14 - 20 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji: Balıklar Güneş, Venüs, Mars, Neptüne Dikkat, Ay 20 Kasım Süper!


Bu hafta boyunca Güneş, Venüs, Mars ve Neptün transitleri düşük katsayıda olacaktır. Bu dört transitin dördünden de hafta boyunca en çok Balık, İkizler, Başak ve Yay burçlarını sembolize eden şeyler olumsuz etkiler alabilir. Balık burcundaki Neptün devlet kurumları içinde bulanık olaylara, Kova burcundaki Mars bazı gruplar içindeki kavga ve tartışmalara, Oğlak burcundaki Venüs Başkan veya patron konumundaki kişilerde talepkarlıklara, Akrep burcundaki Güneş ise gizli saklı işlerle uğraşanların baskın tavırlarına işaret etmektedir. Bu durumdan en çok Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak ve Yay burçları olumsuz etkiler alabilir. Balık burcu deyince akla ilk Cumhurbaşkanı Erdoğan gelmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşi Balık ve Marsı Yay olduğundan bu hafta boyunca Güneş, Venüs, Mars ve Neptün transitlerini sembolize eden şeylere çok dikkat etmesi gerekebilir. Geçen haftaki yazımızda da belirttiğimiz üzere Balık burcunun yöneticisi Neptün katsayısını 06 Kasımdan itibaren düşürmeye başladı. (Kasım 2016 burç) (2016 haftalık burç)

Neptün Transitinin Katsayısı Düşerse neler olur ?
- Devlet kurumlarında bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Örneğin yangın, salgın hastalıklar, patlamlar, zehirlenmeler, nedeni belirsiz kazalar olabilir.
- Neptün insan psikolojisini de sembolize ettiğinden psikolojisi bozuk Natal Neptünlerinin katsayısı düşük insanların neden olabileceği olaylar çoğalabilir. (Örneğin psikolojisi bozuk kişilerin cinayet işlemesi yada intihar vakaları)
- Neptün uyuşturucuyu ve bağımlılık yaratan maddeleri, ilaçları da sembolize ettiğinden uyuşturucu yüzünden ölen kişiler çoğalabilir. Yada ilaç zehirlenmelerine dikkat etmek gerekebilir.

Natal Neptünü Balık, Aslan, İkizler, Boğa/Terazi, Koç, Akrep olanların daha da dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Neptünü Terazi burcunda olup 06 Kasımdan itibaren hem Yengeç burcundaki Natal Uranüsüne hem de 11 Kasımdan itibaren Terazi burcundaki Natal Neptününe çok dikkat etmesi gerekebilir. Kısaca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uranüsü sembolize eden tansiyon ve kan dolaşımıyla ilgili sağlığına, arkadaş ve tanıdıklarına, teknolojik konulara dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Neptün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12.ev olan gizli düşmanlar evinde olduğundan gizli düşmanlardan kaynaklı bulanık olaylara, Natal Neptünün yöneticisi Venüs transiti 10.evinde olduğundan kariyeriyle ilgili konulara da dikkat etmesi gerekebilir. (haftalık burç) (Kasım 2016)

Hafta boyu Güneş, Venüs, Mars ve Neptünden olumsuz etki alan Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olan ülke, grup ve kişiler:
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

Yukardaki listede adı geçen ülke, grup ve kişiler bulanık olaylardan, öfkeli saldırgan kişilerden, nüfuzlu ve baskın kişilerden, talepkar kişilerden olumsuz etkiler alabilirler.

