20 - 26 Nisan 2015 Haftalık burç astroloji: 22 Nisan Venüs ve Merkür süper !

2015'in sayılı iyi günlerini yaşamaktayız. Bu hafta bilhassa 22 Nisan günü Venüs ve Merkür yüksek katsayılarda olacak. Venüs İkizler burcunda ve İkizlerin yöneticisi Merkür de Boğa burcunda yüksek katsayılarda olacağından Venüs ve Merkür birbirlerini olumlu birşekilde etkileyecekler. Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konular Merkürü simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, vs), her türlü hizmeti (sağlık, eğitim, vs), ticari konuları, komşu ülkeleri, kısa yolları, ulaşımı, işçi ve çalışanları olumlu olarak etkileyebilir. Aynı şekilde her türlü iletişim, he türlü hizmet, komşu ülkeler ve ticari konular da para konularını, sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri karşılıklı olarak olumlu bir şekilde etkileyebilir. Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar ile Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar arasında karşılıklı olumlu bir etkileşim de olabilir. (Nisan 2015 burç) (2015 haftalık burç)

Bu arada 22 Nisan Çarşamba günü ile 24 Nisan Cuma günlerinde Güneş Boğada, Satürn Yayda düşük katsayıda olacağından bugünlerde Aslan - Boğa ve Oğlak - Yay çatışması görülebilinir. Güneşi yani Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) talepkarlıklar olabilir. Boğa burcunu simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda ise egoistlikler, yetersizlikler yada saldırganlıklar görülebilinir. Spekülatif konularda olası talepkarlıklar para konularında egoistliklere yol açabilir. (haftalık burç) (Nisan 2015)

22 ve 24 Nisan günleri Oğlak burcunu yani Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde fanatikliğe varan abartılı davranışlar olabilir. Yada bu kişilerde sorumsuzluk veya ziyankarlık da görülebilinir. Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda, din ve inançla ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve karamsarlıklar olabilir. Buna neden de Satürnü simgeleyen Başkan, patron gibi emir veren kişilerin fanatik ve abartılı davranışları olabilir. (haftalık astroloji)

Güneş ve Satürn yüzünden 22 ve 24 Nisan günleri haftanın en yoğun günleri sayılabilir. Her ne kadar 22 Nisan haftanın en yoğun günlerinden olsa da Venüs ve Merkürün olumlu etkileşimi yüzünden haftanın en güzel günü de sayılabilir. Zaten Venüs İkizler burcunda hemen hemen bütün bir hafta yüksek katsayıda seyredecek. Kişisel açıdan Venüs ve Merkür haritamızda hangi evdeyse o evin konuları olumlu açıdan etkilenebilir. Yada Natal gezegenlerimizden hangisi Boğa, Terazi, İkizler veya Başak burcundaysa o gezegenin simgelediği konularda doğrudan olumlu etkiler alabiliriz.(Nisan astroloji)

Geçen haftalarda 06 - 12 Nisan haftası için yaptığımız tahminlerde 10 Nisan için ekonomik açıdan enteresan bir gün olabilir demiştik. Özellikle dolarda ani değişimler olabilir demiştik. Gerçekten de tam da 10 Nisan günü Dolar aniden arttı. ( http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/dolar-rekora-yoneldi/16000/16918/ ) ( http://blog.milliyet.com.tr/06---12-nisan-2015-haftalik-burc-astroloji--mars-bogada-super-10-nisan-ekonomik-yonden-enteresan-/Blog/?BlogNo=494451 )

Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri (2015 Nisan burç)
Koç     20 ve 22 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda enerjik ve atılgan davranma olasılığınız mevcut.
            20 ve 22 Nisan günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Boğa   20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda sabırlı, kararlı ve uyumlu davranma olasılığınız mevcut.
            20 ve 22 Nisan günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            21, 22 ve 24 Nisan günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.
            21 Nisan Salı günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            26 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            26 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

İkizler  20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            21 Nisan Salı günü hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
            26 Nisan Pazar günü hangi Natal gezegenleriniz İkizler burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

Aslan  21, 22 ve 24 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda aşırı egolu, baskın ve yıkıcı davranma olasılığınız mevcut.
            21, 22 ve 24 Nisan günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            26 Nisan Pazar günü hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda her zamankinden daha canlı davranma olasılığınız mevcut.

