07 - 13 Mart 2016 Haftalık burç astroloji: 07 Mart Uranüs süper 10-11 Mart Dikkat!

Bu haftanın en belirgin özelliği: Bir süredir katsayısı yüksek olan Balık burcunun yöneticisi Neptünün katsayısı 09 Marttan itibaren düşecek. Nedeni ise Balık burcunda olan Merkürün Neptün ile kavuşum yapmasıdır. Merkür Balık burcunda rahatsız konumdadır ve kavuşum yaptığı gezegenin katsayısını düşürmektedir. Bu durumdan başta Balıklar olmak üzere İkizler, Başak ve Yay burçlarını sembolize eden şeyler Neptünden yani Büyük kurum ve kuruluşlardan, başka devlet kurumlarından olumsuz etkiler alabilirler. Bu burçları sembolize eden konularda bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Bu yüzden her türlü kara, hava ve deniz yolculuklarına, her türlü iletişim ve hizmetlerle ilgili konulara, işçi ve çalışanlarla ilgili konulara dikkat etmek gerekebilir. Neptün hangi evinizdeyse bulanıklık yaratan olaylar bu evden kaynaklanabilir. (Mart 2016 burç) (2016 Mart burç)

07 Mart günü Uranüs +5 katsayısı ile ön plana çıkmaktadır. 08, 10 Mart Satürn +4, 13 Martta ise PLüto +4 katsayısında olacaktır. (haftalık burç) (2016 haftalık burç)

07 Mart
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filistin, Irak, Lübnan, Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Türkiye, Suriye, Makedonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus, Rusya, Libya / NATO, IMF, FED, BM / CHP, HDP, AKP / PKK / PYD Başkanı Salih Müslim, Başbakan Davutoğlu, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Julian Assange

07 Mart Pazartesi günü dünyanın önde gelen ülke ve kişilerinin Uranüsden olumlu etkiler alacağı görülmektedir. Uranüs dünya genelinde bilimsel ve teknolojik çalışmaları, özgürlükçü kişi ve grupları sembolize etmektedir. 07 Mart günü ülkemiz Türkiye açısından özgürlükçü kişi ve gruplardan olumlu etki alması olasıdır. Bu günde AB ile Türkiye arasında mültecileri ilgilendiren bir görüşme yapılması beklenmektedir. Hem Türkiyenin hem de Türkiyeyi yöneten Başbakan ve Cumhurbaşkanının Uranüsden olumlu etki alması bu görüşmenin Türkiye açısından olumlu geçme olasılığını pekiştirmektedir. AB açısından ise durum biraz farklı olabilir. Çünkü AB (01 Kasım 1993) Akrep burcunda Marsdan olumsuz etki almakta, Türkinin Marsı ise Terazi burcunda ve Marsdan olumlu etki almakta. Marsdan olumsuz etki alan AB Marsdan olumlu etki alan Türkiyenin şartlarını kabul etme durumunda kalabilir. (haftalık astroloji)

09, 10, 11, 13 Mart
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)

Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu

09, 10, 11, 13 Mart
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Tunus, Tayvan / IMF, FED, BM, AB / MHP / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Kemal Kılıçdaroğlu

09, 10, 11, 13 Mart günleri Neptünden olumsuz etki alan ülke, kişi ve gruplar Neptünden olumlu etki alan ülke, kişi ve gruplara karşı dikkatli olmalılar. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlunun Suriye Başkanı Esada yada Kemal Kılıçdaroğluna veya MHP'ye karşı Neptünü sembolize eden devlet kurumları, kamu yada özel kurumlar yönünden dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (Mart astroloji)

Mars 12 Marta kadar düşük katsayıda olmaya devam edecek ve Yay, Boğa, İkizler, Akrep burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyecektir. (2016 Mart burç)

07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yay olanlar)
Arnavutluk, Türkmenistan / AB (Avrupa Birliği) / PKK / Abdullah Gül, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani

07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Türkiye, Suriye, Filistin, Irak, Lübnan, İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya, Makedonya, Tunus / NATO, IMF, FED, BM / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Kemal Kılıçdaroğlu

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Güneşi ve Marsı Yay burcunda olan PKK Marsı Terazi burcunda olan Türkiye'den olumsuz etki almaya devam edebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. Sizin de Natal Güneş ve Marsınız Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcundan ise Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burçlarından hafta boyunca sakınırsanız iyi olur. Mars transiti hangi evinizdeyse o evin konularında sakınmanız gerekebilir. (2016 haftalık burç)

08, 09, 10, 11, 12 Mart
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Belçika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Obama, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim

08, 09, 10, 11, 12 Mart
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)

İngiltere, Mısır, Afganistan, Tunus, Nijerya / Kemal Kılıçdaroğlu / IMF, FED, BM (Bireleşmiş Milletler)
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişileri Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konular açısından olumsuz yönde etkileyebilirler. Örneğin İngiltere Işid yada Suriyeyi olumsuz etkileyebilir. Yada CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğanı, Başbakan Davutoğlunu yada Selahattin Demirtaşı sosyal ve siyasi açıdan olumsuz yönde etkileyebilir. IMF yada FED Yunanistan Başkanı Çiprası olumsuz olarak etkileyebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

Haftanın en yoğun günleri -5 katsayısı ile 10 Mart Perşembe günü ile 11 Mart Cuma günüdür. 10 ve 11 Mart günleri Merkür, Venüs, Mars ve Neptünün yanı sıra 10 Mart günü Ay Koç burcunda, 11 Mart günü Plüto Oğlak burcunda -1 katsyaısında olacaktır. (Mart 2016)

10, 11 Mart günü
Merkür, Venüs, Mars ve Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Katsayıları aynı olan gezegenleri birlikte ele alıyoruz)
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Yay olanlar)
PKK / Marsı İkizler olanlar: Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti / Başbakan Davutoğlu / Marsı Yay olanlar: Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / HDP, AKP / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani / Güneşi İkizler olanlar: Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt / Güneşi Yay olanlar: Rusya, Arnavutluk, Lübnan / Kemal Kılıçdaroğlu

10, 11 Mart günü en olumsuz etkiyi Güneşi ve Marsı Yay burcu olan PKK almakta. Marsı İkizler yada Yay olanlar askeri güç, hareket ve davranış kabiliyeti açısından olumsuz etki alıyor. Güneşi İkizler veya Yay burcunda olan ülkeler ülkelerindeki gençler, nüfuzlu kişiler açısından olumsuz etki alırken kişisel açıdan Güneşi İkizler veya Yay olanlar zevk ve keyflerini kaçırıcı, yaşamsal enerjilerini boğucu etkiler alabilirler. (Mart 2016 burç)

Ayrıca 10 ve 11 Mart günü İkizler burcunu sembolize eden ülke içi kısa yollara, komşu ülkelere, her türlü iletişime, Yay burcunu sembolize eden ülke dışı uzak yollara, hukuk ve yasalara, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konulara dikkat edilmesi gerekebilir. (haftalık burç)

22 Şubat haftası için yaptığımız yorumlarda Marsa rağmen 26 Şubatta Satürn süper demiştik. Gerçekten de Satürn Yay burcunda süper olduğundan Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürleri sembolize eden mültecilerle ilgili olumlu bir gelişme oldu ve Suriye'de 26 Şubatı 27'ye bağlayan gece 2 haftalığına bir ateşkes yapıldı. Güneşi ve Marsı Yay burcunda olan PKK'nın ise Marsdan olumlu etki alan Türkiye'den olumsuz etkiler alabileceğini ve Türkiye'nin PKK'ya karşı bir zafer kazanabileceğini yazmıştık. Gerçekten de Türk Silahlı Kuvvetleri hafta boyunca PKK'nın ana karargahını yerle bir etti, Sur'da teröristler teslim oldu, PKK'ya hava destekli operasyonlar yapıldı. (Mart astroloji)

