19 - 25 Haziran 2017 Haftalık burç astroloji: 22, 23 Haziran yoğun ama 24 Haziran Güneş ve Ay Süper !

22, 23 Haziran -5 katsayısı ile haftanın yoğun günlerinden olup Tr Mars, Ay, Jüpiter, Satürn ve Plüto -1 katsayısında olacaktır. Bilhassa bugünlerde kavga, tartışma, saldırganlık, duygusal dalgalanmalar, güvenlik problemleri, fanatiklik (terörizm), abartılı davranışlar, yasak ve engeller, aksilikler, olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) daha çok olabilir. Mars, Jüpiter, Satürn ve Plüto dörtlüsünden yine en çok Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçları olumsuz etkiler almaktadır. Bu transitler hangi evlerinize geliyorsa dikkat etmeniz gerekebilir. Dünya genelinde ise 22, 23 Haziran Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kore Lideri Kim Jong Tr Mars, Jüpiter, Satürn ve Plüto dörtlüsünden olumsuz etkiler alabilirler. Ama bunların içinde en bariz etkiyi hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar alabilir. Örneğin Suriye, Irak, Venezuella, NATO gibi. (Haziran 2017 burç)

Hafta boyu yüksek katsayıda olan Uranüs transiti Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişim konularında (internet, telefon, vs), Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmet ve sağlık sektöründe yeni buluşlar ve icatlar olabilir. Ama Boğa burcunu sembolize eden dünya genelinde ülkelerin mal-mülk ve toprak paylaşımlarında, Aslan burcunu sembolize eden dünyada lider konumundaki nüfuzlu kişilerde, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı grup ve örgütlerde, yer altındaki fay hatlarında, Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü grup ve kişilerde huzursuzluklar olabilir. Bilhassa Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olan ülke, grup ve kişilerde huzursuzluklar artabilir. Örneğin İsrail, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB (Avrupa Birliği) / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi gibi isimlerde hafta boyu huzursuzluklar olabilir. (haftalık burç)

Venüs transiti ise hafta boyu katsayısını yükseltip Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr (Transit) Venüs hangi evinizdeyse ve Natal Marsınız Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burçlarından ise Venüsden sabır, kararlılık, sakinlik, sevgi, dostluk, uyum, güzellik, sosyallik gibi olumlu etkiler alabilirsiniz. Bu etkileri hayatınızdaki Boğa yada Terazi burcu kişilerden alma olasılığınız daha yüksektir. Aslında hafta boyu olumsuz transitlere rağman Venüs transiti insanları uyum ve barışa teşvik etmeye çalışacaktır. Örneğin Terazi burcu Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Natal Marsı Terazi olan Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Boğa burcu Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk gibi önemli isimler Venüs transiti katsayılarını yükselteceğinden her zamankinden daha uyumlu olabilirler. (haftalık astroloji)

24 Haziran Güneş ve Ay Transitleri Yengeç burcunda yüksek katsayıda olup bütün burçları ama bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu yönde etkileyebilirler. Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık burcunda olan kişilerin Güneş ve Ay transitleri hangi evlerinde ise o konularda süper fırsatlarla karşılaşabilirler. Örneğin ülke olarak Natal Marsı Terazi olan Suriye, ülkemiz Türkiye Tr Güneş ve Tr Ay.dan son derece olumlu etkiler alabilirler. Bilhassa Suriye 22 ve 23 Haziranda bazı transitlerden aldığı olumsuz etkilerden sonra 24 Haziran Suriye için olumlu bir gün olabilir. Güneş parlamayı, canlılığı, liderliği, ön plana çıkmayı, Ay ise güvenliği, üretkenliği ve ev, aile ve vatani konuları sembolize etmektedir. Bu anahtar kelimeleri birleştirdiğimizde ortaya ülke güvenliğinde canlılık yada üretimde canlılık gibi bir anlam çıkmaktadır. Kısaca diyebiliriz ki, 24 Haziranda Natal Marsı Terazi olan Suriye'de ülke güvenliği açısından olumlu bir gelişme olabilir. Ayrıca Katar Emiri Tamim bin Hamad es-Sani'nin (03 Haziran 1980) Natal Güneşi İkizler Natal Marsı Başak olduğundan, o da 24 Haziran günü Tr Ay ve Tr Güneşden son derece olumlu etkiler alabilir. (Haziran astroloji)

24 Haziranda Tr Güneş ve Ay.dan olumlu etki alabilecek ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / DHKP-C, PYD / ABD Doları / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Ancak 24 Haziran gününe bakınca terör örgütü Işid'in ve PYD'nin de Güneş ve Ay Transitinden olumlu etkiler alabileceği görülmektedir. 24 Haziran'da belki bir geçici barış anlaşması yada sözleşmesi beklenebilir. Özetlersek 24 Haziranda olumlu bir gelişme beklenebilir. Bu arada Ay Yengeç burcunu ve Amerika'yı da sembolize etmektedir. Güneş ise Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump ile özdeşleşebilir. Yani 24 Haziranda Tr Güneş ve Ay.dan olumlu etki alan ülke ve gruplara Amerikadan gelebilecek olumlu bir etki söz konusu olabilir. Tabiki kişisel haritalarımızda Tr Ay hayatımızdaki Natal Güneşi ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişileri, ev, aile, anne ve kadınları sembolize etmektedir. Tr Güneş ise hayatımızdaki Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan kişileri, nüfuzlu ve önemli kişileri, baba ve erkek figürlerini sembolize etmektedir. (2017 Haziran burç)

