01 - 07 Ocak 2018 Haftalık Burç Astroloji: 06 Ocak Ay, Mars & Jüpiter Süper ama Merküre Dikkat !

Bunlar iyi günler ! 18 Ocak 2018'e kadar Transitlerin katsayıları yüksek olacak ama yine de Merkür ve Satürn Transitlerinin katsayıları vasat olacağından dikkatli olmak gerekebilir. Hele 2018 Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında maddi ve manevi kayıplara dikkat etmek gerekebilir. (Ocak 2018 burç)

Transitler tıpkı insanların DNA'ları gibidir. Herkes aynı DNA'ya sahip ama dizilimler farklı. Güneşden başlayıp Plütona kadar olan transitlerin dizilimleri katsayıları oranında her gün farklılıklar göstermektedir. Bu yüzden her hafta en düşük ve en yüksek katsayılara sahip transitleri baz almaktayız. 01 Ocak haftası doğacak olan çocukların Natal Marslarının katsayısı Akrep burcunda yüksek olacağından bu çocuklar ilerde son derece enerjik, tuttuğunu koparan, yorulmak bilmeyen insanlar olabilirler. (haftalık burç)

Hafta boyu yüksek katsayıdaki Mars ve Jüpiter kavuşumu Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu etkileyebilir. Mars ve Jüpiter Transitleri hangi evinizdeyse o konularda bolluk, bereket ve genişlemeler, yeni başlangıç ve fırsatlar olabilir. Hele 06 Ocak Cumartesi günü Mars ve Jüpiter kavuşumuna Ay Transiti de eklenecektir. 06 Ocakda Ay Transitinden Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar son derece olumlu etkiler alabilirler. 06 Ocak günü Ay Transiti hangi evinizdeyse o konularda verim ve güvenliğiniz artabilir. (haftalık astroloji)

01 Ocak haftası Merkür ve Satürnü saymazsak çok verimli geçebilir. Koç ve Yay burçlarının katsayıları artacağından keyifleri artabilir. Ama yine de herkes gibi Koç ve Yay burçları da Merkür, Venüs ve Satürne dikkat etseler iyi olur. (Ocak astroloji)
 
Bütün bir hafta ve özellikle 06 Ocak Cumartesi günü
Mars ve Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / MHP, CHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / Fenerbahçe / BitCoin / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Suudi Arabistan Kralı Selman

Yukardaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişilerin yeni atılımlar yapma ve daha yayılmacı olma eğilimleri olabilir. Örneğin ABD Başkanı Trump, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler Tr Mars ve Jüpiter hangi evlerindeyse o konularda yeni başarılar elde edebilirler. (2018 Ocak burç)

Natal Güneş ve Marsı Oğlak olan Bitcoin her ne kadar biraz değer kaybettiğse de 01 Ocak haftasında özellikle 01, 02, 05, 07 Ocak günleri yükselme eğiliminde olabilir yada BitCoinle ilgili yeni gelişmeler ve olumlu düzenlemeler oluşabilir. MHP ve CHP yeni başarılara imza atabilir. Kuzey Kore, Japonya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, İran, Katar, BAE gibi ülkelerde yeni gelişmeler olabilir yada bu ülkeler daha yayılmacı olabilirler. Özellikle İsrail daha yayılmacı olacak fırsatlar ele geçirebilir. Bu arada maalesef Işid ve PYD gibi terör örgütleri de Mars ve Jüpiter transitlerinden bazı fırsatlar elde edebilirler. (2018 haftalık burç)
 
06 Ocak
Ay Transitinden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin 06 Ocak günü +7 katsayısındaki Tr Ay.dan olumlu etki alıp kendi güvenliklerini ve verimliliklerini arttırmaları olasıdır. Örneğin Kuzey Kore yeni füze denemeleri yapabilir. Yada Japonya, Rusya, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, İran gibi ülkeler kendi güvenliklerini arttırabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.

