21 - 27 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji: 22 Kasım Merkür (Anlaşma, sözleşme) Süper Dikkat!

Bütün bir hafta ama bilhassa 22 Kasım Merkür +5 katsayısı ile haftanın en yüksek katsayıdaki transiti olacaktır. Merkür her türlü iletişimi (bilgi, belge, anlaşma, yazışma, konuşma, internet), her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim, ticaret), işçi ve çalışanları sembolize etmektedir. Merkür aynı zamanda Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler/Başak burcundan ülke, grup ve kişileri de sembolize etmektedir. Merkür transiti 22 Kasım günü Koç, Aslan, Terazi, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri yada Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanları olumlu etkilerken Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri yada Natal Güneş ve Marsı bu buçlardan olan ülke, grup ve kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Örneğin; (Kasım 2016 burç)

Bütün bir hafta bilhassa 22 Kasımda yapılacak bir sözleşme, anlaşma Natal Marsı Aslan olan Donald Trump'ı son derece olumlu etkilerken Natal Güneşi Balık Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanların bu hafta boyunca Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova burçları ile yapacakları anlaşmaları iyice okumalarında fayda vardır. Donald Trump'ın Natal Güneşi de Merkür yönetiminde İkizler burcunda ve yüksek katsayıda olduğundan 21 - 27 Kasım haftası Donald Trump için sözleşme, anlaşma ve iletişim kurma haftası olabilir. (haftalık burç)

Aynı şekilde bu hafta boyunca PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kernden gibi isimler de yapacakları anlaşma ve sözleşmelerden karlı çıkabilirler. Ama bu durum Natal Güneşi ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarının işine gelmeyebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kişilerin yapacağı anlaşma veya sözleşmelerden olumsuz etki alabilir. (haftalık astroloji)

Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız Yay, İkizler, Başak, Balık burçlarındaysa Merkür hangi evinizdeyse hayatınızın o alanından kaynaklı anlaşma, sözleşme, bilgi, belge gibi şeylere karşı dikkat etmeniz gerekebilir. (Kasım astroloji)

Genel olarak Koç (askeri konular, yeni başlangıçlar), Aslan (spekülatif konular, borsa, vs, çocuklar ve gençler, nüfuzlu kişiler), Terazi (sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler), Kova (özgürlükçü gruplar, teknolojik aletler) burçları Merkürden (bilgi, beceri, iletişim) olumlu etki alırken Yay (ülke dışı yolculuklar, hukuk ve yasalar), İkizler (ülke içi yollar, komşu devletler, ticaret), Başak (her türlü hizmet, ulaşım, eğitim, sağlık, işçi ve çalışanlar), Balık (Devlet kurumları, hastane, hapishane, şirketler, vakıflar) burçları Merkürden (hile ve kurnazlık) olumsuz etki alabilir. Örneğin sosyal ve siyasi konularda iletişim artarken hukuk ve yasalarla ilgili konularda kurnazlıklar artabilir. Ülke içi ve dışı yollarda iletişim eksikliğinden doğan kazalar olabilir. (2016 Kasım burç)
 
Venüs 24 Kasımdan itibaren düşük katsayıda!
İkili ilişkiler, para, sosyal ve siyasi konuları sembolize eden Venüs 24 Kasımdan itibaren katsayısını düşürecektir. Bu yüzden Venüs yönetimindeki Boğa ve Terazi burçlarının da katsayıları düşeceğinden bu kişiler Venüs transiti hangi evlerindeyse bu konulardan kaynaklı biraz kararsız veya talepkar olabilirler. 24 Kasımdan itibaren Venüs transiti yani kararsız ve talepkar kişiler, Natal Güneşi ve/veya Marsı Boğa/Terazi olanlar, sosyal ve siyasi konular, para, mal-mülk ve toprak paylaşımlarıyla ilgili konular Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. 24 Kasımdan itibaren para konularında kararsızlıklar ve talepkarlıklar olabilir. Örneğin Venüs transiti 6.evinizdeyse talepkar iş arkadaşlarına dikkat etmeniz gerkebilir. Her türlü hizmetle (sağlık, eğitim, ulaşım, vs) ve günlük rutin işlerinizle ilgili konulara talepkar kişiler yüzünden çok para harcayabilirsiniz. Ama Natal Venüsünüzün katsayısı yüksekse size para harcatmaya çalışan kişilere karşı gelme olasılığınız var. Transitler dış etkenleri, Natal gezegenler ise sizin karakter ve davranışlarınızı belirler. (2016 haftalık burç)

