14 - 20 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 16 Mart Neptün süper !

Bu hafta Venüs ve Marsın katsayıları yükselmeye başlayacaktır. Her ne kadar Venüs Balık burcunda yüksek katsayıda olsa da Aslan ve Kova burçlarını olumsuz etkileyecektir. Mars ise hafta boyunca bütün burçlara süper bir etki verecektir. 16 Mart günü Balık burçlarının yöneticisi Neptün +5 katsayısı ile süper bir konumda olacaktır. (Mart 2016 burç) (Mart astroloji)

16 Mart
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Belçika, Işid, İran, Yemen, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Mısır, Nijerya, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus / MHP, HDP, AKP / IMF, FED, BM, AB / PKK, PYD, DHKP-C / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

16 Mart günü yukardaki tabloda adı geçen ülke, kişi ve gruplar Neptünün yanı sıra Venüsden de olumlu etki alacaklar. Bu yüzden 16 Mart günü Venüs ve Neptünü sembolize eden konular açısından çok verimli geçebilir. Bu duruma Mars da eşlik edecektir. Bu günde sosyal ve siyasi konularda, yardımsever kurum ve kuruluşlarda olumlu gelişmeler ve atılımlar olabilir. Kişisel olarak Venüs, Mars ve Neptün hangi evinizdeyse hayatınızın o alanlarında olumlu etkiler almanız olasıdır. (haftalık burç)

14 - 18 Mart
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Kova olanlar)
Libya / Güneşi Aslan olanlar: Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Endonezya / AKP / Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani / Güneşi Kova olanlar: Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / MHP / Marsı Aslan olanlar: Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt / CHP / İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov / Marsı Kova olanlar: Rusya, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

14 - 18 Mart
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Belçika, Işid, Suriye, İran, Irak, Ermenistan, Mısır, Yemen, Lübnan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / HDP / IMF, FED, NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim

Venüsden olumsuz etki alan ülke grup ve kişiler Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Selahattin Demirtaşın Natal Marsı Kova olup Venüsden olumsuz etki almaktadır ve Venüsden olumlu etki alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli gibi kişilere sosyal ve siyasi konular açısından dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 Mart burç)

19 - 20 Mart
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Belçika, Işid, İran, Yemen, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Mısır, Nijerya, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus / MHP, HDP, AKP / IMF, FED, BM, AB / PKK, PYD, DHKP-C / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

19 - 20 Mart günlerinde dünyanın belli başlı ülke, kişi ve gruplarının Venüsden olumlu etkiler aldığını görüyoruz. Venüs sembolize ettiği sosyal, siyasi ve diplomatik konularda olumlu etkiler dağıtmaktadır. Kişisel olarak Venüs hangi evinizdeyse hayatınızın o alanında sosyal ve siyasi konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz. (2016 haftalık burç) (haftalık astroloji)

Mars Bütün bir hafta boyunca tüm burçlara olumlu bir enerji vermeye başlayacaktır. Bilhassa Aslan, Başak, Kova ve Balık burçları Marsdan daha çok etkilenebilir. Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konularda, ülkenin gençlerini ve nüfuzlu kişilerini ilgilendiren konularda, Başak burcunu sembolize eden işçi ve çalışanlarla ilgili konularda, her türlü hizmetlerle (ulaşım, sağlık, eğitim) ilgili konularda, Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplar, bilimsel çalışmalar, Balık burcunu sembolize eden büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler Marsdan çok olumlu bir enerji alabilirler. Kişisel olarak Mars hangi evinizde ise hayatınızın o alanında Marsdan olumlu etki almanız söz konusu olabilir. (Mart 2016) (2016 haftalık burç)

Yükselen Koç (6, 12.ev Dikkat, 5, 11.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 11.ev Dikkat, 4, 10.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 10.ev Dikkat, 3, 9.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 9.ev Dikkat, 2, 8.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 8.ev Dikkat, 1, 7.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 7.ev Dikkat, 12, 6.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 6.ev Dikkat, 11, 5.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 5.ev Dikkat, 10, 4.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 4.ev Dikkat, 9, 3.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 3.ev Dikkat, 8, 2.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 2.ev Dikkat, 7, 1.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 1.ev Dikkat, 6, 12.ev Süper)

Yükselen burcunuz (daha kesinleştirilmiş yeni düzenlemesi ile) ve Detay yazının en altındadır.

Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

14 - 20 Mart 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 20 Mart Güneş
20 Mart Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14, 16, 18 Mart Jüpiter
14, 16, 18 Mart Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 16, 17, 18 Mart Satürn
16, 17, 18 Mart Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20 Mart Plüto
19, 20 Mart Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Koç, Başak, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 17, 19 Mart Güneş
14, 15, 17, 19 Mart Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler Balık, Koç, Başak, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 14, 16 Mart Merkür
14, 16 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20 Mart Merkür
19, 20 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 14 Mart Ay
14 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 18 Mart Mars
18 Mart Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 16 Mart Neptün
16 Mart Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
02 Mart için Ay, Satürn ve Uranüsden Natal Marsı Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova olanlar olumlu etkiler alabilir demiştik. Gerçekten de;

02 Mart Pentagon, siber güvenliğini internet korsanlarına test ettirecek. (Amerikanın Natal Marsı İkizler ve Uranüsü sembolize eden bilimsel konulardan olumlu destek almaktadır.) (http://www.milliyet.com.tr/pentagon-siber-guvenligini/dunya/detay/2203160/default.htm)

02 Mart ABD Türkiye’ye 'sığınak delici' bomba satacak iddiası. (Türkiyenin güvenliği sembolize eden Ay ve teknolojik konuları sembolize eden Uranüsden olumlu etki almasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/abd-turkiye-ye-siginak-delici--gundem-2202975/)

02 Mart Uzayda bir yıl geçiren Kelly ve Kornienko Dünya'ya döndü. (Uranüsü sembolize eden uzay ve teknolojik gelişmelere örnek olay.) (http://www.hurriyet.com.tr/uzayda-bir-yil-geciren-kelly-ve-kornienko-dunyaya-dondu-40062600)

02 Mart Endonezya’da 7.9 büyüklüğünde deprem! (17 Ağustos 1945 de kurulan Endonezyanın Güneşi Aslan Marsı İkizler ve Kova burcundaki Venüsden ayrıca Başak burcundaki Jüpiterden olumsuz etkiler almaktadır. Venüs Kova burcunda yüksek katsayıda ama 180 derecesindeki Aslan burcunu olumsuz etkilemekte. Ayrıca Jüpiter de düşük katsayıda olduğundan Başak burçlarını olumsuz etkilemektedir. Böylece Endonezyanın Güneşi Venüsden Marsı Jüpiterden olumsuz etki almaktadır.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/endonezyada-8-2-buyuklugunde-deprem-1117976/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 14- 20 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç (6, 12.ev Dikkat, 5, 11.ev Süper)
1.ev (Koç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 1.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.

2.ev (Boğa)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (İkizler)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Yengeç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.

5.ev (Aslan)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.

6.ev (Başak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Terazi)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

8.ev (Akrep)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Yay)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 9.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Oğlak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 10.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

11.ev (Kova)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.

12.ev (Balık)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 12.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 9.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 12.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

Yükselen Boğa (5, 11.ev Dikkat, 4, 10.ev Süper)
1.ev (Boğa)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (İkizler)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Yengeç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

4.ev (Aslan)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.

5.ev (Başak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Terazi)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

7.ev (Akrep)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Yay)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 8.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Oğlak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 9.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

10.ev (Kova)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.

11.ev (Balık)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 11.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 11.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 11.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

12.ev (Koç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 12.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 8.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.

Yükselen İkizler (4, 10.ev Dikkat, 3, 9.ev Süper)
1.ev (İkizler)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Mars Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Yengeç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

3.ev (Aslan)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.

4.ev (Başak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Ay Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Terazi)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.

6.ev (Akrep)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Yay)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 7.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Oğlak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 8.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

9.ev (Kova)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.

10.ev (Balık)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 10.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 10.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 10.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

11.ev (Koç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 11.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.

12.ev (Boğa)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 7.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Yengeç (3, 9.ev Dikkat, 2, 8.ev Süper)
1.ev (Yengeç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.

2.ev (Aslan)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.

3.ev (Başak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Terazi)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.

5.ev (Akrep)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Yay)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 6.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Oğlak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 7.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

8.ev (Kova)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.

9.ev (Balık)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 9.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 9.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 9.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

10.ev (Koç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 10.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.

11.ev (Boğa)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (İkizler)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 6.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Aslan (2, 8.ev Dikkat, 1, 7.ev Süper)
1.ev (Aslan)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.

2.ev (Başak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Terazi)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

4.ev (Akrep)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularındaa
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Yay)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 5.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Oğlak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 6.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

7.ev (Kova)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.

8.ev (Balık)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 8.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 8.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 8.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

9.ev (Koç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 9.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.

