19 - 25 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji: Aslan (Borsa, altın) ve Kovalar 23, 24 Aralık Mars & Venüse Dikkat !

Bu hafta astrolojik açıdan çok hareketli geçecektir. 19 Aralık Merkür geri gitmeye başlayacak, Mars 20 Aralıkta Balık burcuna geçecek, 22 Aralıkta Güneş Oğlak burcuna geçecektir. Hafta boyu Mars Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Aslan ve Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Özellikle 23 ve 24 Aralık günleri Marsın katsayısı haftanın en yükseği olan +4 katsayısına ulaşacak olup Aslan ve Kova burçlarının yada hangi evleriniz Aslan ve Kova burcundaysa bu evlerinizi sembolize eden konulara bilhassa Natal Güneş ve Marsı Aslan, Kova burcunda olanlar dikkat etmeliler. Sadece Natal Güneşi Aslan veya Kova olanlar ise Marsı sembolize eden konular keyiflerini kaçırabilir. Sadece Natal Marsları Aslan veya Kova olanlar ise Mars transiti yüzünden hareketleri kısıtlanabilir. (Aralık 2016 burç) (2016 Aralık burç)

Genel olarak Aslan burcu nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, vs) sembolize eder, Kova burcu ise özgürlükçü kişi ve grupları, teknolojik konuları, geleceğe dair plan ve projeleri sembolize eder. Ülkemiz açısından ele alırsak AKP (14 Ağustos 2001) Aslan burcunda, MHP (09 Şubat 1969) ise Kova burcunda kurulu partilerdir. Dolayısıyla bütün bir hafta ama bilhassa 23 ve 24 Aralık günleri AKP ve MHP'nin keyfini kaçırıcı gelişmeler olabilir. Özellikle Natal Güneşi Terazi Natal Marsı Yay (15 Ekim 2012) burcunda olan HDP, Balık burcundaki Mars bazında (devletle ilgili askeri konular, yeni başlangıçlar) bu iki partinin keyfini kaçırabilir. NATO, IMF, FED gibi kuruluşlar da özellikle AKP'nin keyfini kaçırabilir. AKP ve MHP parti bazında bütün bir hafta DHKP-C, PYD, PKK saldırılarına da dikkat etmeldir. Bu arada Kemal Kılıçdaroğlu (17 Aralık 1948) hafta boyu Mars transitinden son derece olumlu etkiler alacaktır ve bu etki AKP ve MHP'yi olumsuz olarak etkileyebilir. Çok enteresandır ki Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da hafta boyu Mars transitinden son derece olumlu etkiler alacaktır ancak bu alacakları olumlu etki partilerini olumsuz olarak etkileyebilir. (haftalık burç) (2016 haftalık burç)

Dünya genelinde Aslan burcu olan Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen'in Balık burcundaki Mars bazında keyfini kaçırıcı olaylar olabilir. Ama Natal Marsları da Aslan yada Kova olmadığından bu olayların üstesinden gelebilme olasılıkları vardır. Natal Marsı Aslan olan çiçeği burnunda ABD Başkanı Donald Trump ise Mars transiti yüzünden hareketleri kısıtlanabilir. Natal Marsı Kova olan Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen gibi isimlerin de hareket ve davranışları Balık burcundaki Mars (devletle ilgili askeri konular, yeni başlangıç ve atılımlar) bazında kısıtlanabilir. (Bakınız Mars Transiti) (haftalık astroloji) (Aralık 2016)

Para konularını ve ikili ilişkileri (sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler) sembolize eden Venüs ise hafta boyu katsayısını yükseltse de Koç, İkizler, Terazi, Yay burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz olarak etkileyebilir. Özellikle Marsdan da olumsuz etki alan Kova ve Aslan burçlarının hafta boyu Venüsden de olumsuz etki aldığı gözümüze çarpmaktadır. Boğa burcunu sembolize eden para konularında, Aslan burcunu sembolize eden spekülatif (Borsa, altın, vs) konularda Venüs yüzünden talepkarlıklar olabilir. Ayrıca 21 Aralıkta Güneşin de katsayısı düşeceğinden Borsa, altın, vs gibi spekülatif konularda olumsuz etkiler söz konusu olabilir. (Bakınız Venüs Transiti) (Aralık astroloji)

Doların doğum tarihi 06 Temmuz 1785 olup Natal Güneşi Yengeç Natal Marsı Koç burcunda olup Ay ve Mars transitlerini sembolize etmektedir. Türk Lirasının doğum tarihi 30 Aralık 1925 olup Natal Güneşi Oğlak Natal Marsı Yay burcunda olup Satürn ve Jüpiter transitlerini sembolize etmektedir. Ayrıca Türkiye'nin para konularını sembolize eden Natal Venüsü de Güneşi gibi Akrep burcundadır. Bütün bu bilgilerin ışığında Türkiye'nin para konuları Venüs transiti yüzünden sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etki almaya devam edebilir. Türk Lirası 21 Aralık günü Güneşi sembolize eden spekülatif konulardan (Borsa, altın, vs) olumsuz etki alabilir. Türk Lirası 22 Aralıkta Doları sembolize eden Ay transitinden olumsuz etki alabilir. Türk Lirası 23, 24, 25 Aralıkta ise hem Dolardan hem de Güneşi sembolize eden borsa ve altından olumlu etki almaya devam edebilir. Özetlersek Türk Lirası için 21 ve 22 Aralık kritik olabilir. (Bakınız Güneş ve Ay Transiti) (2016 Aralık burç)