Aslında Tr Güneşin katsayısını yükseltip bütün burçları bilhassa Natal Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanları olumlu etkilemeye başlaması 14 Hazirandan itibaren olacak ama buna Tr Ay.ın da eşlik etmesi ve hissedilir seviyeye ulaşması 24 Haziranı bulabilir. (2017 haftalık burç)

Hafta boyu altını sembolize eden Güneşin katsayısı yüksek olduğundan altın fiyatlarında da bir yükselme olabilir. (Haziran 2017)

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(4.ev Mars, 7.ev Jüpiter Dikkat, 1.ev Uranüs, 2.ev Venüs Süper, 24 Haziran 4.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Boğa
(3.ev Mars, 6.ev Jüpiter Dikkat, 12.ev Uranüs, 1.ev Venüs Süper, 24 Haziran 3.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen İkizler
(2.ev Mars, 5.ev Jüpiter Dikkat, 11.ev Uranüs, 12.ev Venüs Süper, 24 Haziran 2.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Yengeç
(1.ev Mars, 4.ev Jüpiter Dikkat, 10.ev Uranüs, 11.ev Venüs Süper, 24 Haziran 1.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Aslan
(12.ev Mars, 3.ev Jüpiter Dikkat, 9.ev Uranüs, 10.ev Venüs Süper, 24 Haziran 12.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Başak
(11.ev Mars, 2.ev Jüpiter Dikkat, 8.ev Uranüs, 9.ev Venüs Süper, 24 Haziran 11.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Terazi
(10.ev Mars, 1.ev Jüpiter Dikkat, 7.ev Uranüs, 8.ev Venüs Süper, 24 Haziran 10.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Akrep
(9.ev Mars, 12.ev Jüpiter Dikkat, 6.ev Uranüs, 7.ev Venüs Süper, 24 Haziran 9.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Yay
(8.ev Mars, 11.ev Jüpiter Dikkat, 5.ev Uranüs, 6.ev Venüs Süper, 24 Haziran 8.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Oğlak
(7.ev Mars, 10.ev Jüpiter Dikkat, 4.ev Uranüs, 5.ev Venüs Süper, 24 Haziran 7.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Kova
(6.ev Mars, 9.ev Jüpiter Dikkat, 3.ev Uranüs, 4.ev Venüs Süper, 24 Haziran 6.ev Güneş, Ay Süper)

Yükselen Balık
(5.ev Mars, 8.ev Jüpiter Dikkat, 2.ev Uranüs, 3.ev Venüs Süper, 24 Haziran 5.ev Güneş, Ay Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

24 Haziran
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

19, 20 Haziran
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
19, 20 Haziran
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD /Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
19, 20 Haziran
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray, / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep, / DHKP-C, / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
22 Haziran
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / PYD, PKK / İzmir /Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın,AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
22 Haziran
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Bangladeş, Tunus, Venezuella /NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş, Fenerbahçe / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Ümit Özdağ
 
22 Haziran
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar
)
Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Makedonya, Türkiye, Brezilya, Tunus / Şangay Beşlisi, CIA (Amerikan Haber Alma), BM, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Beşiktaş, Fenerbahçe / PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
23 Haziran
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / İzmir / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
23 Haziran
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / CHP / PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
23 Haziran
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi / CHP / Beşiktaş / Can Dündar, Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim
 
24 Haziran
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul / Beşiktaş / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Işid, İran, Yemen, Belçika, Katar / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / CHP, MHP / Ankara, İstanbul, Adana / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan / HDP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / İstanbul, Ankara / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

19, 20, 21, 24, 25 Haziran
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
19, 20, 21, 24, 25 Haziran
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / Ankara, İstanbul, Adana / DHKP-C, PYD / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
19, 20, 21, 24, 25 Haziran
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Yengeç, Koç, Terazi, Oğlak olanlar)
Kanada, Işid, İran, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya / TC Merkez Bankası / İstanbul, Ankara, Adana / DHKP-C / Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif,IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
22, 23 Haziran
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Irak, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Suriye, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Tunus / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma),TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları / İstanbul, Ankara, Adana / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ,Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
Bütün bir hafta
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Bütün bir hafta
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Rusya / HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Gaziantep / Abdullah Öcalan, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, İsrail Başbakanı Netanyahu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / İzmir, Gaziantep / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

