24 - 30 Temmuz 2017 Haftalık burç astroloji: 25 Temmuz Ay Aslanda Süper, 26, 27 Temmuz yoğun !

25 Temmuz Ay ve Uranüs transiti +5 katsayısında olup bilhassa Natal Marsı İkizler ve Yay burcundan kişileri son derece olumlu yönde etkileyebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi isimlerin Natal Marsları Yay ve AB Başkanı Donald Tusk, Ahmet Davutoğlu, Belçika Başbakanı Charles Michel gibi isimlerin Natal Marsları İkizler olduğundan Tr Ay ve Tr Uranüs hangi evlerindeyse son derece olumlu etkiler alabilirler. Tr Ay olumlu anlamda güven, verim ve üretkenliğin sembolüdür, Tr Uranüs ise objektif olmanın, özgün ve özgür olmanın, keşifler yapmanın sembolüdür. Natal Marsı İkizler ve Yay olan kişiler 25 Temmuz günü vatansever kişilerden, vatani konulardan, özgürlükçü kişi ve gruplardan son derece olumu etkiler alabilirler. (Temmuz 2017 burç)

25 Temmuz günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç ve Kova burçlarından yani büyük bir ihtimal Almanya Başbakanı Angela Merkel'den Tr Ay (vatani konular) bazında olumlu bir etki alabilir. (haftalık burç)

25 Temmuz Tr Ay bazında olumlu etki alabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Yukarıda adı geçen ülke, gruplar ve kişiler kendi güvenlik ve verimlerini arttırabilirler. 25 Temmuzda Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler yapanlar kendi güvenliklerini ve verimlerini arttırıcı yollara başvurabilirler. Ayrıca bu günde Akrep burcunu sembolize eden yer altı kaynaklarının (petrol, doğalgaz, vs) veriminde bir artış olabilir. (haftalık astroloji)

Bütün bir hafta Tr Uranüs yüzünden keyfi kaçabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, MHP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), BM, AB / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarıda adı geçen ülke, gruplar ve kişiler bir takım özgürlükçü grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Bütün bir hafta ama özellikle 25 ve 30 Temmuz günleri gizli saklı işler yapanlar özgürlükçü grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Yer altındaki fay hatları olumsuz etki aldığından zayıf fay hatlarının olduğu yerlerde yıkıcı depremler olmaya devam edebilir. Akrep burcunu sembolize eden yer altı kaynaklarında (petrol, doğalgaz, vs) Uranüs Koç burcunda olduğundan ve Koç burcunun yöneticisi Tr Mars düşük katsayıda olduğundan kavgacı ve saldırgan kişiler yada savaşçı kişiler yüzünden huzursuzluklar yaşanabilir. (Temmuz astroloji)

26 ve 27 Temmuz -6 katsayısı ile haftanın yoğun günlerinden olup bilhassa 27 Temmuz Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları ve sembolize ettikleri diğer burçlara göre daha çok olumsuz etki alabilir. Koç burcu asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıçları, Yengeç burcu vatani konuları, Terazi burcu sosyal ve siyasi konuları, Oğlak burcu ise Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri sembolize etmektedir. (2017 Temmuz burç)

27 Temmuzda Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları Güneş, Ay, Venüs, Mars, Jüpiter ve Plüto transitlerine dikkat etmeleri gerekebilir. 27 Temmuzda Ay transitinden çift olumsuz etki alacak burçlar ise İkizler ve Yay burçlarıdır. Bu yüzden 27 Temmuzda İkizler ve Yay burçlarını sembolize eden yurt içi ve dışı yolculuklarda güvenlik problemleri oluşabilir. 27 Temuzda her türlü iletişimde, hukuk ve yasalarla ilgili konularda güvenlik problemleri (hackerlık, vs) olabilir. (2017 haftalık burç)

27 Temmuzda Tr Ay bazında keyfi kaçabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi / PKK / Can Dündar, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Edward Snowden, Donald Trump, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus

27 Temmuz Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar Tr Ay.ı sembolize eden Yengeç burçlarına ve Natal Marsı Yengeç, Boğa, Akrep olanlara Tr Venüs kapsamında dikkat
etmeleri gerekebilir. (Temmuz 2017)

Örneğin 27 Temmuzda ABD Başkanı Trump'ın Tr Ay.ı sembolize eden Natal Marsı Yengeç olan CIA'ye (Amerikan Haber Alma) dikkat etmesi gerekebilir.