Başak 20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.
            21 Nisan Salı günü hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimci, bilgili ve becerikli davranma olasılığınız mevcut.
            26 Nisan Pazar günü hangi Natal gezegenleriniz Başak burcundaysa o konularda iletişimsiz ve biraz kurnaz davranma olasılığınız mevcut.

Terazi 20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda sabırlı, kararlı ve uyumlu davranma olasılığınız mevcut.
            21 Nisan Salı günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilir.

Yay     22, 23 ve 24 Nisan günleri Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilir.

Oğlak 22, 23 ve 24 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda kendini kısıtlayıcı ve bunalımlı davranma olasılığınız mevcut.


20 - 26 Nisan 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek gezegenler baz alınmıştır !
 

Olumsuz Transitler
Boğa burcunu kötü etkileyen transitler: 21, 22, 24 Nisan Güneş / 26 Nisan Pazar Merkür
21, 22, 24 Nisan Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) talepkarlıklar yada kararsızlıklar söz konusu olabilir. Güneşi simgeleyen bu konulardaki talepkarlıklar yada kararsızlıklar yüzünden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda egoistlikler, yetersizlikler yada saldırganlıklar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Boğa burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan yada Aslan burcunu simgeleyen baba, çocuk, genç yada erkek kişilerden, nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, romantik ilişkilerden, hobi ve eğlencelerden, spekülatif konulardan (Borsa, altıni, döviz, vs) olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Güneş hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

26 Nisan Pazar Merkürü simgeleyen her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, her türlü hizmet (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, komşu ülkeler Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde talepkarlıklar yada kararsızlıklar söz konusu olabilir. Merkürü simgeleyen bu konulardaki talepkarlıklar yada kararsızlıklar yüzünden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda kurnazlık, hilekarlık yada  iletişimsizlik olabilir. Kişisel olarak Güneşi Boğa burcunda olanlar Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlardan yada İkizler ve Başak burcunu simgeleyen her türlü iletişimden (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), yakın çevreden (kardeş, akraba, komşu), ticari konulardan, günlük işlerden, her türlü hizmetten (ulaşım, eğitim, sağlık), iş arkadaşlarından, çalışanlardan, ev hayvanlarıyla ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Merkür hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

Yay burcunu kötü etkileyen transit: 22, 23, 24 Nisan Satürn
22, 23, 24 Nisan Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde abartılı hareketler, fanatiklik yada sorumsuzluk olabilir. Satürnü simgeleyen bu konulardaki abartılı hareketler, fanatiklik ve sorumsuzluk yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlardan yada Oğlak burcunu simgeleyen sosyal statü, iş, meslek ve kariyerle ilgili konulardan, Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Satürn hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

Olumlu Transitler
Boğa burcunu iyi etkileyen transitler: 26 Nisan Pazar Güneş / 21 Nisan Salı Merkür / 20, 22 Nisan Mars
26 Nisan Pazar Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları olumlu yönde etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) kararlılık, uyum ve barış söz konusu olabilir. Güneşi simgeleyen bu konulardaki kararlılık, uyum ve barış yüzünden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bir canlılık olabilir. Kişisel olarak Güneşi Boğa burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan yada Aslan burcunu simgeleyen baba, çocuk, genç yada erkek kişilerden, nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, romantik ilişkilerden, hobi ve eğlencelerden, spekülatif konulardan (Borsa, altıni, döviz, vs) olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Güneş hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

