcunda olup 11 Şubata kadar Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkilerken Yengeç, Oğlak burçlarını ise olumlu yönde etkileyecektir. 11 Şubattan itibaren ise Tr Venüs rahat ettiği bir burç olan Balık burcuna geçip Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak burçlarını olumlu yönde etkilerken Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Dolayısıyla Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları hafta boyu Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda dikkat etmeleri gerekebilir. (Şubat 2018)

11 Şubata kadar İkizler ve Yay burçları Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alırken 11 Şubattan itibaren bu sefer çift yönde olumlu etki almaya başlayacaklardır. Örneğin 11 Şubata kadar İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden kara, hava ve deniz yolculuklarındaki yada her türlü iletişimdeki veya hukuk ve yasalardaki yavaşlıklar, kararsızlıklar 11 Şubattan itibaren rayına girebilir.
 
11 Şubata kadar Tr Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık olanlar
Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim

Ülkemiz Türkiye 20 Ocakda Tr Venüsün Kova burcunda -2 katsayısında olduğu bir dönemde Afrin operasyonunu başlattı çünkü Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi (Venüs yönetiminde) olup katsayısı düşmüştü. 11 Şubattan itibaren Türkiye'nin de Natal Marsının katsayısı Tr Venüse bağlı olarak yükseleceğinden Türkiye'nin daha uzlaşmacı ve politik adımlar atması beklenebilir.

11 Şubattan itibaren bilhassa İkizler ve Yay burçları Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin ABD Başkanı Trump'ın Natal Güneşi İkizler Marsı Aslan olduğundan Tr Venüs hangi evindeyse o konularda parasal yönden, ikili ilişkiler yönünden, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarından son derece olumlu etkiler alabilir.

11 Şubattan itibaren her ne kadar Tr Venüs katsayısını arttırsa da maalesef Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını olumsuz yönde etkilemeye devam edecektir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı İkizler olan bir kişi Tr Venüs 8.evindeyse başkaları ile ortaklaşa sahip olduğu değerler kapsamında maddi ortaklıklar içine girebilir ama bu durum bir yandan da bu kişiye para kaybı da yaşatabilir yada keyfini kaçırabilir veya başkaları ile sahip olduğu ortak değerlere çok parası da gidebilir. (haftalık burç)

Kova, Boğa, Aslan, Akrepler hafta boyu Güneşe Dikkat !
Güneş hafta boyu Kova burcunda olup 05, 06, 09 Şubat günleri Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. 07, 08, 10 Şubat günleri ise Tr Güneş +2 katsayısında olup Koç, İkizler, Terazi, Yay burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemeye devam edecektir. Hele 11 Şubat günü Güneşin katsayısı +3 olup Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken yine Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Dolayısıyla Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçları ve sembolize ettikleri hafta boyu Tr Güneşe dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin ülkemiz Türkiye Akrep burcu olup bilhassa 07, 08, 10, 11 Şubat günleri Natal Marsı Aslan olan ve Güneşi sembolize eden ABD Başkanı Trumpa ve Natal Marsı İkizler olan Amerikaya çok dikkat etmesi gerekebilir. 07, 08, 10, 11 Şubatta ABD ve Başkanı Trump Türkiye üzerinde son derece baskıcı bir etki yaratabilir.

Kişisel olarak Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlara yada 07, 08, 10 günleri Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlara hele 11 Şubat günü Natal Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlara Tr Güneş hangi evlerindeyse o konularda dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Natal Marsınız İkizler ise Tr Güneş 7.evinizdeyse evlilik, ortaklık gibi ikili ilişkiler konularında olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama yine bu durumlar sizin keyfinizi biraz kaçırabilir, üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. (haftalık astroloji)
 
