05 - 11 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji: 05 ve 07 Aralık Güneş süper, 10 Aralık Ay ve Venüse Dikkat !

05 ve 07 Aralık Güneş +7 katsayısı ile 2016 yılının en yüksek katsayısına ulaşacaktır. Güneş nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, döviz, altın, vs), Natal Güneşi ve/veya Marsı Aslan burcundan kişileri sembolize etmektedir. Güneş transitinin katsayısı +7 olacağından Natal gezegenleri Aslan burcunda olan kişilerin katsayıları artacaktır ve kendilerini daha iyi ifade edebileceklerdir. Güneş transiti bütün bir hafta boyunca yüksek katsayılarda seyredecektir. Ancak 05 ve 07 Aralık Güneşin katsayısı en üst seviyeye çıkacaktır. Güneş transiti ve Natal Güneşi Aslan ve/veya Marsı Aslan olanlar Yay burcu başta olmak üzere Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu etkileyebilir. (Aralık 2016 burç) (2016 haftalık burç)

Bütün bir hafta bilhassa 05 ve 07 Aralık Güneş;
Yay burcunu sembolize eden bize göre yabancı ülke ve kültürlerde, uzun yolculuklarda, hukuk ve yasalarda
Koç burcunu sembolize eden yeni başlangıç ve girişimlerde, asker, polis ve güvenlik birimlerinde
İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (eğitim, öğretim, ulaşım, internet, konuşma, yazışma), ticari konularda
Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişilerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetlerde (ulaşım, eğitim, sağlık, vs), işçi ve çalışanlarda
Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde
Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü grup ve kişilerde, bilimsel konularda
Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada Devlet), şirket ve vakıflarda
yeni organizasyonlara, cömertlik ve canlılığın artmasına işaret etmektedir.

Güneşin bu olumlu etkisine 09 Aralık Cuma günü Satürn de eşlik edecek ve yukarda sayılı burçları sembolize eden şeylere disiplinli çalışma temposu verecektir. (haftalık burç) (Aralık 2016)

Ancak Venüs bütün bir hafta boyu bütün burçları bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sembolize eden şeylere yavaşlık, talepkarlık ve kararsızlık vermeye devam edecektir. Örneğin Koç burcunu sembolize eden yeni başlangıçlar, asker, polis ve güvenlik birimleri hafta boyu Güneşden (nüfuzlu kişilerden, liderlerde, Natal Güneşi ve/veya Marsı Aslan burcu kişilerden) olumlu etkiler alsalar da Venüsden (sosyal ve siyasi konulardan, para konularından, Natal Güneşi ve/veya Marsı Boğa/Terazi burcu kişilerden) olumsuz etkiler alabilirler. (haftalık astroloji)

Ekonomik Yönden: Aslan burcu spekülatif konuları (borsa, altın, döviz) sembolize ettiğinden hafta boyu Güneşden son derece olumlu etkiler alacaktır. Ancak Aslan burcu Venüsden de olumsuz etki almaktadır. Yani spekülatif konularda (borsa, altın, döviz) bir yandan canlanma olurken bir yandan da talepkarlıklar ve kararsızlıklar olabilir. Venüsün olumsuz etkisini Güneş dengeye getirmeye çalışacaktır. Güneş aynı zaman da altını sembolize eder. Yani Venüsün (talepkar kişilerin) etkisiyle aşırı değerlenen döviz belki altın ve borsaya olacak taleplerle kontrol altına alınabilecektir. (Aralık astroloji)

Haftanın en yoğun günü 10 Aralık Cuma günüdür. Bu günde Ay ve Venüs -2 katsayısında olup Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burçları her ikisinden de olumsuz etki alabilir. 10 Aralık Cuma günü para ve spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz) talepkarlıklar, dalgalanmalar olabilir. Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fay hatlarında da olumsuz değişimler olabilir. Gizli saklı işlerde dalgalanmalar olabilir. Sosyal ve siyasi konularda da dalgalanmalar ve talepkarlıklar olabilir. Ülke içi ve dışı yollarda, ulaşım, eğitim, iletişim, her türlü hizmetlerde aksama ve yavaşlık olabilir. Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olduğundan 10 Aralık günü Ay ve Venüs transitlerinden Türkiye daha çok etki alabilir. (2016 Aralık burç)
 