26 ve 28 Temmuz günleri Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyler ise Tr Venüsden çift olumsuz etki alabilir. Venüs transiti olumsuz anlamda talepkar ve açgözlü kişileri, grev ve yavaşlamaları, ağırkanlı kişileri ve kararsızlıkları sembolize etmektedir. Başak burcu gündelik rutin işleri, işçi ve çalışanları sembolize ederken Balık burcu hastane, hapishane gibi devlet kurumlarını, şirketleri, psikolojisi bozuk kişileri, bağımlılık yaratan şeyleri (uyuşturucu, ilaç, vs), bulanık olayları sembolize etmektedir. Bu yüzden 26 ve 28 Temmuz günleri Başak ve Balık burçlarını sembolize eden konularda talepkarlıklar, grev benzeri yavaşlıklar, kararsızlıklar olabilir.

26 ve 28 Temmuz Natal Güneşi Başak, Balık olanlar Tr Venüsü sembolize eden Boğa/Terazi burçlarına ve Natal Marsı Boğa, Terazi, Aslan, Kova olanlara Tr Venüs kapsamında dikkat etmeleri gerekebilir.

26, 28 Temmuz Tr Venüs yüzünden keyfi kaçabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Başak, Balık olanlar)
Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, PYD Başkanı Salih Müslim

Örneğin 26, 28 Temmuzda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Venüsü sembolize eden bir takım sosyal ve siyasi konulara, Natal Marsı Aslan olan Donald Trump'a, Natal Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş ve Fetullah Gülen'e dikkat etmesi gerekebilir.

29 ve 30 Temmuz Natal Marsı Aslan ve Kova olanlar Tr Ay.dan çift olumlu etki alabilirler. Aslan burcu baskın ve nüfuzlu kişileri, liderleri sembolize ederken Kova burcu özgürlükçü kişi ve grupları, bilimsel buluşları sembolize etmektedir. Bu konularda verimli gelişmeler olabilir. Natal Marsı Aslan ve Kova burçları Tr Ay hangi evinizdeyse bu konularda verimli gelişmeler olabilir.

29, 30 Temmuz Tr Ay.dan olumlu etki alabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Örneğin 29, 30 Temmuzda Natal Marsı Aslan olan Trump Tr Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, kendi güvenliği ile ilgili konulardan, Natal Güneşi yada Marsı Yengeç burçlarından son derece olumlu etki alabilir. 27 Temmuzda CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etki alan Trump'ın 29 ve 30 Temmuzda olumlu etki alması olasıdır.

Neptün transiti bütün bir hafta düşük katsayıda olduğundan Balık, İkizler, Başak, Yay burçlarını olumsuz yönde etkilerken Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarını ise olumlu yönde etkileyebilir. Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanların Balık burçlarına yada Natal Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir.

Örneğin bütün bir hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tr Neptünü sembolize eden kendisi gibi Balık burcundan kişilere yada Natal Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcundan kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Hafta boyu kamu kurum ve kuruluşlarında, vakıf ve büyük şirketlerde bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan aldatıcı olaylar olabilir.

Hafta boyu Tr Neptünden olumsuz etki alabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

Hafta boyu Mars Transiti Bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Akrep burcunu sembolize eden
yer altındaki fay hatlarında depremler meydana gelmeye devam edebilir. Boğa burcunu sembolize eden para konularında, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda kavga, tartışma ve saldırılar olmaya devam edebilir.

24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

28 Temmuz
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / Adana / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde,Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Yukarıda adı geçen ülke, grup ve kişilerin hafta boyu kavga, tartışma ve saldırılara dikkat etmeleri gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(25 Temmuz 1.ev Uranüs, 5.ev Ay Süper, hafta boyu 5.ev Mars, 12.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Boğa
(25 Temmuz 12.ev Uranüs, 4.ev Ay Süper, hafta boyu 4.ev Mars, 11.ev Neptün Dikkat)

