21 - 27 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji: 24 Aralık Satürn süper, 25 Aralık Yengeç ve Oğlaklar Dikkat !

Haftanın en yoğun günü -5 katsayısıyla 25 Aralık Cuma günüdür. Bu günde Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Bu günde en olumsuz etkiyi Yengeç ve Oğlak burçları ile sembolize ettikleri şeyler alabilir. Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular ile Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerin Başkan, patron ve otorite sahipleri her türlü iletişim ve hizmetlerden, ticari konulardan, kurnaz ve hilekar kişilerden, sosyal ve siyasi konulardan, talepkar kişilerden, kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, uzak şehirlerden, hukuk ve yasalardan, fanatik ve sorumsuz kişilerden, abartılı davranışlardan, olumsuz değişimlerden, ölümcül ve yıkıcı olaylardan yada kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (Aralık 2015 burç) (haftalık burç)

25 Aralık Cuma
Merkür, Venüs, Jüpiter ve Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneşi ve Marsı Oğlak, Yengeç olanlar)
IMF, FED

IMF ve FED gibi para kuruluşlarının Güneşi Oğlak ve Marsı Yengeçde olduğundan bu kuruluşlar 25 Aralık Cuma günü Merkürü sembolize eden kurnaz kişilerden, Venüsü sembolize eden talepkar kişilerden, Jüpiteri sembolize eden fanatik ve sorumsuz kişilerden, Plütonu sembolize eden olumsuz ve yıkıcı değişimlerden en çok etki alabilecek kuruluşlardır. IMF ve FED'in haricinde Marsı Yengeç/Oğlak (yani askeri gücü) olan İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya gibi ülkelerle BM (Birleşmiş Milletler) ile Güneşi Yengeç/Oğlak (yani ülkenin gençleri, liderleri) olan Amerika, Irak, İtalya da bir takım kurnaz, talepkar, fanatik ve olumsuz, ölümcül değişimlerden etkilenebilir. (haftalık burç) (Aralık astroloji)

Mars bütün bir hafta boyunca Terazi burcunda düşük katsayıda olup Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burçlarını da olumsuz etkileyebilir. Terazi burcunda düşük katsayıda olan Marsın etkisi en çok Aslan ve Kova burçlarını sembolize eden şeylerde hissedilebilinir. Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) ile Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişiler ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konulara yönelik saldırılar ve zorlanmalar olabilir. Örneğin bu hafta da spekülatif konularla (Borsa, altın, döviz) ilgili zorlanmalar olabilir. (haftalık astroloji) (2015 Aralık burç)
 
Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar)
Rusya, Japonya, Çin, Almanya, Fransa, İsrail, Filistin, Türkiye, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Arnavutluk, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Lübnan, Libya, Kuveyt / HDP, AKP, MHP / AB (Avrupa Birliği), NATO / PKK / Selahattin Demirtaş, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İran Başkanı Hasan Ruhani

Bütün bir hafta
Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Belçika, Işid, İran, Yemen, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna / PYD, DHKP-C

Marsdan olumsuz etki alan ülkeler arasında en olumsuz etkiyi Marsı yani askeri gücü Kova olan Rusya ve Libya ile Marsı Aslan olan Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt gibi ülkeler almaktadır. (Aralık astroloji) (Aralık 2015)

Yukardaki tabloda Marsdan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler Marsdan olumlu etki alacak ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Rusya, Libya, Suudi Arabistan gibi ülkeler Işide karşı daha dikkatli olmaları gerekebilir. Yada Rusyanın Ukrayna konusunda daha dikkatli olması gerekebilir. Türkiyenin de Işid, İran, Ermenistan gibi ülkeler ile PYD ve DHKP-C gibi örgütlere dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2015 Aralık burç) (2015 haftalık burç)

23 Aralık Çarşamba günü de -4 katsayısıyla yoğun geçebilir. Bu günde Venüs, Mars, Jüpiter ve Plüto düşük katsayıda olacaktır. Mars, Jüpiter ve PLütonun olumsuz etkisinden en çok KOç ve Terazi burçları etkilenebilir. 23 Aralık günü Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri ile Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler ölümcül, yıkıcı ve saldırgan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (2015 haftalık burç) (Aralık 2015)

23 Aralık
Mars, Jüpiter ve Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Güneşi ve Marsı Koç, Terazi olanlar)

Suriye, NATO
Suriyenin içinde ölümcül ve yıkıcı olaylar olmaya devam edebilir. Ayrıca Nato da bir takım olumsuz değişimlerden olumsuz etkiler alabilir.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen 24 Aralık Perşembe günü Satürn +4 katsayısı ile süper bir konumda olacaktır.

