15 Haziran ve 12 Eylül 2018 Ölüm, Yıkım ve Suikast Göstergeleri !

Koç burcunun yöneticisi Mars yüksek katsayıda iken atılımları, yeni başlangıçları sembolize ederken düşük katsayıda iken kavga, şiddet ve saldırganlıkları sembolize eder. Bu yüzden insanların Natal Güneşlerinin yanı sıra Natal Marsları da çok önemlidir. Natal Marsımızın katsayısı düştüğünde bulunduğu burca bağlı olarak daha agresif olabiliriz. 2018 yılında Mars Transitinin katsayıdı 22 Nisandan itibaren ciddi şekilde düşecektir. Bu yüzden 2018 Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında doğacak çocukların Natal Marsları doğuştan düşük olacağından bu çocuklarda ilerde bir miktar agresyon ve gerginlik olabilir. (Haziran 2018 burç) (haftalık burç)

Mars Transiti katsayısını 22 Nisandan itibaren düşürecek ama yılın en düşük seviyesine 15 Haziran ve 12 Eylül 2018'de ulaşacak. Tr (Transit) Mars 15 Haziran ve 12 Eylül 2018'de Kova burcunda -4 katsayısında olup önce Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanları daha sonra Natal Güneş ve Marsı bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını çift yönde olumsuz etkileyecektir. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim 2018 ayları Mars Transiti yüzünden son derece tehlikelidir. Bu aylarda ve bilhassa 15 Haziran ile 12 Eylül 2018 tarihlerinde saldırılar, suikastler ve yıkımlar oluşabilir. (haftalık astroloji) (Haziran astroloji)

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin Natal Güneş ve/veya Marsları Koç burcunda olduğundan ve Mars transiti yüzünden katsayıları düşeceğinden bu ülke, grup ve kişiler her zamankinden daha gergin, agresif ve sinirli olabilirler. Örneğin Natal Güneşi Koç olan Selahattin Demirtaş'ın keyfi Tr Mars hangi evindeyse kaçabilir. Natal Marsı Koç olan PYD Başkanı Salih Müslim ise hareket ve davranışlarında daha gergin ve sinirli olabilir. Işid'İn içinde kendi içsel tartışma ve kavgaları olabilir. İran, Irak, Filistin gibi ülkelerde içsel karışıklıklar olabilir. Bu ülke ve gruplar başkalarını da olumsuz yönde etkileyebilirler. (2018 Haziran burç) (2018 haftalık burç)

15 Haziran 2018
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB (Avrupa Birliği) / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

Yukardaki tablodan 15 Haziran 2018 ve civarı tarihlerde önemli devlet adamlarının terör saldırılarına dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin ABD Başkanı Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin ve hatta Papa Franciscus gibi isimlerin terör saldırılarına dikkat etmeleri gerekebilir. ABD'de yargılanan ve devlet koruma programına alınması beklenen Rıza Zarrab'ın da hayatı tehlikede olabilir. Ülkemiz Türkiye'de de terör saldırıları olabilir. Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım gibi isimlerin de terör saldırılarına dikkat etmeleri gerekebilir. 15 Haziran ve civarı yer altını sembolize eden Akrep burcu da Marsdan olumsuz etki alacağından zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Örneğin deprem ülkesi Türkiye, Ekvador, Endonezya, Japonya gibi ülkelerde şiddtli depremler olabilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (Haziran 2018)

12 Eylül 2018
Marsdan son derece olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB (Avrupa Birliği) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

Yukardaki tablodan hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanların Tr Marsdan çift yönde olumsuz etki almaları olasıdır. Bu yüzden 12 Eylül 2018'de ülkemiz Türkiye'Nin, Suriye ve Filistinin Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişilere son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 12 Eylül 2018'de Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarının haricinde diğer burçlar da Marsdan olumsuz etki alacaklardır. Bu yüzden Türkiye'Nin Cumhurbaşkanı olan Erdoğan'ın da Mars Transitine, kavgacı ve saldırgan kişilere dikkat etmesi gerekebilir.

Yukardaki tablodan bakınca Natal Güneşi Akrep Marsı Koç olan Filistinin kendi kendini ve diğer ülkeleri (Türkiye, Suriye, vs) olumsuz etkileme olsılığı görülmektedir. Belki 12 Eylül 2018 tarihinde Filistinin kendi içinde bir çalkantı çıkabilir. Bu arada hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı Koç olan NATO'nun da kendi içinde tartışmalar çıkabilir. NATO'nun içerden çökme olasılığı yüksek görünmektedir. Bu arada NATO hem kendini hem de Türkiye, Filistin ve Suriye gibi ülkeleri de olumsuz yönde etkileyebilir. 12 Eylül 2018'de ülkemiz Türkiye Işid, İran, Irak, NATO, DHKP-C, Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim gibi ülke, grup ve kişilere son derece dikkat etmelidir. İYİ Partinin içinde ciddi kavga ve tartışmalar çıkabilir. Bu arada Mars Transiti yer altını sembolize eden Akrep burcunu da olumsuz etkileyeceğinden Türkiye de bir deprem ülkesi olduğundan Mayıs ve Ekim 2018 tarihleri arası ülkemiz Türkiye'de, İran'da, Filipinler'de şiddetli depremler yaşanabilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir.

