28 - 03 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: 30 Aralık Ay Başakda süper !

Mars ve Jüpiterin bütün bir hafta düşük katsayıda olmasına rağmen 30 Aralık günü Başak burcundaki Ay.ın katsayısı +6 olup başta Boğa, İkizler, Akrep ve Yaylar olmak üzere herkesi olumlu etkileyecektir. Ay ülke genelinde para konularını, mal-mülk ve toprak bütünlüğüyle ilgili konuları, her türlü iletişim (bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim, vs) ve ticari konuları, bankacılıkla ilgili konuları, ülkenin gizli saklı işlerini, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (doğal gaz, petrol, vs.), yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle ilgili konularını olumlu etkileyebilir. Bu konularda üretkenlik ve güvenlik artabilir. (Aralık 2015 burç) (2016 Ocak burç)

03 Ocak Pazar günü -4 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olacaktır. Bu günde Ay, Mars, Merkür ve Jüpiter düşük katsayıda olacağından öfke, kavga ve tartışmalar, güvenlik problemleri, iletişim problemleri ve abartılı, fanatik davranışlar güne damgasını vurabilir. 03 Ocak günü en olumsuz etkiyi Natal Güneşi ve Marsı Boğa ve Akrep burçları alabilir. Ülke genelinde ise Boğa burcunu sembolize eden para konuları ile Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin sahip olduğu yer altı ve üstü kaynakları (doğal gaz, petrol, vs) Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, Marsı sembolize eden askeri konulardan, Jüpiteri sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilir. (haftalık burç) (2016 haftalık burç)

Bütün bir hafta boyunca Terazi burcundaki Mars ile Başak burcundaki Jüpiter düşük katsayıda olup en çok Koç, Boğa, Terazi ve Akrep burçlarını olumsuz etkileyebilir. Ülke genelinde Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri, Boğa burcunu sembolize eden para konuları, toprak bütünlüğüyle ilgili konular, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, bankacılık konuları ile ülkenin yer altı ve üstü kaynakları Mars ve Jüpiterden olumsuz etkiler alabilir. Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını sembolize eden konular kavga, tartışma ve saldırılar ile fanatik ve abartılı davranışlar, sorumsuzluklar yüzünden olumsuz etkiler alabilir. Kişisel olarak da Koç, Boğa, Terazi ve Akrep burçlarına düşen evlerinizi sembolize eden konularda kavga, tartışma ve sorumsuzluklar, abartılı davranışlar olabilir. Örneğin yükselen Aslan burçları, 3.ev (iletişim, yakın çevre), 4.ev (ev, aile, gayrimenkul), 9.ev (yüksek öğrenim, hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve şehirler) ve 10.ev (iş, meslek, kariyer) konularında kavga, tartışma ve sorumsuzluklarla karşı karşıya kalabilirler. Buna nasıl cevap verecekleri Natal gezegenlerine bağlıdır. Bu evlerde Natal Güneş ve Marsları yada başka Natal gezegenleri de varsa daha çok etki altında kalabilirler. Yükselen burçlara göre detaylı bilgi yazımızın en sonunda verilmiştir. (haftalık astroloji) (Ocak 2016)

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımız: 17 Aralık için Ay Balıkda süper olduğundan Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir demiştik. Gerçekten de 17 Aralık günü uzun bir aradan sonra Türkiye ile İsrail ön anlaşmaya vardı. 20 Aralık günü için saldırılara dikkat demiştik. Gerçekten de bu günde CHP Milletvekili Tuncay Özkana saldırı girişiminde bulunuldu. İsrail ilk defa Şam'da Hizbullah komutanını vurdu. İstanbul Okmeydanı'nda ve Bağcılarda molotof kokteyleriyle saldırılar oldu. Adana'da bir gecede 8 araç kundaklandı. Ankara’daki iş merkezinde büyük yangın çıktı. İstanbul'da bir terörist yola bomba yerleştirirken yakalandı. Bu son örnek Marsdan gelen saldırıların kader olmadığını ve insan aklını ve iradesini kullanırsa olayları önleyebileceğini göstermektedir. Teröristi yakalayan polisleri buradan kutluyoruz. :) (Aralık astroloji)

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Filistin, Türkiye, KKTC, Işid, Suriye, İran, Irak, Türkmenistan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / IMF, FED, AB, BM, NATO / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, PYD Başkanı Salih Müslim