24 Aralık Perşembe günü
Satürnden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Rusya, Almanya, Fransa, Türkiye, Belçika, Işid, İran, Yemen, Suriye, Makedonya, Çin, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Filistin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Irak, Lübnan, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna / NATO / HDP, AKP, CHP / PKK, PYD, DHKP-C / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani

Yukardaki tablodan Satürnün dost düşman hemen hemen bütün ülkeleri olumlu etkilediği görülmektedir. Satürn bu ülke, grup ve kişilere bilhassa 24 Aralık günü disiplin, tedbir ve yeni organizasyonlar yapmayı verebilir. Yani başta Amerika, Rusya, Almanya, Fransa ve ülkemiz Türkiye olmak üzere yeni disiplinli organizasyonlar olabilir. Bir yandan da Işid, PKK, PYD ve DHKP-C gibi terör gruplarında da yeni disiplinli çalışmalar ve yeni tedbirler alınabilir. Sizin de Natal Marsınız Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarından birindeyse Satürn hangi evinizde bulunuyorsa hayatınızın o alanında yeni disiplinli çalışmalar yapma olanağı bulabilirsiniz. (Aralık 2015)

Olaylara sırasıyla bakarsak 23 Aralık günü Suriye içindeki ölümcül ve yıkıcı olaylar devam edebilir. 24 Aralık günü hem Işid hem de dünyanın belli başlı ülkeleri yeni tedbirler alabilir ve çalışmalar yapabilir. Ertesi günü yani 25 Aralık Cuma günü ise Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda, Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerin Başkan, patron ve otorite sahiplerinde olumsuz ve yıkıcı değişimler söz konusu olabilir. Bu durumdan bilhassa IMF ve FED olumsuz etki alabileceği gibi Marsı Yengeç ve Oğlak burcundan olan ülkeler (İngiltere, Afganistan, Mısır, Nijerya gibi ülkelerle BM (Birleşmiş Milletler)) ile Güneşi Yengeç ve Oğlak burcundan olan ülkeler (Amerika, Irak, İtalya) olumsuz etki alabilir. (Aralık 2015 burç)

Yükselen Koç (6, 7, 8, 10.ev Dikkat, 24 Aralık 9.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 6, 7, 9.ev Dikkat, 24 Aralık 8.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 5, 6, 8.ev Dikkat, 24 Aralık 7.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 4, 5, 7.ev Dikkat, 24 Aralık 6.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 3, 4, 6.ev Dikkat, 24 Aralık 5.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 2, 3, 5.ev Dikkat, 24 Aralık 4.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 1, 2, 4.ev Dikkat, 24 Aralık 3.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 12, 1, 3.ev Dikkat, 24 Aralık 2.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 11, 12, 2.ev Dikkat, 24 Aralık 1.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 10, 11, 1.ev Dikkat, 24 Aralık 12.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 9, 10, 12.ev Dikkat, 24 Aralık 11.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 8, 9, 11.ev Dikkat, 24 Aralık 10.ev Süper)

Yükselen burcunuz (daha kesinleştirilmiş yeni düzenlemesi ile) ve Detay yazının en altındadır.

Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

21 - 27 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 21, 22 Aralık Uranüs
21, 22 Aralık Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 23, 25, 26 Aralık Jüpiter
23, 25, 26 Aralık Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Bütün bir hafta borsa, altın, döviz gibi spekülatif konularda zorlanmalar olabilir. Nüfuslu ve lider konumundaki kişilere saldırılar olabilir. Gizli saklı işlerde zorlanma ve saldırılar olabilir. Her türlü iletişim ve ticari konularda zorlanma olabilir. Askeri konularda saldırılar olabilir. Sosyal ve siyasi konularda saldırılar ve kavgalar olabilir. Para konularında zorlanmalar olabilir. Yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla ilgili konularda zorlanma ve tartışmalar olabilir.)

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 23 Aralık Venüs
23 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Borsa, altın, döviz gibi konularda talepkarlıklar yada kararsızlıklar olabilir. Vatani konularda talepkarlıklar olabilir. Gizli saklı işlerde uyumsuzluklar olabilir. Para konularında talepkarlıklar olabilir.)