*** Özet Transitler ***
Bütün bir hafta Amerika, Almanya, Fransa, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Güneş bazında (hukuk ve yasalarla ilgili canlılık) AKP, CHP gibi partilerden olumlu etkiler alabilir. Türkiye Yay burcundaki Güneş bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili spekülatif konular yani döviz) olumlu etkiler alabilir. Hisse senedi, altın, döviz alımı daha da canlanabilir. Ülkemiz Türkiyenin Güneş Yay burcunda olduğundan bize göre yabancı ülke ve kültürlerle ilgili spekülatif konulardan (Borsa, altın, döviz) olumlu etkiler alması olasıdır. Türkiye açısından belki Doların aşırı değerlenmesinin önüne geçilebilir. (Bakınız Güneş Transiti)

08, 09, 10 Aralık Suriye ve NATO önce Balık burcundaki Ay bazında (Devletlerin vatani konuları) sonra Koç burcundaki Ay bazında (askerlerle ilgili güvenlik) olumsuz etki alması olasıdır. 10 Aralık Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Koç burcundaki Ay bazında (askerlerle ilgili güvenlik) Işid, İran, Irak gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilirler. 10 Aralık Işid, İran, Ermenistan, Belçika gibi ülkeler Koç burcundaki Ay bazında (askerlerle ilgili güvenlik) içsel çatışma yaşayabilir. Yani Işid kendi içinde çatışma yaşarken başka ülkelere de olumsuz etki verebilir. (Bakınız Ay Transiti)

05, 06, 07, 08 Aralık PKK Oğlak burcundaki Merkür bazında (Başkan, patron ve otorite sahipleriyle ilgili iletişim) Suriye ve Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Donald Trump, Rıza Zarrab gibi kişiler Merkürü sembolize eden şeyler konusunda ikilem ve içsel çatışma yaşayabilirler. Mesela Başbakan Binali Yıldırım Merkürü sembolize eden AB Başkanı Donald Tusk, Donald Trump, Devlet Bahçeli konusunda ikilem yaşayabilir. (Bakınız Merkür Transiti)

Bütün bir hafta Türkiye önce Oğlak burcundaki Venüs bazında (Başkan, patron ve otoriter kişilerle ilgili sosyal ve siyasi konular) daha sonra Kova burcundaki Venüs bazında (geleceğe dair plan ve projelerle, özgürlükçü grup ve kişilerle ilgili sosyal ve siyasi konular) AB Başkanı Donald Tusk'dan, Şangay Beşlisi'nden, Suriye'den, HDP'den, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Rıza Zarrab'dan, Fetullah Gülen'den, FED Başkanı Janet Yellen'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti)

05, 06, 07, 08 Aralık Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Kova burcundaki Mars bazında (özgürlükçü grup ve kişilerle ilgili saldırılar) Irak, Işid Amerika, Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye, Rusya gibi ülkelerden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumsuz etkiler alabilir. 05, 06, 07, 08 Aralık Türkiye'de Marsı sembolize eden şeyler yüzünden içsel çatışma yaşanabilir. (Bakınız Mars Transiti)

09, 10, 11 Aralık Cumhurbaşkanı Erdoğan Yay burcundaki Satürn bazında (hukuk ve yasalarla ilgili disiplinli çalışmalar) Devlet Bahçeliden olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Satürn Transiti)

05, 06, 08, 09 Aralık Irak, Suriye gibi ülkeler Oğlak burcundaki Plüto bazında (Başkan, patron ve otorite sahipleriyle ilgili ölümcül değişimler) Türkiye'den Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den, Suriye Başkanı Esad'dan olumsuz etkiler alabilir. Irak Başbakanı ile Suriye Başkanı birbirlerini olumsuz olarak etkileyebilirler. (Bakınız Plüto Transiti)

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(10 Aralık 1.ev Ay, 11.ev Venüs Dikkat, 9.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(10 Aralık 12.ev Ay, 10.ev Venüs Dikkat, 8.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, ikizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(10 Aralık 11.ev Ay, 9.ev Venüs Dikkat, 7.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Koç olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(10 Aralık 10.ev Ay, 8.ev Venüs Dikkat, 6.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(10 Aralık 9.ev Ay, 7.ev Venüs Dikkat, 5.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(10 Aralık 8.ev Ay, 6.ev Venüs Dikkat, 4.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(10 Aralık 7.ev Ay, 5.ev Venüs Dikkat, 3.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(10 Aralık 6.ev Ay, 4.ev Venüs Dikkat, 2.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, ikizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(10 Aralık 5.ev Ay, 3.ev Venüs Dikkat, 1.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Koç olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(10 Aralık 4.ev Ay, 2.ev Venüs Dikkat, 12.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(10 Aralık 3.ev Ay, 1.ev Venüs Dikkat, 11.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(10 Aralık 2.ev Ay, 12.ev Venüs Dikkat, 10.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