Yükselen Koç (3 ve 9.ev Dikkat, Pzt 1.ev Süper)
Yükselen Boğa (2 ve 8.ev Dikkat, Pzt 12.ev Süper)
Yükselen İkizler (1 ve 7.ev Dikkat, Pzt 11.ev Süper)
Yükselen Yengeç (12 ve 6.ev Dikkat, Pzt 10.ev Süper)
Yükselen Aslan (11 ve 5.ev Dikkat, Pzt 9.ev Süper)
Yükselen Başak (10 ve 4.ev Dikkat, Pzt 8.ev Süper)
Yükselen Terazi (9 ve 3.ev Dikkat, Pzt 7.ev Süper)
Yükselen Akrep (8 ve 2.ev Dikkat, Pzt 6.ev Süper)
Yükselen Yay (7 ve 1.ev Dikkat, Pzt 5.ev Süper)
Yükselen Oğlak (6 ve 12.ev Dikkat, Pzt 4.ev Süper)
Yükselen Kova (5 ve 11.ev Dikkat, Pzt 3.ev Süper)
Yükselen Balık (4 ve 10.ev Dikkat, Pzt 2.ev Süper)

Yükselen burcunuz (daha kesinleştirilmiş yeni düzenlemesi ile) ve Detay yazının en altındadır.

Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

07 - 13 Mart 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !

Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 10 Mart Ay
10 Mart Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 12 Mart Jüpiter
12 Mart Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart Mars
07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Yay, Boğa, İkizler, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 11 Mart Plüto
11 Mart Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 08, 09, 10, 11, 12 Mart Venüs
08, 09, 10, 11, 12 Mart Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 07, 09 Mart Merkür
07, 09 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 10, 11, 13 Mart Merkür
10, 11, 13 Mart Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 09, 10, 11, 13 Mart Neptün
09, 10, 11, 13 Mart Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumlu Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 07 Mart Uranüs
07 Mart Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 08, 10 Mart Satürn
08, 10 Mart Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 13 Mart Plüto
13 Mart Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
22 Şubat haftası için yaptığımız yorumlarda Natal Güneş ve Marsı Yay olan PKK'nın Natal Marsı Terazi olan Türkiyeden olumsuz etkiler alabileceğini, Türkiyenin PKK'ya karşı bir zaferi söz konusu olabileceğini yazmıştık. Gerçekten de;

22 Şubat PKK’nın ana karargahı yerle bir edildi. (http://www.milliyet.com.tr/pkk-nin-ana-karargahi-yerle-bir-gundem-2198103/)

24 Şubat Sur'da teröristler bir bir teslim oluyor. (http://www.milliyet.com.tr/sur-da-teroristler-bir-bir-teslim-gundem-2199234/)

24 Şubat PKK'lılara hava destekli operasyon: 9 ölü (http://www.milliyet.com.tr/pkk-lilara-hava-operasyonu-cok-gundem-2199069)

26 Şubat Suriye'de Gece 26'yı 27'ye bağlayan gece ateşkes olacak ve çatışmalar durdurulacak. (26 Şubat için Satürn yüksek katsayıda olduğundan herkesin olumlu etkiler alabileceğini belirtmiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/yarin-gece-ateskes-olacak/siyaset/detay/2199884/default.htm)

26 Şubat Can Dündar ve Erdem Gül cezaevinden çıktı. (26 Şubat Marsa rağmen Satürn süper demiştik. Can Dündar'ın (16 Haziran 1961) Natal Marsı Aslan ve şu an için Satürnden olumlu etki almakta. Tahminim Tr Satürn 12.evinde.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/can-dundar-ve-erdem-gule-tahliye-1109400/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 07- 13 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç (3 ve 9.ev Dikkat, Pzt 1.ev Süper)
1.ev (Koç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 1.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 10.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Mars Akrep olanlar Süper.

2.ev (Boğa)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 10.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

3.ev (İkizler)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 1.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat.

4.ev (Yengeç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 1.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Ay Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 10.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Ay Akrep olanlar Süper.

