Theresa May Başbakan olduktan sonra 18 Mayıs 2017'de İngiltere katı kararlar alabilir!

Theresa May şu sıralar Başbakanlık görevini David Cameron'dan devralıyor. Theresa May tıpkı eski İngiltere Başbakanı David Cameron gibi Terazi burcundadır ama aradaki fark Cameron'un Marsı Aslan ve Satürnü Balık burcundaydı. Oysa Theresa May'in Marsı Balık ve Satürnü tıpkı Demir Lady lakaplı Margaret Thatcher (13 Ekim 1925) gibi Akrep burcundadır. Margaret Thatcher'ın da Güneşi ve Marsı Terazi burcundaydı ve döneminde Başbakan olarak çok ses getirdi. Şimdi sıra Theresa May'de olacak gibi.

 Theresa May'in Natal gezegenleri ve katsayıları:
 Güneş Terazi 2
 AY Başak -1
 Merkür Başak -1
 Venüs Aslan -1
 Mars Balık -2
 Jüpiter Başak -2
 Satürn Akrep -1
 Uranüs Aslan +1
 Neptün Terazi +3
 Plüto Aslan -1

 13 Temmuz 2016'daki Natal Gezegenlerinin katsayısı
 Güneş Terazi 2 + (Venüs transitinin katsayısı +1) = +3
 AY Başak -1 + (Merkür transitinin katsayısı +4) = +3
 Merkür Başak -1 + (Merkür transitinin katsayısı +4) = +3
 Venüs Aslan -1 + (Güneş transitinin katsayısı +4) = +3
 Mars Balık -2 + (Neptün transitinin katsayısı -1) = -3
 Jüpiter Başak -2 + (Merkür transitinin katsayısı +4) = +2
 Satürn Akrep -1 + (Plüton transitinin katsayısı +2) = +1
 Uranüs Aslan +1 + (Güneş transitinin katsayısı +4) = +5
 Neptün Terazi +3 + (Venüs transitinin katsayısı +1) = +4
 Plüto Aslan -1 + (Güneş transitinin katsayısı +4) = +3


 Aslında Theresa May'in katsayıları biraz düşük sayılmaktadır. Özellikle Balık burcundaki Natal Marsı Neptün transitine bağlı olarak yükselip / alçalmaktadır. Şu an için May'in Natal Marsı Balık burcunda ve -3 katsayısında olduğundan hareket ve davranışlarında biraz dikkatsiz yada düşüncesiz olabilir. Ama Balık burcundaki Natal Marsı her ne kadar -3 katsayısında olsa da Uranüs transitinden olumlu etki almaktadır ve Natal Uranüsü de +5 katsayısında olup diğer Natal gezegenlerine fark attığını görmekteyiz. Uranüs arkadaş ve tanıdıkları, objektif ve özgürlüğüne düşkün kişileri sembolize eder. Bu kişilerin etkisiyle Theresa May İngiltere Başbakanı olmuştur.

 Theresa May'in Natal Satürnü Akrep burcunda olup Plüton transitinin etkisiyle yükselip / alçalmaktadır. Natal Satürnü Akrep burcunda olan kişiler iş ve mesleki konularda son derece tutkuludurlar. Ne tesadüftir ki Demir Lady olarak tarihe geçen Margaret Thatcher'ın da Natal Satürn'ü Akrep burcundaydı. Bundan sonra Theresa May İngiltere'nin adını daha çok ön plana çıkarabilir.

 Theresa May Başbakanlık yaparken zaman zaman katı olmak durumunda da kalabilir. Örneğin 18 Mayıs 2017'den itibaren Akrep burcunun yöneticisi Plüton transitinin katsayısı -2.lere hatta 22 Mayıs 2017'de -3'e düşeceğinden ve Theresa May'in Natal Satürnü Akrep olup -1 olduğundan 22 Mayıs 2017'de May'in Natal Satürnü (-1-3= -4) -4 olacağından İngiltere Başbakanı May 18 Mayıs 2017'den itibaren kariyerle ilgili konularda katı kararlar alabilir. Bu durum tüm dünyayı yakından ilgilendirebilir. (Her Natal Satürnü Akrep olan böyle olmayabilir. Natal Satürünüzün katsayısı yüksekse katılık yerini yapıcı değişimlere bırakabilir. Katsayı çok önemlidir. Bir de iradenizi devreye sokarak içinizden gelebilecek yıkıcı ve olumsuz davranışları olumluya çevirebilirsiniz.)

