30 - 06 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji: 06 Aralık ayın en yoğun günü !

06 Aralık -9 katsayısıyla Aralık ayının en yoğun günüdür. Bu günde Merkür Yayda, Ay ve Mars Terazide, Venüs Akrepde, Jüpiter Başakda, Uranüs Koçda, Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaktır. 06 Aralık günü bilhassa Merkür Yayda ve Plüto Oğlakda -2 katsayısında olacaktır. Merkürün olumsuz yönünü sembolize eden kurnaz ve hilekar kişiler, iletişim problemleri Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürleri, uzun yolları ve yolculukları, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. (Kasım 2015 burç) (Aralık 2015)

Plütonun olumsuz yönünü sembolize eden ölümcül ve yıkıcı kişiler yada olaylar, olumsuz değişimler Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz etkileyebilir. (haftalık burç)

05 ve 06 Aralık günleri
Merkürden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda olanlar)
Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Suudi Arabistan, Afganistan, Mısır, Lübnan, Libya, Kuveyt, Nijerya / HDP, AKP / IMF, FED, NATO / PKK / Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov.

Merkürden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep burcunda olanlar)
Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan / MHP / AB (Avrupa Birliği) / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere dikkat etmeleri gerekmektedir. Örneğin Suriye Başkanı Esad Merkür bazında (sahte haber, bilgi, belge, kurnazlık) Amerikayı, Rusyayı ve diğer ülkeleri olumsuz etkileyebilir. (haftalık astroloji) (Aralık 2015)

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürün olumsuz yönünü sembolize eden kurnaz ve hilekar kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Ayrıca bir takım sahte belgeler ve yalan haberler de bu kişi ve ülkeleri olumsuz yönde etkileyebilir. Sizin de Natal Güneş ve Marsınız Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcundansa Merkürü sembolize eden her türlü iletişime, her türlü hizmetlere (ulaşım, eğitim, vs), ticari konulara ayrıca Marsı Boğa ve Akrep burcundan kişilere (Natal Marsı Boğa veya Akrep olup katsayısı düşük olanlara) dikkat etmek gerekebilir. (Kasım astroloji)

Bütün bir hafta
Plütondan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO

06 Aralık günü (Merkür ve Plütonun katsayıları -2 olduğundan her ikisini birlikte ele alıyoruz.)
Merkür ve Plütondan olumsuz etki alanlar: Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar / Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO

Merkür ve Plütondan olumlu etki alanlar: Marsı Boğa, Akrep olanlar / Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan / MHP / AB (Avrupa Birliği) / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

Merkür ve Plütondan olumsuz etki alan Suriye, Irak, Nijerya / IMF, FED, NATO gibi ülkeler ve gruplar Merkür ve Plütondan olumlu etki alan Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan / MHP / AB (Avrupa Birliği) / Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad gibi ülke, grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Bunlar arasındaki mantıklı kombinasyonları düşünürsek: (2015 Kasım burç)
- Suriye Başkanı Esad kendi ülkesi olan Suriyeyi ve NATO'yu olumsuz etkileyebilir.
- Suriye, Irak, Nijerya, IMF, FED ve NATO Merkürü sembolize eden kurnaz ve hilekar kişilerden, Plütonu sembolize eden ölümcül ve yıkıcı kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Amerika, Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Arnavutluk, Ermenistan, Türkmenistan, Mısır, Yemen, Tunus, Ukrayna / IMF, FED, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler) / PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Almanya Başbakanı Angela Merkel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, İran Başkanı Hasan Ruhani

Jüpiter bütün bir hafta Başak burcunda düşük katsayıda olacağından başta Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetler (ulaşım, eğitim, vs), işçi ve çalışanlar, Boğa burcunu sembolize eden para konuları, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişim (konuşma, yazışma, internet, bilgi, belge, kısa yollar, ulaşım), komşu ülkeler, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, gruplar, ülkelerin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğal gaz, vs), Yay burcunu sembolize eden uzun yollar, yabancı ülke ve kültürden kişiler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim, din ve inançlar, Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerin Başkan, patron ve otorite sahipleri, Balık burcunu sembolize eden Devlet kurumları, şirketler Jüpiteri sembolize eden fanatik ve sorumsuz kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. (2015 haftalık burç) (2015 Aralık burç)