5.ev (Aslan)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 1.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Güneş Kova olanlar Süper.

6.ev (Başak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 10.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

7.ev (Terazi)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 1.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 10.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

8.ev (Akrep)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 10.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Plüto Akrep olanlar Süper.

9.ev (Yay)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 9.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 1.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Dikkat.

10.ev (Oğlak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 1.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Satürn Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 10.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 10.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

11.ev (Kova)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 1.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Kova olanlar Süper.

12.ev (Balık)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 12.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 10.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Neptün Akrep olanlar Süper.

Yükselen Boğa (2 ve 8.ev Dikkat, Pzt 12.ev Süper)
1.ev (Boğa)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 9.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Mars Akrep olanlar Süper.

2.ev (İkizler)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 12.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat.

3.ev (Yengeç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 12.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 9.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

4.ev (Aslan)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 12.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Ay Kova olanlar Süper.

5.ev (Başak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 9.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Güneş Akrep olanlar Süper.

6.ev (Terazi)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 12.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 9.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

7.ev (Akrep)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 9.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

8.ev (Yay)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularındaa
Ay 10 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 8.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 12.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Plüto Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Balık olanlar Dikkat.

9.ev (Oğlak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 12.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 9.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 9.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

10.ev (Kova)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 12.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Satürn Kova olanlar Süper.

11.ev (Balık)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 11.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 11.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 9.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper.

12.ev (Koç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 12.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 9.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Neptün Akrep olanlar Süper.

Yükselen İkizler (1 ve 7.ev Dikkat, Pzt 11.ev Süper)
1.ev (İkizler)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 11.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Mars Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Mars Balık olanlar Dikkat.

2.ev (Yengeç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 11.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 8.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

3.ev (Aslan)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 11.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.

4.ev (Başak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Ay Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 8.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Ay Akrep olanlar Süper.

5.ev (Terazi)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 11.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Güneş Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 8.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Güneş Akrep olanlar Süper.

6.ev (Akrep)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 8.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

7.ev (Yay)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 7.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 11.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat.

8.ev (Oğlak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 11.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Plüto Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 8.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 8.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

9.ev (Kova)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 11.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper.

10.ev (Balık)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 10.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 10.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 8.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Satürn Akrep olanlar Süper.

11.ev (Koç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 11.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 8.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper.

12.ev (Boğa)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 8.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Neptün Akrep olanlar Süper.

Yükselen Yengeç (12 ve 6.ev Dikkat, Pzt 10.ev Süper)
1.ev (Yengeç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 10.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Mars Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 7.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Mars Akrep olanlar Süper.

2.ev (Aslan)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 10.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.

3.ev (Başak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 7.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

4.ev (Terazi)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 10.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Ay Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 7.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Ay Akrep olanlar Süper.

5.ev (Akrep)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 7.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Güneş Akrep olanlar Süper.

6.ev (Yay)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 6.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 10.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat.

7.ev (Oğlak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 10.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 7.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 7.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

8.ev (Kova)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 10.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Plüto Kova olanlar Süper.

9.ev (Balık)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 9.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 9.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 7.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper.

10.ev (Koç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 10.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 7.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Satürn Akrep olanlar Süper.

11.ev (Boğa)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 7.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper.

12.ev (İkizler)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 10.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Neptün Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Balık olanlar Dikkat.

Yükselen Aslan (11 ve 5.ev Dikkat, Pzt 9.ev Süper)
1.ev (Aslan)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 9.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Mars Kova olanlar Süper.

2.ev (Başak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 6.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

3.ev (Terazi)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 9.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 6.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

4.ev (Akrep)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 6.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Ay Akrep olanlar Süper.

5.ev (Yay)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 5.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 9.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Güneş Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Balık olanlar Dikkat.

6.ev (Oğlak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularındaa
Ay 10 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 9.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 6.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 6.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

7.ev (Kova)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 9.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.

8.ev (Balık)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 8.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 8.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 6.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Plüto Akrep olanlar Süper.

9.ev (Koç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 9.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 6.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper.

