29 - 04 Haziran Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji: 04 Haziran Ay ve Jüpitere Dikkat !


04 Haziran Pazar günü -5 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup bugünde Tr Ay ve Tr Jüpiter -2 katsayısında olacaktır. Tr Ay dalgalanmaları, güvenlik problemlerini sembolize etmektedir. 04 Haziran günü Tr Ay.dan Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcu olanlar olumsuz etkiler alabilirler. Ülke ve dünya çapında bakacak olursak Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişiler ve liderlerde, Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerde, Oğlak burcunu sembolize eden otorite sahibi kişilerde, Başkan ve patronlarda, Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplarda dalgalanmalar, güvenlik problemleri oluşabilir. İkizler ve Yay burcunu sembolize eden yurt içi ve dışı yollarda güvenlik problemleri oluşabilir. (Mayıs 2017 burç) (haftalık burç)

Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olan ülke, grup ve kişiler: Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar: Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Yukardaki tablodan 04 Haziran Pazar günü Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanların Tr Ay.ı sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlardan Tr Ay bazında olumsuz etki alması olasıdır. Örneğin; (haftalık astroloji)

- ABD Başkanı Donald Trump kendi ülkesi olan Amerika'dan, CIA'den yada Julian Assange'dan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'den olumsuz etkiler alabilir. (Mayıs astroloji)
- Rusya Başkanı Putin de Amerika'dan, CIA'den olumsuz etkiler alabilir.
- Suriye'nin de Amerika'dan, CIA'den, Irak'dan Tr Ay bazında (ülke güvenliği) olumsuz etkiler alması olasıdır.
- Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler de MİT (Milli İstihbarat)'den yada Meral Akşener, Ümit Özdağ gibi isimlerden olumsuz etkiler alabilir.
- NATO'nun İngiltere, Amerika, Irak gibi ülkelerden olumsuz etkiler alması olasıdır.
- Rıza Zarrab'ın MİT (Milli İstihbarat) veya CIA'den (Amerikan Haber Alma) yada Amerika'dan olumsuz etkiler alması olasıdır.

Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2017 Mayıs burç)

04 Haziran günü Tr Jüpiter de -2 katsayısında olup Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz, İkizler, Aslan, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri ise olumlu yönde etkileyebilir.

Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olan ülke, grup ve kişiler: Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar: Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Rıza Zarrab

Yukardaki tablodan Suriye'nin ve NATO'nun Rusya'dan olumsuz etki alması olasıdır. Irak ise Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etki alabilir. (2017 haftalık burç)

Jüpiterden olumlu etki alan Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanların bir kısmı: Amerika, Almanya, Fransa, İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Birleşik Rusya Partisi / FBI (Federal Soruşturma) / PKK / Abdullah Öcalan, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong

Bütün bir hafta ve özellikle 04 Haziran günü Tr Jüpiterden olumlu etki alan Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise Tr Jüpiterden olumsuz etki alan gruba karşı olumsuz etki verebilirler. Örneğin; (Mayıs 2017)

- İsrail ve İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Irak, Suriye, NATO gibi ülke ve gruplara Tr Jüpiter bazında (yabancı ülke ve kültürler) olumsuz etki vermesi olasıdır.
- ABD Başkanı Donald Trump, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi isimler de Tr Jüpiter bazında Suriye, Irak ve NATO'ya olumsuz yönde etki verebilirler.
- NATO Kuzey Kore Lideri Kim Jong'dan da olumsuz yönde etkiler alabilir.

Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir.(Haziran 2017 burç)

Hafta boyunca ve özellikle 04 Haziran Pazar günü Irak, Suriye ve NATO'nun hem Tr Ay hem de Tr Jüpiterden olumsuz etkiler alması olasıdır. İstanbul Fay Hattında da hafta boyunca deprem yapıcı olumsuz etkiler alması olasıdır. (Haziran astroloji)

31 Mayıs Çarşamba Tr Ay +6 katsayısında olup Natal Marsı Bütün burçları Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay yüksek katsayıda iken güven ve üretkenlik verir. Natal Marsı bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar Tr Ay hangi evinizdeyse 31 Mayıs günü o konularda güven ve veriminiz artabilir. Örneğin Natal Marsı İkizler olup Tr Ay 2.evinizdeyse para konularında veriminizi arttırma imkanlarını yakalayabilirsiniz. Tr Ay 1.evinizdeyse yada 1.evinize çok yakınsa yapmayı düşündüğünüz yeni başlangıçlarda verimli olabilirsiniz. (2017 Haziran burç)

