19 - 25 Ekim 2015 Haftalık burç astroloji: Plüton bütün bir hafta süper ama 25 Ekime Dikkat !

Plüton bütün bir hafta Oğlak burcunda süper bir katsayıya sahip ama insan sevinemiyor çünkü nerdeyse bütün bir hafta boyunca Uranüs Koçda, Satürn de Yay da düşük kat sayıda olacak. Hafta boyunca Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişilerde öfke dinmeyebilir. Grup ve organizayonlar için de de kavga ve şiddet ön plana çıkabilir. Teknolojik konularda yada geleceğe dair plan ve projeler de ise zorlanmalar olabilir. Koç burcunun 180 derece karşısında Terazi burcu ve 90 derecelerinde Yengeç ile Oğlak burçları da olduğundan Uranüsü simgeleyen öfkeli özgürlükçü kişiler hem asker, polis ve güvenlik birimlerini, hem de sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, vatani konuları, otorite konumundaki emir veren kişileri de olumsuz olarak etkileyebilirler. (Ekim 2015 burç) (2015 haftalık burç)

Uranüs aynı zamanda Marsı Kova burcunda olan Rusyayı da simgelemektedir. Rusyanın askeri gücü Koç burcunu simgeşeyen Işid, İran, Irak gibi ülkeleri ciddi bir biçimde tehdit edebilir. Ayrıca Rusya Türkiye ve Amerikayı da olumsuz yönde etkileyebilir. Çünkü Türkiyenin Marsı Terazi burcunda, Amerikanın da Güneşi Yengeçde ve Plütonu Oğlak burcundadır. Türkiyenin Terazi burcundaki Marsı 19, 20, 22, 24, 25 Ekim günleri Güneşi simgeleyen Marsı Aslan burcunda olan Çin, İsrail ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. (haftalık burç) (Ekim 2015 ) (Ekim astroloji)

Satürn ise hemen hemen bütün bir hafta boyunca Yay burcunda düşük katsayıda olacağından Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde sorumsuzluk yada abartılı ve fanatik davranışlar olabilir. Bu durum öcelikle Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürden kişileri, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumsuz olarak etkileyebilir. Yay burcunun 180 derece karşısındaki İkizler burcu ve 90 derecelerindeki Balık ve Başak burçları da olumsuz etkiler alabilir. Ayrıca Satürn daha Yay burcunun 2 ve 3. derecelerinde olduğundan yani Akrep burcuna yakın olduğundan Akrep burcunu ve 180 derecesindeki Boğa burcu ile 60 derecesindeki Oğlak, 120 derecesindeki Yengeç burcunu da olumsuz yönde etkileyebilir. Bu yüzden otorite konumundaki (Başkan, patron, vs) kişilerin abartılı ve sorumsuz davranışlarından İkizler ve Başak burçlarını sembolize eden her türlü iletişim, her türlü hizmet, işçi ve çalışanlar, komşu ülkeler, Balık burcunu  sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, kamu ve devlet kurumları, vakıflar, Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, vs), Boğa burcunu sembolize eden para konuları, ülkenin mal-mülk ve toprakla ilgili konuları, Oğlak burcunu sembolize eden diğer Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular olumsuz etkiler alabilirler. Bu arada Akrep burcunu sembolize eden yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere Satürn yüzünden bir baskı oluşabilir. (haftalık astroloji) (Ekim 2015 burç)

25 Ekim Pazar günü ise -6 katsayısı ile haftanın en yoğun günü sayılabilir. Bu günde Güneş Akrepde, Ay ve Uranüs Koçda, Merkür Terazide, Satürn Yayda, Neptün Balıkda düşük katsayıda olacağından vatansever ve özgürlükçü kişilerde öfke, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz değişimler, her türlü iletişim, hizmet, işçi ve çalışanlarda yavaşlık ve talepkarlık, Başkan, patron ve otorite sahiplerinde abartılı davranışlar, Büyük kurum ve şirketlerde karışık ve bulanık olaylar olabilir. 25 Ekim Pazar günü Bilhassa Yengeç, Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeylere dikkat edilmelidir ! (Ekim astroloji) (haftalık astroloji)