Genel olarak düşük katsayılı Venüs
Oğlak burcunu ülkelerin Başkanlarında talepkarlık, açgözlülük olarak etkileyebilir.
Koç burcunu askeri konularda kararsızlık, dengesizlik olarak etkileyebilir.
Boğa burcunu mal-mülk, para, toprak paylaşımı konularında talepkarlık olarak etkileyebilir.
Yengeç burcunu vatani konularda kararsızlık olarak etkileyebilir.
Başak burcunu her türlü hizmetlerde (ulaşım, eğitim, sağlık, vs) yavaşlık hatta grev olarak etkileyebilir.
Terazi burcunu siyasetçilerde talepkarlık ve açgözlülük olarak etkileyebilir.
Akrep burcunu ülkelerin yer altı (doğagaz, petrol, vs) ve üstü kaynaklarında talepkarlık ve açgözlülük olarak etkileyebilir.
Balık burcunu hastane, hapishane gibi kamu kurumlarında, şirket ve vakıflarda yavaşlık, grev, talepkarlık olarak etkileyebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızda Donald Trump'ın ABD Başkanı olmasıydı. Hem 13 Mart 2016'daki ABD seçimleri ile ilgili yazımızda (http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/03/donal-trump-vs-hillary-clinton.html) Hem de 30 Ekim 2016'da 07 Kasım haftasına ait yorumlarımızda (http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/07-13-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_32.html) Trump'ın kazanabileceğini yazmıştık. (Kasım 2016)

06 Kasım Ay ve Mars kavuşumu Eskiye dair ne varsa Değişeceğine işaret etmekte !
06 Kasım Oğlak burcundaki Ay ve Mars kavuşumuna 22 Ekimde yazdığım haftalık yazımda (http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/31-06-kasm-2016-haftalk-burc-astroloji_2.html) da Dikkat çekmiş ve Kasım ayının en önemli olayıdır demiştim. Çünkü Oğlak burcu ülkelerin Başkanlarını, patronlarını, eski ve kemikleşmiş yapıları sembolize etmektedir. Ay değişimleri, Mars ise saldırı, kavga ve tartışmaları sembolize etmektedir. Örneğin 06 Kasımdan sonra yapılan ABD seçimlerinde eskimiş Obama yönetiminin yerine Trump'ın Başkan olarak seçilmesi Oğlak burcundaki Ay ve Mars kavuşumunun en belirgin örneğidir. Trump ile birlikte Oğlak burcunda kurulu IMF ve FED'in de değişimlere maruz kalması olasıdır. Zaten IMF ve FED ile ilgili değişimler olabileceğini de daha önceden belirtmiştik. Ülkemizde de mevcut sistemin yerine Başkanlık sistemiyle ilgili konuşmaların harlanması buna örnek gösterilebilir. Ay ve Mars kavuşumunun Oğlak burcunu sembolize eden şeyler üstündeki etkileri zaman içinde daha çok ortaya çıkacaktır. (Kasım 2016 burç)
 
*** Özet Transitler ***
23, 24, 25, 26, 27 Kasım AB (Avrupa Birliği) yada Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Yay burcundaki Güneş bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili nüfuzlu kişiler) Türkiyeden olumsuz etki alabilir. (Bakınız Güneş Transiti)