15 Temmuz Darbe Girişiminden önce de 12 Temmuzda Neptün -2 katsayısındaydı ama bu sefer Neptün hafta boyunca -1 katsayısında olup Neptüne Mars eşlik edecek.
(http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/07/11-17-temmuz-2016-haftalk-burc.html) (haftalık astroloji)

15 Kasım -8 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Neptün transitlerinden İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyler olumsuz etkiler alabilir. İkizler burcu ülke içi kısa yolları, bize göre komşu ülkeleri, her türlü iletişimi (ulaşım, bilgi, belge, internet, eğitim), Yay burcu ise ülke dışı uzun yolları, uçak yolculuklarını, yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları, inanç ve felsefi konuları sembolize etmektedir. Bu durum 15 Kasım gününe internette yada ulaşımda yavaşlama, bilgi ve belgelerde sahtecilik, ülke içi ve dışı yollarda zorluklar, bulanık olaylar, patlamalar olarak yansıyabilir. Natal Güneşi İkizler veya Yay (Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Donald Trump, Rıza Zarrab) burcundan kişilerin keyifleri kaçabilir, Natal Marsı İkizler veya Yay (Amerika, Almanya, Fransa, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, AKP, HDP, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani) burcundan kişilerin ise önüne engeller çıkabilir. Hem Natal Güneşi hemde Natal Marsı İkizler ve Yay burcundan kişiler ise son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin PKK'nın hem Natal Güneşi hemde Natal Marsı Yay olduğundan 15 Kasım günü son derece olumsuz etkiler alabilir. Bütün bunlara Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Neptünü sembolize eden şeyler neden olabilir. (Kasım astroloji)

20 Kasım Ay +5 katsayısıyla Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri ve Natal Marsı bu burçlardan olan kişileri son derece olumlu etkileyebilir. Ay.ın katsayısı yüksek olacağından Yengeç burcundan (Natal gezegenleri Yengeç olanlar) kişileri son derece olumlu etkileyebilir. Örneğin Güneşi Yengeç ve Natal Marsı İkizler olan Amerika 20 Kasımda Ay transitinden son derece olumlu etkiler alabilir. 20 Kasımda Amerika ülke güvenliği ve vatani konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Aynı şekilde Güneşi Yengeç Marsı Kova olan Julian Assange'ın da Ay transiti hangi evindeyse o konularda kendi güvenliğini ve üretkenliğini arttırabilir. Güneşi Yengeç Marsı Koç olan Irak da 20 Kasımda Ay transitinden son derece olumlu etkiler alabilir. Diğer bir değişle 20 Kasımda Amerika ve Irak birbirlerini ülke güvenliği ve vatani konular bazında olumlu bir şekilde etkileyebilirler. 20 Kasımda Natal Marsı Terazi olan Türkiye de Amerika ve/veya Irak'dan ülke güvenliği ve vatani konular bazında olumlu etkiler alabilir. 20 Kasımda Türkiye gibi Suriye'nin de Amerika ve/veya Irak'dan vatani konular bazında olumlu etkiler alması olasıdır. (2016 Kasım burç)
 
*** Özet Transitler ***
Bütün bir hafta Amerika, İngiltere gibi ülkeler spekülatif konulardan (Borsa, vs) olumsuz etkiler alabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP ve CHP'den Akrep burcundaki Güneş bazında (Gizli saklı işlerle uğraşan baskın kişiler) olumsuz etkiler alabilir. Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli de gizli saklı işlerle uğraşan baskın kişilerden olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Güneş Transiti)

20 Kasım Amerika, Almanya, Fransa, Irak, Suriye, Türkiye, Rusya gibi ülkeler Aslan burcundaki Ay bazında (vatani konularla ilgili organizasyonlar) Amerika, Irak gibi ülkelerden olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Ay Transiti)

14, 15, 16, 17 Kasım Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Merkür bazında (yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla ilgili anlaşma ve yazışmalar) Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelerden, Donald Trump'dan, Suriye Başkanı Esad'dan olumsuz etki alabilir. 19, 20 Kasım Donald Trump Yay burcundaki Merkür bazında içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. (Bakınız Merkür Transiti)

