06 - 12 Mart 2017 Haftalık burç astroloji: 11 Mart haftanın en yoğun günü !

11 Mart -4 katsayısı ile haftanın en yoğun günüdür. 11 Martta Merkür, Venüs, Mars, Plüto -1 katsayısında olup Merkür yüzünden iletişim sorunları, kurnaz ve hilekarlıklar, Venüs yüzünden yavaşlık ve talepkarlıklar, Mars yüzünden tartışma, kavga ve şiddet eğilimleri, Plüto yüzünden toplu ölümler, manipülasyonlar, olumsuz değişimler olabilir. 11 Mart günü en çok olumsuz etkiyi Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcunu sembolize (NATO, Suriye, Irak) eden şeyler alabilir. Koç burcu asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıçları, Yengeç burcu ev, aile ve vatani konuları, ülke güvenliği ve üretkenlikle ilgili konuları, Terazi burcu ikili ilişkileri (evlilik, ortaklık, partnerlik, vs), sosyal ve siyasi konuları, Oğlak burcu ülkeleri yöneten Başkanları, şirketleri yöneten patronları, otorite sahibi kişileri sembolize etmektedir. (Mart 2017 burç)

Örneğin 11 Mart günü Mars transitinden olumlu etkiler alan (Natal Marsı İkizler, Yay olanlar) Amerika, Almanya, Fransa, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi gibi ülkelerin askeri açıdan Marsdan olumsuz (Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar) etki alan ülkelere olumsuz etkiler vermesi olasıdır. 11 Mart günü Türkiye (Güneş Akrep Mars Terazi) Amerika, Almanya, Fransa, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden ve Marsı sembolize eden Işid, İran gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. (haftalık burç)

Bütün bir hafta Venüs transiti düşük katsayıda olmaya devam edecektir. Hafta boyu Venüs yüzünden yavaşlıklar, talepkarlıklar, grev benzeri şeyler olmaya devam edebilir. Boğa ve Terazi burçlarının katsayısı Venüs transiti hangi evlerindeyse o konulardan ötürü düşebilir. (haftalık astroloji)

06, 08 ve 10 Mart günleri Ay Transiti +5 katsayısında olacaktır. Bu günlerde Ay Transiti hangi evinizdeyse o konularda üretkenliğiniz ve güvenliğiniz artabilir. Güneşi Yengeçde olanların Ay Transiti yüzünden katsayıları artacaktır. Yengeç burcundaki kişilerin keyfi Ay transiti hangi evlerindeyse o konulardan ötürü yerine gelebilir. Amerika da Yengeç burcu olduğundan Amerika hükümet olarak çevresine vatani konular ve ülke güvenlikleriyle ilgili konularda son derece olumlu etkiler verebilir. Hangi eviniz Yengeç brucu ise o konularda olumlu gelişmeler olabilir. Örneğin sıkıntı ve sorunlar evi olarak bilinen 12.eviniz Yengeç ise ev, aile ve gayrimenkulle ilgili konularda sıkıntı ve sorunlarınıza çare bulabilirsiniz; bu konularda kendinizi güvenceye almaya çalışabilirsiniz.

10 Mart Cuma günü Mars transiti tam olarak Boğa burcuna geçecek ve Boğa, Akrep burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Aslında Mars ve Uranüs hafta boyu Boğa ve Akrepleri olumsuz etkileyebilir. Mars ve Uranüs hangi evimizdeyse o konularda kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. Marsın yönettiği Koç burcu ile Uranüsün yönettiği Kova burcu hangi evlerinizde ise o konularda kavgacı ve asi kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Örneğin Mars ve Uranüs transitleri 10.evinizdeyse iş ve kariyerinizle ilgili konularda zorlanmalar olabilir. Koç burcu 9.evinizdeyse iş ve kariyerinizle ilgili bu kavga ve tartışmalar hukuk ve yasalardan kaynaklı olabilir. Kova burcu 7.evinizdeyse iş ve kariyerinizde karşılaşacağınız asi ve aykırı kişiler ortaklarınız olabilir. Bu yüzden Yükselen Aslan olup Güneşi Boğa yada Akrep olanların bu dönem ortaklık kurmaktan uzak durmalarında fayda var. Bu kişiler evli iseler eşlerinden de kariyerlerine olumsuz etki gelebilir, hukuki konular kariyerlerini olumsuz etkileyebilir. Güneşi Boğa, Akrep olmayan yükselen Aslanlar ise 10.ev patron, anne, baba gibi hayatlarındaki otorite sahibi kişileri sembolize ettiğinden bu kişilerle ilgili problemlere vakıf olabilirler. Ne kadar olacakların önüne geçmeye çalışsak da zamanın akıntısında ileri doğru sürükleniyoruz. (Mart astroloji)

