30 - 05 Kasım 2017 Haftalık burç astroloji: Yükselen Yay

Yükselen Yay
(01 Kasım 11.ev Mars Dikkat, 2.ev Plüto Süper)
1.ev (Yay)
(Bu evle ilgili Yay burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 12.evdeki Jüpiterden gelen 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumsuz etkiler)
Yüksek öğrenimle, hukuk ve yasalarla, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle, uzun yolculuklarla, din, inanç ve felsefeyle Yay burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Güneş 30 Ekim (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 1.evdeki Satürn hayat enerjinizi ve Oğlak burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Bu durumdan en çok Natal Satürn Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 5.evdeki Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Yay olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
2.ev (Oğlak)
(Bu evle ilgili Oğlak burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 1.evdeki Satürnden gelen 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumlu etkiler)
Meslekle, kariyerle, sosyal statüyle, otorite sahibi, emir veren kişilerle (anne/baba, patron, vs.), Oğlak burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Güneş 30 Ekim, 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Venüs Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Güneş 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Venüs Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Venüs Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Venüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) iyi: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Venüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Venüs Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Venüs Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Venüs Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Venüs Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Venüs Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Venüs Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 2.evdeki Plüto hayat enerjinizi ve Akrep burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Bu durumdan en çok Natal Plüto Oğlak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Venüs Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.        

3.ev (Kova)
(Bu evle ilgili Kova burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 5.evdeki Uranüsden gelen 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumsuz etkiler)
Arkadaş ve tanıdıklarla, gruplarla, organizasyonlarla, geleceğe yönelik projelerle, teknolojik konularla, devrimci kişilerle, bilimle uğraşan kişilerle, özgürlükçü ve hümanist kişilerle, Kova burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Güneş 30 Ekim (+2), 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1), 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Merkür Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Merkür İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Merkür İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Merkür Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Merkür Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Merkür Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Merkür Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Merkür Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Kova olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Merkür Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
4.ev (Balık)
(Bu evle ilgili Balık burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 4.evdeki Neptünden gelen 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumlu etkiler)
Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişilerle, büyük kurum ve kuruluşlarla, şirketlerle, vakıflarla, gizli düşmanlarla, sıkıntı ve sorunlarla, artistik işlerle (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddelerle (sigara, alkol, ilaç, vs) yada alışkanlıklarla, Balık burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Ev, güvenlik, gayrimenkul, anne, annelik, yeme-içme, aile ve ev içi işler konularında
Güneş 30 Ekim, 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Ay Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Güneş 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Ay Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Ay Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Ay 03 Kasım (-1) iyi: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Ay Yengeç olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Ay İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Ay İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Ay Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Ay Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Ay Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Ay Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Ay Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Ay Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Balık olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Ay Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.  
 
5.ev (Koç)
(Bu evle ilgili Koç burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 11.evdeki Marsdan gelen 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumsuz etkiler)
Yeni girişimlerle, başlangıçlarla, girişken kişilerle, güvenlik birimlerinden kişilerle, Koç burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Çocuklar, baba, erkekler, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Güneş 30 Ekim (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ayrıca 01 Kasım Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar, 02 Kasım Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar, 03 Kasım Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi ve Yengeç burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi yükseltebilir. 01 Kasım Natal Güneşi Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olup Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Güneşi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova** olup Natal Marsı Başak, Balık olanlar ise Ay bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Ay Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Uranüs hayat enerjinizi ve Kova burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı İkizler, Yay olanlar 5.evdeki Uranüs hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olup Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise Uranüs bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.        
 
Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Koç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.  
 
6.ev (Boğa)
(Bu evle ilgili Boğa burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02 Kasım olumlu, 03, 04, 05 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 11.evdeki Venüsden gelen 30, 31 Ekim, 01, 02 Kasım olumlu, 03, 04, 05 Kasım olumsuz etkiler)
Mal-mülk, parasal konularla, harcama-kazanma tarzınızla, Boğa burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Güneş 30 Ekim (+2), 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1), 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Merkür Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01 Kasım (-1) iyi: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Ay 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Merkür Yengeç olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Merkür İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Merkür İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Merkür Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Merkür Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 11.evdeki Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Merkür Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Merkür Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Merkür Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Merkür Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Boğa olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Merkür Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.  
 