Yükselen İkizler
(25 Temmuz 11.ev Uranüs, 3.ev Ay Süper, hafta boyu 3.ev Mars, 10.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Yengeç
(25 Temmuz 10.ev Uranüs, 2.ev Ay Süper, hafta boyu 2.ev Mars, 9.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Aslan
(25 Temmuz 9.ev Uranüs, 1.ev Ay Süper, hafta boyu 1.ev Mars, 8.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Başak
(25 Temmuz 8.ev Uranüs, 12.ev Ay Süper, hafta boyu 12.ev Mars, 7.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Terazi
(25 Temmuz 7.ev Uranüs, 11.ev Ay Süper, hafta boyu 11.ev Mars, 6.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Akrep
(25 Temmuz 6.ev Uranüs, 10.ev Ay Süper, hafta boyu 10.ev Mars, 5.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Yay
(25 Temmuz 5.ev Uranüs, 9.ev Ay Süper, hafta boyu 9.ev Mars, 4.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Oğlak
(25 Temmuz 4.ev Uranüs, 8.ev Ay Süper, hafta boyu 8.ev Mars, 3.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Kova
(25 Temmuz 3.ev Uranüs, 7.ev Ay Süper, hafta boyu 7.ev Mars, 2.ev Neptün Dikkat)

Yükselen Balık
(25 Temmuz 2.ev Uranüs, 6.ev Ay Süper, hafta boyu 6.ev Mars, 1.ev Neptün Dikkat)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

*** Güneş Transiti ***

24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / Adana / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Yengeç, Koç, Boğa, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / AKP, HDP / DHKP-C / Galatasaray / Türk Lirası / İstanbul, Ankara, Gaziantep / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel,Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Ay Transiti ***

24 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Tayvan, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika,Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray / Adana, Gaziantep, İzmir / PKK /Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

25 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / AB, TC Merkez Bankası / PKK / Adana, Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

26 Temmuz
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / İzmir / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

26 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP / Adana / Fenerbahçe / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Ümit Özdağ

26 Temmuz
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Mısır, Arnavutluk, Tunus / CIA (Amerikan Haber Alma) / Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Ümit Özdağ

27 Temmuz
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası / İzmir, İstanbul, Ankara, Gaziantep / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara,
Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim

27 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Adana / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın,
Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde

27 Temmuz
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Başak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Adana / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde

28 Temmuz
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

28 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

28 Temmuz
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Rusya / HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Gaziantep / Abdullah Öcalan, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, İsrail Başbakanı Netanyahu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

29 Temmuz
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

29 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

29 Temmuz
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Işid, İran, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / DHKP-C / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
30 Temmuz
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
30 Temmuz
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

30 Temmuz
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Işid, İran, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / DHKP-C / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Venüs Transiti ***

25, 27, 29, 30 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

25, 27, 29, 30 Temmuz
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
25, 27, 29, 30 Temmuz
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / Türk Lirası / HDP / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
26, 28 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus /
HDP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası / İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
26, 28 Temmuz
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

26, 28 Temmuz
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Aslan, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Katar, Birleşik Rusya Partisi / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov,
Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange,
Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan / HDP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / İstanbul, Ankara / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
28 Temmuz
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / Adana / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde,Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
28 Temmuz
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener,
İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

28 Temmuz
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / AKP, HDP / DHKP-C / İstanbul, Ankara, Gaziantep / Galatasaray / Türk Lirası / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

26, 27, 28, 29, 30 Temmuz
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

26, 27, 28, 29, 30 Temmuz
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar
)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
26, 27, 28, 29, 30 Temmuz
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Rusya / HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Gaziantep / Abdullah Öcalan, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, İsrail Başbakanı Netanyahu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / İzmir, Gaziantep / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

24 Temmuz
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) /
AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Gaziantep, İzmir, Ankara, İstanbul / Galatasaray, Beşiktaş / Türk Lirası, ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası / Adana, Gaziantep / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika,Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Neptün Transiti ***

Bütün bir hafta
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / İzmir / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
Bütün bir hafta
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP / Adana / Fenerbahçe / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Ümit Özdağ
 
Bütün bir hafta
Neptün ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Neptünden olumlu etki alıp Natal Güneşi Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünden olumlu etki alan yada Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

24, 25, 27, 28, 29, 30 Temmuz
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
24, 25, 27, 28, 29, 30 Temmuz
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Adana / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

24, 25, 27, 28, 29, 30 Temmuz
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, Kanada, İtalya, Azerbaycan, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / TC Merkez Bankası / İstanbul, Ankara, Adana / Devlet Bahçeli, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası, BM, AB / Adana / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

