09 - 15 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji: 14 Kasım haftanın en yoğun günü !

13 Kasım Cuma günü Satürn +3 katsayısında olup Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burçlarını simgeleyen şeyleri olumlu etkilerken Boğa ve Akrep burçlarını simgeleyen şeyleri olumsuz etkileyebilir. Yani 13 Kasım günü Yay burcunu simgeleyen uzun yollarla, yabancı ülke ve kültürlerle (mülteciler, vs), hukuk ve yasalarla; Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleriyle; İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimle (ulaşım, internet, vs), ticari konularla, komşu ülkelerle, Yengeç burcunu simgeleyen vatani konularla, ülke güvenliğiyle, üretimle; Başak burcunu simgeleyen her türlü hizmetlerle (eğitim, sağlık, ulaşım, vs), işçi ve çalışanlarla; Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konularla; Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundakilerle; Balık burcunu simgeleyen Büyük devlet kurumlarıyla, şirket ve yardım kuruluşlarıyla ilgili disiplinli ve metodik çalışmalar olabilir. Ancak Boğa burcunu simgeleyen para konularıyla, mal-mülk ve toprak paylaşımlarıyla; Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işlerle, bankacılık konularıyla, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarıyla (petrol, doğalgaz, vs) ilgili konularında bunalımlar olabilir. Yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere bir baskı oluşmaya devam edebilir. (Kasım 2015 burç)

13 Kasım günü Satürnden kaynaklı olaylar Satürn Oğlak burcunu sembolize ettiğinden Güneşi ve Marsı Oğlak burcunda olanlar ile Oğlak burcunun 60 ve 120 derecelerindeki Akrep, Balık, Başak, Boğa burçlarından kaynaklanabilir. (haftalık burç)

13 Kasım Cuma günü
Satürnün etkisini yansıtacak kişiler, gruplar ve ülkeler
Güneşi ve Marsı Oğlak, Akrep, Balık, Başak, Boğa burcunda olan ülkeler, gruplar ve kişiler: Kuzey Kore, İtalya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkmenistan, Tunus, Ukrayna / AB (Avrupa Birliği) / PYD / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad. (haftalık astroloji)
 
Satürnden olumlu etkiler alacak olan kişiler, gruplar ve ülkeler
Güneşi ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda olan ülkeler, gruplar ve kişiler: Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Suriye Devleti, Irak, Ermenistan, Mısır, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / HDP / IMF, FED, NATO, PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah. (Kasım astroloji)
 
Satürnden olumsuz etkiler alacak olan kişiler, gruplar ve ülkeler
Güneşi ve Marsı Boğa ve Akrep burcunda olan ülkeler, gruplar ve kişiler: Türkmenistan, AB (Avrupa Birliği)

Bu tablodan 13 Kasım günü Suriye Başkanı Esad'ın Amerika başta olmak üzere kendi ülkesi olan Suriye Devletini ve hatta NATO'yu Başkanlık konusunda olumlu etkileyebileceği çıkmaktadır. AB (Avrupa birliği) ise başkanlık ve otorite konularında kendi kendini olumsuz etkileyebilir. IMF ve FED gibi para kuruluşlarında da disiplinli ve metodik çalışmalar olabilir. İnanması güç ama Devlet Bahçeli 13 Kasım Cuma günü Başkanlık ve otorite konularında Cumhurbaşkanı Erdoğanı, Başbakan Davutoğlunu yada Kılıçdaroğlunu olumlu etkileyebilir. Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız Akrep ve Boğa ise Satürnden olumsuz Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık ise Satürnden olumlu etkiler alabilirsiniz. (2015 Kasım burç)

15, 16 Kasımda bilindiği üzere Antalya'da G20 zirvesi de yapılacak. Ancak 14 Kasım Cumartesi -8 katsayısıyla haftanın en yoğun günü olabilir. Bu günde Güneş, Merkür Akrepde; Ay Yayda; Venüs, Mars Terazide; Uranüs Koçda; Neptün Balıkda; Plüto Oğlakda düşük katsayıda olacaktır. Bütün bu olumsuzluklara rağmen 14 Kasım günü Jüpiter +3 katsayısında olacak ve Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlakları olumlu etkilerken Başak, İkizler, Yay ve Balıkları kötü etkileyecektir.   (2015 haftalık burç)

14 Kasım günü Güneş ve Merkür Akrep burcunda Venüs ve Mars Terazi burcunda -1 katsayısında olacağından öncelikli olarak Güneş, Merkür, Venüs ve Marsın vereceği etkiler ön plana çıkmaktadır. Jüpiter +3 katsayısında olacağından Jüpiterin etkileri de hissedilir derecede olabilir. (Kasım 2015)
 