19 Kasım Türkiye Oğlak burcundaki Venüs bazında (ülke yöneticileriyle ilgili sosyal ve siyasi konularda) Almanya, Fransa, Suriye gibi ülkelerden ve kendi içinden olumsuz etkiler alabilir. Aynı şekilde Suriye ve Irak da Venüs bazında olumsuz etkiler alabilir. 14, 15, 16, 17, 18 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Oğlak burcundaki Venüs bazında Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rıza Zarrab, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İlker Başbuğ gibi ülke ve kişilerden olumsuz etkile alabilir. (Bakınız Venüs Transiti)

Bütün bir hafta Suriye, Türkiye gibi ülkeler Kova burcundaki Mars bazında (askeri gruplar, geleceğe dair plan ve projelerle ilgili başlangıçlar) Işid, İran, Irak gibi ülkelerden veya NATO'dan olumsuz etkiler alabilir. Özellikle 20 Kasımda Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Donald Trump, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab gibi isimler Kova burcundaki Mars bazında Işid, DHKP-C gibi terör örgütlerinden yada Marsın olumsuz özelliğini gösteren diğer gruplardan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Mars Transiti)

14, 15, 16, 18 Kasım Suriye, Türkiye gibi ülkeler Terazi burcundaki Jüpiter bazında (sosyal ve siyasi konularla ilgili hukuk ve yasalar) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi kişilerden olumlu etkiler alabilir. Ancak Jüpiterden olumlu etki alabilmek için Natal Jüpiterin de katsayısının yüksek olması gerekir. Örneğin Suriye'nin Natal Jüpiteri Oğlak ve Oğlak burcunun yöneticisi Satürn transiti ise yüksek katsayılarda bulunduğundan Terazi burcundaki Jüpiter transitinden ve Jüpiteri sembolize eden kişilerden olumlu bir etki alması söz konusudur. Türkiyenin ise Natal Jüpiteri Akrep olduğundan ve Plüton transiti bu hafta genelde -1 katsayısında olacağından Türkiyenin Jüpiterden alacağı olumlu etki Natal Jüpiteri Akrepde olduğundan havada kalabilir. Yani Jüpiterden doğan fırsatları değerlendiremeyebilir. Terör örgütü PKK'nın Natal Güneşi ve Marsı Yay olup Jüpiterden yani yabancı ülke ve kültürlerden olumlu etkiler almaktadır ancak örgütün Natal Jüpiteri Aslan olup Güneş transiti şu anda Akrep burcunda ve düşük katsayıda olduğundan gizli saklı işlerle uğraşan nüfuzlu kişiler yüzünden Jüpiterden gelen olumlu etkiyi yakalayamamaktadır. Fakat herkes tarafından kapatılması beklenen HDP'nin Natal Marsı Yay olup Jüpiter transitinden (yabancı ülke ve kültürler) olumlu etki almaktadır. Natal Jüpiteri İkizler olup Merkür transiti önümüzdeki günlerde katsayısını arttıracağından HDP Jüpiter transitinden gelen etkiden yararlanabilir yani kapatılmayabilir. Kısaca diyebiliriz ki Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olup Natal Jüpiteri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık, Akrep olanlar (Natal Jüpiteri düşük olanlar) Jüpiterin fırsatlarını kaçırabilirler. (Bakınız Jüpiter Transiti)

14, 15 Kasım Irak, Suriye gibi ülkeler Koç burcundaki Uranüs bazında (askeri projeler, teknolojiler, yeni girişimlerle ilgili projeler) Birleşik Rusya Partisinden, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. NATO da Uranüs bazında Kuzey Kore Lideri Kim Jong.dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Uranüs Transiti)

Bütün bir hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan Balık burcundaki Neptün bazında (Devlet kurumlarıyla ilgili bulanık olaylar) Işid, İran, Belçika gibi ülkelere, DHKP-C, PYD gibi gruplara, PYD Başkanı Salih Müslim, İlker Başbuğ gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Belçika Başbakanı Charles Michel'in de Neptün bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Neptün Transiti)