Jüpiterden olumsuz etkiler alacak ülkelerin Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden konuları fanatik kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Örneğin Amerika, İngiltere, İtalya, Arnavutluk, Mısır, Yemen, Tunus gibi ülkelerin İkizler burcunu sembolize eden yurt içi yolları, Yay burcunu sembolize eden yurt dışı yolları, Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşları, Başak burcunu sembolize eden her türlü ulaşım, eğitim gibi hizmetleri, işçi ve çalışanları, bu ülkelerin Başkan ve otorite sahipleri Jüpiteri sembolize eden fanatik ve aşırı dinci kişilerden olumsuz etkiler alabilir. (Kasım 2015)

IMF, FED, AB, BM gibi kuruluşlar da Jüpiteri sembolize eden kendilerine göre yabancı ülke ve kültürlerden, sorumsuz yada fanatik devletlerden olumsuz etkiler alabilir. (Aralık 2015 burç)

Jüpiterden olumsuz etki alan yukarda adı geçen kişiler fanatik kişilerin yanı sıra, hukuk ve yasalardan, uzun ve kısa yollardan, yabancı ülke ve kültürden kişilerden de olumsuz etki alabilirler. (Aralık astroloji)

02, 03, 04, 05, 06 Aralık
Güneşden olumlu etki alacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Belçika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Obama, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah

Bütün bu olumsuzluklara karşın 02, 03, 04, 05, 06 Aralıkda Güneş Yay burcunda yüksek katsayıda olup yukarda adı geçen grupların, kişilerin ve ülkelerin askeri konularında, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularında, uzun ve kısa yollarında, sosyal ve siyasi konularında, özgürlükçü kişilerinde, geleceğe dair plan ve projelerinde, Devlet kurumlarında, her türlü hizmetlerinde, ülkelerin nüfuzlu kişilerinde, liderlerinde bir canlılık olabilir. (2015 Aralık burç)

16 Kasım haftası için yaptığımız yorumlarda 22 Kasımın ayın en olumsuz günü olabileceğini, Satürnün Yay burcunda süper ama Akrep ve Boğa burçlarını olumsuz etkileyebileceğini, Suriyenin içinde karışıklıkların artabileceğini, Güneşi Terazi Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putinin saldırı potansiyelinin artabileceğini ve Amerikayı olumsuz etkileyebileceğini yazmıştık. Gerçekten de Güneşi ve Marsı Akrep burcunda olan Türkmenistan (27 Ekim 1991) ve Suriye içinde yaşayan Türkmenler yüzünden sınırda çatışmalar alevlendi. Rusya Başkanı Putin Türkmenleri bombaladığı için Amerikan başkanı Obama Putin'e karşı bir konuşma yaptı. 

Yükselen Koç (6, 7, 9 ve 10.evlere Dikkat / 9.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Boğa (5, 6, 8 ve 9.evlere Dikkat / 8.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen İkizler (4, 5, 7 ve 8.evlere Dikkat / 7.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Yengeç (3, 4, 6 ve 7.evlere Dikkat / 6.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Aslan (2, 3, 5 ve 6.evlere Dikkat / 5.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Başak (1, 2, 4 ve 5.evlere Dikkat / 4.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Terazi (12, 1, 3 ve 4.evlere Dikkat / 3.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Akrep (11, 12, 2 ve 3.evlere Dikkat / 2.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Yay (10, 11, 1 ve 2.evlere Dikkat / 1.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Oğlak (9, 10, 12 ve 1.evlere Dikkat / 12.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Kova (8, 9, 11 ve 12.evlere Dikkat / 11.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
Yükselen Balık (7, 8, 10 ve 11.evlere Dikkat / 10.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
 
Yükselen burcunuz ve Detay yazının en altındadır.
 
Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

30 - 06 Aralık 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !

Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüs
30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Ülkelerin asker, polis ve güvenlik birimleri asi ve aykırı kişilerden olumsuz etkiler alabilir)

Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 04 Aralık Ay
04 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Yabancı ülke ve kültürlere, uzun yolculuklara dikkat !)

Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 05 Aralık Ay
05 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 06 Aralık Ay
06 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 30, 01, 03, 04 Aralık Venüs
30, 01, 03, 04 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Mars
02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.(Her türlü iletişim, ulaşım, uzun ve kısa yollarda, sosyal ve siyasi konularda saldırılar olabilir.)