10.ev (Boğa)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 6.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Satürn Akrep olanlar Süper.

11.ev (İkizler)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 9.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Balık olanlar Dikkat.

12.ev (Yengeç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 9.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Neptün Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 6.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Neptün Akrep olanlar Süper.

Yükselen Başak (10 ve 4.ev Dikkat, Pzt 8.ev Süper)
1.ev (Başak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Mars Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 5.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Mars Akrep olanlar Süper.

2.ev (Terazi)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 8.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 5.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

3.ev (Akrep)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 5.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

4.ev (Yay)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 4.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 8.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Ay Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Ay Balık olanlar Dikkat.

5.ev (Oğlak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 8.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Güneş Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 5.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 5.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

6.ev (Kova)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 8.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.

7.ev (Balık)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 7.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 7.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 5.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

8.ev (Koç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 8.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 5.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Plüto Akrep olanlar Süper.

9.ev (Boğa)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 5.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper.

10.ev (İkizler)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 8.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Satürn Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Balık olanlar Dikkat.

11.ev (Yengeç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 8.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 5.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper.
 
12.ev (Aslan)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 8.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Neptün Kova olanlar Süper.

Yükselen Terazi (9 ve 3.ev Dikkat, Pzt 7.ev Süper)
1.ev (Terazi)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 7.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Mars Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 4.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Mars Akrep olanlar Süper.

2.ev (Akrep)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 4.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

3.ev (Yay)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 3.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 7.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat.

4.ev (Oğlak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 7.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Ay Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 4.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 4.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

5.ev (Kova)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 7.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Güneş Kova olanlar Süper.

6.ev (Balık)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 6.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 6.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 4.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

7.ev (Koç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 7.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 4.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

8.ev (Boğa)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 4.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Plüto Akrep olanlar Süper.

9.ev (İkizler)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 7.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Dikkat.

10.ev (Yengeç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 7.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Satürn Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 4.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Satürn Akrep olanlar Süper.
 
11.ev (Aslan)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 7.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Kova olanlar Süper.

12.ev (Başak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 4.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Neptün Akrep olanlar Süper.

Yükselen Akrep (8 ve 2.ev Dikkat, Pzt 6.ev Süper)
1.ev (Akrep)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 3.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Mars Akrep olanlar Süper.

2.ev (Yay)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 2.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 6.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat.

3.ev (Oğlak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 6.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 3.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 3.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

4.ev (Kova)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 6.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Ay Kova olanlar Süper.

5.ev (Balık)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 5.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 5.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 3.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Güneş Akrep olanlar Süper.

6.ev (Koç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 6.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 3.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

7.ev (Boğa)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 3.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

8.ev (İkizler)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 6.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Plüto Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Balık olanlar Dikkat.

9.ev (Yengeç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 6.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 3.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper.
 
10.ev (Aslan)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 6.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Satürn Kova olanlar Süper.

11.ev (Başak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 3.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper.
 
12.ev (Terazi)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 6.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Neptün Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 3.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Neptün Akrep olanlar Süper.

Yükselen Yay (7 ve 1.ev Dikkat, Pzt 5.ev Süper)
1.ev (Yay)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 1.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 5.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Mars Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Mars Balık olanlar Dikkat.

2.ev (Oğlak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 5.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 2.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 2.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

3.ev (Kova)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 5.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.

4.ev (Balık)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 4.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 4.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Ay Akrep olanlar Süper.

5.ev (Koç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 5.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Güneş Akrep olanlar Süper.

6.ev (Boğa)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

7.ev (İkizler)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 5.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat.

8.ev (Yengeç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 5.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Plüto Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Plüto Akrep olanlar Süper.
 
9.ev (Aslan)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 5.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper.

10.ev (Başak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Satürn Akrep olanlar Süper.
 
11.ev (Terazi)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 5.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper.
 
12.ev (Akrep)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 2.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Neptün Akrep olanlar Süper.