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
Rusya, Libya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt / CHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Yukardaki tabloda Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler Jüpiterden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Jüpiterden olumlu etki alan Rusya Türkiye, Işid ve kısmen de Suriyeyi yada NATO'yu olumsuz etkilemeye devam edebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2015 Aralık burç)

Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Rusya, Japonya, Çin, Almanya, Fransa, İsrail, Filistin, Türkiye, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Arnavutluk, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Lübnan, Libya, Kuveyt / HDP, AKP, MHP / AB, NATO / PKK / Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İran Başkanı Hasan Ruhani

Bütün bir hafta
Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Belçika, Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı

Yukardaki tabloda Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Işid yada İran Rusya'yı veya Türkiyeyi olumsuz etkileyebilir. Türkiye Ermenistandan, Işidden, PYD ve DHKP-C'den olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2015 haftalık burç)

30 Aralık
Ay.dan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Amerika, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad / MHP, HDP, AKP / AB / PKK

Yukardaki tabloda adı geçen ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Örneğin Amerika, Almanya ve Fransa gibi ülkeler ülke güvenliğiyle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Kişisel olarak Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunda olanlar 30 Aralık günü Ay transiti hangi evlerindeyse hayatlarının o alanında Ay.ı sembolize eden ev, aile, anne, annelik, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim gibi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 30 Aralık günü Ay transiti 2.evinizdeyse mal-mülk ve para konularınız gayrimenkulle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Para konularında üretkenliğinizi ve veriminizi arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Natal Marsınız da Boğa, İkizler, Akrep yada Yay burçlarındaysa parayla ilgili bu başarıda sizin de payınız olabilir. Yükselen burçlara göre detaylı bilgi yazımızın en sonunda verilmiştir. (Aralık 2015)

2016'nın ilk 3 ayı diğer aylara oranla iyi !
2016 yılının ilk 3 ayı diğer aylara göre çok daha olumlu olacağından bu 3 ayda (Ocak, Şubat, Mart) kendi eksiklerimizi kapatmaya çalışmalıyız. 2016 yılının Haziran ve Temmuz ayları bilhassa İkizler, Yay, Başak ve Balık burçları için olumsuz geçebileceğinden şimdiden önlem almalarını tavsiye edebilirim. Özellikle 22 Haziran ve civarında Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Güneşi Balık Marsı İkizler olan Başbakan Davutoğlunun Rusya ve Suriyeyle ilgili konulara, bir takım engel, yasak ve bunalımlara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. (2016 - 2019 arası tahminlerimiz http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/11/dikkat-10-24-temmuz-2019-kaostan-da-ote.html ) Bütün burçlara tahminlerin ötesinde çok güzel bir yıl dilerim ! :) (Ocak 2016 burç)

Yükselen Koç (6, 7, 8, 12.ev Dikkat, 30 Aralık 2, 3, 8, 9.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 6, 7, 11.ev Dikkat, 30 Aralık 1, 2, 7, 8.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 5, 6, 10.ev Dikkat, 30 Aralık 12, 1, 6, 7.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 4, 5, 9.ev Dikkat, 30 Aralık 11, 12, 5, 6.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 3, 4, 8.ev Dikkat, 30 Aralık 10, 11, 4, 5.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 2, 3, 7.ev Dikkat, 30 Aralık 9, 10, 3, 4.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 1, 3, 6.ev Dikkat, 30 Aralık 8, 9, 2, 3.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 12, 2, 5.ev Dikkat, 30 Aralık 7, 8, 1, 2.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 11, 1, 4.ev Dikkat, 30 Aralık 6, 7, 12, 1.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 10, 12, 3.ev Dikkat, 30 Aralık 5, 6, 11, 12.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 9, 11, 2.ev Dikkat, 30 Aralık 4, 5, 10, 11.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 8, 10, 1.ev Dikkat, 30 Aralık 3, 4, 9, 10.ev Süper)

Yükselen burcunuz (daha kesinleştirilmiş yeni düzenlemesi ile) ve Detay yazının en altındadır.

Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

28 - 03 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 29 Aralık Ay
29 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 31 Aralık Ay
31 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 01 Ocak Ay
01 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 03 Ocak Ay
03 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 28 Aralık Venüs
28 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 03 Ocak Merkür
03 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Boğa, İkizler, Akrep ve Yay burcu başta olmak üzere bütün burçları iyi etkileyen transit: 30 Aralık Ay
30 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Akrep ve Yay burcu başta olmak üzere bütün burçları sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
14 Aralık Ve `müjde paketi` Başbakanlık`ta. Esnaf, çiftçi ve gençlere yönelik eylemleri içeren kararname taslaklarını imzaladığını belirterek, söz konusu taslakların Başbakanlığa sevk edildiğini bildirdi. (Neptünün Balık burcunda yüksek katsayıda olmasına örnek olay) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/esnaf--ciftci-ve-genclere-mujde-paketibresnaf--ciftci-ve-genclere-mujde-paketi/34000/34444/)

14 Aralık Borsa 21 ayın dibinde kapandı! (Terazi burcundaki Marsın Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konuları olumsuz etkilemesi) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/borsa-21-ayin-dibinde-kapandibrborsa-21-ayin-dibinde-kapandi/34000/34529/)

15 Aralık İstanbul’da Şile açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Başak burcundaki Jüpiterin Akrep burcunu sembolize eden fay hatlarına yaptığı olumsuz etki.) (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-da-deprem--gundem-2163901/)

**** 17 Aralık için Ay Balıkda süper demiştik. Gerçekten de;

17 Aralık Türkiye ile İsrail ön anlaşmaya vardı. (Balık burcundaki Ay para konularını sembolize eden Boğa ve vatani konularını sembolize eden Yengeç burcunu da olumlu etkilemiştir) (http://www.milliyet.com.tr/turkiye-ile-israil-on-anlasmaya/dunya/detay/2165467/default.htm)

17 Aralık Büyük operasyon canlı bomba da gözaltında (Balık burcundaki Ay vatani konularda güvenliğin artamasını sağlamıştır.) (http://www.milliyet.com.tr/buyuk-operasyon-canli-bomba-da-gundem-2165414/)

18 Aralık Rus vekil: Türkiye etkisini 6 ay sonra hissedecek dedi. Adil Rusya Grup Başkanvekili Mihail Yemelyanov, Türkiye'nin Rusya tarafından alınan önlemlerin etkisini altı ay sonra hissedeceğini söyledi. (6 ay sonrası Haziran ayına denk geliyor. Daha önceden yaptığımız senelik youmlarda 22 Haziran için Rusya ve Suriyeye dikkat çekmiştik. *** http://mediacat2.blogspot.com.tr/2015/11/dikkat-10-24-temmuz-2019-kaostan-da-ote.html  ***) (http://www.milliyet.com.tr/rus-vekil-turkiye-etkisini-6-ay/dunya/detay/2165680/default.htm)

**** 20 Aralık için saldırılara dikkat demiştik.

20 Aralık CHP İzmir İl Kongresi'nde konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’a saldırı girişiminde bulunuldu. (14 Ağustos 1966 doğumlu olan Tuncay özkan'ın Marsdan olumsuz etki almasına örnek olay. Çünkü 14 Aralık haftası için yaptığımız yorumlarda Terazi burcundaki Mars başta Terazi burcu olmak üzere Güneşi ve Marsı KOç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanları daha çok etkileyebilir demiştik. Tuncay Özkanın Güneşi Aslan ve Marsı da Yengeç burcunda bulunmaktadır.) (http://odatv.com/tuncay-ozkana-saldiri-girisimi-2012151200.html)

20 Aralık İsrail, Şam'da Hizbullah komutanını vurdu... (Plütonun Terazi burcundaki Suriyeyi olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/israil-sam-da-hizbullah/dunya/detay/2166569/default.htm)

20 Aralık Çin’in güneyindeki Shenzen bölgesinde meydana gelen toprak kayması 22 binayı yuttu. (14 Aralık haftası için yaptığımız yorumlarda 20 Aralıkda Çinin Marsdan olumsuz etki alabileceğini yazmıştık. Çünkü Çinin Natal Güneşi Terazi Natal Marsı Aslan burcunda.) (http://odatv.com/cin-faciayla-bogusuyor-2012151200.html)

20 Aralık Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü mensupları PKK'ya yönelik operasyonlar sonucu köşeye sıkışan teröristlerden bir kısmının silahlarını bırakıp sivil halkın arasına karışarak ilçeyi terk etmeye başladığı iddia ediliyor. (Güneşi ve Marsı Yay burcunda olan PKK'nın bütün bir hafta boyunca Marsı sembolize eden asker, polis ve güvenlik güçlerinden olumsuz etki almasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/silahlarini-birakip-kacmaya-gundem-2166688/)