7.ev (İkizler)
(Bu evle ilgili İkizler burcunun 30, 31 Ekim, 01, 05 Kasım olumlu, 02, 03, 04 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 12.evdeki Merkürden gelen 30, 31 Ekim, 01, 05 Kasım olumlu, 02, 03, 04 Kasım olumsuz etkiler)
Yakın çevreyle (kardeş, akraba, komşu), iletişimle (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle, İkizler burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Güneş 30 Ekim (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Venüs Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Venüs Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Venüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Venüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Venüs Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Venüs Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Venüs Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Venüs Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Venüs Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 5.evdeki Uranüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs İkizler olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Venüs Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
8.ev (Yengeç)
(Bu evle ilgili Yengeç burcunun 30, 31 Ekim, 04, 05 Kasım olumlu, 01, 02, 03 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 30, 31 Ekim 4.evdeki, 01, 02, 03 Kasım 5.evdeki, 04, 05 Kasım 6.evdeki Ay.dan gelen 30, 31 Ekim, 04, 05 Kasım olumlu, 01, 02, 03 Kasım olumsuz etkiler)
Anneyle, annelikle, ev ve aileyle, kadınlarla, gayrimenkul konularıyla, ev içi işlerle, besleyen büyüten kişilerle, yemek ve beslenmeyle, güvenlikle, üretimle, vatani konularla, Yengeç burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Güneş 30 Ekim, 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Plüto Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Güneş 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Plüto Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Plüto Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Plüto İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) iyi: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Plüto İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Plüto Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Plüto Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Plüto Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Plüto Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Plüto Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Plüto Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Yengeç olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Plüto Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.  
 
9.ev (Aslan)
(Bu evle ilgili Aslan burcunun 30 Ekim, 03, 04, 05 Kasım olumlu, 31 Ekim, 01, 02 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 12.evdeki Güneşden gelen 30 Ekim, 03, 04, 05 Kasım olumlu, 31 Ekim, 01, 02 Kasım olumsuz etkiler)
Babayla, erkeklerle, çocuklarla, gençlerle, gençliği ilgilendiren konularla, spekülatif konularla (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkilerle, hobilerinizle, eğlence tarzınızla, çevrenizdeki nüfuzlu kişilerle, Aslan burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Güneş 30 Ekim (+2), 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1), 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Jüpiter Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Jüpiter Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Jüpiter İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Jüpiter İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Jüpiter Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Jüpiter Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Jüpiter Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Jüpiter Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Jüpiter Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Aslan olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Jüpiter Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
10.ev (Başak)
(Bu evle ilgili Başak burcunun 30, 31 Ekim, 01, 05 Kasım olumlu, 02, 03, 04 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 12.evdeki Merkürden gelen 30, 31 Ekim, 01, 05 Kasım olumlu, 02, 03, 04 Kasım olumsuz etkiler)
Günlük işlerinizle (sağlık, eğitim, ulaşım, hizmet, alışveriş vs), iş arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla, ev hayvanlarınızla, Başak burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Güneş 30 Ekim, 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Satürn Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Güneş 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Satürn Aslan olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Satürn Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Ay 03 Kasım (-1) iyi: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Satürn Yengeç olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Satürn İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Satürn İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: 11.evdeki Venüsden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Satürn Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Satürn Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Satürn Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Satürn Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Satürn Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Satürn Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Başak olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Satürn Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.  
 
11.ev (Terazi)
(Bu evle ilgili Terazi burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02 Kasım olumlu, 03, 04, 05 Kasım olumsuz sıfatları etki alır)
(Bu eve 11.evdeki Venüsden gelen 30, 31 Ekim, 01, 02 Kasım olumlu, 03, 04, 05 Kasım olumsuz etkiler)
İkili ilişkilerle (eş, ortak, partner, vs), rakiplerle, adli davalarla, danışmanlarla, arabulucularla, sosyal ve siyasi konularla, Terazi burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Güneş 30 Ekim (+2) iyi: 12.evdeki Güneşden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Güneş Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Uranüs Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Ay 01, 02, 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Uranüs Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: 12.evdeki Merkürden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Uranüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Merkür Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Uranüs İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) süper: Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinizi ve Boğa/Terazi burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinizi düşürebilir. Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar ise Venüs bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Venüs Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Uranüs Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinizi ve Boğa/Terazi burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı İkizler, Yay olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Terazi, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olup Natal Marsı İkizler, Yay olanlar ise Venüs bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Venüs Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Uranüs Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Mars hayat enerjinizi ve Koç burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar 11.evdeki Mars hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olup Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar ise Mars bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Mars Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Uranüs Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Uranüs Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Uranüs Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Uranüs Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Terazi olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Uranüs Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.    
 