Yükselen Oğlak (6 ve 12.ev Dikkat, Pzt 4.ev Süper)
1.ev (Oğlak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 4.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Mars Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 1.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 1.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

2.ev (Kova)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 4.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.

3.ev (Balık)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 3.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 3.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 1.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

4.ev (Koç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 4.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 1.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Ay Akrep olanlar Süper.

5.ev (Boğa)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 1.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Güneş Akrep olanlar Süper.

6.ev (İkizler)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 4.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Balık olanlar Dikkat.

7.ev (Yengeç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 4.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 1.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.
 
8.ev (Aslan)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 4.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Plüto Kova olanlar Süper.

9.ev (Başak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 1.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper.
 
10.ev (Terazi)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 4.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Satürn Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 1.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Satürn Akrep olanlar Süper.
 
11.ev (Akrep)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 1.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper.
 
12.ev (Yay)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 12.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 4.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Neptün Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Balık olanlar Dikkat.

Yükselen Kova (5 ve 11.ev Dikkat, Pzt 3.ev Süper)
1.ev (Kova)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 3.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Mars Kova olanlar Süper.

2.ev (Balık)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 2.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 2.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 12.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

3.ev (Koç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 3.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 12.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

4.ev (Boğa)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 12.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Ay Akrep olanlar Süper.

5.ev (İkizler)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularındaa
Ay 10 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 3.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Güneş Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Balık olanlar Dikkat.

6.ev (Yengeç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 3.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 12.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.
 
7.ev (Aslan)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 3.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Venüs Kova olanlar Süper.

8.ev (Başak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 12.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Plüto Akrep olanlar Süper.
 
9.ev (Terazi)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 3.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 12.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper.
 
10.ev (Akrep)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 12.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Satürn Akrep olanlar Süper.
 
11.ev (Yay)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 11.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 3.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Balık olanlar Dikkat.

12.ev (Oğlak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 3.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Neptün Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 12.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 12.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.

Yükselen Balık (4 ve 10.ev Dikkat, Pzt 2.ev Süper)
1.ev (Balık)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca 07, 09 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, 10, 11, 13 Mart Natal Güneş ve Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 1.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.

Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Balık olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar 1.evdeki Neptün hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: 11.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Mars Akrep olanlar Süper.

2.ev (Koç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Kova olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova olanlar 2.evdeki Uranüs hayat enerjinizi arttırabilir.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 11.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.

3.ev (Boğa)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 11.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Merkür Akrep olanlar Süper.

4.ev (İkizler)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 2.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Ay Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Ay Balık olanlar Dikkat.

5.ev (Yengeç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 2.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Güneş Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 11.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Güneş Akrep olanlar Süper.
 
6.ev (Aslan)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 2.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Merkür Kova olanlar Süper.

7.ev (Başak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir. 

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Balık olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 11.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Venüs Akrep olanlar Süper.
 
8.ev (Terazi)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 2.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Plüto Kova olanlar Süper.
Plüto 11 Mart (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 11.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Plüto Akrep olanlar Süper.
 
9.ev (Akrep)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Plüto 13 Mart (+4) süper: 11.evdeki Plütondan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Süper.
 
10.ev (Yay)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 10 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat
Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Mars 07, 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Akrep olanlar 10.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Satürn hayat enerjinizi arttırabilir.

Uranüs 07 Mart (+5) süper: 2.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Satürn Kova olanlar Süper.
Neptün 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Neptünden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Balık olanlar Dikkat.

11.ev (Oğlak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 10 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09, 10, 11, 13 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter 12 Mart (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 2.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Kova olanlar Süper.

Plüto 11 Mart (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 11.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 13 Mart (+4) süper: Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Akrep olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 11.evdeki Plüto hayat enerjinizi arttırabilir.
 
12.ev (Kova)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 10 Mart (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 07, 09 Mart (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.

Venüs 08, 09, 10, 11, 12 Mart (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 08, 10 Mart (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Uranüs 07 Mart (+5) süper: 2.evdeki Uranüsden yansıyan süper etki. Natal Neptün Kova olanlar Süper.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!