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımız
10 Aralık için Ay ve Venüs transitleri -2 katsayısında olacağından son derece yoğun bir gün olabileceğini ve bu durumdan bilhassa Türkiye'nin olumsuz etkiler alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 10 Aralıkta İstanbul Beşiktaş meydanında büyük bir patlama meydana geldi. Bu patlamanın tam da Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin Meclise sunulduğu sırada olması çok manidardır. Patlamada ölenlere Allah'dan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dilerim.

10 Temmuz ve 24 Temmuz 2019 Tehlike !
Bilindiği üzere 2015 Kasım ayından beri 2019 yılına Dikkat çekmekteyim. 2019 yılında bir çok değişim olacak ve bu beni çok korkutuyor. 10 Temmuz 2019'da Ay -5 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar Ay Transitinden olumsuz etki alacak. 24 Temmuzda ise Ay ve Plüto -4 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar Ay ve Plüto transitlerinden olumsuz etki alacaktır. Her iki durumda da Natal Marsı Başak, Balık (Belçika, Işid, İran, PYD, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May) olanlar son derece olumlu etki almaktadır. Örneğin 10 Temmuz 2019 günü Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olan Türkiye'nin Işid, İran, PYD, Ermenistan gibi ülke ve gruplardan olumsuz etki alması olasıdır. 2019'da Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise hareket ve davranışlarını kısıtlayıcı olumsuz etkiler alabilir. Meral Akşenerin yıldızı  parlayabilir. 24 Temmuzda ise Suriye ve NATO, Işid yada İran'dan olumsuz etki alabilir. Hatta Suriye'ye atom bombası atılabilir. NATO dağılabilir. Türkiye'nin natal Marsı da Terazi olduğundan Türkiye'de kısmen Işid, İran, Ermenistan, PYD'den son derece yıkıcı etkiler alabilir. ABD Başkanı Donal Trump da (Natal Güneşi İkizler, Marsı Aslan) 10 Temmuz günü Ay transitinden (Amerikadan yani kendi ülkesinden), Işid ve İran'dan olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(23, 24 Aralık 12.ev Mars Süper, 5.ev, 11.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 6.ev, 24 Aralık 8.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(23, 24 Aralık 11.ev Mars Süper, 4.ev, 10.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 5.ev, 24 Aralık 7.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(23, 24 Aralık 10.ev Mars Süper, 3.ev, 9.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 4.ev, 24 Aralık 6.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(23, 24 Aralık 9.ev Mars Süper, 2.ev, 8.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 3.ev, 24 Aralık 5.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(23, 24 Aralık 8.ev Mars Süper, 1.ev, 7.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 2.ev, 24 Aralık 4.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(23, 24 Aralık 7.ev Mars Süper, 12.ev, 6.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 1.ev, 24 Aralık 3.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(23, 24 Aralık 6.ev Mars Süper, 11.ev, 5.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 12.ev, 24 Aralık 2.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(23, 24 Aralık 5.ev Mars Süper, 10.ev, 4.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 11.ev, 24 Aralık 1.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(23, 24 Aralık 4.ev Mars Süper, 9.ev, 3.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 10.ev, 24 Aralık 12.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(23, 24 Aralık 3.ev Mars Süper, 8.ev, 2.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 9.ev, 24 Aralık 11.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(23, 24 Aralık 2.ev Mars Süper, 7.ev, 1.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 8.ev, 24 Aralık 10.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(23, 24 Aralık 1.ev Mars Süper, 6.ev, 12.ev Mars Dikkat, 20 Aralık 7.ev, 24 Aralık 9.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Yay, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

19 Aralık
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / NATO, Şangay Beşlisi / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Beşiktaş / ABD Doları
 
21 Aralık
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Yengeç, Oğlak olanlar)
Mısır, Amerika, Rusya / PKK / Türk Lirası / Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, FED Başkanı Janet Yellen
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar, lider, canlı ve yapıcı kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

20 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP, AKP, HDP / BM, IMF, FED, AB / PKK, DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,
Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası
 
24 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar
)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / MHP, CHP / AB, BM, IMF, FED / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Fenerbahçe
 
23 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / AB / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, bdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ / Galatasaray / Türk Lirası
 
23 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç olanlar)
Suriye / NATO

23 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Terazi, Koç olanlar)
Işid, İran, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suudi Arabistan / HDP / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis / Galatasaray
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov / ABD Doları
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden yada Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 20, 23 Aralık Türk Lirası ABD Dolarından olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