22, 23, 24, 25 Haziran
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, İtalya, Rusya, Tunus / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası / İzmir, İstanbul, Ankara, Gaziantep / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan,Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
22, 23, 24, 25 Haziran
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Adana / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
22, 23, 24, 25 Haziran
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Katar / TC Merkez Bankası / Adana / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası / Adana, Gaziantep / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika,Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

19, 22, 23, 24 Haziran
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
19, 22, 23, 24 Haziran
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Adana / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
19, 22, 23, 24 Haziran
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, Kanada, İtalya, Azerbaycan, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / TC Merkez Bankası / İstanbul, Ankara, Adana / Devlet Bahçeli, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası, BM, AB / Adana / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

19 - 25 Haziran 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 19 Haziran Ay
19 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 20 Haziran Ay
20 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 22 Haziran Ay
22 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 23 Haziran Ay
23 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Koç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20, 21, 24, 25 Haziran Mars
19, 20, 21, 24, 25 Haziran Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Yengeç, Koç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 22, 23 Haziran Mars
22, 23 Haziran Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 22, 23, 24, 25 Haziran Satürn
22, 23, 24, 25 Haziran Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 19, 22, 23, 24 Haziran Plüto
19, 22, 23, 24 Haziran Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19 Haziran Ay
19 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20 Haziran Ay
20 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 22 Haziran Ay
22 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 23 Haziran Ay
23 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Haziran Güneş
24 Haziran Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Haziran Ay
24 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20, 21, 24, 25 Haziran Mars
19, 20, 21, 24, 25 Haziran Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 22, 23, 24, 25 Haziran Satürn
22, 23, 24, 25 Haziran Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19, 22, 23, 24 Haziran Plüto
19, 22, 23, 24 Haziran Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler
Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
04 Haziran Ön koşullar kalktı, Cenevre'nin yolu açılmış oldu. (04 Hazirandaki Kıbrıs Müzakereleri Kıbrıs Türk Kesimi lehine olabilir demiştik. Çünkü Kıbrıs Rum Kesimi Güneşi Aslan Marsı İkizler olup -2 katsayısındaki Tr Ay.dan olumsuz etki alıyordu. BM ise Natal Marsı Yengeç olup Tr Ay.ı sembolize etmekte ve Kıbrıs Rum kesimini olumsuz etkilediğinden Kıbrıs Türk kesimi lehine bir karar çıkmıştır.) (http://www.milliyet.com.tr/akinci-on-kosullar-kalkti--dunya-2463271/)

05 Haziran Katar'la tüm ilişkilerini kesen ülke sayısı 6 oldu. (Başak ve Balık burçları için Tr Marsa dikkat demiştik. Katar (3 Eylül 1971) Güneşi Başak olup 4 ülke ilişkisini kesti.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-4-ulke-katar-dunya-2462818/)

05 Haziran Florida’da saldırı: Ölü ve yaralılar var. (Tr Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/floridada-saldiri-olu-ve-yaralilar-var-1882225/)

05 Haziran ÖSO'dan bomba iddia! 'Esed rejimine ait savaş uçağını düşürdük' (Başak burcu Esad'ın Tr Marsdan aldığı olumsuz etki.) (http://www.milliyet.com.tr/oso-dan-bomba-iddia-esed-dunya-2463275/)

07 Haziran İran’da sıcak saatler: Meclis’i bastılar, çatışma çıktı. (Tr Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/iranda-sicak-saatler-mecliste-silah-sesleri-1884256/)

09 Haziran İngiltere'de bıçaklı bir saldırgan çok sayıda kişiyi rehin aldı! (Tr Marsın verdiği olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-ingiltere-de-bir-dunya-2465568/)

09 Haziran IŞİD Kerbala'da saldırdı, onlarca ölü ve yaralı var. (Tr Marsı sembolize eden Işid hem olumsuz etki alıyor hem de olumsuz etki veriyor.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-isid-kerbala-da-dunya-2465587/)

10 Haziran Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem. (Koç burcundaki Uranüsün Boğa ve 180 derecesindeki Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/tokat-ta-4-1-buyuklugunde-deprem-gundem-2466137/)

10 Haziran Kato'da PKK'ya baskın (Güneş ve Marsı Yay burcu PKK'nın Tr Ay ve Marsdan aldığı olumsuz etki) (http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/480565.aspx)

10 Haziran IŞİD Musul'da saldırdı, en az 30 can kaybı var. (Irak Musul'da Işid saldırısı ! Irak'ın Tr Ay ve Tr Marsdan aldığı olumsuz etki.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-isid-musul-da-dunya-2466214/)

10 Haziran Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da görüştüğü Bahreyn Dışişleri Bakanı'na Katar krizinin Ramazan ayı bitmeden sonlanması gerektiğini söyledi. (Başak ve Balık burçlarının Tr Ay ve Tr Marsdan aldıkları olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-da-kritik-randevu--siyaset-2466183/)


11 Haziran İstanbul'da metrobüs kazası: Üçü ağır çok sayıda yaralı. (Marsın Başak burcuna verdiği çift olumsuz etki. Başak burcu her türlü hizmeti sembolize etmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-istanbul-da-metrobus-gundem-2466575/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!