23 Kasım Suriye veya NATO Başak burcundaki Ay bazında (hizmetlerle ilgili güvenlik) Amerikadan yada Irakdan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Ay Transiti)

21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım PYD, PKK gibi gruplar Yay burcundaki Merkür bazında (yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla ilgili anlaşma) Türkiyeden olumsuz etki alabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yay burcundaki Merkür bazında (hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili anlaşmalar) PYD Başkanı Salih Müslimden, Donald Trump'dan, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzaniden, Rıza Zarrab'dan Selahattin Demirtaşdan, Fetullah Gülenden olumsuz etki alabilir. Donald Trump Merkürü sembolize eden Suriye Başkanı Esad konusunda yada Amerikalı Savcı Preet Bharara konusunda ikilem yaşayabilir. (Bakınız Merkür Transiti)

24, 25, 26, 27 Kasım Işid, İran, Irak, Suriye, NATO, AB (Avrupa Birliği), IMF, FED gibi ülke ve gruplar Türkiye'den Oğlak burcundaki Venüs bazında (Başkan, patron ve yönetenlerle ilgili sosyal ve siyasi konular) olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti)

21, 22, 23, 26 Kasım Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Kova burcundaki Mars bazında (özgürlükçü kişilerle ilgili öfke) Işid, İran, Irak'dan olumsuz etki alması olasıdır. Bütün bir hafta Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de Işid, Irak, İran'dan olumsuz etki alabilir. 24, 25, 27 Kasım Türkiye Marsı sembolize eden Selahattin Demirtaş, İran, Irak, NATO, PYD Başkanı Salih Müslim gibiisimler bazında içsel çatışma yaşayabilir.
(Bakınız Mars Transiti)

25 Kasım Türkiye, Suriye gibi ülkeler Yay burcundaki Satürn bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili Başkanlık, yönetim) Rusyadan olumlu etkiler alabilir. 25 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Satürn bazında Devlet Bahçeliden olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Satürn Transiti)

25 Kasım Irak, Suriye gibi ülkeler Koç burcundaki Uranüs bazında (askeri konularla ilgili huzursuzluklar, asilikler) Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. 25 Kasım NATO da askeri konularla ilgili huzursuzluklar bazında olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Uranüs Transiti)

21 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Balık burcundaki Neptün bazında (Devlet kurumlarıyla ilgili bulanık olaylar) PYD Başkanı Salih Müslimden, İlker Başbuğ'dan yada Işid, İran, Belçika gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Neptün Transiti)

Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkeler, NATO, IMF, FED gibi gruplar Oğlak burcundaki Plüton bazında (Başkanlıkla, patronlukla ilgili olumsuz değişimler) Kuzey Koreden, Türkiyeden, AB ve BM'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden, Suriye Başkanı Esaddan, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Plüto Transiti)
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(9.ev Merkür, 10.ev Venüs, Plüto, 11.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 6.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(8.ev Merkür, 9.ev Venüs, Plüto, 10.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 5.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(7.ev Merkür, 8.ev Venüs, Plüto, 9.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 4.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(6.ev Merkür, 7.ev Venüs, Plüto, 8.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 3.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(5.ev Merkür, 6.ev Venüs, Plüto, 7.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 2.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(4.ev Merkür, 5.ev Venüs, Plüto, 6.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 1.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(3.ev Merkür, 4.ev Venüs, Plüto, 5.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 12.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(2.ev Merkür, 3.ev Venüs, Plüto, 4.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 11.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(1.ev Merkür, 2.ev Venüs, Plüto, 3.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 10.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(12.ev Merkür, 1.ev Venüs, Plüto, 2.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 9.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(11.ev Merkür, 12.ev Venüs, Plüto, 1.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 8.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(10.ev Merkür, 11.ev Venüs, Plüto, 12.ev Mars Dikkat, 23 Kasım 7.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

21, 22 Kasım
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
23, 24, 25, 26, 27 Kasım
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, BM, IMF, FED / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab,
Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 