06, 07, 08, 09 Mart günleri Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin Marsdan ve Uranüsden tam olarak olumsuz etki alması olasıdır. İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) gibi ülkeler ise Mars ve Uranüs ile ilgili konularda (Mars: Asker, polis, güvenlik birimleri, Işid, İran, Irak, Filistin, NATO, Şangay Beşlisi, DHKP-C, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim; Uranüs: Asi kişiler, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, MHP, Fetullah Gülen) yarım etki alıp keyiflerini kaçırıcı olaylara maruz kalabilirler. (2017 Mart burç)

10, 11, 12 Mart günleri Mars transitinden Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar da olumsuz etki alabilir. Işid, İran, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) gibi ülke ve kurumlar olumsuz etkiler alabilirler. (Bakınız Mars Transiti Bölümü) (2017 haftalık burç)

10, 11, 12 Mart günleri Mars transitinden Amerika, Almanya, Fransa, Meksika, Rusya / HDP / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi ülke ve isimler de keyiflerini kaçırıcı olumsuz etkiler alabilirler. (Mart 2017)

10, 11, 12 Mart günleri İstanbul Fay Hattı da Mars transitinden olumsuz etkiler alabilir.

07 Mart Salı günü Dolarda bir miktar yükseliş eğilimi olabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(1.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 2 ve 8.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 3.ev, 08 Mart 4.ev, 10 Mart 5.ev Ay Süper)

Yükselen Boğa
(12.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 1 ve 7.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 2.ev, 08 Mart 3.ev, 10 Mart 4.ev Ay Süper)

Yükselen İkizler
(11.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 12 ve 6.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 1.ev, 08 Mart 2.ev, 10 Mart 3.ev Ay Süper)

Yükselen Yengeç
(10.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 11 ve 5.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 12.ev, 08 Mart 1.ev, 10 Mart 2.ev Ay Süper)

Yükselen Aslan
(9.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 10 ve 4.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 11.ev, 08 Mart 12.ev, 10 Mart 1.ev Ay Süper)

Yükselen Başak
(8.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 9 ve 3.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 10.ev, 08 Mart 11.ev, 10 Mart 12.ev Ay Süper)

Yükselen Terazi
(7.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 8 ve 2.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 9.ev, 08 Mart 10.ev, 10 Mart 11.ev Ay Süper)

Yükselen Akrep
(6.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 7 ve 1.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 8.ev, 08 Mart 9.ev, 10 Mart 10.ev Ay Süper)

Yükselen Yay
(5.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 6 ve 12.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 7.ev, 08 Mart 8.ev, 10 Mart 9.ev Ay Süper)

Yükselen Oğlak
(4.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 5 ve 11.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 6.ev, 08 Mart 7.ev, 10 Mart 8.ev Ay Süper)

Yükselen Kova
(3.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 4 ve 10.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 5.ev, 08 Mart 6.ev, 10 Mart 7.ev Ay Süper)

Yükselen Balık
(2.evdeki Mars, Uranüs Süper ama 3 ve 9.eve olumsuz yansıma, 06 Mart 4.ev, 08 Mart 5.ev, 10 Mart 6.ev Ay Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Ay Transiti ***
06 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ / İstanbul Fay Hattı / Ankara, İstanbul / ABD Doları / Beşiktaş
 
07 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet, AB, TC Merkez Bankası / MHP / DHKP-C, PYD / Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,
IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ / İstanbul Fay Hattı / Ankara, İstanbul, Adana / ABD Doları / Beşiktaş, Fenerbahçe
 
08 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), AB, TC Merkez Bankası / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde / İstanbul Fay Hattı / Adana / ABD Doları / Beşiktaş
 
09 Mart
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi
 
09 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AKP, HDP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / İstanbul Fay Hattı / Gaziantep, İzmir / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray
 
09 Mart
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Türkiye, Brezilya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Abdullah Gül, AB Başkanı Donald Tusk, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İran Başkanı Hasan Ruhani, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika
 
10 Mart
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, AKP, HDP / PKK / AB, TC Merkez Bankası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Adana, Gaziantep, İzmir / Türk Lirası / Galatasaray
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