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06 Aralık Venüs
05, 06 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Gizli saklı işlerde talepkarlık ve yavaşlık olabilir. Para konularında, ülkelerin yer altı ve üstü kaynaklarında talepkarlıklar olabilir.)

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 30, 02, 03, 04 Aralık Merkür
30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Her türlü iletişim, ulaşım, uzun ve kısa yollarda, her türlü hizmetlerde, sosyal ve siyasi konularda hile ve kurnazlıklara Dikkat !)

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 05, 06 Aralık Merkür
05, 06 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Her türlü iletişim, ulaşım, uzun ve kısa yollarda, sosyal ve siyasi konularda hile ve kurnazlıklara Dikkat !)

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. (Güneşi ve Marsı Terazi burcunda olan Suriye ölümcül ve yıkıcı kişilere karşı dikkat etmeli. Ayrıca Güneşi ve MArsı Koç olan NATO da yıkıcı olaylara dikkat etmelidir.)

Olumlu Transitler
Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneş
02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir. (Bütün bu olumsuzluklara rağmen ülkelerin askeri konularında, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda, uzun ve kısa yollarda, sosyal ve siyasi konularda, özgürlükçü kişilerde, geleceğe dair plan ve projelerde, Devlet kurumlarında, her türlü hizmetlerde, ülkelerin nüfuzlu kişilerinde, liderlerde bir canlılık olabilir.)

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
16 Kasım Peş peşe korkutan depremler. Marmara ve Ege'de 4.2 şiddetinde depremler. (Yay burcundaki Satürnün hala Akrep burcuna çok yakın olmasından ötürü Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fay hatlarını etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/ege-denizi-nde-4-2-buyuklugunde-gundem-2149128/)

17 Kasım Yunanistan 6.7'lik depremle sallandı. (http://www.milliyet.com.tr/ege-denizi-nde-4-2-buyuklugunde-gundem-2149128/)

17 Kasım TEM Otoyolu’nda zincirleme trafik kazası: 6 yaralı. (Başak burcundaki Jüpiterin ulaşımı ve kısa yolları sembolize eden İkizler burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/tem-otoyolu-nda-zincirleme-trafik-gundem-2149131/)

17 Kasım Piyasalar pozitife döndü. (17 Kasım günü için Ay Kovada +5 olduğundan para konuları ve spekülatif konular olumlu etkilenebilir demiştik.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/piyasalar-pozitife-dondu/32082/)

18 Kasım Parisde teröristlerin yakalanması için operasyon. (Satürn +4 katsayısında olup Fransayı disiplinli çalışmalar için olumlu etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/paris-te-bu-sabah-yine-silah/dunya/detay/2149648/default.htm/)

18 Kasım İHH Başkanı Yıldırım: İsrail, dünyaya kafa tuttuğunu zannediyor. İsrail, aslında kendinde olmayan bir gücü atfediyor. dedi (Satürn +4 katsayısıyla Terazi burcundaki Fransayı disiplinli çalışmalar yönünden olumlu etkilerken Boğa burcu olan İsraili olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://www.trthaber.com/haber/turkiye/israil-dunyaya-kafa-tuttugunu-zannediyor-216862.html)

18 Kasım Denizli yine sallandı (Satürnün Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/marmara-da-deprem-gundem-2149900/)

19 Kasım Dolar, dün yayınlanan Fed tutanakları sonrası düşüşe geçti. (Güneşi Oğlak Marsı Yengeç olan IMF ve FED'in Satürnden olumlu etki almasına örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/fed-karari-sonrasi-dolar-ne-durumda-989720/)

19 Kasım Suriye'de rejim güçleri ile muhalifler arasında 15 günlük ateşkes anlaşması imzalandığı belirtildi. (Güneşi ve Marsı Terazi olan Suriyenin Satürden aldığı olumlu etkiye örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/dunya/suriyede-15-gunluk-ateskes-imzalandi-989543/)