23, 24, 25, 26, 27 Kasım
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

23, 24, 25, 26, 27 Kasım
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Akrep olanlar)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / BM / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar, lider, canlı ve yapıcı kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 23, 24, 25, 26, 27 Kasım AB (Avrupa Birliği) yada Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Yay burcundaki Güneş bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili nüfuzlu kişiler) Türkiyeden olumsuz etki alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

23 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / AB / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
23 Kasım
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)
Suriye / NATO

23 Kasım
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suudi Arabistan / HDP / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 23 Kasım Suriye veya NATO Başak burcundaki Ay bazında (hizmetlerle ilgili güvenlik) Amerikadan yada Irakdan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP / NATO / PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ürdün, Kuveyt, Makedonya, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan / CHP / Can Dündar, Donald Trump, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim
 
27 Kasım
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, MHP / NATO, BM, IMF, FED, AB / PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
27 Kasım
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler olanlar)
PKK / Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

27 Kasım
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova olup Natal Güneşi Yay, İkizler olanlar)
Ürdün, Kuveyt, Mısır, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan / Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Donald Trump, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım PYD, PKK gibi gruplar Yay burcundaki Merkür bazında (yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla ilgili anlaşma) Türkiyeden olumsuz etki alabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yay burcundaki Merkür bazında (hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili anlaşmalar) PYD Başkanı Salih Müslimden, Donald Trump'dan, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzaniden, Rıza Zarrab'dan Selahattin Demirtaşdan, Fetullah Gülenden olumsuz etki alabilir. Donald Trump Merkürü sembolize eden Suriye Başkanı Esad konusunda yada Amerikalı Savcı Preet Bharara konusunda ikilem yaşayabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

21, 22, 23 Kasım
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
21, 22, 23 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

21, 22, 23 Kasım
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan, İtalya, Tayvan / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
24, 25, 26, 27 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / İlker Başbuğ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 24, 25, 26, 27 Kasım Işid, İran, Irak, Suriye, NATO, AB (Avrupa Birliği), IMF, FED gibi ülke ve gruplar Türkiye'den Oğlak burcundaki Venüs bazında (Başkan, patron ve yönetenlerle ilgili sosyal ve siyasi konular) olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

21, 22, 23, 26 Kasım
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Japonya, Libya, Vatikan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / HDP, AKP, MHP / NATO, AB / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
24, 25, 27 Kasım
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Libya / MHP / AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
24, 25, 27 Kasım
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar
)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / NATO / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
24, 25, 27 Kasım
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Filistin, Türkiye, Brezilya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Abdullah Gül, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 21, 22, 23, 26 Kasım Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Kova burcundaki Mars bazında (özgürlükçü kişilerle ilgili öfke) Işid, İran, Irak'dan olumsuz etki alması olasıdır. Bütün bir hafta Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de Işid, Irak, İran'dan olumsuz etki alabilir. 24, 25, 27 Kasım Türkiye Marsı sembolize eden Selahattin Demirtaş, İran, Irak, NATO, PYD Başkanı Salih Müslim gibiisimler bazında içsel çatışma yaşayabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

25 Kasım
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanla
r)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin, 25 Kasım Türkiye, Suriye gibi ülkeler Yay burcundaki Satürn bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili Başkanlık, yönetim) Rusyadan olumlu etkiler alabilir. 25 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Satürn bazında Devlet Bahçeliden olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

25 Kasım
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin, 25 Kasım Irak, Suriye gibi ülkeler Koç burcundaki Uranüs bazında (askeri konularla ilgili huzursuzluklar, asilikler) Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. 25 Kasım NATO da askeri konularla ilgili huzursuzluklar bazında olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

21 Kasım
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May, İlker Başbuğ
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin, 21 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Balık burcundaki Neptün bazında (Devlet kurumlarıyla ilgili bulanık olaylar) PYD Başkanı Salih Müslimden, İlker Başbuğ'dan yada Işid, İran, Belçika gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