*** Merkür Transiti ***

06, 07, 08, 09 Mart
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel / İzmir
 
06, 07, 08, 09 Mart
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Adana / Fenerbahçe
 
06, 07, 08, 09 Mart
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk, Tunus / CIA (Amerikan Haber Alma) / Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi
 
10, 12 Mart
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, Başak olanlar)
Ukrayna, Kırgızistan / PYD

10, 12 Mart
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), AB, TC Merkez Bankası / PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern / İstanbul Fay Hattı / Adana / ABD Doları / Beşiktaş, Fenerbahçe
 
10, 12 Mart
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olup Natal Güneşi Balık, Başak olanla
r)
Tunus, Kuzey Kore, Makedonya / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi / Beşiktaş
 
11 Mart
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, Şangay Beşlisi, AB, BM, IMF, FED, TC Merkez Bankası, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), CIA (Amerikan Haber Alma) / DHKP-C, PYD / Figen Yüksekdağ, İlker Başbuğ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim / Adana, Ankara, İstanbul / İstanbul Fay Hattı / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları
 
11 Mart
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
11 Mart
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Aslan, Kova olup Natal Güneşi Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar)
İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador / CHP / Abdullah Öcalan, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / İzmir, İstanbul, Ankara / CIA (Amerikan Haber Alma) / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, AB Başkanı Donald Tusk
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler
 
*** Venüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Ürdün, Kuveyt, Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Meksika, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP / NATO, IMF, FED / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah / İstanbul Fay Hattı / Gaziantep / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya, Meksika / Ankara, İstanbul / HDP / Şangay Beşlisi, TC Merkez Bankası, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler
 
*** Mars Transiti ***

06, 07, 08, 09 Mart
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekda / İstanbul Fay Hattı / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe
 
06, 07, 08, 09 Mart
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

06, 07, 08, 09 Mart
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Akrep olanlar)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Figen Yüksekdağ, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani / Fenerbahçe
 
10, 11, 12 Mart
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, Şangay Beşlisi, AB, BM, IMF, FED, TC Merkez Bankası, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), CIA (Amerikan Haber Alma) / DHKP-C, PYD / Figen Yüksekdağ, İlker Başbuğ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim / Adana, Ankara, İstanbul / İstanbul Fay Hattı / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları
 
10, 11, 12 Mart
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Gaziantep, İzmir / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Galatasaray / Türk Lirası
 
10, 11, 12 Mart
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Boğa, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, Meksika, Rusya / HDP / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Gaziantep, İzmir / Galatasaray / Türk Lirası
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler
 
*** Satürn Transiti ***

06, 07, 09, 10, 11, 12 Mart
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ / İstanbul Fay Hattı / Ankara, İstanbul / ABD Doları / Beşiktaş
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / Adana, Gaziantep / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu / Fenerbahçe / Türk Lirası
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ / İstanbul Fay Hattı / Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Akrep olanlar)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Figen Yüksekdağ, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani / Fenerbahçe
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler
 
*** Neptün Transiti ***

06 Mart
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel / İzmir
 
06 Mart
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Adana / Fenerbahçe
 
06 Mart
Neptün ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Neptünden olumlu etki alıp Natal Güneşi Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler
 
*** Plüto Transiti ***

11 Mart
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
11 Mart
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası / Ankara, İstanbul, Adana / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
11 Mart
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
İtalya, Tayvan, Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Adana, Ankara, İstanbul / Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / Adana / MHP / AB, BM, TC Merkez Bankası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

06 - 12 Mart 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 06, 07, 08, 09 Mart Mars
06, 07, 08, 09 Mart Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 10, 11, 12 Mart Mars
10, 11, 12 Mart Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Boğa, Koç, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Boğa, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 09 Mart Ay
09 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Aslan, Boğa, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 11 Mart Plüto
11 Mart Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 06, 07, 08, 09 Mart Merkür
06, 07, 08, 09 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Başak burcunu kötü etkileyen transit: 10, 12 Mart Merkür
10, 12 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Başak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 11 Mart Merkür
11 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 06 Mart Neptün
06 Mart Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 06, 07, 08, 09 Mart Mars
06, 07, 08, 09 Mart Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 10, 11, 12 Mart Mars
10, 11, 12 Mart Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 06 Mart Ay
06 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 07 Mart Ay
07 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 08 Mart Ay
08 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 09 Mart Ay
09 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 10 Mart Ay
10 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 06, 07, 09, 10, 11, 12 Mart Satürn
06, 07, 09, 10, 11, 12 Mart Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 11 Mart Plüto
11 Mart Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 06, 07, 08, 09 Mart Merkür
06, 07, 08, 09 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 10, 12 Mart Merkür
10, 12 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 11 Mart Merkür
11 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 06 Mart Neptün
06 Mart Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
20 Şubat için Tr Ay +7 katsayısında olduğundan Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanların olumlu etkiler alabileceğini söylemiştik. Gerçekten de Natal Marsı Yay olan CUmhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Amerika'dan önemli konuları vardı ve önemli açıklamalarda bulundular.