24 - 30 Temmuz 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 25, 27, 29, 30 Temmuz Venüs
25, 27, 29, 30 Temmuz Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 26, 28 Temmuz Venüs
26, 28 Temmuz Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz Güneş
24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz Mars
24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 28 Temmuz Mars
28 Temmuz Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Aslan, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 26 Temmuz Ay
26 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 27 Temmuz Ay
27 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Başak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29, 30 Temmuz Ay
28, 29, 30 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 26, 27, 28, 29, 30 Temmuz Jüpiter
26, 27, 28, 29, 30 Temmuz Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 27, 28, 29, 30 Temmuz Plüto
24, 25, 27, 28, 29, 30 Temmuz Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Neptün
Bütün bir hafta Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25, 27, 29, 30 Temmuz Venüs
25, 27, 29, 30 Temmuz Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 26, 28 Temmuz Venüs
26, 28 Temmuz Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz Güneş
24, 25, 26, 27, 29, 30 Temmuz Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 24 Temmuz Ay
24 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 25 Temmuz Ay
25 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 28 Temmuz Mars
28 Temmuz Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 26 Temmuz Ay
26 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 27 Temmuz Ay
27 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 28 Temmuz Ay
28 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 29, 30 Temmuz Ay
29, 30 Temmuz Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 26, 27, 28, 29, 30 Temmuz Jüpiter
26, 27, 28, 29, 30 Temmuz Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Temmuz Satürn
24 Temmuz Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24, 25, 27, 28, 29, 30 Temmuz Plüto
24, 25, 27, 28, 29, 30 Temmuz Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Neptün
Bütün bir hafta Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
09 Temmuz ABD'nin Rakka'da PKK/PYD'yi vurduğu iddia edildi. (Amerika'nın PYD'yi vurduğu iddia edildi. Biz de 7 Temmuz için PYD ve Başkanı Salih Müslim için Tr Ay.dan alacağı olumsuz etki yüzünden Amerika'dan olumsuz etki alabilir demiştik) (http://www.milliyet.com.tr/abd-nin-rakka-da-pkk-pyd-yi-dunya-2481916/)

11 Temmuz Işid Terör örgütü hortladı! Köyü aldılar. (Işidi sembolize eden Tr Mars için hafta boyu saldırıları artabilir demiştik. Koç burcu Işid'in hem Tr Marsdan
olumsuz etki alması hem de çevresine olumsuz etki vermesi olası demiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-teror-orgutu-dunya-2482912/)

11 Temmuz Yeni Zelanda Auckland Adaları'nda 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Tr Marsın Akrep burcunu olumsuz etkilemesi) (http://www.sabah.com.tr/dunya/2017/07/11/yeni-zelandada-deprem)

11 Temmuz ABD ve Katar'dan çok kritik imza. (Tr Merkürden alınan olumlu etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-abd-ve-katar-dan-dunya-2483034/)

13 Temmuz Kilis'te askeri personelin kaldığı bölgede yangın (Tr Marsdan gelen olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-gaziantep-te-askeri-gundem-2484016/)

13 Temmuz Kuzey Kore açıklarında 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son yirmi yılın en şiddetlisi. (Tr Marsın Akrep burcuna verdiği çift olumsuz etki.)
(http://www.milliyet.com.tr/kuzey-kore-aciklarinda-deprem-son-dunya-2484080/)

13 Temmuz İzmir'in Aliağa ilçesindeki SOCAR'ın Star Rafinerisi inşaatında çalışan 346 işçi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. (Yengeç burcundaki Tr Marsın olumsuz etkisi) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/yuzlerce-isci-hastaneye-kaldirildi-1931416/)

14 Temmuz Londra'da beş ayrı noktada asitli saldırı (Tr Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/londra-da-bes-ayri-noktada-asitli-dunya-2484733/)

14 Temmuz Dolar/TL iki haftanın en düşüğünü gördü. (14 Temmuz için TL'nin yukarı yönlü olabileceğini yazmıştık.) (https://www.facebook.com/MediaCat25/posts/1038533072947338) (http://www.milliyet.com.tr/borsa-bir-rekor-daha-kirdi--ekonomi-2484962/)

15 Temmuz 15 Temmuz programı son anda değişti CHP boykot kararı aldı. (15 Temmuz için #İkizler ve #Yay burçlarının Tr Ay.dan çift olumsuz etki alabileceklerini
söylemiştik. Gerçekten de Yay burcu #Kılıçdaroğlu ve hatta #Başbakan Binali Yıldırım Tr Ay.dan (vatani konular, vs) aldıkları olumsuz etki ile Meclisde gece yapılacak programda konuşma yapmamaları yönünde karar alındı.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-15-temmuz-programi-degisti-chp-boykot-karari-aldi-1933462/)

15 Temmuz Türkiye Bersaya'da PYD hedeflerini bombaladı. (PYD'nin Tr Ay.dan aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-turkiye-bersaya-yi-gundem-2485416/)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!