21 Nisan Salı Merkürü simgeleyen her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, her türlü hizmet (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, komşu ülkeler Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları olumlu yönde etkileyebilir. Her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde kararlılık, uyum ve barış söz konusu olabilir. Merkürü simgeleyen bu konulardaki kararlılık, uyum ve barış yüzünden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda beceri ve iletişim artabilir. Kişisel olarak Güneşi Boğa burcunda olanlar Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlardan yada İkizler ve Başak burcunu simgeleyen her türlü iletişimden (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), yakın çevreden (kardeş, akraba, komşu), ticari konulardan, günlük işlerden, her türlü hizmetten (ulaşım, eğitim, sağlık), iş arkadaşlarından, çalışanlardan, ev hayvanlarıyla ilgili konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Merkür hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

20, 22 Nisan Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde kararlılık, uyum ve barış söz konusu olabilir. Marsı simgeleyen bu konulardaki kararlılık, uyum ve barış yüzünden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bir aktiflik, girişkenlik, heves ve cesaret olabilir. Kişisel olarak Güneşi Boğa burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan yada Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıç ve girişimlerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Mars hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

İkizler burcunu iyi etkileyen transit: 20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan Venüs
20, 21, 22, 23, 24, 25 Nisan Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, komşu ülkeleri olumlu yönde etkileyebilir. Para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bilgi, beceri ve iletişim artabilir. Venüsün simgelediği bu konulardaki bilgi, beceri ve iletişim yüzünden her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde uyum, barış ve dostluk söz konusu olabilir. Kişisel olarak Güneşi İkizler burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan yada Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen mal-mülk, para konularından, ikili ilişkilerden (ortaklık, evlilik), sosyal ve siyasi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Venüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
06 Nisan Twitter ve Youtube yasaklandı, Facebook'a erişim var. (Vatani konuları simgeleyen Ay.ın Akrep burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Çünkü sosyal medya vatani konulardaki bunalımlar yüzünden bir süreliğine kapatılmıştır.) (http://www.milliyet.com.tr/facebook-twitter-ve-youtube-a-gundem-2039805/)

06 Nisan Elektrik kesintileri nedeniyle TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır görevinden istifa etti.(AY.ın Akrep burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Çünkü Akrep burcu ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını simgeler. Türkiye Elektrik Kurumu da ülkenin ortak enerji alanlarını simgelediğinden vatani konular yüzünden TEİAŞ Genel Müdürü istifa etmiştir.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/teias-genel-muduru-bana-da-haber-vermeden-794889/)

06 Nisan Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Ay.ın Akrep burcunda düşük kat sayıda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/akdeniz-de-4-3-buyuklugunde-deprem-gundem-2039958/)

06 Nisan İranlı sözcüden Erdoğan'a sert sözler. İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Sözcüsü Hüseyin Nakavi Hüseyni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İran ziyareti ile ilgili "Ülkeyi aşağılayan birisinin ayaklarının altına kırmızı halı sermek diplomasimiz için utanç vericidir" açıklamasında bulundu. (Ay Akrep burcunda vatani konularda olumsuz değişimlere işaret etmektedir.)
(http://www.milliyet.com.tr/iranli-sozcuden-erdogan-a-sert/dunya/detay/2040007/default.htm)

07 Nisan IŞİD, Kilis'in karşısına bombalı araçlarla saldırı düzenledi. (Marsın düşük katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/isid-kilis-in-karsisina-bombali/dunya/detay/2040553/default.htm)

08 Nisan Akdeniz'de 4,5 şiddetinde deprem. (2 gün önce AY.ın Akrep burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. 2 gün öncesi Akrep burcunu simgeleyen yer altındaki fay hatlarında olan oynamalar 2 gün sonrasında da depreme yol açabiliyor.) (http://www.milliyet.com.tr/akdeniz-de-4-5-siddetinde-deprem-gundem-2041005/)

08 Nisan Küresel piyasalar, bu akşam açıklanacak Fed mart ayı toplantı tutanaklarına odaklandı. Fed tutanaklarının öncesinde dolar gerilerken, altın ise kayıplarına tutunuyor. (10 Nisan için ekonomik açıdan enteresan bir gün demiştik Dolar düşebilir demiştik gerçekten de 2 gün öncesi Fed tutanakları öncesi dolar geriledi.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/piyasalarda-gozler-fedde/16000/16719/)

09 Nisan Dolar 2.60 liranın üzerine çıktı. ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu yıl faiz artırımında kararlı olduğuna ilişkin açıklamasının etkisiyle değer kazanan dolar yeniden 2.60 lirayı geçti. (http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/dolar-2-60-liranin-uzerine-cikti-798803/)

- 10 Nisan günü için ekonomik açıdan enteresan bir gün olabilir demiştik. Gerçekten de 10 Nisan günü dolar 2.63'ün üzerine çıktı. Cari açık son 17 yılın en yüksek düzeyinde çıktı.