Hafta boyu Mars Yay burcunda ve yüksek katsayıda !
Mars hafta boyu Yay burcunda ve yüksek katsayıda olacağından bu hafta yapılacak yeni girişim ve atılımlar son derece olumlu etkiler yayabilir. Özellikle 05, 06, 07, 08 Şubat günleri bütün burçlar bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçları ve sembolize ettikleri Tr Marsdan son derece olumlu etkiler alacaktır. 09, 10, 11 Şubat günleri ise Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçları ve sembolize ettikleri son derece olumlu etkiler alabilir. Yay burcunda ve yüksek katsayıdaki Mars yapılacak girişim ve atılımların ileriye ve geleceğe, hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürlere, yüksek öğrenimle ilgili konulara, din ve felsefeyle ilgili konulara yönelik olabileceğine işaret etmektedir. Bu durumdan bilhassa Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, çocuklar, Başak burcunu sembolize eden işçi ve çalışanlar, Kova burucunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplar, bilimsel çalışmalar, teknolojik konular, Balık burcunu sembolize eden devlet kurumları, şirketler, vakıflar, yardım kuruluşları olumlu etkiler alabilir.

Bu hafta yeni girişimlerde bulunacak kişilerin Tr Güneş ve Tr Marsın yüksek katsayıda olacağı 07, 08, 10, 11 Şubat günlerini tercih etmeleri daha iyi olabilir. 05, 06, 09 Şubat günleri Tr Güneşin katsayısı biraz düşük olacağından sorun çıkarabilir (özellikle Kova, Boğa, Aslan, Akreplere). 07, 08, 10, 11 Şubat günleri doğacak çocukların hem Natal Güneş hem de Natal Marsları yüksek katsayıda olacağından bu çocuklar ilerde kendilerini iyi ifade edebilir ve son derece enerjik olabilirler.

Not: Astrolojik açıdan yeni başlangıç ve doğumlarda Güneş kadar Mars da çok önemlidir. Bu yüzden Güneşle birlikte kişinin yada olayların Marsları da göz önünde bulundurulmalıdır. Güneş içimizdeki potansiyel enerji olup Mars bu enerjinin dışa vurumudur.
 
05, 06, 11 Şubat Güvenlik Problemlerine Dikkat !
05 Şubat Pazartesi günü Ay Terazi burcunda +3 katsayısında olup Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova burçlarını olumlu Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir.

06 Şubat Salı günü Ay Akrep burcunda +4 katsayısında olup Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olanları olumlu Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz yönde etkileyebilir.

11 Şubat Pazar günü Ay Oğlak burcunda -1 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanları olumsuz Natal Marsı Aslan, Kova olanları ise olumlu yönde etkileyebilir.

05 ve 06 Şubat günleri her ne kadar Ay yüksek katsayıda olsa da Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz yönde etkileyeceği görülmektedir. Ay genel anlamda ülke güvenliğini, üretkenliği, vatani konuları sembolize etmektedir. 05, 06 Şubat günleri Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, yeni başlangıçlarda, Yengeç burcunun sembolize eden vatani konularda, Oğlak burcunu sembolize eden otoriteyi ilgilendiren konularda güvenlik problemleri ve verimsizlik oluşabilir.
 
05 ve 06 Şubat Tr Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası, IMF, FED / DHKP-C / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

05 ve 06 Şubat günleri Tr Ay.dan olumsuz etki alan ülkelerin güvenliklerine dikkat etmeleri gerekebilir. Bu ülkelerde güvenlik açıkları yüzünden olumsuz olaylar olabilir. Tr Ay.dan olumsuz etki alan kişiler ise Tr Ay hangi evlerine denk geliyorsa o konularda kendi güvenliklerine ve verimliliklerine dikkat etmeleri gerekebilir.

11 Şubat günü Tr Ay -1 katsayısında olup özellikle Başak ve Balık burçlarını çift yönde olumsuz etkileyebilir. Örneğin Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan umhurbaşkanı Erdoğan'ın 10.evindeki Tr Ay yüzünden hayatındaki otorite sahibi kişilere, iş, meslek ve kariyerindeki güvenlik açıklarına dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca 11 Şubat günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'In Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişilere veya Natal Marsı Aslan, Kova burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 11 Şubat günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trumpa, Natal Marsı Kova olan Fetullah Gülene, Yengeç burcu Amerikaya sosyal statü ve kariyeri açısından dikkat etmesi gerekebilir.
 