Bütün bir hafta
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Şangay Beşlisi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,
İlker Başbuğ
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, FED Başkanı Janet Yellen
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar, lider, canlı ve yapıcı kişiler

Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Örneğin Bütün bir hafta Amerika, Almanya, Fransa, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Güneş bazında (hukuk ve yasalarla ilgili canlılık) AKP, CHP gibi partilerden olumlu etkiler alabilir. Türkiye Yay burcundaki Güneş bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili spekülatif konular yani döviz) olumlu etkiler alabilir. Hisse senedi, altın, döviz alımı daha da canlanabilir. Ülkemiz Türkiyenin Güneş Yay burcunda olduğundan bize göre yabancı ülke ve kültürlerle ilgili spekülatif konulardan (Borsa, altın, döviz) olumlu etkiler alması olasıdır. Türkiye açısından belki Doların aşırı değerlenmesinin önüne geçilebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

08 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, MHP, AKP, HDP / AB / DHKP-C, PYD, PKK / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
08 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)
Suriye / NATO

08 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova olup Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suudi Arabistan / HDP / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
09 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, AKP, HDP / PKK / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
09 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

09 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Rusya / HDP / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
10 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
10 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, AB / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, AB Başkanı Donald Tusk, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
10 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Işid, İran, Ermenistan, Yemen, Belçika, KKTC, Panama / DHKP-C / İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilir. Örneğin 08, 09, 10 Aralık Suriye ve NATO önce Balık burcundaki Ay bazında (Devletlerin vatani konuları) sonra Koç burcundaki Ay bazında (askerlerle ilgili güvenlik) olumsuz etki alması olasıdır. 10 Aralık Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Koç burcundaki Ay bazında (askerlerle ilgili güvenlik) Işid, İran, Irak gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilirler. 10 Aralık Işid, İran, Ermenistan, Belçika gibi ülkeler Koç burcundaki Ay bazında (askerlerle ilgili güvenlik) içsel çatışma yaşayabilir. Yani Işid kendi içinde çatışma yaşarken başka ülkelere de olumsuz etki verebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

05, 06, 07, 08 Aralık
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, MHP / NATO, BM, IMF, FED, AB / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Şangay Beşlisi, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
05, 06, 07, 08 Aralık
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Yay olanlar)
PKK / Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel

05, 06, 07, 08 Aralık
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Yay olanlar)
Ürdün, Kuveyt, Mısır, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan / Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Donald Trump, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
09 Aralık
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, AB Başkanı Donald Tusk
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilir. Örneğin 05, 06, 07, 08 Aralık PKK Oğlak burcundaki Merkür bazında (Başkan, patron ve otorite sahipleriyle ilgili iletişim) Suriye ve Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Donald Trump, Rıza Zarrab gibi kişiler Merkürü sembolize eden şeyler konusunda ikilem ve içsel çatışma yaşayabilirler. Mesela Başbakan Binali Yıldırım Merkürü sembolize eden AB Başkanı Donald Tusk, Donald Trump, Devlet Bahçeli konusunda ikilem yaşayabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, Şangay Beşlisi, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Şangay Beşlisi / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Bütün bir hafta Türkiye önce Oğlak burcundaki Venüs bazında (Başkan, patron ve otoriter kişilerle ilgili sosyal ve siyasi konular) daha sonra Kova burcundaki Venüs bazında (geleceğe dair plan ve projelerle, özgürlükçü grup ve kişilerle ilgili sosyal ve siyasi konular) AB Başkanı Donald Tusk'dan, Şangay Beşlisi'nden, Suriye'den, HDP'den, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Rıza Zarrab'dan, Fetullah Gülen'den, FED Başkanı Janet Yellen'dan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

05, 06, 07, 08 Aralık
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
05, 06, 07, 08 Aralık
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / NATO / PYD Başkanı Salih Müslim, Şangay Beşlisi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
05, 06, 07, 08 Aralık
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Filistin, Türkiye, Brezilya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Şangay Beşlisi / Abdullah Gül, AB Başkanı Donald Tusk, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
09, 10, 11 Aralık
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Aslan olanlar)
Libya

09, 10, 11 Aralık
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
09, 10, 11 Aralık
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Kova, Aslan olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilir. Örneğin 05, 06, 07, 08 Aralık Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Kova burcundaki Mars bazında (özgürlükçü grup ve kişilerle ilgili saldırılar) Irak, Işid Amerika, Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye, Rusya gibi ülkelerden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumsuz etkiler alabilir. 05, 06, 07, 08 Aralık Türkiye'de Marsı sembolize eden şeyler yüzünden içsel çatışma yaşanabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

