Temmuz 2019 ve sonrası Tehlike Çanları !

26 Ocak 2008 - 23 Mart 2023 tarihlerinde Plüto Oğlak burcundaydı. Plüto Oğlak burcuyla birlikte 180 ve 90 derecelerindeki Koç, Yengeç, Terazi burçlarını sembolize eden şeyleri de olumlu ve olumsuz yönden etkiledi. Plüto Oğlak burcunda rahat ettiği bir burçta olduğundan katsayısı yüksekken Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçlarına güç, kuvvet ve metanet verdi ama katsayısı düşükken bu burçları sembolize eden şeylere ölümcül ve yıkıcı olayları da getirdi. (haftalık burç) (haftalık astroloji)

Oğlak burcu ve sembolize ettikleri: Ülkelerin Başkan, patron ve otorite sahipleri

Koç burcu ve sembolize ettikleri: Ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimleri

Yengeç burcu ve sembolize ettikleri: Vatani konular, ülke güvenlikleri, üretimle ilgili konular

Terazi burcu ve sembolize ettikleri: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler

Natal Güneş ve Marsı bu burçlarda olan ülkeler örneğin Suriye'de (23 Eylül 1932) büyük bir yıkım yaşandı (Halen yaşanıyor).

NATO'da (04 Nisan 1949) yıkıcı değişimler olabilir. NATO'nun yerine 2023 yılına kadar başka bir şey de kurulabilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarını sembolize eden konularda 2023 Martına kadar büyük değişimler yaşanabilir. Bilhassa 10 - 24 Temmuz 2019 tarihlerinde NATO ve Suriyenin çok büyük değişimler yaşaması olasıdır. Bu değişimlere Işid yada İran yada Natal Marsı Başak veya Balık olup katsayısı düşük olan ülke, grup ve kişiler sebep olabilir. Bu olumsuz değişimlerden en çok Natal Güneşi ve Marsı Koç ve Terazi olanlar etki alacaktır. (aylık burç)

23 Mart 2023 Plüto Kova burcunda 21 sene rahatsız olduğu bir burçta olacak !
Plüto Oğlak burcunda en azından kendini iyi hissettiği bir burçtaydı. Plüton katsayısı yüksekken Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçlarına güç ve metanet vermişti. 23 Mart 2023 ile 19 Ocak 2044 tarihleri arasında yani tam 21 sene Plüto rahatsız olduğu bir burç olan Kova burcunda olacak ve artık katsayısı yükselse de Kova, Boğa, Aslan, Akrep burçlarını sembolize eden şeylere olumsuz etkiler verebilecektir. (aylık astroloji)

Geçmişte Plüto Aslan burcunda iken neler olmuştu ?
2.Dünya savaşı ve Atom bombası
2.Dünya savaşında Atom bombası (06.08.1945) atıldığında da Plüto rahatsız olduğu Aslan burcunda olup başta Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçlarını hep olumsuz etkilemişti. Atom bombası atılan Japonya'nın (11 Şubat 660) Natal Güneşi Kova Natal Marsı Akrep'di. Atom bombası atan Amerikanın (04 Temmuz 1776) Natal Marsı ise İkizler olup Plütondan olumlu etki alan grubun içindeydi (06.08.1945 günü Plüton Aslan, Boğa, Akrep ve Kovaları olumsuz etkilerken, Koç, İkizler, Terazi, Yay burçlarını olumlu etkilemekteydi.) (yıllık burç)

Atom çağının başladığı gün 02 Aralık 1942 (Plüto Aslan burcunda)
02 Aralık 1942 tarihi Atom çağının başladığı gün olarak kabul edilir. (http://www.ilkkimbuldu.com/atom-bombasi/) ve bu tarihde Plüto transiti rahatsız olduğu Aslan burcundadır. Plüton transitinin katsayısı artsa da Aslan, Boğa, Akrep ve Kova burçlarını olumsuz etkilediği görülmektedir.

Aslan burcu ve sembolize ettikleri: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, çocuklar, spekülatif konular (Borsa, vs)

Boğa burcu ve sembolize ettikleri: Para konuları, mal-mülk ve toprak paylaşımları

Akrep burcu ve sembolize ettikleri: Gizli saklı işler, gruplar, bankacılık, ülkelerin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, vs)

Kova burcu ve sembolize ettikleri: Bilimsel ve teknolojik konular, özgürlükçü kişi ve gruplar, geleceğe dair plan ve projeler

Yani Plüton Transiti Aslan burcundayken Aslan, Boğa, Akrep ve Kova burçlarını sembolize eden şeylere yıkıcılık sıfatlarını vermiştir. Örneğin yıkıcı nüfuzlu kişiler, yıkıcı bilimsel buluşlar (Atom bombası bulundu), gizli saklı işlerde yıkıcı faaliyetler. Bu dönem Hitler 02 Ağustos 1934 tarihinde cumhurbaşkanlığı makamına yükseldi ve yıkıcı faaliyetlere yöneldi. Bu tarihde Plüto transiti 24.43 derece Yengeç burcundaydı yani Aslan burcuna çok yakındı ve Aslan burcunu etkilemeye başlamıştı bile. (yıllık astroloji)

Plüto Kova burcuna 8 derece kala yani 22.01 derece Oğlak burcundayken 20 Aralık 2019'dan itibaren bilimsel ve teknolojik konularda yıkıcı sonuçları olabilen Atom bombasından da güçlü bir silah icat edilebilir. Bu durum Plütonun 23 Mart 2023'de Kova burcuna geçmesiyle daha da pekişebilir ve görünür sonuçları ortaya çıkabilir.

Yani özetle diyebiliriz ki 20 Aralık 2019'dan itibaren 2.Dünya savaşı döneminde neler olduysa yine aynı şeyler olabilir. Tarih bir döngü içinde tekrar etmektedir. Yani Temmuz 2019'da Koç ve Terazi burçlarını sembolize eden şeylerin (NATO, Suriye) alacağı olumsuz etki ile 5 ay sonrası Plütonun Kova burcuna 8 derece yakınlaşmasıyla bilimsel konularda yıkıcılığa neden olacak çalışmalar olabilir. (Atom bombası yada daha kuvvetlisi) ve bu çalışmalar öncelikli olarak Aslan burcunu sembolize eden gençleri, çocukları, liderleri, Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişileri, teknolojik aletleri olumsuz etkileyebilir.


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!