10 Nisan Dolar 2,63`ün üzerinde! (Güneşin Koç burcunda yüksek katsayıda ama Venüsün Boğada düşük katsayıda olmasına örnek olay. Dolar önce aniden yükseldi sonra da Merkez bankasının müdahelesiyle bir miktar düştü.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/dolar-rekora-yoneldi/16000/16918/)

10 Nisan Altına çifte doping! Altının ons fiyatı uluslararası piyasalarda yüzde 1.15 artarken, doların TL karşısında güçlenmesinin de desteğiylegram altın 2.5 yılın zirvesine yaklaşırken, çeyrek altının satış fiyatı 1 günde 4 lira arttı. (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/altina-cifte-doping/16000/16971/)

10 Nisan Türkiye’nin ödemeler dengesi, Şubat ayında 3.2 milyar dolar ile, 2.75 milyar dolar olan piyasa beklentilerinin üzerinde açık verirken, şubat'ta net hata noksan kalemi 4,3 milyar dolarla aylık bazda son 17 yılın en yüksek düzeyine çıktı. (http://www.milliyet.com.tr/subat-ayi-cari-acik-rakamlari/ekonomi/detay/2041870/default.htm)


11 Nisan Çözüm sürecine Ağrı’dan kurşun. (Venüsün Boğada düşük katsayıda olmasına örnek olay. Sosyal ve siyasi konularda talepkarlıklara işaret etmekte.) (http://www.milliyet.com.tr/cozum-surecine-agri-dan-kursun-gundem-2042687/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 20 - 26 Nisan haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (2.ev yoğun, 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 2.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 2.evde Pazar(+8) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 2.evde Salı(+9) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 2.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 3.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Boğa (1.ev yoğun, 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 1.evde Pazar(+8) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 1.evde Salı(+9) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 1.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 2.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen İkizler (12.ev Yoğun, 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 12.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 12.evde Pazar(+8) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 12.evde Salı(+9) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 12.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Yengeç (11.ev yoğun, 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 6.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 11.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 11.evde Pazar(+8) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 11.evde Salı(+9) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 11.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 12.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Aslan (10.ev yoğun, 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 5.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 10.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 10.evde Pazar(+8) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 10.evde Salı(+9) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 10.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 11.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Başak (9.ev yoğun, 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 4.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 9.evde Pazar(+8) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 9.evde Salı(+9) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 9.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 10.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Terazi (8.ev yoğun, 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 3.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 8.evde Pazar(+8) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 8.evde Salı(+9) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 8.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 9.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Akrep (7.ev yoğun, 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 2.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 7.evde Pazar(+8) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 7.evde Salı(+9) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 7.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 8.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Yay (6.ev yoğun, 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 6.evde Pazar(+8) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 6.evde Salı(+9) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 6.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 7.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (5.ev yoğun, 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 5.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 5.evde Pazar(+8) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 5.evde Salı(+9) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 5.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 6.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Kova (4.ev yoğun, 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 4.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 4.evde Pazar(+8) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Merkür 4.evde Salı(+9) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 4.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 5.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Balık (3.ev yoğun, 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 3.evde Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı, Çrş ve Cuma günleri Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 3.evde Pazar(+8) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir.  Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Merkür 3.evde Salı(+9) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü İkizler veya Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 3.evde Pzt(+4), Çrş(+11) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Pzt ve Çrş  günleri Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Boğa burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 4.evde Pzt(+10), Salı(+4), Çrş(+5), Prş(+4), Cuma(+9), Cts(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Merkürün (İkizler veya Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!