Donald Trump vs. Hillary Clinton

08 Kasım 2016 tarihinde ABD seçimleri olacak ve bu seçimlerde 2 kişinin ön plana çıktığını görmekteyiz. Diğer adayları bilmediğim için Donald Trump ve Hillary Clinton'ın haritalarını inceledim. Aşağıda her iki adayın doğum tarihleri Natal Güneş ve Marslarının burç ve katsayıları yer almaktadır. (ABD Başkanlık Seçimleri)

Donald Trump doğduğu andaki katsayı (14 Haziran 1946)
                       
Natal Güneş    +5     İkizler
Natal Mars    -1    Aslan

Hillary Clinton doğduğu andaki katsayı (26 Ekim 1947)

Natal Güneş    -1    Akrep
Natal Mars        -2    Aslan

08 Kasım 2016 tarihinde katsayılar
Donald Trump'ın Natal Güneşi +5 + 2 (Merkür transiti) = +7 olacaktır.
Donald Trump'ın Natal Marsı -1 + 3 (Güneş transiti) = +2 olacaktır.

Hillary Clinton'ın Natal Güneşi -1 +2 (Plüto transiti) = +1 olacaktır.
Hillary Clinton'ın Natal Marsı -2 + 3 (Güneş transiti) = +1 olacaktır.

Görüldüğü üzere 08 Kasım 2016 tarihinde Donald Trump'ın Natal Güneş ve Marsının katsayısı Hillary Clinton'a göre daha yüksektir. Yani Donald Trump Hillary Clinton'a göre kendini daha iyi ifade edebilme kapasitesine sahip olacaktır. Kısaca Donald Trump'ın Güneşi +7 katsayısı ile 08 Kasımda parlayacaktır.

08 Kasım tarihinde dış etkenlere baktığımızda aynı anda etki veren en yüksek katsayıdaki transitlerin +3 katsayısı ile Ay, Venüs, Jüpiter ve Uranüs olduğu görülmektedir. Bu 4 transit Donald Trump'ın hem Natal Güneşini (İkizler) hem de Natal Marsını (Aslan) aynı anda olumlu etkilemektedir. Hillary Clinton'ın ise sadece Natal Marsını olumlu etkilemektedir.

08 Kasım günü -1 katsayısındaki Mars transitinden her iki aday da olumsuz etki alırken, Hillary Clinton'ın +3 katsayısındaki Güneş transitinden (Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Aslan olduğundan) olumsuz etki aldığı görülmektedir. Güneş transiti Natal Güneşi ve/veya Marsı Aslan burcundan kişileri de sembolize eder. Hillary Clinton büyük bir ihtimalle Natal Marsı Aslan burcu olan Donald Trump'dan olumsuz etki alabilir. Güneş transiti Donald Trump'ın sadece Natal Marsını olumsuz etkileyecektir.

Özetlersek Hillary Clinton'ın hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı, Güneş ve Mars transitlerinden aynı anda olumsuz etki almakta ve Natal gezegenlerinin katsayısı da düşük olduğundan bunu tolere etmekte güçlük çekebilir.  Bu yüzden 08 Kasım 2016 tarihinde Donald Trump Hillary Clinton'ın önüne geçebilir. Ancak bunlar birer tahmindir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!