12 Eylül 2018
Marsdan kısmen olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Belçika, KKTC / HDP / BM (Bireleşmiş Milletler) / DHKP-C / Fenerbahçe, Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
12 Eylül 2018'de Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran gibi ülke ve grupların içinde içsel karışıklıklar ve kavgalar çıkabilir. İngiltere, Almanya, Fransa, Suudi Arabistan gibi ülkelerde Işid, İran yada terör saldırıları olabilir. İran ve Başkanı Ruhani kendi ülkesi içinde çıkabilecek olası bir kargaşadan olumsuz etkiler alabilir. İran, Suudi Arabistanı da olumsuz yönde etkileyebilir. Belki bir İran - Suudi Arabistan savaşı çıkabilir. İngiltere ve Başbakanı Theresa May kavga, tartışma ve saldırılardan olumsuz etkiler alabilir. İsrail ve Başbakanı Netanyahu 12 Eylül 2018'de İran ve Filistin'den, kavgacı ve saldırgan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler.  HDP ve Başkanı Selahattin Demirtaş 12 Eylül 2018'de ciddi kavga ve tartışmalardan olumsuz etkiler alabilirler. Selahattin Demirtaş hem partisini hem de kendini olumsuz yönde etkileyebilir. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir. Özetlersek Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olan kişilere 12 Eylül 2018'de son derece dikkat etmeliler. Koç burçlarının istemeden de olsa kendi kendilerine zarar verme olasılıkları mevcut. Bu yüzden Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanların sakin olmaları, sinirlenmemeleri ve ne olursa olsun kendilerine hakim olmaları gerekebilir.

2018 yılında Mars Transitinin kritik seviyede (-2 ve daha altında) olduğu tarihler:

26 Mayıs 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)

05, 06, 07, 09 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
11 Haziran 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
12 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
13 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
14 Haziran 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
** 15 Haziran 2018 -4 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
16, 17 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
18, 19, 20 Haziran 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
21 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
22 Haziran 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
23 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
24 Haziran 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
25, 26 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
27 Haziran 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
28, 29 Haziran 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)

02, 03, 04, 07, 09 Temmuz 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)
19, 27 Temmuz 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)

15, 17, 19 - 22 Ağustos 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
23 Ağustos 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
24 - 27, 29, 30 Ağustos 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)

10 Eylül 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
11 Eylül 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
** 12 Eylül 2018 -4 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
13 Eylül 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
14 Eylül 2018 -3 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
15 - 19 Eylül 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)

01 - 03, 05 Ekim 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Dikkat)
06, 12 Ekim 2018 -2 seviyesinde (Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar Dikkat)

Kişisel olarak
15 Haziran 2018 Tr Mars -4 seviyesinde olup
Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcundan kişiler

Yükselen Aslan
Tr Mars 7.evde olup her türlü ikili ilişkilerle (evlilik, ortaklık, partnerlik, danışmanlık, vs) ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 10.evde olduğundan iş, meslek, kariyer ve sosyal statüyle ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 7 ve 10.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.

Yükselen Başak
Tr Mars 6.evde olup günlük rutin işlerle, iş arkadaşlarıyla, ev hayvanlarıyla, sağlıkla ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 9.evde olduğundan yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 6 ve 9.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.

Yükselen Terazi
Tr Mars 5.evde olup romantik ilişkilerle, hobilerle, çocuklarla, babayla ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 8.evde olduğundan başkalarıyla ortak değerlerle (miras, vergi, sigorta, ortak paralar, krediler), cinsellikle ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 5 ve 8.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.

Yükselen Akrep
Tr Mars 4.evde olup ev, aile, anne, annelikle ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 7.evde olduğundan her türlü ikili ilişkilerle (evlilik, ortaklık, partnerlik, danışmanlık, vs) ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 4 ve 7.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.

Yükselen Yay
Tr Mars 3.evde olup her türlü iletişimle (konuşma, yazışma, ulaşım), yakın çevreyle (kardeş, akraba, komşu) ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 6.evde olduğundan günlük rutin işlerle, iş arkadaşlarıyla, ev hayvanlarıyla, sağlıkla ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 3 ve 6.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.

Yükselen Oğlak
Tr Mars 2.evde olup mal-mülk ve parayla ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 5.evde olduğundan romantik ilişkilerle, hobilerle, çocuklarla, babayla ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 2 ve 5.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır. 

Yükselen Kova
Tr Mars 1.evde olup kendi fikir ve düşüncelerinizle, fiziksel sağlığınızla ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 4.evde olduğundan ev, aile, anne, annelikle ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 1 ve 4.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır. 

Yükselen Balık
Tr Mars 12.evde olup gizli düşmanlarınızla, sıkıntı ve sorunlarınızla ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 3.evde olduğundan her türlü iletişimle (konuşma, yazışma, ulaşım), yakın çevreyle (kardeş, akraba, komşu) ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 12 ve 3.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.  

Yükselen Koç
Tr Mars 11.evde olup arkadaş ve tanıdıklarınızla, teknolojik aletlerle, plan ve projelerinizle ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 2.evde olduğundan mal-mülk ve parayla ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 11 ve 2.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.   

Yükselen Boğa
Tr Mars 10.evde olup iş, meslek, kariyer ve sosyal statüyle ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 1.evde olduğundan kendi fikir ve düşüncelerinizle, fiziksel sağlığınızla ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 10 ve 1.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.

Yükselen İkizler
Tr Mars 9.evde olup yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 12.evde olduğundan gizli düşmanlarınızla, sıkıntı ve sorunlarınızla ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 9 ve 12.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.

Yükselen Yengeç
Tr Mars 8.evde olup başkalarıyla ortak değerlerle (miras, vergi, sigorta, ortak paralar, krediler), cinsellikle ilgili konularda kavga, tartışma, zorlanma ve saldırılar olasıdır. Kova burcunun yöneticisi Uranüs 11.evde olduğundan arkadaş ve tanıdıklarınızla, teknolojik aletlerle, plan ve projelerinizle ilgili konularda da kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Natal Güneş ve/veya Marsı Koç burcundan kişilere dikkat edilmesi gerekebilir. Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan kişilerin 8 ve 11.ev bazında kendi kendilerini olumsuz etkilemeleri olsadır.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!