Güneşin baskınlık ve egoistlik etkisini yayan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Aslan, Terazi, İkizler, Yay, Koç olanlar)
Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Suriye Devleti, Suudi Arabistan, Kuveyt / HDP, AKP, NATO, PKK / Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani. (Kasım 2015 burç)
 
Güneşden olumsuz etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Japonya, Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, İsrail Devleti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkmenistan, Afganistan, Tunus, Libya, Ukrayna / CHP, MHP / IMF, FED, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler), PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Julian Assange, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Türkmenistan Başkanı Muhammedov. (haftalık burç)

Güneşin bu tablosundan Rusya Başkanı Putinin yada NATO'nun veya Suudi Arabistanın Suriye Başkanı Esad üzerinde bir baskı oluşturabileceği anlaşılabilir. Almanyanın da  Yunanistan Başbakanı Çipras üzerinde bir baskısı olabilir. Seçenekler arasındaki en mantıklı kombinasyonları ele almaktayız. Diğer kombinasyonlar da olası olabilir. (Kasım 2015 burç)
 
Merkürün kurnazlık ve iletişimsizlik etkisini yayan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı İkizler, Başak, Aslan, Koç, Terazi, Kova, Yengeç, Akrep, Oğlak, Boğa olanlar)
Yay ve Balık burçları hariç ülkeler, gruplar, kişiler. Hemen hemen bütün ülkelerin iletişimsizlik içinde olduğu görülmektedir. (haftalık astroloji)
 
Merkürden olumsuz etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
Japonya, İsrail Devleti, Türkmenistan / MHP / AB (Avrupa Birliği).

Yukardaki tablodan Japonya, İsrail Devleti, Türkmenistan, MHP ve AB (Avrupa Birliği) gibi ülke ve grupların hem Güneş hem de Merkürü simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alabileceği anlaşılmaktadır. Yani İsrail Devleti Almanya, Fransa gibi ülkelerin yanı sıra kendi Başbakanı Netanyahudan da olumsuz etkiler alabilir. Japonyanın da bir ihtimal Çinden yada Almanya ve Fransa gibi ülkelerden olumsuz etki alması olasıdır. MHP'nin de HDP yada AKP'den olumsuz etki alması olasılık dahilindedir. AB'nin (Avrupa birliği) de Almanya, Fransa, Suudi Arabistan, Suriye, NATO yada Putin'den olumsuz etkiler alabilir. (Kasım astroloji)
 
Venüsün kendi isteklerine düşkünlük etkisini yayan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Boğa, Terazi, Yengeç, Balık, Başak, Oğlak, Aslan, Yay, Kova, İkizler olanlar)
Koç ve Akrep burçları hariç ülkeler, gruplar, kişiler. Örneğin Filistin Devleti (Natal Güneşi Akrep, Marsı KOç) hariç. Hemen hemen bütün ülkelerin kendi isteklerini ön planda tuttuğu görülmektedir. (2015 haftalık burç)

Venüsden olumsuz etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Terazi, KOç, Başak, Balık olanlar)
Işid, Suriye Devleti, İran, Ukrayna, Makedonya / NATO, PYD, DHKP-C / PYD Başkanı Salih Müslim. Bu kişi, grup ve ülkeler sosyal, siyasi ve toprak paylaşımı konularında dünyadaki bir çok ülkelerden olumsuz etkiler alabilirler. Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız Terazi, KOç, Başak, Balık ise Venüsü simgeleyen bir çok kişiden (Natal Güneşi Koç ve Akrepler hariç) olumsuz etkiler alabilirsiniz. (2015 Kasım burç)

Marsın öfke ve saldırı etkisini yayan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Koç, İkizler, Kova, Aslan, Yay olanlar)
Rusya, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Kuveyt / AKP, NATO, PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande. (2015 haftalık burç)
 
Marsdan olumsuz etkiler alan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye Devleti, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO, PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Obama, Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah. (Kasım 2015)

Yukardaki tablodan anlaşılacağı üzere Rusyadan Işide saldırılar olmaya devam edebilir. Ama bu arada Rusya kendi içinde de bir takım saldırılara maruz kalabilir. 14 Kasımda NATO'nun da büyük bir ihtimalle Işide karşı saldırı içersinde olduğu gözükmektedir. İran, Suudi Arabistan ve Suriye Devleti gibi ülkelerin de saldırılara karşı hazırlıklı olmaları gerekebilir. Selahattin Demirtaşın ise hem kendi kendini hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlunu olumsuz etkileme olasılığı mevcuttur. (Kasım 2015 burç)
 
Jüpiterin etkisini yayan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Yay, Terazi, Kova, Aslan, Koç olanlar)
Rusya, Çin, Yunanistan, Suriye Devleti, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Suudi Arabistan, Libya / HDP, AKP, NATO, PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani. (Kasım 2015 burç)
 
Jüpiterden sorumsuzluk ve fanatiklik etkileri alan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Başak, İkizler, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna / PKK, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah.
 