31 Mayıs günü Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan da 6.evindeki Tr Ay.dan olumlu etkiler alabilir. 6.ev her türlü hizmet ve çalışanlarla ilgili olup 31 Mayıs Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı hizmetlerde artış olabilir, çalışma arkadaşlarından olumlu etkiler alabilir. (Haziran 2017)

31 Mayıs günü Tr Ay.dan olumlu etki alabilecek diğer ünlüler ise şöyle: Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(04 Haziran 7.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 5.ev Ay Süper)

Yükselen Boğa
(04 Haziran 6.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 4.ev Ay Süper)

Yükselen İkizler
(04 Haziran 5.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 3.ev Ay Süper)

Yükselen Yengeç
(04 Haziran 4.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 2.ev Ay Süper)

Yükselen Aslan
(04 Haziran 3.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 1.ev Ay Süper)

Yükselen Başak
(04 Haziran 2.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 12.ev Ay Süper)

Yükselen Terazi
(04 Haziran 1.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 11.ev Ay Süper)

Yükselen Akrep
(04 Haziran 12.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 10.ev Ay Süper)

Yükselen Yay
(04 Haziran 11.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 9.ev Ay Süper)

Yükselen Oğlak
(04 Haziran 10.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 8.ev Ay Süper)

Yükselen Kova
(04 Haziran 9.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 7.ev Ay Süper)

Yükselen Balık
(04 Haziran 8.evdeki Ay ve Jüpitere Dikkat, 31 Mayıs 6.ev Ay Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

30 Mayıs, 01, 03, 04 Haziran
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / CHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, Türk Lirası / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / Beşiktaş, Galatasaray /Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,
İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

29 Mayıs
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma),TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / Adana / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen,İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
29 Mayıs
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
29 Mayıs
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Yengeç, Koç, Boğa, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar
)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / İstanbul, Ankara, Gaziantep / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
30 Mayıs
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda / FBI (Federal Soruşturma), NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş, Galatasaray / Adana, Gaziantep, İzmir / Türk Lirası / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
31 Mayıs
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Adana, Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
02 Haziran
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
02 Haziran
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde,
Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
02 Haziran
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
03 Haziran
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi,Tayvan, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma),CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası / İzmir, İstanbul, Ankara, Gaziantep / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim
 
03 Haziran
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Adana / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
03 Haziran
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Adana / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
04 Haziran
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası / Gaziantep / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

30 Mayıs
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Işid, İran, Yemen, Belçika / CHP, MHP / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / Ankara, İstanbul, Adana /DHKP-C, PYD / Fenerbahçe / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah,Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / İzmir, İstanbul, Ankara / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler

Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

29, 31 Mayıs, 02, 03, 04 Haziran
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
29, 31 Mayıs, 02, 03, 04 Haziran
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde,
Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
29, 31 Mayıs, 02, 03, 04 Haziran
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
30 Mayıs, 01 Haziran
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray / ABD Doları,Türk Lirası / Adana, Gaziantep / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım,Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel,Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong,Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
30 Mayıs, 01 Haziran
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika / Ankara, İstanbul / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
30 Mayıs, 01 Haziran
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Ermenistan, Kanada, KKTC, Panama, İtalya, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C / İstanbul, Ankara / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan / HDP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / İstanbul, Ankara / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

29, 30, 31 Mayıs, 01, 02, 04 Haziran
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
29, 30, 31 Mayıs, 01, 02, 04 Haziran
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde,
Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
29, 30, 31 Mayıs, 01, 02, 04 Haziran
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
03 Haziran
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / HDP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası / İzmir, İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep / İstanbul Fay Hattı / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi,Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İran Başkanı Hasan Ruhani,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, IMF Başkanı Christine Lagarde,Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
03 Haziran
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
03 Haziran
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Aslan, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar
)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
Bütün bir hafta
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda / FBI (Federal Soruşturma) / CHP, AKP, HDP / PKK / Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Bütün bir hafta
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Meksika, Rusya / HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Gaziantep / Abdullah Öcalan, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, İsrail Başbakanı Netanyahu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / İzmir, Gaziantep / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

29, 30 Mayıs, 01, 02 Haziran
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella / DHKP-C, PYD, PKK / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Ankara, İstanbul, Adana, Gaziantep, İzmir / MHP, AKP, HDP / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler

Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

Bütün bir hafta
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
Bütün bir hafta
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Ankara, İstanbul, Adana / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Bütün bir hafta
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, Kanada, İtalya, Azerbaycan, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / TC Merkez Bankası / İstanbul, Ankara, Adana / Devlet Bahçeli, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası, BM, AB / Adana / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