Hafta boyu Merkür Transiti -1 katsayısında olup 01, 02, 03, 04 Ocak günleri Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar, 05, 06, 07 Ocak günleri ise Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Merkürden olumsuz etki alabilir. Özellikle 05, 06, 07 Ocakda Koç ve Terazi burçları Merkür transitinden çift yönde olumsuz etki alacağından Koç ve Terazi burçlarının Merküryen konulara (bilgi, belge, konuşma, yazışma) dikkat etmeleri gerekebilir. (Ocak 2018)
 
05, 06, 07 Ocak
Merkürden çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika / NATO, TC Merkez Bankası / DHKP-C / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May

Yukardaki tablodan Selahattin Demirtaş'ın Merküryen konular bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. İsrail Başbakanı Netanyahu da her ne kadar Mars ve Jüpiter kavuşumundan olumlu etkiler alsa da Merküryen konulardan (bilgi, belge, konuşma, yazışma, anlaşma, sözleşme) 05, 06, 07 Ocak günleri son derece olumsuz etkiler alması olasıdır. Ayrıca Zarrab davasında yargılanan ve Terazi burcu olduğunu tahmin ettiğim Hakan Atilla'nın da Merküryen konulardan 05, 06, 07 Ocak günleri olumsuz etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.

Hafta boyu İkizler ve Yay burcunu sembolize eden hava, kara ve deniz yollarında Merkürden alınan olumsuz etki ile dünya genelinde kazalarda artışlar görülebilir.

Bilhassa 05, 06, 07 Ocak günleri Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık burçlarının Merküryen konulara, kurnaz ve hilekar kişilere, Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler burçlarına, Natal Marsı Boğa ve Akrep burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir.

03, 04, 06 Ocak günleri Oğlak burcundaki Satürn katsayısını -1 seviyesine düşüreceğinden bu günlerde Oğlak burçlarının keyfi kaçabilir ve kendilerini ifade etmekte güçlük çekebilirler yada her zamankinden daha karamsar ve kötümser olabilirler. Bu arada Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar yani Satürnü sembolize eden kişiler 03, 04, 06 Ocak günleri Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanları olumsuz Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumlu yönde etkileyebilirler.
 
03, 04, 06 Ocak
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, İtalya, Rusya, Tunus, BAE / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

03, 04, 06 Ocak günleri Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener gibi ülkemizden önemli kişilerin Satürnü sembolize eden otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Özellikle ABD'de yargılanan Rıza Zarrab ve/veya Terazi olduğunu tahmin ettiğim Hakan Atilla'nın otorite sahibi, yargıç, savcı, hakim gibi kişilerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Bu arada ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin gibi parasal kavramlarda da bir dalgalanma olabilir.

Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisi Venüs bütün bir hafta yüksek katsayıda olup Boğa ve Terazi burçlarının katsayılarını yükseltecek olup kendilerini daha iyi ifade etmeye çalışabilirler. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa olup Venüs Transiti 6.evinizde olsun. 6.evinizle ilgili çalışmalar (iş arkadaşları, ev hayvanları) keyfinizi yerine getirebilir. Ama bu arada Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundan kişiler Venüsyen konulardan (mal-mülk, para, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık) olumsuz etkiler alabilirler. Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundan kişiler Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcundan kişilere, Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık burcundan kişilere Venüsyen konularda dikkat etmeleri gerekebilir. Sadece Natal Güneşiniz Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundan ise Venüsyen konular sadece keyfinizi kaçırabilir. Natal Marsınız Venüs Transitinden olumlu etki alıyorsa Natal Güneşiniz Venüsden olumsuz etki alsa bile üstesinden gelebilirsiniz. Ama hem Natal Güneşiniz hem Natal Marsınız Venüs Transitinden olumsuz etki alıyorsa o zaman durum ciddi olabilir.
 
Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı

Yukardaki tablodan bakılınca Irak ve Suriye'nin sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler aldığı görülmektedir. Ayrıca ABD Doları ve BitCoin'in bilhassa 06 Ocak günü (Tr Venüs +/-5) sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alması olasıdır.

Bütün bir hafta Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Uranüs Transitinden olumsuz, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise olumlu etkiler alabilirler. Yer altını sembolize eden Akrep burcu da Tr Uranüsden olumsuz etki alacağından hafta boyu zayıf fay hatlarında şiddetli
depremler olmaya devam edebilir.

Uranüs Transiti Boğa burcuna yaklaştıkça Boğa ve 180 derecesindeki Akrep burcunu olumsuz etkilemeye devam edecektir. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan İsrail devleti her ne kadar Mars ve Jüpiter kavuşumundan son derece olumlu etkiler alıp yayılmacı olsalar da Uranüsü sembolize eden İsrail'e göre asi ve aykırı kişi ve gruplardan hafta boyu son derece olumsuz etkiler alabilirler. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye de Uranüsden hem olumsuz hem de olumlu etkiler alabilir. Türkiye ve Filistin Uranüs bazında İsrail'i olumsuz etkilerken bir yandan da kendi içindeki asi ve aykırı gruplardan olumsuz etkiler alabilirler. Bu arada Natal Güneş ve Marsı Boğa olan Cem Yılmaz (23 Nisan 1973) da Uranüs Transiti hangi evindeyse o konulardan olumsuz etkiler alabilir.

Uranüs bazında Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlara, Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarına ama bilhassa Uranüsden çift olumlu etki alan Natal Marsı Yengeç ve Oğlak olanlara dikkat etmeleri gerekebilir.
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(8.ev Mars, Jüpiter Süper, 9.ev Merkür, 10.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 6.ev Ay Süper)

Yükselen Boğa
(7.ev Mars, Jüpiter Süper, 8.ev Merkür, 9.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 5.ev Ay Süper)

Yükselen İkizler
(6.ev Mars, Jüpiter Süper, 7.ev Merkür, 8.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 4.ev Ay Süper)

Yükselen Yengeç
(5.ev Mars, Jüpiter Süper, 6.ev Merkür, 7.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 3.ev Ay Süper)

Yükselen Aslan
(4.ev Mars, Jüpiter Süper, 5.ev Merkür, 6.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 2.ev Ay Süper)

Yükselen Başak
(3.ev Mars, Jüpiter Süper, 4.ev Merkür, 5.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 1.ev Ay Süper)

Yükselen Terazi
(2.ev Mars, Jüpiter Süper, 3.ev Merkür, 4.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 12.ev Ay Süper)

Yükselen Akrep
(1.ev Mars, Jüpiter Süper, 2.ev Merkür, 3.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 11.ev Ay Süper)

Yükselen Yay
(12.ev Mars, Jüpiter Süper, 1.ev Merkür, 2.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 10.ev Ay Süper)

Yükselen Oğlak
(11.ev Mars, Jüpiter Süper, 12.ev Merkür, 1.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 9.ev Ay Süper)

Yükselen Kova
(10.ev Mars, Jüpiter Süper, 11.ev Merkür, 12.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 8.ev Ay Süper)

Yükselen Balık
(9.ev Mars, Jüpiter Süper, 10.ev Merkür, 11.ev Venüs Dikkat, 06 Ocak 7.ev Ay Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Ay Transiti ***

06 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası /MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz,Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
07 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin /İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener,Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras,Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara,Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim
 
07 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi
 
07 Ocak
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın,Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

01, 02, 03, 04 Ocak
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, BAE /AKP, CHP, HDP / NATO, FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen,İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim
 
05, 06, 07 Ocak
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin /İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener,Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras,Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara,Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim
 
05, 06, 07 Ocak
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi
 
05, 06, 07 Ocak
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın,Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkür sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanl
ar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı
 
Bütün bir hafta
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi
 
Bütün bir hafta
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, Kanada, İtalya, Azerbaycan, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / TC Merkez Bankası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Devlet Bahçeli, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