14 Kasım Irak, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Oğlak burcundaki Plüton bazında (ülkelerin başkanlarıyla ilgili değişimler, ortak kaynaklarla ilgili çalışmalar) Türkiye, KKTC ve Japonya gibi ülkelerden AB, BM gibi gruplardan olumlu etkiler alabilir. 15, 16, 17, 19, 20 Kasım Irak, Suriye gibi ülkeler, NATO, IMF, FED gibi kuruluşlar Oğlak burcundaki Plüton bazında Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Plüto Transiti)
 

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(8.ev Güneş, 9.ev Merkür, 10.ev Venüs, Plüto, 11.ev Mars, 12.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 5.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(7.ev Güneş, 8.ev Merkür, 9.ev Venüs, Plüto, 10.ev Mars, 11.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 4.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(6.ev Güneş, 7.ev Merkür, 8.ev Venüs, Plüto, 9.ev Mars, 10.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 3.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(5.ev Güneş, 6.ev Merkür, 7.ev Venüs, Plüto, 8.ev Mars, 9.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 2.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(4.ev Güneş, 5.ev Merkür, 6.ev Venüs, Plüto, 7.ev Mars, 8.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 1.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(3.ev Güneş, 4.ev Merkür, 5.ev Venüs, Plüto, 6.ev Mars, 7.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 12.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(2.ev Güneş, 3.ev Merkür, 4.ev Venüs, Plüto, 5.ev Mars, 6.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 11.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(1.ev Güneş, 2.ev Merkür, 3.ev Venüs, Plüto, 4.ev Mars, 5.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 10.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(12.ev Güneş, 1.ev Merkür, 2.ev Venüs, Plüto, 3.ev Mars, 4.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 9.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(11.ev Güneş, 12.ev Merkür, 1.ev Venüs, Plüto, 2.ev Mars, 3.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 8.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(10.ev Güneş, 11.ev Merkür, 12.ev Venüs, Plüto, 1.ev Mars, 2.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 7.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(9.ev Güneş, 10.ev Merkür, 11.ev Venüs, Plüto, 12.ev Mars, 1.ev Neptün Dikkat, 20 Kasım 6.ev Ay Süper)
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

Bütün bir hafta
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar

Bütün bir hafta Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Bütün bir hafta Amerika, İngiltere gibi ülkeler spekülatif konulardan (Borsa, vs) olumsuz etkiler alabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP ve CHP'den Akrep burcundaki Güneş bazında (Gizli saklı işlerle uğraşan baskın kişiler) olumsuz etkiler alabilir. Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli de gizli saklı işlerle uğraşan baskın kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

20 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / NATO, AB / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen,
Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler

20 Kasım Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 20 Kasım Amerika, Almanya, Fransa, Irak, Suriye, Türkiye, Rusya gibi ülkeler Aslan burcundaki Ay bazında (vatani konularla ilgili organizasyonlar) Amerika, Irak gibi ülkelerden olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

14, 15, 16, 17 Kasım
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP, MHP / NATO, AB / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
18 Kasım
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, CHP, HDP / NATO / DHKP-C, PYD, PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim
 
19, 20 Kasım
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
19, 20 Kasım
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP / NATO / PYD Başkanı Salih Müslim, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
19, 20 Kasım
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Aslan, Terazi, Kova olup Natal Güneşi Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ürdün, Kuveyt, Makedonya, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan / CHP / Can Dündar, Donald Trump, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Bütün bir hafta Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, kişi, grup ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 14, 15, 16, 17 Kasım Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Merkür bazında (yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla ilgili anlaşma ve yazışmalar) Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelerden, Donald Trump'dan, Suriye Başkanı Esad'dan olumsuz etki alabilir. 19, 20 Kasım Donald Trump Yay burcundaki Merkür bazında içsel çatışma/ikilem yaşayabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

14, 15, 16, 17, 18 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
19 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / İlker Başbuğ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim
 
