Fetullah Gülen 03.12.2016 ve Uranüsün etkisi !

Fetullah Gülen (27 Nisan 1941) Natal Güneşi Boğa Marsı Kova burcunda olup Uranüsün huzursuz edici etkisini hissetmeye başlamıştır. Ancak Natal Marsı Kova olduğundan henüz daha bu etki tam anlamıyla yerine oturmamıştır. 18 Mayıs 2016 tarihinde "Uranüs Boğa burcuna 8 derece kala" yazımda da yazdığıma göre Uranüsün rahatsız edici etkisi Boğa ve Akrep burcunu sembolize edenler için 08 Mayıs 2016 tarihinden itibaren başlamıştır (Uranüs 22.02 derece Koç). (http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/05/uranus-boga-burcuna-8-derece-kala.html) (Fetullah Gülen)

Fetullah Gülen'in Natal gezegenleri ve katsayıları:
Natal Güneş    Boğa    -1
Natal Ay           Boğa    -1
Natal Merkür    Koç      -1
Natal Venüs    Boğa    -1
Natal Mars       Kova    -1
Natal Jüpiter    Boğa    -1
Natal Satürn     Boğa    -1
Natal Uranüs    Boğa    +1
Natal Neptün    Başak  +1
Natal Plüto        Aslan    -1

Yukardaki tablodan da görüldüğü üzere Fetullah Gülen'in 6 tane gezegeni Boğa burcunda ve 5 tanesi -1 katsayısındadır. Ayrıca Natal Marsı Kova ve o da -1 katsayısındadır. Bir tek Natal Uranüs ve Natal Neptünün +1 katsayısında olduğu görülmektedir. Doğduğu saat bilinmediğinden transitlerin hangi evlere geldiğini bilemiyoruz ama şu bir gerçek ki 6 Natal gezegeni Boğa burcunda ve -1 katsayısında olan Fetullah Gülen'in Uranüs transitinden oldukça zor ve ölümcül etkiler alma ihtimali vardır. Bilhassa 21 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Uranüs Fetullah Gülen'in hem Natal Güneşini hem de Kova burcundaki Natal Marsını zorlayacaktır. Yani tam 4 sene sonra Fetullah Gülen'in Uranüse bağlı hastalıklara (tansiyon, vs) yada çevresindeki aşırı özgürlükçü kişilere, gruplara dikkat etmesi gerekebilir.  (Ağustos 2016 burç)

Fetullah Gülen'in 6 gezegeninin Boğa burcunda yer alması kendisinin Boğa burcunu sembolize eden mal-mülk ve para konularına son derece önem verdiğini göstermektedir. Boğa burcundaki Natal gezegenleri hem Boğa burcunda hem de düşük katsayıda olduğundan para konularında talepkarlıklara işaret etmektedir. Natal Marsı Kova burcunda ve düşük katsayıda olduğundan hareket ve davranışlarında Kova burcunun olumsuz özelliklerini sergileyebilir. Örneğin hareket ve davranışları alışılmışın dışında, delice ve huzursuz edici olabilir. (haftalık burç)

Fetullah Gülen'in Natal Uranüsü ve Neptünü pek de yüksek olmasa da diğer gezegenlerine göre yüksek sayılabilecek +1 katsayısındadır. Natal Uranüs kişinin arkadaş ve tanıdıklarına karşı nasıl davrandığını, geleceğe dair plan ve projelerini, teknolojik konularla arasının nasıl olduğunu gösterir. Fetullah Gülen'in Natal Uranüsü Boğa burcunda olduğundan Venüs transitinin katsayısına bağlı olarak değişebilir. Örneğin bu kişi arkadaş ve tanıdıklarına karşı paylaşımcı özellikler gösterebilir ama Venüsün katsayısı çok düştüğünde arkadaş ve tanıdıklarına karşı talepkar olabilir. (haftalık astroloji)