20 Şubat Cumhuriyetçi senatör McCain'den Ankara'ya sürpriz ziyaret. (http://www.ntv.com.tr/dunya/cumhuriyetci-senator-mccainden-ankaraya-surpriz-ziyaret,_SjkdfcFF0aIriWFNJC0EA)

20 Şubat Kritik isim konuştu: Trump Yönetimi’nde Gülen iade edilebilir (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-kritik-isim-konustu-trump-yonetiminde-gulen-iade-edilebilir-1690026/)

21 Şubat Dolar “Harker” sonrası değer kazandı (21 Şubat için Dolarda yükseliş eğilimi olabilir demiştik. Gerçekten de Fed Başkanı Harker'ın konuşması sonrası Dolar bir miktar güç kazandı.)
(http://www.bloomberght.com/piyasalar/haber/1986972-dolar-harker-sonrasi-deger-kazandi)

21 Şubat Selahattin Demirtaş'a hapis cezası (Güneşi Koç, Marsı KOva olan Selahattin Demiştaş'In sosyal ve siyasi konuları sembolize eden Tr Venüsden aldığı olumsuz etkiye örnek olay. Tr Venüs hukuk ve yasaları sembolize eden 9.evinde yada sıkıntı ve sorunları sembolize eden 12.evinde olabilir.) (http://www.milliyet.com.tr/selahattin-demirtas-a-hapis-cezasi-siyaset-2400465/)

21 Şubat HDP eş Başkanı ve Van Milletvekili Figen Yüksekdağ'ın "ceza onama tezkeresini" TBMM'ye gönderdi. TBMM'de tezkerenin okunmasının ardından da resmen Yüksekdağ'ın vekilliği düşmüş oldu. (Güneşi Akrep Marsı Balık olan Figen Yüksekdağ'ın (09 Kasım 1971) Oğlak burcundaki Tr Ay.dan aldığı olumsuz etkiye örnek olay. Ancak Güneşi Akrep olduğundan 27 Şubattan itibaren Boğa'ya 8 derece yaklaşan Tr Uranüse (hangi evindeyse) çok dikkat etmeli. Koç burcundaki Selahhatin Demirtaşa kıyasla Figen Yüksekdağ'ı daha zor günler bekliyor olabilir.) (http://www.aksam.com.tr/siyaset/figen-yuksekdagin-vekilligi-dustu/haber-598433)

23 Şubat Eğitimcilere grev cezası. (22 ve 23 Şubat için haftanın yoğun günlerinden demiştik. Hatta 22 Şubat Venüs -2 katsayısında olacağından yavaşlık ve grevler gündeme gelebilir demiştik. Gerçekten de Eğitimcilere grev cezası verildi.) (https://www.evrensel.net/haber/309497/egitimcilere-grev-cezasi)

23 Şubat Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, El Bab'ın tamamına yakın kısmında kontrol sağlandığını açıkladı. (22, 23 Şubat için en önemli haber ELBab'In Türkiye tarafından kontrol altına alınmasıydı. Işid Tr Plüton (Akrep ve Türkiye)'dan olumsuz etkiler almaktadır 27 Şubata kadar.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/tsk-el-bab-ele-gecirildi-1696280/)

24 Şubat #Dolar bugün yükseliş eğilimindeydi. (Dolar 23 Şubatta dip yaptı ama 24 Şubatta bir miktar yükseldi. Yaptığımız yorumlarda 21, 23, 24 ve 25 Şubat için dolar yükseliş eğilimi gösterebilir demiştik.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/dolar/)
 

Yorumlar

  1. ilk kez gördüm paylaşımı ancak çok şaşkınım böyle detayla ve kritik bir astoloji açıklamasıyla da ilk kez karşılaştım.. bunu daha sonra daha detaylı okumam hatta çevremdekilerle paylaşmam lazım resmen şok oldum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!