20 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

20 Kasım
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
20 Kasım
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan, İtalya / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 Kasım Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden veya Venüsden olumlu etki alan ülke, grup, kişi ve konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 19 Kasım Türkiye Oğlak burcundaki Venüs bazında (ülke yöneticileriyle ilgili sosyal ve siyasi konularda) Almanya, Fransa, Suriye gibi ülkelerden ve kendi içinden olumsuz etkiler alabilir. Aynı şekilde Suriye ve Irak da Venüs bazında olumsuz etkiler alabilir. 14, 15, 16, 17, 18 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Oğlak burcundaki Venüs bazında Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rıza Zarrab, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İlker Başbuğ gibi ülke ve kişilerden olumsuz etkile alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
20 Kasım
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP, MHP / NATO, AB / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Bütün bir hafta Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Bütün bir hafta Suriye, Türkiye gibi ülkeler Kova burcundaki Mars bazında (askeri gruplar, geleceğe dair plan ve projelerle ilgili başlangıçlar) Işid, İran, Irak gibi ülkelerden veya NATO'dan olumsuz etkiler alabilir. Özellikle 20 Kasımda Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Donald Trump, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab gibi isimler Kova burcundaki Mars bazında Işid, DHKP-C gibi terör örgütlerinden olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

14, 15, 16, 18 Kasım
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, AKP, HDP / PKK / NATO, BM, IMF, FED / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

14, 15, 16, 18 Kasım Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 14, 15, 16, 18 Kasım Suriye, Türkiye gibi ülkeler Terazi burcundaki Jüpiter bazında (sosyal ve siyasi konularla ilgili hukuk ve yasalar) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi kişilerden olumlu etkiler alabilir. Ancak Jüpiterden olumlu etki alabilmek için Natal Jüpiterin de katsayısının yüksek olması gerekir. Örneğin Suriye'nin Natal Jüpiteri Oğlak ve Oğlak burcunun yöneticisi Satürn transiti ise yüksek katsayılarda bulunduğundan Terazi burcundaki Jüpiter transitinden ve Jüpiteri sembolize eden kişilerden olumlu bir etki alması söz konusudur. Türkiyenin ise Natal Jüpiteri Akrep olduğundan ve Plüton transiti bu hafta genelde -1 katsayısında olacağından Türkiyenin Jüpiterden alacağı olumlu etki Natal Jüpiteri Akrepde olduğundan havada kalabilir. Yani Jüpiterden doğan fırsatları değerlendiremeyebilir. Terör örgütü PKK'nın Natal Güneşi ve Marsı Yay olup Jüpiterden yani yabancı ülke ve kültürlerden olumlu etkiler almaktadır ancak örgütün Natal Jüpiteri Aslan olup Güneş transiti şu anda Akrep burcunda ve düşük katsayıda olduğundan gizli saklı işlerle uğraşan nüfuzlu kişiler yüzünden Jüpiterden gelen olumlu etkiyi yakalayamamaktadır. Kısaca diyebilirsiz ki Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olup Natal Jüpiteri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Balık, Akrep olanlar Jüpiterin fırsatlarını kaçırabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

14, 15 Kasım
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

14, 15 Kasım Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 14, 15 Kasım Irak, Suriye gibi ülkeler Koç burcundaki Uranüs bazında (askeri projeler, teknolojiler, yeni girişimlerle ilgili projeler) Birleşik Rusya Partisinden, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. NATO da Uranüs bazında Kuzey Kore Lideri Kim Jong.dan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

Bütün bir hafta
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May, İlker Başbuğ
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Bütün bir hafta Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan Balık burcundaki Neptün bazında (Devlet kurumlarıyla ilgili bulanık olaylar) Işid, İran, Belçika gibi ülkelere, DHKP-C, PYD gibi gruplara, PYD Başkanı Salih Müslim, İlker Başbuğ gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir. Belçika Başbakanı Charles Michel'in de Neptün bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