21, 22, 23 Aralık
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED / ABD Doları

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, AB Başkanı Donald Tusk
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

19 Aralık
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye, Türkmenistan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, AB / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus / Galatasaray
 
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar
)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / NATO, Şangay Beşlisi / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray
 
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyet, Endonezya, Filistin, Türkiye, Brezilya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Şangay Beşlisi / Abdullah Gül, AB Başkanı Donald Tusk, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Şangay Beşlisi / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden yada Venüsden olumlu etki alan ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

19 Aralık
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, CHP, HDP / NATO / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Donald Trump, Edward Snowden, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus / Galatasaray
 
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Kova olanlar)
Libya

20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella / AKP, HDP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe
 
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak olup Natal Güneşi Aslan, Kova olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim / ABD Doları
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden yada Marsdan olumlu etki alan ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

22, 23 Aralık
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED / ABD Doları

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev / Galatasaray / Türk Lirası

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

19, 20, 21, 22, 23, 25 Aralık
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,
İlker Başbuğ / Galatasaray, Beşiktaş / Türk Lirası, ABD Doları
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu / Fenerbahçe / Türk Lirası
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

22, 23 Aralık
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED / ABD Doları

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

24, 25 Aralık
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / BM, IMF, FED, AB / DHKP-C, PYD, PKK / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May, İlker Başbuğ
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler

Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

Bütün bir hafta
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED / ABD Doları

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

19 - 25 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 22, 23 Aralık Uranüs
22, 23 Aralık Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 21 Aralık Ay
21 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 22 Aralık Ay
22 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç burcunu kötü etkileyen transit: 23 Aralık Ay
23 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 22, 23 Aralık Jüpiter
22, 23 Aralık Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 25 Aralık Ay
25 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 21 Aralık Güneş
21 Aralık Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Yay, İkizler, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22, 23 Aralık Merkür
21, 22, 23 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 19 Aralık Venüs
19 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Venüs
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 19 Aralık Mars
19 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Mars
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20 Aralık Ay
20 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 23 Aralık Ay
23 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Aralık Ay
24 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19 Aralık Güneş
19 Aralık Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20, 21, 22, 23, 25 Aralık Satürn
19, 20, 21, 22, 23, 25 Aralık Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Venüs
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Mars
20, 21, 22, 23, 24, 25 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 24, 25 Aralık Neptün
24, 25 Aralık Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
04 Aralık Alman politikacılardan Türkiye’ye tehdit dozu yüksek mesaj. (Venüsün düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/alman-politikacilardan-turkiyeye-cok-sert-elestiri-1545963/)

05 Aralık Bursa'da büyük yangın! Ölü ve yaralılar var. (Marsın olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/bursa-da-insaat-santiyesinde-gundem-2356453/)

05 Aralık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın kritik döviz çağrısı sonrası yatırımcılar da altına yönelmeye başladı. (Hafta boyu altını ve spekülatif konuları sembolize eden Güneş transitinin yüksek katsayıda olmasına örnek olay) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/herkes-ona-akin-ediyorbrherkes-ona-akin-ediyor/61000/61864/)

05 Aralık Lavrov: Halep'te ateşkes ilan edilecek. (Nüfuzlu kişileri ve liderleri sembolize eden Güneşin yüksek katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/lavrov-halep-te-ateskes-ilan-dunya-2356484/)

05 Aralık Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) hedef istihbaratına yönelik uydu görüntüsü ihtiyacını karşılayacak Göktürk-1 uydusu, Fransız Guyanası'ndan fırlatıldı. (Güneş transitinin Kova (bilimsel gelişmeler) burcunu olumlu etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/gokturk-1-firlatiliyor-gundem-2356274/)

05 Aralık Yunanistan’dan Türkiye’nin “Darbecileri iade edin” talebine ret. (Güneşi Kova Marsı Yay (03 Şubat 1830) Yunanistanın Mars Transitiyle (askeri konular) ilgili içsel çatışma ve ikilem yaşamasına örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/yunanistandan-turkiyenin-darbecileri-iade-edin-talebine-ret-1547965/)

07 Aralık Yunanistan'da 24 saatlik greve giden basın mensupları kemer sıkma önlemlerini protesto etti. (Venüsün düşük katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/yunanistan-da-yarin-gazeteler-dunya-2357771/)

07 Aralık Yolcu uçağı dağa çakıldı! (Marsın Kova burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/pakistan-da-bir-ucak-kayboldu-dunya-2357738/)


10 Aralık İstanbul Vodafone Arena stadyumunun yakınlarında patlama meydana geldi. (10 Aralık için Ay ve Venüs transitlerinin -2 katsayısında olacağını söylemiştik. Ay transiti ülke güvenliğini sembolize etmektedir.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/son-dakika-haberi-istanbulda-patlama-1558503/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!