Bütün bir hafta
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / MHP, CHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / Fenerbahçe / BitCoin / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

03, 04, 05, 06, 07 Ocak
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / MHP, CHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / Fenerbahçe / BitCoin / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

03, 04, 06 Ocak
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, İtalya, Rusya, Tunus, BAE / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,PYD Başkanı Salih Müslim
 
03, 04, 06 Ocak
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
03, 04, 06 Ocak
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP / Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP, İYİ Parti / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani,Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

01 - 07 Ocak 2018 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 07 Ocak Ay
07 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Başak, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 01, 02, 03, 04 Ocak Merkür
01, 02, 03, 04 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06, 07 Ocak Merkür
05, 06, 07 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 03, 04, 06 Ocak Satürn
03, 04, 06 Ocak Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 06 Ocak Ay
06 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 07 Ocak Ay
07 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 03, 04, 05, 06, 07 Ocak Jüpiter
03, 04, 05, 06, 07 Ocak Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 05, 06, 07 Ocak Merkür
05, 06, 07 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 03, 04, 06 Ocak Satürn
03, 04, 06 Ocak Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
18 Aralık Türkiye’nin robot ordusu kuruluyor (Natal Marsı Terazi olan Türkiye'nin Tr Satürnden oladığı olumlu etki) (http://www.milliyet.com.tr/turkiye-nin-robot-ordusu-kuruluyor-ekonomi-2574752/)

18 Aralık Verinin giderek daha küçük alanlarda depolanması yarışında yeni bir aşamaya geçildi. Bilim insanları, atomda veri saklamayı başardıklarını açıkladı. (Disiplinli Çalışmayı sembolize eden Satürnün bilimsel çalışmaları sembolize eden Kova burcunu olumlu etkilemesine örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/bilim-insanlari-sonunda-bunu-da-basardi-2137125/)

18 Aralık Galatasaray’da Igor Tudor dönemi resmen sona erdi! Erken seçime gidiliyor… (Terazi burcu Galatasaray'ın Tr Venüsden aldığı olumsuz etki) (http://skor.sozcu.com.tr/2017/12/18/son-dakika-galatasarayda-igor-tudor-donemi-resmen-sona-erdi-682230/)

18 Aralık Washington'daki bir hemzemin geçitte Amtrak yük treni devrildi. (Yengeç burcu Amerika'da Merküryen bir tren kazası) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/abdde-panik-tren-raydan-cikti-2137561/)

19 Aralık Suudi Arabistan'a füzeli saldırı! (Terazi burcu Suudi Arabistanın Marsdan aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-suudi-arabistan-da-dunya-2575636/)

21 Aralık BM’de Türkiye ve Filistin’in zaferi, ABD ve İsrail’in hezimeti! (Natal Marsı Terazi olan Türkiye ve Natal Marsı Koç olan Filistinin Tr Satürn ve Güneşden aldığı olumlu etki.) (http://www.haberturk.com/birlesmis-milletler-de-tarihi-kudus-oylamasi-1764894)

23 Aralık Filipinler'de Büyük felaket! Toprak altında kalan yaklaşık 90 kişi öldü (Natal Güneşi Koç Marsı Yengeç olan Filipinlerin Tr Plütondan aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-buyuk-felaket--dunya-2578005/)

23 Aralık Bali Adası'nda Agung Yanardağı harekete geçti. (Uranüsün yer altını sembolize eden Akrep burcuna yaptığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/bali-adasi-nda-agung-yanardagi-nda-dunya-2578289/)

24 Aralık ABD'nin Florida kentindeki Bartow Havaalanından kalkış sırasında ikiz motorlu uçağın kaza yapması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. (Merkürün İkizler ve Yay burcunu olumsuz etkilemesine örnek) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/abdde-ucak-kazasi-cok-sayida-olu-var-2145301/)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!