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25, 26 Aralık Venüs
24, 25, 26 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 22 Aralık Güneş
22 Aralık Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Her türlü uzun ve kısa yollarla, yabancı ülke ve kültürlerle, her türlü iletişim ve ticari konularla, vatani konularla ilgili baskınlık ve egoistlik olabilir.)

Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 25 Aralık Merkür
25 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Borsa, altın, döviz gibi spekülatif konularda kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir. Vatani konularda hilekarlıklar olabilir.)

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25 Aralık Plüto
23, 24, 25 Aralık Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Askeri konular, vatani konular, sosyal ve siyasi konular, Başkan ve patron konumundaki kişiler ölümcül ve yıkıcı olaylardan zarar görebilir.)
 
Olumlu Transitler
Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 24 Aralık Satürn
24 Aralık Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir. (Uzun ve kısa yollarla, yabancı ülke ve kültürlerle, her türlü iletişim ve hizmetle, spekülatif konularla, askeri konularla, sosyal ve siyasi konularla, şirket ve kamu kurumlarıyla ilgili disiplinli çalışmalar ve tedbirler olabilir.)
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
07 Aralık Tacikistan'da 7.2'lik deprem. (Akrep burcunu sembolize eden şeyler her ne kadar Satürnün baskılayan etkisinden kurtulsa da Akrep burcunun yöneticisi Plütonun düşük katsayıda olmasına ayrıca Başak burcundaki Jüpiterin Akrep burcunu da olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/tacikistan-da-7-2-lik-deprem/dunya/detay/2159588/default.htm)

07 Aralık Koalisyon güçleri Suriye ordusunu vurdu. (Bütün bir hafta Plütonun düşük katsayıda olması ve Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçlarını olumsuz etkilemesine örnek olay. Suriyenin Güneşi ve Marsı Terazi burcundadır.) (http://www.milliyet.com.tr/koalisyon-ilk-kez-suriye-ordusunu/dunya/detay/2159605/default.htm)

09 Aralık Dışişleri'nden flaş Irak uyarısı. Dışişleri Bakanlığı'ndan flaş Irak açıklaması. Bakanlık güvenlik uyarısını Duhok, Erbil ve Süleymaniye vilayetleri dışındaki tüm vilayetleri kapsayacak şekilde genişletti. (Merkürün Yay burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Yay burcu bize göre yabancı ülkeleri Merkür ise iletişim problemlerini sembolize eder.) (http://www.milliyet.com.tr/disisleri-nden-flas-irak-uyarisi--gundem-2161071/)

11 Aralık Putin uçak krizinin faturasını öğrencilere kesiyor. (Merkürün Oğlak burcuna geçmeden önce Yay burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Yay burcu yüksek öğrenimi, yabancı ülke ve kültürleri Merkür ise iletişimsizliği sembolize etmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/putin-ucak-krizinin-faturasini-gundem-2161954/)

11 Aralık Irak Musul'daki Türk askerinin gitmesini istiyor. (Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiyenin Jüpiterden yani yabancı ülke ve kültürlerden aldığı olumsuz etkiye örnek olay. Çünkü Başak burcundaki Jüpiter düşük katsayıda ve Terazi, Akrep başta olmak üzere Koç, Boğa, Yengeç, Oğlak ve Balık burçlarını da olumsuz etkilemektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/kritik-gorusme-sonrasi-irak-tan/siyaset/detay/2161911/default.htm)

11 Aralık Rus uçakları Suriye'de muhaliflerin cephe hattını vurdu. (Güneşi ve Marsı TErazi burcu olan Suriyenin Marsdan ve Uranüsden aldığı olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/rus-ucaklari-suriye-de/dunya/detay/2161958/default.htm)

11 Aralık Borsa 2 yılın dibinde! (Terazi burcundaki Marsdan Aslan burcuna yansıyan kötü etki.) (http://www.milliyet.com.tr/borsa-2-yilin-dibinde-/ekonomi/detay/2162255/default.htm)