Fetullah Gülen'İn Natal Neptünü Başak burcunda olup +1 katsayısındadır ve Merkür transitine bağlı olarak katsayısı değişebilir. Natal Neptün kişinin yaratıcı yönünü, Büyük kurum ve kuruluşlarla olan ilişki tarzını ayrıca kişinin psikolojisini sembolize eder. Örneğin bu kişinin yaratıcı yönü Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmete yönelik olup Fetullah Gülen'in eğitim gibi hizmet alanına odaklanması beni hiç şaşırtmamaktadır. Bu kişinin Büyük kurum ve  kuruluşlarla olan bağlantısı da hizmete (eğitim, öğretim, vs) yönelik olup zaman zaman Merkür transitine bağlı olarak değişmektedir. Merkür transitinin katsayısı düştüğünde bu kişinin Büyük kurum ve kuruluşlarla olan bağlantılarına kurnazlıklar hakim olabilir. Bu kişinin psikolojik durumu da Merkür transitine bağlı olarak değişebilir. Merkür olumsuz anlamda bazı sinirsel hastalıklara da işaret edebilir. (Ağustos astroloji)

Fetullah Gülen 2020 yılına kadar Uranüsden yarım etki almaktadır. Yani bu kişinin 2020 yılına kadar bir tek Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki aldığından Uranüs yüzünden keyfini kaçırıcı olaylar olabilir ama Natal Marsı Kova burcunda olduğundan Uranüs tam bir tehlike teşkil etmemektedir. Hatta Uranüsün Boğa burcuna olan olumsuz etkisi 28 Ekim 2016 - 27 Şubat 2017 tarihleri arası ara vereceğinden (Çünkü Uranüs Koç burcunda geri gidiyor ve Boğadan uzaklaşıyor.) Fetullah Gülen de Uranüsden olumsuz etki almaya ara verebilir. (2016 Ağustos burç)

Uranüs transitinin sembolize ettikleri: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. (2016 haftalık burç)

Fetullah Gülen'in tek düşmanı Kova burcundaki Natal Marsı da olabilir. Çünkü bu kişinin Natal Marsı Kova burcunda ve düşük katsayıda olduğundan yaptığı yapacağı olumsuz hareket ve davranışlar kendi kendisine de zarar verebilir. (Ağustos 2016)

Fetullah Gülen'in fiziksel sağlık açısından da pek parlak olduğu gözükmüyor. Çünkü Natal Uranüs ve Neptün hariç bütün gezegenleri düşük katsayıda. Bu kişinin 27.07.2016 itibariyle en düşük katsayıdaki Natal gezegeni Natal Jüpiteri (-3) olduğundan karaciğerle ilgili rahatsızlıklar, hücrelerin kontrolsüz büyümesi gibi sorunlar olabilir. Ayrıca Natal Güneş (-2) kalp rahatsızlıklarına, Natal Ay (-2) mide sorunlarına, Natal Venüs (-2) böbrek ve damar problemlerine, Natal Satürn (-2) kemik problemlerine, Natal Uranüs (-2) tansiyon problemlerine işaret etmektedir.

03 Aralık 2016 tarihi tüm Boğa burçları ve Natal gezegenleri Boğa burcunda olanlar için önemli bir tarihtir. Çünkü bu tarihde Boğanın yöneticisi Venüs transiti -3 katsayısında olup Natal gezegenleri Boğa burcunda yada Terazi burcunda olanların katsayısını düşürecektir. Fetullah Gülen'in 03 Aralık 2016 tarihindeki Natal gezegenleri ve katsayıları:

Natal Güneş    Boğa    -4
Natal  Ay          Boğa    -4
Natal Merkür    Koç     +2
Natal Venüs     Boğa    -4
Natal Mars      Kova     -2
Natal Jüpiter   Boğa    -5
Natal Satürn    Boğa    -4
Natal Uranüs   Boğa   -4
Natal Neptün   Başak  -1
Natal Plüto     Aslan     +4

Görüldüğü üzere 03 Aralık 2016 tarihinde Venüs transitine bağlı olarak Fetullah Gülen'in en çok hukuk ve yasaları sembolize eden Natal Jüpiterinin katsayısının (-5) düştüğü görülmektedir. Bu arada Venüs transiti ile Ay ve Mars transitlerinin de Natal Güneş ve Marsını olumsuz etkilemesi söz konusu olduğundan 03 Aralık 2016 günü Fetullah Gülen'in Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulara, ikili ilişkilere, Ay.ı sembolize eden vatani konulara, Marsı sembolize eden yeni başlangıçlara, asker, polis ve güvenlik birimlerine çok dikkat etmesi gerekebilir. 03 Aralık 2016 Fetullah Gülen için üzücü ve olumsuz bir gün olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!