12.ev (Akrep)
(Bu evle ilgili Akrep burcunun 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumlu sıfatları etki alır)
(Bu eve 2.evdeki Plütondan gelen 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım olumlu etkiler)
Gizli saklı işlerle, mirasla, vergiyle, bankacılıkla, borçlarla, kredilerle, ortak paralarla, başkalarıyla ortak sahip olduğunuz kaynaklarla, başkalarıyla kaynaşmakla, her türlü değişim ve dönüşümlerle (ameliyat, ölüm, bitiş vs), Akrep burcundaki Natal gezegenlerinizle ilgili Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Güneş 30 Ekim (+2), 31 Ekim, 01, 02 Kasım (-1), 03 Kasım (+2), 04 Kasım (+3), 05 Kasım (+2) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Ayrıca 30 Ekim, 03, 04, 05 Kasım Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar, 31 Ekim, 01, 02 Kasım Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Güneş hayat enerjinizi ve 31 Ekim, 01, 02 Kasım Aslan burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Güneş hayat enerjinizi yükseltebilir. 30 Ekim Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olup Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar ise Güneş bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Güneş Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Aslan, Neptün Aslan olanlar, 30 Ekim Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar, 03, 04, 05 Kasım Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Ay 01 Kasım (-1) iyi: 5.evdeki Ay.dan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Neptün Yengeç olanlar, 01 Kasım Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Ay 03 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Ay Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yengeç, Neptün Yengeç olanlar, 03 Kasım Natal Marsı Başak, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 
Merkür 01, 05 Kasım (+2) süper: Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı,  becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Ayrıca Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinizi ve İkizler/Başak burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını yükseltebilir. Ancak Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinizi düşürebilir. Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar ise Merkür bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Merkür Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Neptün İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan**, Terazi, Oğlak, Kova** olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler. 
 
Merkür 02, 03, 04 Kasım (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Terazi, Yay, Kova**, Balık olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinizi ve İkizler/Başak burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Terazi, Yay, Kova**, Balık olup Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar ise Merkür bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Merkür Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars İkizler/Başak, Neptün İkizler/Başak olanlar, Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler. 
 
Venüs 01, 02 Kasım (+2) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Neptün Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Yay, Oğlak**, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Venüs 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Venüs Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Boğa/Terazi, Neptün Boğa/Terazi olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.
 
Mars 30, 31 Ekim (-1), 01 Kasım (-2), 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) iyi: 11.evdeki Marsdan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Mars Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Koç, Neptün Koç olanlar, Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.   
 
Jüpiter 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi ve Yay burcundaki Natal gezegenlerinizin katsayısını düşürebilir. Ancak Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinizi yükseltebilir. Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olup Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar ise Jüpiter bazında istemeden de olsa kendilerini olumsuz etkileyebilir, içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. Bu durumdan en çok Natal Jüpiter Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Yay, Neptün Yay olanlar, Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.  
 
Satürn 02 Ekim (+3), 03 Ekim (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Satürn Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Oğlak, Neptün Oğlak olanlar, Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.
 
Uranüs 30, 31 Ekim, 01, 02, 03, 04, 05 Kasım (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Bu durumdan en çok Natal Uranüs Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Kova, Neptün Kova olanlar, Natal Marsı İkizler, Yay olanlar bu evle ilgili konularda size olumsuz davranabilirler.   
 

Plüto 30 Ekim (+4), 31 Ekim (+5), 01 Kasım (+3), 04 Kasım (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan iyi etki. Bu durumdan en çok Natal Plüto Akrep olanlar etki alabilir. Natal Güneş ve/veya Mars Akrep, Neptün Akrep olanlar, Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar bu evle ilgili konularda size olumlu davranabilirler.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!