 Zaten 22 Mayıs 2017 Mayıs ayının en olumsuz günüdür.
 Theresa May'in 22 Mayıs 2017'deki Natal Gezegenlerinin katsayısı:
 Güneş Terazi 2 + (Venüs transitinin katsayısı -3) = -1
 AY Başak -1 + (Merkür transitinin katsayısı +1) = 0
 Merkür Başak -1 + (Merkür transitinin katsayısı +1) = 0
 Venüs Aslan -1 + (Güneş transitinin katsayısı +1) = 0
 Mars Balık -2 + (Neptün transitinin katsayısı +2) = 0
 Jüpiter Başak -2 + (Merkür transitinin katsayısı +1) = -1
 Satürn Akrep -1 + (Plüton transitinin katsayısı -3) = -4
 Uranüs Aslan +1 + (Güneş transitinin katsayısı +1) = +2
 Neptün Terazi +3 + (Venüs transitinin katsayısı -3) = 0
 Plüto Aslan -1 + (Güneş transitinin katsayısı +1) = 0

 Theresa May'in 22 Mayıs 2017 tarihinde Natal gezegenlerinin katsayısı bilhassa Natal Satürnün katsayısı son derece düşük olup bu tarihde biraz talepkar, iş konusunda katı olabilme ihtimali vardır. May'in Natal Marsı Balık olduğundan bu tarihde Merkür, Mars, Uranüs, Neptün ve Plüton transitlerinden olumlu etkiler alsa da Natal Merkürü, Marsı, Neptünü ve Plütonu düşük olduğundan bu transitlerin olumlu etkisinden faydalanamayabilir. Ancak Natal Uranüsü +2 olacağından Uranüs transitinin olumlu etkisi Theresa May'in işine yarayabilir. Uranüs Theresa May'in arkadaş ve tanıdıklarını, özgürlükçü ve objektif kişileri sembolize etmektedir. Bu kişiler May'e destek olabilir.

 Theresa May'in Natal Güneşi Terazi olduğundan Venüsü sembolize etmekte Natal Marsı Balık olduğundan da Neptünü sembolize etmektedir. 22 Mayıs 2017 tarihinde Venüs transiti Koç burcunda olup katsayısı -3 olacaktır ve Koç burcunun haricinde İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burçlarını da olumsuz etkileyecektir. Theresa May de Venüsü sembolize ettiğinden Natal Güneşi ve Marsı bu burçlarda olan kişileri olumsuz yönde etkileyebilir.

 22 Mayıs 2017'de Theresa May'den olumsuz yönde etkilenebilecek ülke, grup ve kişiler:
 (Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
 Mısır, Amerika, Irak, Suriye, Suudi Arabistan, Almanya, Fransa, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP / NATO, IMF, FED / Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin)

 22 Mayıs 2017 tarihi ayrıca 2017 yılının en yoğun günüdür. Bu günde Venüs transitinden ötürü Venüsü sembolize eden para konularında, ülkelerin mal-mülk ve toprak paylaşımlarında, sosyal ve siyasi konularda olumsuz etkiler baş gösterebilir. Tabiki bütün bunlar birer olasılıktır. Gelecek çok değişkenli bir denklem olduğundan başka etkilerle (irade ve başka kişilerin etkileri) bu ihtimaller değişebilir.

Yorumlar

  1. 22 Mayıs İngiltere'de terör saldırısı oldu. (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-ingiltere-de-konser-dunya-2455332/)
    Başbakan Theresa May 08 Haziranda yapılacak seçim çalışmalarını durdurdu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!