Bütün bunlara rağmen Plüton Oğlak burcunda bütün bir hafta süper bir konumda olacak. Hatta Plüton 24 Ekim Cumartesi günü +6 gibi yüksek bir katsayısında olacaktır. Bilhassa 24 Ekim Cumartesi günü Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında disiplinli çalışmalar olabilir. Bu durumdan başta Oğlak burçlarını simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri ile Koç (asker, polis ve güvenlik birimleri), Boğa (para konuları), Yengeç (vatani konular), Başak (her türlü hizmet, işçi ve çalışanlar), Terazi (sosyal ve siyasi konular), Akrep (gizli saklı işler yapanlar, bankacılık, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları), Balık (Büyük kurumlar, şirketler, vakıflar) burcunu semboliz eden şeyler olumlu etkiler alabilir. Örneğin gizli saklı işlerde yapılacak yeni ve disiplinli çalışmalar yine gizli saklı işleri ve bunları yapanları, vatani konuları olumlu etkileyebilir. Yada bankacılık ve ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğalgaz, vs) yapılacak yeni çalışmalar yüzünden ülkeninin Başkan, patron ve otorite sahipleri, para konuları, her türlü hizmet, işçi ve çalışanlar, devlet kurumları, şirketler olumlu etkiler alabilirler. (2015 Ekim burç) (2015 Ekim burç)

19 Ekim Pazartesi günü Ay Oğlakda +5 katsayısında olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda disiplinli çalışmalar olabilir. Bu durumdan Boğa (para konuları, mal-mülk ve topraklarla ilgili konular), İkizler (her türlü iletişim, ülke içi yollar, komşu devletler), Aslan (liderler, gençler, spekülatif konular, Borsa, vs), Başak (Her türlü hizmet, işçi ve çalışanlar), Akrep (gizli saklı işler, bankacılık ve ülkenin yer altı ve üstü kaynakları), Yay (yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenim), Kova (özgürlükçü kişiler, geleceğe dair plan ve projeler, teknolojik konular), Balık (Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, diğer devletler) burcunu sembolize eden şeyler olumlu etkiler alabilir. (2015 haftalık burç)

Haftanın en olumlu etkiler alan burçları 19 Ekim Pazartesi günü İkizler ve Yay burçlarıdır. İkizler ve Yay burçları 19 Ekim günü bir tek Jüpiterden olumsuz etki almaktalar. (Ekim 2015 )

Haftanın en olumsuz etkiler alan burçları ise 25 Ekim Pazar günü Yengeç, Başak ve Balık burçlarıdır. 25 Ekim günü Yengeç burcunda Natal gezegenleri olanlar Güneş, Ay, Merkür, Satürn ve Uranüs transitlerine, Başak veya Balık burcunda Natal gezegenleri olanlar ise Güneş, Ay, Jüpiter, Satürn, Neptün transitlerine dikkat etmeliler.

10 Ekim günü Türkiye'nin kalbinde Ankara'da ölen ve yaralanan 100'lerce kişiye ALLAH'dan rahmet ve acil şifa diliyorum !
10 Ekim Cumartesi günü Güneş Terazide, Ay, Venüs, Mars, Jüpiter Başakda ve Uranüs Koçda düşük katsayıdaydı. Buna karşın gizli saklı işleri simgeleyen Plüton +5 gibi yüksek katsayıdaydı. Başak burcu işçi ve çalışanları (DİSK, KESK, vs), her türlü hizmet ve yöneticisi Merkürden ötürü iletişimi, ülke içi yolları (Tren Garı önü) da simgelemektedir. Mars düşük katsayıdayken fiil olarak her türlü kavga, saldırı ve öfkeyi simgeler. Jüpiter fiil olarak düşük katsayıdayken sorumsuzlukları ve fanatikliği, abartılı davranışları simgeler. Mars ve Jüpiterin bu olumsuz fiilleri yani saldırı ve sorumsuzluklar Başak burcunu sembolize eden alanda toplanan DİSK, KESK gibi işçi ve çalışanları, hizmetli ve görevli kişileri olumsuz etkilemiş ve 100.lerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açmıştır. Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişilerde ve gruplarda öfke artmıştır. Sırf birilerinden intikam almak için 100.lerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına yol açan ve bu olayı planlayan kişiler anlaşılan gizli saklı işleri simgeleyen Plütonun +5 gibi yüksek bir katsayıda olmasından iyi etkiler almaktalar. Ama Plütonun katsayısı 14 Kasımdan sonra düşecek yani gizli saklı işler yapanlar 14 Kasımdan sonra bilhassa Aralık ayında bu yaptıklarına pişman olabilirler. İnşallah bu katliamı planlayanlar pişman olmanın ötesinde daha beter olurlar. Böyle bir katliamı planlayanlar insan olamaz. Hatta hayvan bile olamaz. Sanki savaşa girmişiz gibi 100.lerce kişi öldü. Bu olayda Marsın sembolize ettiği öfke ve saldırı kadar ne yazık ki Jüpiteri sembolize eden sorumsuzluk yapılması da söz konsudur. Sorumsuzluk yapılmasa Türkiye'nin kalbinde bu kadar kişi ölmezdi ! (Ekim 2015 )