29 - 04 Haziran Mayıs 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 29, 31 Mayıs, 02, 03, 04 Haziran Venüs
29, 31 Mayıs, 02, 03, 04 Haziran Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 30 Mayıs, 01 Haziran Venüs
30 Mayıs, 01 Haziran Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 29, 30, 31 Mayıs, 01, 02, 04 Haziran Mars
29, 30, 31 Mayıs, 01, 02, 04 Haziran Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 03 Haziran Mars
03 Haziran Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Koç, Boğa, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 29 Mayıs Ay
29 Mayıs Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Koç, Boğa, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 02 Haziran Ay
02 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 03 Haziran Ay
03 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 04 Haziran Ay
04 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 29, 31 Mayıs, 02, 03, 04 Haziran Venüs
29, 31 Mayıs, 02, 03, 04 Haziran Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 30 Mayıs, 01 Haziran Venüs
30 Mayıs, 01 Haziran Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 30 Mayıs Merkür
30 Mayıs Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 30 Mayıs, 01, 03, 04 Haziran Güneş
30 Mayıs, 01, 03, 04 Haziran Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 29, 30, 31 Mayıs, 01, 02, 04 Haziran Mars
29, 30, 31 Mayıs, 01, 02, 04 Haziran Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler İkizler, Boğa, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 03 Haziran Mars
03 Haziran Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 29 Mayıs Ay
29 Mayıs Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 30 Mayıs Ay
30 Mayıs Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 31 Mayıs Ay
31 Mayıs Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02 Haziran Ay
02 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 03 Haziran Ay
03 Haziran Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 29, 30 Mayıs, 01, 02 Haziran Neptün
29, 30 Mayıs, 01, 02 Haziran Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
17 Mayıs Yunanistan'da hükümetin kemer sıkma politikalarını protesto eden göstericiler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. (Tr Venüsden alınan olumsuz etki. Tr Venüs sosyal ve siyasi konuları, yavaşlık ve grevleri sembolize etmektedir. Tr Venüs Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanları olumsuz etkilemekte. Yunanistanın (03 Şubat 1830) Güneşi Kova Marsı Yay burcunda.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/yunanistan-karisti-catisma-cikti-1855649/)

18 Mayıs ABD'nin New York kentinde Times Meydanı'nda bir araç yayalara çarptı. Olayda en az 10 kişinin yaralandığı belirtildi. (Tr Jüpiterden alınan olumsuz etki.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-abdde-arac-yayalarin-arasina-daldi-1857502/)

18 Mayıs Amerika Suriye'de Esad yanlısı güçleri vurdu. (15 Mayıs için dediklerimiz 3 gün sonrasına yansıdı. #Amerika #Esad yanlısı güçleri vurdu. Suriye'de "savaşın ötesinde bir savaş" var.)
(http://www.milliyet.com.tr/amerika-suriye-de-esad-yanlisi-dunya-2453017/)

19 Mayıs WikiLeaks'in kurucusu Assange'ın tecavüz davası düştü. (Natal Marsı Kova olan Assange için olumlu bir haber bekliyordum. Tr Merkür ve Tr Mars.dan aldığı olumlu etkiye örnek olay. Tr Merkür her türlü bilgi, belge ve iletişimi, Tr Mars ise yeni atılacak adım ve başlangıçları, girişimleri sembolize etmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-wikileaks-in-dunya-2453407/)

19 Mayıs Sözcü Gazetesine FETÖ operasyonu. (Sözcü gazetesi (27 Haziran 2007 Natal Güneş Yengeç Mars Boğa) Tr Güneş.den (Nüfuzlu kişiler) aldığı olumsuz etki. 22 Mayıs.da Tr Ay -4 olacağından Sözcü gazetesinin keyfini kaçırıcı olaylar olabilir.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sozcususarsaturkiyesusar-susmayacagiz-1858177/)

20 Mayıs Akdeniz'de ve Erzincan'da meydana gelen iki deprem bölge halkında paniğe neden oldu. (22 Mayısa yaklaşırken depremlerde artışlar oldu. İstanbul Fay hattında da bir hareketlenme olabilir.) (http://www.haberturk.com/gundem/haber/1501713-son-dakika-erzincanda-ve-akdenizde-deprem)


21 Mayıs Libya’da kanlı saldırı! 141 kişi hayatını kaybetti... (Natal Güneş ve Marsı Kova olan Libyanın Tr Uranüsden aldığı olumsuz etkiye örnek olay. Saldıran Mısır ve Rusya'nın ise Uranüsden olumlu etki aldığı görülmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/libya-da-hava-ussune-saldiri--dunya-2454100/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!