20 Kasım Mali’de otele silahlı saldırı: 170 rehineden 50'si serbest. THY PERSONELİNDEN 5'iKURTARILDI (Jüpiter Başak burcunda ve katsayısı düşük 90 derecelerindeki uzun ve kısa yolları simgeleyen Yay ve İkizler burçlarını da olumsuz etkilemekte. Jüpiter düşük katsayıda iken fanatik kişileri simgeler.) (http://www.milliyet.com.tr/mali-de-otele-silahli-saldiri-/dunya/detay/2150861/default.htm)

20 Kasım Bayırbucak Türkmenleri katlediliyor! (Suriye sınırları içersinde yer alan Türkmen Dağı bölgesindeki Türkmenlere Putin ve Esad güçleri bombardıman yaptı. Bu durumdan Güneşi ve Marsı Akrep burcunda olan Türkmenistan da olumsuz etkilenmektedir. Bu durum Yay burcundaki Satürnün Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek sayılır. 16 Kasımdaki haftalık yazımızda Satürn Yay burcunda süper ama Boğa ve Akrep burçlarını olumsuz etkileyebilir demiştik gerçekten de bu durum Türkmenistanı (27 Ekim 1991) da doğrudan etkilemektedir.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/davutoglundanturkmen-hareketi-991979/)

22 Kasım THY'nin New York -İstanbul seferini yapan uçağına bomba ihbarı yapıldı. (Başak burcunda düşük katsayıda olan Jüpiterin Yay burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay. Yay burcu uzun yolculukları simgeler.) (http://www.milliyet.com.tr/turk-ucagina-bomba-ihbari-gundem-2151654/)

22 Kasım için ayın en yoğun günü olabilir demiştik. Çünkü Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Uranüs, Neptün ve PLüto düşük katsayıda idi. Suriye için karışıklık ve yıkım artabilir demiştik. Gerçekten de;

22 Kasım Suriye'de rejim güçleriyle Türkmen birlikler arasında devam eden çatışmalar, bölgenin iki stratejik noktası olan Kızıldağ ve Burj El Kasab çevresinde sürüyor. (http://www.milliyet.com.tr/iki-noktada-catismalar-suruyor/dunya/detay/2151735/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 30 - 06 Aralık haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (6, 7, 9 ve 10.evlere Dikkat / 9.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 1.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 6.evde Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 6.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 7.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 7.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 9.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (5, 6, 8 ve 9.evlere Dikkat / 8.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 5.evde Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 5.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 6.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 6.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 8.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen İkizler (4, 5, 7 ve 8.evlere Dikkat / 7.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 4.evde Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 4.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 5.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 5.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 6.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 7.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yengeç (3, 4, 6 ve 7.evlere Dikkat / 6.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 3.evde Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 3.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 4.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 4.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 5.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 6.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Aslan (2, 3, 5 ve 6.evlere Dikkat / 5.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 2.evde Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 2.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 3.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 3.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 4.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 5.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 5.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Başak (1, 2, 4 ve 5.evlere Dikkat / 4.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 1.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 2.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 2.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 3.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 4.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 4.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Terazi (12, 1, 3 ve 4.evlere Dikkat / 3.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 1.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 2.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 3.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 3.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 12.evde Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 12.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Akrep (11, 12, 2 ve 3.evlere Dikkat / 2.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 2.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 2.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 11.evde Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 11.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 12.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 12.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yay (10, 11, 1 ve 2.evlere Dikkat / 1.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 1.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 10.evde Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 10.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 11.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 11.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (9, 10, 12 ve 1.evlere Dikkat / 12.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 9.evde Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 9.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 10.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 10.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 12.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 12.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (8, 9, 11 ve 12.evlere Dikkat / 11.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 3.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 8.evde Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 8.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 9.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 9.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 11.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 11.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Balık (7, 8, 10 ve 11.evlere Dikkat / 10.ev Güneşden süper, Merkürden kötü etki alıyor)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 2.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 7.evde Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 04 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 7.evde Pzt(-1), Salı(-2), Çrş(-2), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 8.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Aralık Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Koç), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 8.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Uranüsün (Kova), 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak), Bütün bir hafta Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 10.evde Çrş(+5), Prş(+6), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Merkür 10.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05, 06 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Marsın (Koç), 30, 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 04, 05 Aralık Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi), 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02, 03, 04, 05, 06 Aralık Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 30, 02, 03, 04 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 05, 06 Aralık Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-2) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Jüpiterin (Yay), 30, 01, 03, 04, 05, 06 Aralık Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!