19 - 25 Ekim 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !

Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 25 Ekim Ay
25 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda öfke, kavga ve saldırılar Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüs
19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda öfke, kavga ve tartışmalar, zorlanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 22, 23 Ekim Venüs
20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü simgeleyen para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda aşırı titizlik, iletişim problemleri yada kurnazlıklar Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20, 22 Ekim Güneş
19, 20, 22 Ekim Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) talepkarlıklar, kararsızlıklar, dengesizlikler Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 23, 24, 25 Ekim Merkür
23, 24, 25 Ekim Merkürü simgeleyen her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde talepkarlıklar, kararsızlıklar, dengesizlikler, yavaşlıklar Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 24, 25 Ekim Güneş
24, 25 Ekim Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) yada katılık Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürn
20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde abartılı davranışlar Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 25 Ekim Neptün
25 Ekim Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletlerde, hayırsever kişi ve gruplarda, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalarda karışıklık ve bulanık olaylar Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz yönde etkileyebilir.
Olumlu Transitler
Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 19 Ekim Ay
19 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda disiplinli çalışmalar Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu simgeleyen konuları olumlu yönde etkileyebilir.

Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plüto
20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerde, gizli örgütlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs) disiplinli çalışmalar Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumlu yönde etkileyebilir.
Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs).
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmet (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs).
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.
Transitlerin simgeledikleri şeylere örnekler
Güneşi (Aslan burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ünlüler: Obama, Fransa Başkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı
Çipras, Kürdistan Başkanı Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Abdulah Öcalan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ülkeler: Çin, İsrail, Kıbrıs Rum Kesimi, Suudi arabistan, Kuveyt, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan partiler, gruplar: AKP, CHP
- Aslan burcunu (Güneşi) simgeleyen şeyler: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz)

Ay.ı (Yengeç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ünlüler: Almanya Başbakanı Merkel, aktivist Julian Assange, Türkmenistan Başbakanı Muhammedov
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ülkeler: Amerika, İngiltere, Irak, Mısır, Nijerya, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan partiler, gruplar: IMF (Para Fonu), FED (Federal Rezerv), BM (Birleşmiş Milletler)
- Yengeç burcunu (Ay.ı) simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular

Merkürü (İkizler ve Başak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Başbakan Davutoğlu,
MHP Başkanı Bahçeli, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC, Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt, Ukrayna,
Makedonya, Kuzey Kore
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: CHP, TÜRAŞ, PYD
- İkizler ve Başak burcunu (Merkürü) simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, antlaşma), her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım), işçi ve
çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Venüsü (Boğa ve Terazi burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ünlüler: Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı
Nikos Anastasiadis, Kürdistan Başkanı Barzani
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ülkeler: İngiltere, İsrail, Çin, Almanya, Fransa, Türkiye, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Makedonya
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan partiler, gruplar: HDP
- Boğa ve Terazi burcunu (Venüsü) simgeleyen şeyler: Mal-mülk, para ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Marsı (Koç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ülkeler: Filistin, İran, Irak
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, NATO
- Koç burcunu (Marsı) simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Jüpiteri (Yay burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya
Başbakanı Merkel, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ülkeler: Rusya, Yunanistan, Kürdistan
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan partiler, gruplar: HDP, PKK, AKP
- Yay burcunu (Jüpiteri) simgeleyen şeyler: Din, inanç ve felsefeyele ilgili konular, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular

Satürnü (Oğlak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ünlüler: CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Başkanı Bahçeli, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ülkeler: İtalya, Tunus
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, IMF, FED (Federal Rezerv)
- Oğlak burcunu (Satürnü) simgeleyen şeyler: İş, Meslek, kariyerle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri

Uranüsü (Kova burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, aktivist Julian Assange, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ülkeler: Rusya, Japonya, Yunanistan, Kürdistan, Libya
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, MHP
- Kova burcunu (Uranüsü) simgeleyen şeyler: Grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü ve hümanist kişiler

Neptünü (Balık burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ülkeler: İran, Yemen, Tunus
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, PYD
- Balık burcunu (Neptünü) simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Hastaneler, hapishaneler, vakıflar, üniversiteler, özel şirketler, kamu kurumları), Başka devletler,
bağımlılık yaratan maddeler (ilaç, alkol, uyuşturucu vs) yada alışkanlıklar

Plüto (Akrep burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ünlüler: Abdullah Gül, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Irak eski Başkanı Celal Talabani,
İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ülkeler: Japonya, Filistin, Türkiye, KKTC, Türkmenistan, Kuzey Kore
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan partiler, gruplar: MHP, AB (Avrupa Birliği), BM (Birleşmiş Milletler), TÜPRAŞ
- Akrep burcunu (Plütonu) simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler ve gruplar, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs)
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
08 Ekim PKK ateşkes kararı aldı..Pazar günü açıklayacak. (21 Eylül haftası için yaptığım yorumlarda 18 Ekimden sonra PKK saldırılarını azaltabilir demiştik. Gerçekten de PKK 11 EKimden sonra çatışmasızlık kararı alacağını açıkladı. http://blog.milliyet.com.tr/21---27-eylul-2015-haftalik-burc-astroloji--22-ve-23-eylul-haftanin-en-yogun-gunleri--/Blog/?BlogNo=509374)


10 Ekim Ankara'da miting öncesi patlama, Çok sayıda ölü ve yaralı. (Mars ve Jüpiterin Başak burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/flas-ankara-tren-gari-gundem-2129787/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 19 - 25 Ekim haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
Yükselen Koç (1 ve 7.evlere Dikkat, 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 6.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 7.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 8.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Pzt(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 10.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (12 ve 6.evlere Dikkat, 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 5.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 6.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 7.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Pzt(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 9.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen İkizler (11 ve 5.evlere Dikkat, 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 4.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 5.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 6.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Pzt(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 8.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yengeç (10 ve 4.evlere Dikkat, 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 3.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 4.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 5.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 6.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Pzt(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 7.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Aslan (9 ve 3.evlere Dikkat, 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 2.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 3.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 4.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 5.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Pzt(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 6.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Başak (8 ve 2.evlere Dikkat, 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 2.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 3.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 4.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Pzt(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 5.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Terazi (7 ve 1.evlere Dikkat, 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 1.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 2.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 3.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Pzt(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 4.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Akrep (6 ve 12.evlere Dikkat, 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 2.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Pzt(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 3.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 12.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Yay (5 ve 11.evlere Dikkat, 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Pzt(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 2.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 11.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 12.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (4 ve 10.evlere Dikkat, 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pzt(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 1.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 10.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 11.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (3 ve 9.evlere Dikkat, 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 9.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 10.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Pzt(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 12.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Balık (2 ve 8.evlere Dikkat, 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 25 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19, 20, 22 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 8.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 23, 24, 25 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 9.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 25 Ekim Ay.ın (Yengeç), 25 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 19 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 24, 25 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Pzt(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 21, 23, 24, 25 Ekim Uranüsün (Kova), 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 23, 24, 25 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 19 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 11.evde Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+5), Cuma(+5), Cts(+6), Pazar(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 19, 20, 22, 24, 25 Ekim Güneşin (Aslan), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 19 Ekim Ay.ın (Yengeç), 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 20, 21, 22, 23, 24, 25 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!