20 Aralık HDP'liler sokağa çıkma yasaklarını protesto için Tarksim'e yürümek istedi, polis izin vermedi ve müdahale başladı. (Uranüsün düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/taksimde-hdpnin-yuruyusune-mudahale-1013320/)

20 Aralık Okmeydanı'nda korsan gösteri yapan grupta bulunanlar molotof kokteyleriyle 2 otobüs marketi ateşe verdi. (Uranüsün düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/okmeydani-alev-alev-1013417/)

20 Aralık Bağcılar'da halk otobüsü kundaklandı. (http://www.milliyet.com.tr/bagcilar-da-halk-otobusu-gundem-2166929/)

20 Aralık Adana'da bir gecede 8 araç kundaklandı. (http://www.milliyet.com.tr/adana-da-bir-gecede-8-arac-gundem-2166930/)

20 Aralık Ankara’daki iş merkezinde büyük yangın (Mars ve PLütonun düşük katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/ankarada-buyuk-yangin-3-1013019/)

20 Aralık Mauritius Adaları-Paris seferini yapan uçağın tuvaletinde bomba bulundu. (Marsın Yay burcunu sembolize eden uzun yolculukları olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/dunya/fransiz-yolcu-ucaginda-bomba-1013260/)

20 Aralık Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 23 yaralı (Terazi burcundaki Marsın İkizler burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay. Çünkü İkizler burcu yurt içi kısa yolları sembolize eder.) (http://www.milliyet.com.tr/afyonkarahisar-da-yolcu-otobusu-gundem-2166658/)

20 Aralık İstanbul'da bombayı yola yerleştirirken yakalandı (20 Aralık için Mars yüzünden saldırılar olabilir demiştik. Marsın olumsuz etkisinin önlenmesine örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-da-bombayi-yola-gundem-2166775/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 28 - 03 Ocak haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç (6, 7, 8, 12.ev Dikkat, 30 Aralık 2, 3, 8, 9.ev Süper)
1.ev (Koç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

2.ev (Boğa)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

3.ev (İkizler)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

4.ev (Yengeç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

5.ev (Aslan)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.

6.ev (Başak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

7.ev (Terazi)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 7.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

8.ev (Akrep)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

9.ev (Yay)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.

10.ev (Oğlak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

11.ev (Kova)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 11.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.

12.ev (Balık)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 6.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Yükselen Boğa (5, 6, 7, 11.ev Dikkat, 30 Aralık 1, 2, 7, 8.ev Süper)
1.ev (Boğa)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

2.ev (İkizler)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

3.ev (Yengeç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

4.ev (Aslan)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.

5.ev (Başak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

6.ev (Terazi)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 6.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

7.ev (Akrep)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

8.ev (Yay)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.

9.ev (Oğlak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

10.ev (Kova)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 10.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.

11.ev (Balık)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

12.ev (Koç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Aralık (+6) süper: 5.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Yükselen İkizler (4, 5, 6, 10.ev Dikkat, 30 Aralık 12, 1, 6, 7.ev Süper)
1.ev (İkizler)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.

2.ev (Yengeç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

3.ev (Aslan)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

4.ev (Başak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

5.ev (Terazi)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 5.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

6.ev (Akrep)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

7.ev (Yay)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

8.ev (Oğlak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

9.ev (Kova)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 9.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.

10.ev (Balık)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

11.ev (Koç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

12.ev (Boğa)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 4.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Yükselen Yengeç (3, 4, 5, 9.ev Dikkat, 30 Aralık 11, 12, 5, 6.ev Süper)
1.ev (Yengeç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

2.ev (Aslan)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

3.ev (Başak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

4.ev (Terazi)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 4.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

5.ev (Akrep)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

6.ev (Yay)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

7.ev (Oğlak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

8.ev (Kova)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 8.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.

9.ev (Balık)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

10.ev (Koç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

11.ev (Boğa)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

12.ev (İkizler)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 3.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.

Yükselen Aslan (2, 3, 4, 8.ev Dikkat, 30 Aralık 10, 11, 4, 5.ev Süper)
1.ev (Aslan)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.

2.ev (Başak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

3.ev (Terazi)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 3.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

4.ev (Akrep)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

5.ev (Yay)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.

6.ev (Oğlak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

7.ev (Kova)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaa
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 7.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

8.ev (Balık)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

9.ev (Koç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

10.ev (Boğa)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

11.ev (İkizler)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.