14 Kasım
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / NATO, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
15, 16, 17, 19, 20 Kasım
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

14 Kasım Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan olumlu etkiler alabilirler. 15, 16, 17, 19, 20 Kasım Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin 14 Kasım Irak, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Oğlak burcundaki Plüton bazında (ülkelerin başkanlarıyla ilgili değişimler, ortak kaynaklarla ilgili çalışmalar) Türkiye, KKTC ve Japonya gibi ülkelerden AB, BM gibi gruplardan olumlu etkiler alabilir. 15, 16, 17, 19, 20 Kasım Irak, Suriye gibi ülkeler, NATO, IMF, FED gibi kuruluşlar Oğlak burcundaki Plüton bazında Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

14 - 20 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15 Kasım Uranüs
14, 15 Kasım Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 14 Kasım Ay
14 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 15 Kasım Ay
15 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, İkizler, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 17 Kasım Ay
17 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, İkizler, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Güneş
Bütün bir hafta Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 16, 17 Kasım Merkür
14, 15, 16, 17 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler
Yay, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 18 Kasım Merkür
18 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20 Kasım Merkür
19, 20 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 16, 17, 18 Kasım Venüs
14, 15, 16, 17, 18 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19 Kasım Venüs
19 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 20 Kasım Venüs
20 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16, 17, 19, 20 Kasım Plüto
15, 16, 17, 19, 20 Kasım Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım Mars
14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 20 Kasım Mars
20 Kasım Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Neptün
Bütün bir hafta Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 16 Kasım Ay
16 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Koç, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 19 Kasım Ay
19 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 20 Kasım Ay
20 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Aslan, Koç, Boğa, İkizler, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 14, 15, 16, 18 Kasım Jüpiter
14, 15, 16, 18 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 19, 20 Kasım Merkür
19, 20 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Koç, Aslan, Terazi, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20 Kasım Venüs
20 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 14 Kasım Plüto
14 Kasım Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
Haftalar öncesi 06 Kasıma Dikkat çekmiştik, geçekten de 06 Kasıma bir kaç gün kala bir çok önemli olay oldu:

04 Kasım HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, Selahattin Demirtaş ve birçok HDP'li vekillerin evlerine polis operasyonları gerçekleştirildi. (Figen Yüksekdağ (Akrep), Selahattin Demirtaş'ın (Koç) Mars transitinden aldığı olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/figen-yuksekdagin-evine-polis-baskini-1487036/)

04 Kasım Diyarbakır'da patlama. (Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye'nin Mars transitinden aldığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-haberi-diyarbakir-da-gundem-2339162/)

05 Kasım Güney Kore’deki Choi skandalının yankıları sürüyor. Devlet Başkanı Park’ın istifasını isteyen 20 bin kişi başkent Seul’de toplandı. (Natal Marsı Akrep burcunda olan Güneş Kore Başkanı Mars Transitinden olumsuz etki almakta)  (http://www.milliyet.com.tr/ulkede-20-bin-kisi-baskenti-basti-dunya-2339848/)

05 Kasım Wikileaks’den Erdoğan ve Hillary Clinton'ı olumsuz etkileyen açıklamalar yapıldı. (Ay ve Marsın olumsuz etkisine örnek olay) (https://www.turkishnews.com/content/2016/11/04/wikileaksden-erdogan-icin-dunyayi-sokta-birakan-aciklama/)

06 Kasım Atatürk Havalimanı'nda polisin dur ihtarına uymayan motosikletli iki kişi ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. (Marsın düşük katsayıda olmasına örnek) (http://www.milliyet.com.tr/ataturk-havalimani-nda-silah-gundem-2340171/)


06 Kasım 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'de intihar girişimi (Psikolojik sorunları da sembolize eden Neptünün düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/15-temmuz-sehitler-koprusu-de-intih-gundem-2340176/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!