12 Aralık Türkmen bölgesine kara harekatı başladı. (Güneşi ve Marsı Akrep olan Türkmenistanın hafta boyunca Jüpiterden olumsuz etki almasına örnek olay. Ayrıca hafta boyunca Güneşi ve Marsı Terazi burcu olan Suriye de yıkımı sembolize eden Plütondan olumsuz etkiler almaktadır. Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad ise Plütondan aldığı olumlu etkiyi kendi ülkesi olan Suriye için olumsuz bir şekilde kullanmaktadır. 07 Aralık haftası için yaptığımız yorumlarda belirtmiştik. http://blog.milliyet.com.tr/07---13-aralik-2015-haftalik-burc-astroloji--08-aralik-merkure-dikkat--neptun-ve-baliklar-ise-super/Blog/?BlogNo=516015 ) (http://www.milliyet.com.tr/kara-harekati-basladi/dunya/detay/2162565/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 21 - 27 Aralık haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç (6, 7, 8, 10.ev Dikkat, 24 Aralık 9.ev Süper)
1.ev (Koç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 1.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.

2.ev (Boğa)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

3.ev (İkizler)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

4.ev (Yengeç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.

5.ev (Aslan)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.

6.ev (Başak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

7.ev (Terazi)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 7.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

8.ev (Akrep)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

9.ev (Yay)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.

10.ev (Oğlak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 10.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 10.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 10.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

11.ev (Kova)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.

12.ev (Balık)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.

Yükselen Boğa (5, 6, 7, 9.ev Dikkat, 24 Aralık 8.ev Süper)
1.ev (Boğa)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

2.ev (İkizler)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

3.ev (Yengeç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

4.ev (Aslan)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.

5.ev (Başak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.

6.ev (Terazi)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 6.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

7.ev (Akrep)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

8.ev (Yay)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.

9.ev (Oğlak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 9.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 9.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 9.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

10.ev (Kova)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.

11.ev (Balık)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.

12.ev (Koç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 12.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.

Yükselen İkizler (4, 5, 6, 8.ev Dikkat, 24 Aralık 7.ev Süper)
1.ev (İkizler)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.

2.ev (Yengeç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

3.ev (Aslan)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.

4.ev (Başak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.

5.ev (Terazi)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 5.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.

6.ev (Akrep)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

7.ev (Yay)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

8.ev (Oğlak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 8.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 8.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 8.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

9.ev (Kova)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.

10.ev (Balık)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.

11.ev (Koç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 11.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.

12.ev (Boğa)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Yükselen Yengeç (3, 4, 5, 7.ev Dikkat, 24 Aralık 6.ev Süper)
1.ev (Yengeç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.

2.ev (Aslan)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.

3.ev (Başak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

4.ev (Terazi)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 4.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.

5.ev (Akrep)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

6.ev (Yay)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

7.ev (Oğlak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 7.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 7.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 7.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

8.ev (Kova)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.

9.ev (Balık)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.

10.ev (Koç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 10.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.

11.ev (Boğa)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.  

12.ev (İkizler)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.

Yükselen Aslan (2, 3, 4, 6.ev Dikkat, 24 Aralık 5.ev Süper)
1.ev (Aslan)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.

2.ev (Başak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

3.ev (Terazi)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 3.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

4.ev (Akrep)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

5.ev (Yay)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.

6.ev (Oğlak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 6.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 6.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 6.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

7.ev (Kova)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.

8.ev (Balık)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.

9.ev (Koç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 9.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.

10.ev (Boğa)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.   

11.ev (İkizler)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.

12.ev (Yengeç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.

Yükselen Başak (1, 2, 3, 5.ev Dikkat, 24 Aralık 4.ev Süper)
1.ev (Başak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.

2.ev (Terazi)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 2.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

3.ev (Akrep)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

4.ev (Yay)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.

5.ev (Oğlak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 5.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 5.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 5.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

6.ev (Kova)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.

7.ev (Balık)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

8.ev (Koç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 8.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.

9.ev (Boğa)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.    

10.ev (İkizler)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.

11.ev (Yengeç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.

12.ev (Aslan)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat.

Yükselen Terazi (12, 1, 2, 4.ev Dikkat, 24 Aralık 3.ev Süper)
1.ev (Terazi)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 1.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.

2.ev (Akrep)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

3.ev (Yay)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

4.ev (Oğlak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 4.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 4.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 4.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

5.ev (Kova)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Güneş İkizler / Başak olanlar Dikkat.

6.ev (Balık)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

7.ev (Koç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 7.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

8.ev (Boğa)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.     

9.ev (İkizler)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.

10.ev (Yengeç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.

11.ev (Aslan)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.