Jüpiterden cömertlik ve zenginlik etkileri alan ülkeler, gruplar ve kişiler
(Natal Güneşi ve Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
İngiltere, Türkmenistan, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler). Rusyadan, Çinden, Yunanistandan, Suriyeden, Suudi Arabistandan yada Putinden yabancı ülke ve kültürlerle ilgili (mülteciler) konularda gelebilecek olumlu bir etki AB'yi yada BM'yi olumlu olarak etkileyebilir. (haftalık astroloji)

Yükselen Koç (1, 7, 8.evlere, Cts 6.eve Dikkat, Cuma 9.ev süper)
Yükselen Boğa (12, 6, 7.evlere, Cts 5.eve Dikkat, Cuma 8.ev süper)
Yükselen İkizler (11, 5, 6.evlere, Cts 4.eve Dikkat, Cuma 7.ev süper)
Yükselen Yengeç (10, 4, 5.evlere, Cts 3.eve Dikkat, Cuma 6.ev süper)
Yükselen Aslan (9, 3, 4.evlere, Cts 2.eve Dikkat, Cuma 5.ev süper)
Yükselen Başak (8, 2, 3.evlere, Cts 1.eve Dikkat, Cuma 4.ev süper)
Yükselen Terazi (7, 1, 2.evlere, Cts 12.eve Dikkat, Cuma 3.ev süper)
Yükselen Akrep (6, 12, 1.evlere, Cts 11.eve Dikkat, Cuma 2.ev süper)
Yükselen Yay (5, 11, 12.evlere, Cts 10.eve Dikkat, Cuma 1.ev süper)
Yükselen Oğlak (4, 10, 11.evlere, Cts 9.eve Dikkat, Cuma 12.ev süper)
Yükselen Kova (3, 9, 10.evlere, Cts 8.eve Dikkat, Cuma 11.ev süper)
Yükselen Balık (2, 8, 9.evlere, Cts 7.eve Dikkat, Cuma 10.ev süper)

Yükselen burcunuz ve Detay yazının en altındadır.
 
Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

09 - 15 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü simgeleyen Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuzluklar, asi ve inatçı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 09 Kasım Jüpiter
09 Kasım Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, sorumsuzluklar, fanatik davranışlar Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14 Kasım Jüpiter
14 Kasım Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, sorumsuzluklar, fanatik davranışlar Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 09 Kasım Ay
09 Kasım Ay.ı simgeleyen Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı hassas kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, KOç, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15 Kasım Venüs
14, 15 Kasım Venüsü simgeleyen Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, kendi isteklerine düşkün, kararsız ve ağırkanlı kişiler Terazi, KOç, Başak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 13, 14, 15 Kasım Mars
13, 14, 15 Kasım Marsı simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 13, 14 Kasım Güneş
13, 14 Kasım Güneşi simgeleyen Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), egoist ve baskın kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 15 Kasım Güneş
15 Kasım Güneşi simgeleyen Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), egoist ve baskın kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 12 Kasım Ay
12 Kasım Ay.ı simgeleyen Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı hassas kişiler, dalgalanmalar Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15 Kasım Merkür
14, 15 Kasım Merkürü simgeleyen Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler, her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, hilekar ve kurnaz kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14 Kasım Ay
14 Kasım Ay.ı simgeleyen Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı hassas kişiler, dalgalanmalar Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 09, 10, 11 Kasım Satürn
09, 10, 11 Kasım Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, engel, yasak ve aksilikler Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 15 Kasım Ay
15 Kasım Ay.ı simgeleyen Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı hassas kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 14 Kasım Plüto
14 Kasım Plütonü simgeleyen Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), katı, kıskanç kişiler ve olumsuz değişimler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptün
09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan, aldatıcı olaylar Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 14 Kasım Jüpiter
14 Kasım Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, cömertlik ve zenginlik Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 13 Kasım Satürn
13 Kasım Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, disiplinli çalışmalar Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

26 EKim Afganistan'da 7.6 büyüklüğünde deprem. (Satürn Yay burcunda ama Akrep burcuna çok yakın olduğundan fay hatlarını etkilemeye devam etmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/ulke-sokta-7-6-buyuklugunde/dunya/detay/2138048/default.htm)

27 Ekim Çanakkale'de saat 04:25'te 4.4 büyüklğünde deprem. (http://www.milliyet.com.tr/canakkale-de-saat-04-25-te-4-4-gundem-2138501/)

28 Ekim Marmara Denizi'nde 4.4 büyüklüğünde deprem. (Yay burcundaki Satürnün yer altını ve fay hatlarını smgeleyen Akrep burcunu olumsuz etkilemesine örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/marmara-denizi-nde-4-5-gundem-2139421/)