11 Şubat Tr Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
11 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Yukardaki tablodan 11 Şubat günü Tr Ay.dan olumsuz etki alanların olumlu etki alanlara ve Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(1.ev Uranüs Süper, 11.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 8.ev Ay Süper, 11 Şubat 10.ev Ay Dikkat)

Yükselen Boğa
(12.ev Uranüs Süper, 10.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 7.ev Ay Süper, 11 Şubat 9.ev Ay Dikkat)

Yükselen İkizler
(11.ev Uranüs Süper, 9.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 6.ev Ay Süper, 11 Şubat 8.ev Ay Dikkat)

Yükselen Yengeç
(10.ev Uranüs Süper, 8.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 5.ev Ay Süper, 11 Şubat 7.ev Ay Dikkat)

Yükselen Aslan
(9.ev Uranüs Süper, 7.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 4.ev Ay Süper, 11 Şubat 6.ev Ay Dikkat)

Yükselen Başak
(8.ev Uranüs Süper, 6.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 3.ev Ay Süper, 11 Şubat 5.ev Ay Dikkat)

Yükselen Terazi
(7.ev Uranüs Süper, 5.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 2.ev Ay Süper, 11 Şubat 4.ev Ay Dikkat)

Yükselen Akrep
(6.ev Uranüs Süper, 4.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 1.ev Ay Süper, 11 Şubat 3.ev Ay Dikkat)

Yükselen Yay
(5.ev Uranüs Süper, 3.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 12.ev Ay Süper, 11 Şubat 2.ev Ay Dikkat)

Yükselen Oğlak
(4.ev Uranüs Süper, 2.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 11.ev Ay Süper, 11 Şubat 1.ev Ay Dikkat)

Yükselen Kova
(3.ev Uranüs Süper, 1.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 10.ev Ay Süper, 11 Şubat 12.ev Ay Dikkat)

Yükselen Balık
(2.ev Uranüs Süper, 12.ev Güneş, Venüs Dikkat, 06 Şubat 9.ev Ay Süper, 11 Şubat 11.ev Ay Dikkat)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Güneş Transiti ***

05, 06, 09 Şubat
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi,Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
07, 08, 10, 11 Şubat
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
07, 08, 10 Şubat
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
11 Şubat
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler,Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin,
İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
07, 08, 10 Şubat
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Filistin, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AKP, İYİ Parti / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
11 Şubat
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / Ürdün Kralı 2.Abdullah, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar, lider, canlı ve yapıcı kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

05, 06 Şubat
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı
 
05 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Galatasaray /Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
05 Şubat
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Amerika, Rusya / Türk Lirası / HDP / Galatasaray / İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
06 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP, CHP, AKP, HDP / AB, TC Merkez Bankası, FBI (Federal Soruşturma) / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
06 Şubat
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Işid, İran, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / DHKP-C / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
07 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP, CHP / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD / BitCoin / Fenerbahçe / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
08 Şubat
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / PYD, PKK /Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın,AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
08 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Bangladeş, Tunus, Venezuella / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları, BitCoin / Beşiktaş, Fenerbahçe / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
08 Şubat
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya, Tunus / İYİ Parti / Şangay Beşlisi, CIA (Amerikan Haber Alma), BM, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Beşiktaş, Fenerbahçe / PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
09 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / NATO, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / AKP, HDP, CHP, İYİ Parti / PKK, DHKP-C, PYD / İstanbul Fay Hattı / Galatasaray, Beşiktaş / Türk Lirası, ABD Doları / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk,
Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
11 Şubat
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, BAE, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED /DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi,Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
11 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
11 Şubat
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Aslan, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ekvador, Katar, Birleşik Rusya Partisi / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
** Merkür Transiti ***

08, 09, 11 Şubat
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
08, 09, 11 Şubat
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
08, 09, 11 Şubat
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Filistin, Türkiye, Brezilya / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

05, 06, 07, 08, 09, 10 Şubat
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık olanlar)
Işid, İran, İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore,Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi,TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın,AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim
 
05, 06, 07, 08, 09, 10 Şubat
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / BitCoin / Fenerbahçe/ Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ
 
05, 06, 07, 08, 09, 10 Şubat
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olup Natal Güneşi Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Bangladeş, Venezuella, Tunus / Fenerbahçe / CIA (Amerikan Haber Alma), BM / Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
11 Şubat
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
11 Şubat
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / DHKP-C, PYD, PKK / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
11 Şubat
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani,Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