Bütün bir hafta
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin, Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkeler, NATO, IMF, FED gibi gruplar Oğlak burcundaki Plüton bazında (Başkanlıkla, patronlukla ilgili olumsuz değişimler) Kuzey Koreden, Türkiyeden, AB ve BM'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden, Suriye Başkanı Esaddan, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

21 - 27 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 25 Kasım Uranüs
25 Kasım Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 21 Kasım Ay
21 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 23 Kasım Ay
23 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24 Kasım Ay
24 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 25 Kasım Ay
25 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 21 Kasım Güneş
21 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 26 Kasım Ay
26 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Akrep, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 22 Kasım Güneş
22 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Güneş
23, 24, 25, 26, 27 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım Merkür
21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler
Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler burcunu kötü etkileyen transit: 27 Kasım Merkür
27 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, İkizler burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22, 23 Kasım Venüs
21, 22, 23 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 26, 27 Kasım Venüs
24, 25, 26, 27 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22, 23, 26 Kasım Mars
21, 22, 23, 26 Kasım Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 27 Kasım Mars
24, 25, 27 Kasım Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 21 Kasım Neptün
21 Kasım Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 23 Kasım Ay
23 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 25 Kasım Ay
25 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 23, 24, 25, 26, 27 Kasım Güneş
23, 24, 25, 26, 27 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım Merkür
21, 22, 23, 24, 25, 26 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler
Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 27 Kasım Merkür
27 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25 Kasım Satürn
25 Kasım Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 21, 22, 23 Kasım Venüs
21, 22, 23 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 24, 25, 27 Kasım Mars
24, 25, 27 Kasım Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
06 Kasım Rakka operasyonu başladı. (Tüm dünyayı ilgilendiren Rakka operasyonu tam da 06 Kasımda Ay ve Mars -3 katsayısındayken başladı.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-haberi-rakka-gundem-2340308/)

07 Kasım CHP lideri FETÖ'nün gizli yazışma programı ByLock'ı kullanan 4 AKP'li bakanın ismini ise önümüzdeki günlerde açıklayacağını duyurdu. (17 Ekim haftası için yazdığım yazıda Kılıçdaroğunun Jüpiterden olumlu etki aldığı için bir atılım yapabileceğini yazmıştım.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/kemal-kilicdaroglu-izmirde-hukumete-yuklendi-1492675/)

10 Kasım Bağdat'ta "Erbain" Için Güvenlik Önlemleri (10 Kasım için Balık burcundaki Ay transiti yüksek katsayıda olduğundan Ay.ı sembolize eden Irak'ın Ay.dan olumlu etki alacağını ve Ay.ı sembolize eden vatani konularla ilgili güvenliğini arttırabileceğini yazmıştık.) (http://www.haberler.com/bagdat-ta-erbain-icin-guvenlik-onlemleri-8949193-haberi/)

12 Kasım Almanya'da kuş gribi virisüne rastlandı! (Neptünün düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/almanya-da-kus-gribi-virisune-dunya-2343969/)

12 Kasım New York’ta 20 bin kişilik Trump protestosu (Venüs transitini sembolize eden sosyal ve siyasi konular bazında Amerikanın olumsuz etki almasına örnek olay) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/new-yorkta-20-bin-kisilik-trump-protestosu-1505609/)

12 Kasım ABD’nin askeri üssüne saldırı: 4 ölü (Marsın NATO'ya olumsuz etkisi.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/abdnin-askeri-ussune-saldiri-4-olu-1505324/)

12 Kasım Pakistan’da kanlı gün! En az 40 ölü (Güneşden alınan olumsuz etkiye örnek olay. Pakistanın Natal Güneşi Aslan Marsı Yengeç olduğundan kendi içindeki nüfuzlu ve baskın kişilerin neden olduğu olaylar. Güneş düşük katsayıda Mars gibi saldırgan ve baskın olmayı sembolize eder) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/pakistanda-kanli-gun-en-az-40-olu-1505214/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!