10.ev (Boğa)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (İkizler)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Yengeç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 5.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.

Yükselen Başak (1, 7.ev Dikkat, 12, 6.ev Süper)
1.ev (Başak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Mars Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Terazi)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

3.ev (Akrep)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Yay)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 4.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Oğlak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 5.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

6.ev (Kova)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.

7.ev (Balık)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 7.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 7.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 7.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

8.ev (Koç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 8.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.

9.ev (Boğa)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (İkizler)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Yengeç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.

12.ev (Aslan)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 4.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.

Yükselen Terazi (12, 6.ev Dikkat, 11, 5.ev Süper)
1.ev (Terazi)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.

2.ev (Akrep)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Yay)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 3.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Oğlak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 4.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

5.ev (Kova)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.

6.ev (Balık)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 6.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 6.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 6.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

7.ev (Koç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 7.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

8.ev (Boğa)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (İkizler)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Yengeç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.

11.ev (Aslan)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
 
12.ev (Başak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 3.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Akrep (11, 5.ev Dikkat, 10, 4.ev Süper)
1.ev (Akrep)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Yay)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 2.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Oğlak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 3.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

4.ev (Kova)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.

5.ev (Balık)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 5.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 5.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 5.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

6.ev (Koç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 6.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

7.ev (Boğa)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (İkizler)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Yengeç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.

10.ev (Aslan)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
 
11.ev (Başak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Terazi)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 2.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.

Yükselen Yay (10, 4.ev Dikkat, 9, 3.ev Süper)
1.ev (Yay)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 1.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Oğlak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 2.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

3.ev (Kova)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.

4.ev (Balık)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 4.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 4.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Ay Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 4.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

5.ev (Koç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 5.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.

6.ev (Boğa)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (İkizler)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Yengeç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.

9.ev (Aslan)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
 
10.ev (Başak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Terazi)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.

12.ev (Akrep)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 1.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Oğlak (9, 3.ev Dikkat, 8, 2.ev Süper)
1.ev (Oğlak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 1.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

2.ev (Kova)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.

3.ev (Balık)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 3.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 3.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 3.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

4.ev (Koç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 4.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.

5.ev (Boğa)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (İkizler)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Yengeç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

8.ev (Aslan)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
 
9.ev (Başak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Terazi)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.

11.ev (Akrep)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 12.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Yay)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 12.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Kova (8, 2.ev Dikkat, 7, 1.ev Süper)
1.ev (Kova)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.

2.ev (Balık)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 2.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 2.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 2.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

3.ev (Koç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 3.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

4.ev (Boğa)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (İkizler)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Yengeç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

7.ev (Aslan)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
 
8.ev (Başak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Terazi)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.

10.ev (Akrep)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Satürn Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Yay)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 11.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Oğlak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 11.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 12.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Yükselen Balık (7, 1.ev Dikkat, 6, 12.ev Süper)
1.ev (Balık)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularındaa
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Başak, Terazi olanlar 1.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.

Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 14, 16 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, 19, 20 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak olanlar 1.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Mars Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Mars Oğlak olanlar Dikkat.

Neptün 16 Mart (+5) süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 1.evdeki Neptün hayat enerjinizi arttırabilir.

2.ev (Koç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

Güneş 20 Mart (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar 2.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 

Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

3.ev (Boğa)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (İkizler)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı İkizler, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinizi arttırabilir.

Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Ay Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Ay Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Yengeç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Güneş Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.

6.ev (Aslan)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Merkür Koç olanlar Süper.
 
7.ev (Başak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Venüs Koç olanlar Süper.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Satürnden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Terazi)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Güneş 14, 15, 17, 19 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Güneş 20 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Plüto Koç olanlar Süper.
Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.

9.ev (Akrep)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Yay)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Mars 18 Mart (+5) süper: Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Koç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Mars hayat enerjinizi arttırabilir.

Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

Satürn 16, 17, 18 Mart (-1) kötü: Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Oğlak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar 10.evdeki Satürn hayat enerjinize zarar verebilir.

Neptün 16 Mart (+5) süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Oğlak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 14, 16, 19, 20 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Koç olanlar Süper.
Jüpiter 14, 16, 18 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Neptün 16 Mart (+5) süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

Plüto 19, 20 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 11.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

12.ev (Kova)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 14 Mart (+4) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Mars 18 Mart (+5) süper: 10.evdeki Marsdan yansıyan süper etki. Natal Neptün Koç olanlar Süper.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!