28 Ekim Dünyanın merakla beklediği kritik açıklama geldi. Fed 2 gün süren toplantının ardından faizleri sabit tuttu. (Ay Boğada +5 olmasına örnek olay. Para konularında üretkenlik artışı.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/ve-fed-bir-kez-daha-pas-gecti/30000/30508/)
 

31 Ekim Rus yolcu uçağı Mısır'da düştü. (Satürnün Yay ve İkizler burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemesine örnek olay. Yay uzun yolları, İkizler ise kısa yolları simgeler. Uçak yolculuğu ise Yay burcunu sembolize eder.) (http://www.milliyet.com.tr/rus-yolcu-ucagi-kayboldu/dunya/detay/2140676/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 09 - 15 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (1, 7, 8.evlere, Cts 6.eve Dikkat, Cuma 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 6.evde Pzt(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 6.evde Cts(+3/-3) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 7.evde Pzt(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 7.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 8.evde Prş(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 8.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Cuma(+3) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 12.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (12, 6, 7.evlere, Cts 5.eve Dikkat, Cuma 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 5.evde Pzt(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 5.evde Cts(+3/-3) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 6.evde Pzt(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 6.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 6.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 7.evde Prş(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 7.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Cuma(+3) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 11.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen İkizler (11, 5, 6.evlere, Cts 4.eve Dikkat, Cuma 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 4.evde Pzt(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 4.evde Cts(+3/-3) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 5.evde Pzt(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 5.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 5.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 6.evde Prş(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 6.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Cuma(+3) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 10.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yengeç (10, 4, 5.evlere, Cts 3.eve Dikkat, Cuma 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 3.evde Pzt(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 3.evde Cts(+3/-3) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 4.evde Pzt(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 4.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 4.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 5.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 5.evde Prş(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 5.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 6.evde Cuma(+3) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 9.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Aslan (9, 3, 4.evlere, Cts 2.eve Dikkat, Cuma 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 2.evde Pzt(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 2.evde Cts(+3/-3) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 3.evde Pzt(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 3.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 3.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 4.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 4.evde Prş(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 4.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 5.evde Cuma(+3) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 8.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Başak (8, 2, 3.evlere, Cts 1.eve Dikkat, Cuma 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 1.evde Pzt(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 1.evde Cts(+3/-3) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 2.evde Pzt(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 2.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 2.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 3.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 3.evde Prş(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 3.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 4.evde Cuma(+3) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 7.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Terazi (7, 1, 2.evlere, Cts 12.eve Dikkat, Cuma 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pzt(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 1.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 1.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 2.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 2.evde Prş(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 2.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 3.evde Cuma(+3) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 6.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 12.evde Pzt(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 12.evde Cts(+3/-3) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Akrep (6, 12, 1.evlere, Cts 11.eve Dikkat, Cuma 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 1.evde Prş(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 1.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 2.evde Cuma(+3) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 5.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 11.evde Pzt(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 11.evde Cts(+3/-3) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 12.evde Pzt(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 12.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yay (5, 11, 12.evlere, Cts 10.eve Dikkat, Cuma 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 1.evde Cuma(+3) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 4.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 10.evde Pzt(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 10.evde Cts(+3/-3) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 11.evde Pzt(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 11.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 12.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 12.evde Prş(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 12.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (4, 10, 11.evlere, Cts 9.eve Dikkat, Cuma 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 3.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 9.evde Pzt(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 9.evde Cts(+3/-3) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 10.evde Pzt(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 10.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 11.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 11.evde Prş(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 11.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Cuma(+3) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (3, 9, 10.evlere, Cts 8.eve Dikkat, Cuma 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 2.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 8.evde Pzt(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Jüpiter 8.evde Cts(+3/-3) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 9.evde Pzt(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 9.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 10.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 10.evde Prş(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 10.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Cuma(+3) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Balık (2, 8, 9.evlere, Cts 7.eve Dikkat, Cuma 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan),14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Jüpiter 7.evde Pzt(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Jüpiter 7.evde Cts(+3/-3) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu (+3) davranma olasılığınız olabilir. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ama Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Ay 8.evde Pzt(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 8.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14, 15 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13, 14 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 9.evde Prş(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Akrep, Boğa, İkizler, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 9.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 12, 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 09, 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 14, 15 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 13, 14, 15 Kasım Marsın (Koç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 14, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 09, 11, 12, 13, 14, 15 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler ve Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay, İkizler, Başak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Satürn 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 09, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak), 14 Kasım Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay), 13 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 09, 10, 11 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Cuma(+3) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 13 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 15 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 09 Kasım Jüpiterin (Yay), 13, 14, 15 Kasım Güneşin (Aslan), 12, 15 Kasım Ay.ın (Yengeç), 14, 15 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 09, 10, 11 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 14 Kasım Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14 Kasım Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!