09, 10, 11 Aralık
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, Şangay Beşlisi / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Örneğin 09, 10, 11 Aralık Cumhurbaşkanı Erdoğan Yay burcundaki Satürn bazında (hukuk ve yasalarla ilgili disiplinli çalışmalar) Devlet Bahçeliden olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

05, 06, 08, 09 Aralık
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumsuz etkiler alabilir. Örneğin 05, 06, 08, 09 Aralık Irak, Suriye gibi ülkeler Oğlak burcundaki Plüto bazında (Başkan, patron ve otorite sahipleriyle ilgili ölümcül değişimler) Türkiye'den Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den, Suriye Başkanı Esad'dan olumsuz etkiler alabilir. Irak Başbakanı ile Suriye Başkanı birbirlerini olumsuz olarak etkileyebilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

05 - 11 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 09 Aralık Ay
09 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 10 Aralık Ay
10 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06, 07, 08 Aralık Merkür
05, 06, 07, 08 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 09 Aralık Merkür
09 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06, 08, 09 Aralık Plüto
05, 06, 08, 09 Aralık Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06, 07, 08 Aralık Mars
05, 06, 07, 08 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Aslan burcunu kötü etkileyen transit: 09, 10, 11 Aralık Mars
09, 10, 11 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Aslan burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 08 Aralık Ay
08 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 09 Aralık Ay
09 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 10 Aralık Ay
10 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Güneş
Bütün bir hafta Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 09, 10, 11 Aralık Satürn
09, 10, 11 Aralık Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 05, 06, 07, 08 Aralık Merkür
05, 06, 07, 08 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 05, 06, 07, 08 Aralık Mars
05, 06, 07, 08 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 09, 10, 11 Aralık Mars
09, 10, 11 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 08 Aralık Ay
08 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
21 Kasım Haşdi Şabi Telafer'e girdi. (20 Kasım için Ay.ın katsayısının +5 olmasından ötürü Amerikanın Irakdan son derece olumlu etkiler alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 21 Kasımda Irakın Şii Milis gücü Haşdi Şabi'nin Amerika için büyük önemi olan Telafere girdiğini duyduk.) (http://www.yenisafak.com/dunya/hasdi-sabi-telafere-girdi-2567846)

22 Kasım Japonya'da depremden sonra tsunami. (Natal Güneşi Kova Marsı Akrep Japonyanın Marsdan aldığı olumsuz etkiye örnek olay. Mars başka ülkeleri de olumsuz etkiliyordu ancak Japonyadaki fay hatları diğer ülkelere göre daha hasas olduğundan Japonyada oldu.) (http://www.milliyet.com.tr/japonya-da-7-3-buyuklugunde-deprem-dunya-2348872/)

24 Kasım Adana Valiliği önündeki patlamadan acı haberler geldi! (Kova burcundaki Marsın Güneşi Akrep burcunda olan Türkiyeyi olumsuz etkilemesi.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-haberi-adana-valiligi-gundem-2350244/)

24 Kasım Esad'ın uçakları askerlerimizi vurdu! Şehit ve yaralılar var. (24 Kasım için Venüsün katsayısını düşüreceğini, sosyal ve siyasi konular bazında herkesi olumsuz etkileyebileceğini yazmıştık. Gerçekten de Venüs yönetimindeki Suriye'nin bu davranışı Türkiye-Suriye ilişkilerini olumsuz etkileyebilir.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-esad-in-ucaklari-askerl-gundem-2350277/)

24 Kasım El Salvador'da 7.2 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı. (Marsın yer altını sembolize eden Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/el-salvador-da-7-2-buyuklugunde-dunya-2350650/)

26 Kasım Irak'ta flaş iddia! Koalisyon Haşdi Şabi'yi vurdu. (Bir süredir Natal Güneşi Boğa Marsı Akrep olan Haydar ElAbadi için hayati tehlikesi var diyorduk. Gerçekten ucuz atlatmış.) (http://www.milliyet.com.tr/irak-ta-flas-iddia-koalisyon-dunya-2351450/)


26 Kasım Küba devriminin lideri, Küba eski devlet başkanı Fidel Castro hayatını kaybetti. (Natal Güneşi Aslan Marsı Boğa Fidel Kastro güçlü bir karakterdi. Ama O da Marsdan olumsuz etki almaktaydı.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-fidel-castro-oldu-1530598/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!