12.ev (Başak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.

Yükselen Akrep (11, 12, 1, 3.ev Dikkat, 24 Aralık 2.ev Süper)
1.ev (Akrep)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

2.ev (Yay)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

3.ev (Oğlak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 3.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 3.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 3.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

4.ev (Kova)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Ay İkizler / Başak olanlar Dikkat.

5.ev (Balık)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.

6.ev (Koç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 6.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

7.ev (Boğa)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.      

8.ev (İkizler)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.

9.ev (Yengeç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.

10.ev (Aslan)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Satürn İkizler / Başak olanlar Dikkat.

11.ev (Başak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.

12.ev (Terazi)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 6.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 12.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.

Yükselen Yay (10, 11, 12, 2.ev Dikkat, 24 Aralık 1.ev Süper)
1.ev (Yay)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.

2.ev (Oğlak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 2.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 2.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 2.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

3.ev (Kova)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.

4.ev (Balık)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.

5.ev (Koç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 5.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.

6.ev (Boğa)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.       

7.ev (İkizler)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

8.ev (Yengeç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.

9.ev (Aslan)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter İkizler / Başak olanlar Dikkat.

10.ev (Başak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.

11.ev (Terazi)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 5.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 11.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.

12.ev (Akrep)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 

Yükselen Oğlak (9, 10, 11, 1.ev Dikkat, 24 Aralık 12.ev Süper)
1.ev (Oğlak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 1.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 1.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 1.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

2.ev (Kova)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.

3.ev (Balık)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

4.ev (Koç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 4.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.

5.ev (Boğa)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.       

6.ev (İkizler)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

7.ev (Yengeç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.

8.ev (Aslan)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Plüto İkizler / Başak olanlar Dikkat.

9.ev (Başak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.

10.ev (Terazi)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 4.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 10.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.

11.ev (Akrep)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 

12.ev (Yay)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.

Yükselen Kova (8, 9, 10, 12.ev Dikkat, 24 Aralık 11.ev Süper)
1.ev (Kova)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.

2.ev (Balık)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

3.ev (Koç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 3.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

4.ev (Boğa)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.       

5.ev (İkizler)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.

6.ev (Yengeç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

7.ev (Aslan)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.

8.ev (Başak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.

9.ev (Terazi)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 9.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.

10.ev (Akrep)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 

11.ev (Yay)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.

12.ev (Oğlak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 3.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 12.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 12.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 12.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

Yükselen Balık (7, 8, 9, 11.ev Dikkat, 24 Aralık 10.ev Süper)
1.ev (Balık)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

2.ev (Koç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar 2.evdeki Uranüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Koç olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

3.ev (Boğa)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Ay Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa / Terazi olanlar Dikkat.       

4.ev (İkizler)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.

5.ev (Yengeç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Merkür İkizler / Başak olanlar Dikkat.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.

6.ev (Aslan)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Venüs İkizler / Başak olanlar Dikkat.

7.ev (Başak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.

8.ev (Terazi)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Koç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Akrep, Yay, Kova olanlar 8.evdeki Mars hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.

9.ev (Akrep)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Koç olanlar Dikkat.

Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Natal Satürn Boğa / Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 23 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 24, 25, 26 Aralık Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 

10.ev (Yay)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Koç olanlar Dikkat.
Venüs 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Satürn 24 Aralık (+4) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.

11.ev (Oğlak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Uranüs 21, 22 Aralık (-1) kötü: 2.evdeki Uranüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Kova olanlar Dikkat.
Jüpiter 23, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 23, 24, 25, 26 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa / Terazi olanlar Dikkat.

Güneş 22 Aralık (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, İkizler, Yengeç, Yay olanlar 11.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

Merkür 25 Aralık (-1) kötü: Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler / Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün İkizler / Başak olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Yengeç, Aslan, Kova olanlar 11.evdeki Merkür hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 23, 24, 25 Aralık (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 11.evdeki Plüton hayat enerjinize zarar verebilir.

12.ev (Kova)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Mars Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Marsdan yansıyan kötü etki. Natal Mars Koç olanlar Dikkat.
Venüs 23 Aralık (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa / Terazi olanlar Dikkat.
Satürn 24 Aralık (+4) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Merkür 25 Aralık (-1) kötü: 11.evdeki Merkürden yansıyan kötü etki. Natal Mars İkizler / Başak olanlar Dikkat.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!