05 Şubat
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

05, 06, 07, 08 Şubat
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
05, 06, 07, 08 Şubat
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella,Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / DHKP-C, PYD / BitCoin / Fenerbahçe / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
05, 06, 07, 08 Şubat
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, KKTC / BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Figen Yüksekdağ, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
09 Şubat
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, BAE, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / PYD, PKK / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
09 Şubat
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Bangladeş, Tunus, Venezuella / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları, BitCoin / Beşiktaş, Fenerbahçe / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
09 Şubat
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya, Tunus / İYİ Parti / Şangay Beşlisi, CIA (Amerikan Haber Alma), BM, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Beşiktaş, Fenerbahçe / PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

05, 07, 08, 09, 10, 11 Şubat
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, İtalya, Rusya, Tunus, BAE / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,PYD Başkanı Salih Müslim
 
05, 07, 08, 09, 10, 11 Şubat
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman

05, 07, 08, 09, 10, 11 Şubat
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP / Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP, İYİ Parti / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani,Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

07 Şubat
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / BitCoin, ABD Doları / Fenerbahçe, Beşiktaş / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

05 - 11 Şubat 2018 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06 Şubat Ay
05 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 08 Şubat Ay
08 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06, 07, 08 Şubat Jüpiter
05, 06, 07, 08 Şubat Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 09 Şubat Jüpiter
09 Şubat Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** burcunu kötü etkileyen transit: 11 Şubat Ay
11 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak**, Terazi, Akrep, Yay, Balık** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 05, 07, 08, 09, 10, 11 Şubat Satürn
05, 07, 08, 09, 10, 11 Şubat Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06, 09 Şubat Güneş
05, 06, 09 Şubat Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 10, 11 Şubat Güneş
07, 08, 10, 11 Şubat Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 08, 09, 11 Şubat Merkür
08, 09, 11 Şubat Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06, 07, 08, 09, 10 Şubat Venüs
05, 06, 07, 08, 09, 10 Şubat Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 11 Şubat Venüs
11 Şubat Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 05 Şubat Ay
05 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 06 Şubat Ay
06 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07 Şubat Ay
07 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 08 Şubat Ay
08 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 05, 06, 07, 08 Şubat Jüpiter
05, 06, 07, 08 Şubat Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 09 Şubat Jüpiter
09 Şubat Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 09 Şubat Ay
09 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 05 Şubat Mars
05 Şubat Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Bütün burçlar bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 11 Şubat Ay
11 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 05, 07, 08, 09, 10, 11 Şubat Satürn
05, 07, 08, 09, 10, 11 Şubat Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07 Şubat Plüto
07 Şubat Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 07, 08, 10 Şubat Güneş
07, 08, 10 Şubat Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 11 Şubat Güneş
11 Şubat Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 08, 09, 11 Şubat Merkür
08, 09, 11 Şubat Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 05, 06, 07, 08, 09, 10 Şubat Venüs
05, 06, 07, 08, 09, 10 Şubat Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 11 Şubat Venüs
11 Şubat Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Balık, Koç, İkizler**, Yengeç, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
23 Ocak Alaska 8.2'yle sallandı. (Tr Uranüsün Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay. 25 veya 28 Ocakda bekleniyordu.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-deprem-8-2-yle-dunya-2596242/)

23 Ocak Japonya’da kayak merkezi yakınlarında yanardağ patladı. (Tr Uranüsün Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay.) (https://www.evrensel.net/haber/343928/japonyada-kayak-merkezi-yakinlarinda-yanardag-patladi)

24 Ocak Kilis’e yine roketli saldırı! Çok sayıda yaralı var (Tr Güneş ve Venüsün olumsuz etkisi) (http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/kilise-yine-roketli-saldiri-cok-sayida-yarali-var-2187963/)

28 Ocak Erdoğan: Biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz ! (Güneş ve Venüse rağmen Plütonun yüksek katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/erdogan-biraz-sonra-burseya-tepesini-de-dusurecegiz-2192751/)


28 Ocak Ege Denizi'nde korkutan deprem! (Tr Uranüsün Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-ege-denizi-nde-gundem-2599496/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!