12.ev (Yengeç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 2.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Yükselen Başak (1, 2, 3, 7.ev Dikkat, 30 Aralık 9, 10, 3, 4.ev Süper)
1.ev (Başak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

2.ev (Terazi)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 2.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

3.ev (Akrep)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

4.ev (Yay)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.

5.ev (Oğlak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

6.ev (Kova)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 6.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

7.ev (Balık)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

8.ev (Koç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

9.ev (Boğa)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

10.ev (İkizler)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.

11.ev (Yengeç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

12.ev (Aslan)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 1.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.

Yükselen Terazi (12, 1, 3, 6.ev Dikkat, 30 Aralık 8, 9, 2, 3.ev Süper)
1.ev (Terazi)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 1.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

2.ev (Akrep)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

3.ev (Yay)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

4.ev (Oğlak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

5.ev (Kova)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 5.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.

6.ev (Balık)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

7.ev (Koç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

8.ev (Boğa)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

9.ev (İkizler)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.

10.ev (Yengeç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

11.ev (Aslan)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 12.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.

12.ev (Başak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Yükselen Akrep (11, 12, 2, 5.ev Dikkat, 30 Aralık 7, 8, 1, 2.ev Süper)
1.ev (Akrep)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

2.ev (Yay)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

3.ev (Oğlak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

4.ev (Kova)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 4.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.

5.ev (Balık)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

6.ev (Koç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

7.ev (Boğa)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

8.ev (İkizler)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Püto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Püto Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Püto Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Püto Koç olanlar Dikkat.

9.ev (Yengeç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

10.ev (Aslan)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.

11.ev (Başak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

12.ev (Terazi)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 30 Aralık (+6) süper: 11.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 12.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Yükselen Yay (10, 11, 1, 4.ev Dikkat, 30 Aralık 6, 7, 12, 1.ev Süper)
1.ev (Yay)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.

2.ev (Oğlak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

3.ev (Kova)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 3.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

4.ev (Balık)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

5.ev (Koç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

6.ev (Boğa)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

7.ev (İkizler)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

8.ev (Yengeç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

9.ev (Aslan)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.

10.ev (Başak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

11.ev (Terazi)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 11.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

12.ev (Akrep)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 10.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Yükselen Oğlak (9, 10, 12, 3.ev Dikkat, 30 Aralık 5, 6, 11, 12.ev Süper)
1.ev (Oğlak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

2.ev (Kova)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 2.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

3.ev (Balık)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

4.ev (Koç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

5.ev (Boğa)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

6.ev (İkizler)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

7.ev (Yengeç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

8.ev (Aslan)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.

9.ev (Başak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

10.ev (Terazi)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 10.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

11.ev (Akrep)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

12.ev (Yay)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 9.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.

Yükselen Kova (8, 9, 11, 2.ev Dikkat, 30 Aralık 4, 5, 10, 11.ev Süper)
1.ev (Kova)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 1.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.

2.ev (Balık)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

3.ev (Koç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

4.ev (Boğa)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

5.ev (İkizler)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.

6.ev (Yengeç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

7.ev (Aslan)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

8.ev (Başak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

9.ev (Terazi)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 9.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

10.ev (Akrep)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

11.ev (Yay)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.

12.ev (Oğlak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 8.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Yükselen Balık (7, 8, 10, 1.ev Dikkat, 30 Aralık 3, 4, 9, 10.ev Süper)
1.ev (Balık)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Mars Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

2.ev (Koç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

3.ev (Boğa)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

4.ev (İkizler)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Ay Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.

5.ev (Yengeç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

6.ev (Aslan)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 29 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

7.ev (Başak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Ay 30 Aralık (+6) süper: Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı (öncelikli burçlar) Boğa, İkizler, Akrep, Yay, (diğer burçlar) Koç, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Ay dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Ay 31 Aralık (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

8.ev (Terazi)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularındaa
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Süper.

Ay 01 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 03 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 8.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

9.ev (Akrep)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Süper.
Ay 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

10.ev (Yay)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Süper.
Ay 31 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.

11.ev (Oğlak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Venüs 28 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Süper.
Merkür 03 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler/Başak olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

12.ev (Kova)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 29 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Ay 30 Aralık (+6) süper: 7.evdeki Ay.dan yansıyan süper etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Süper.
Ay 01, 03 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.

Merkür 03 Ocak (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler/Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün İkizler/Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Kova, Yengeç, Aslan, Oğlak olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!