13 - 19 Nisan 2015 Haftalık burç astroloji: 18 Nisan ayın en yoğun günü !

Bu hafta 18 Nisan Cumartesi günü hariç genelde iyi bir hafta sayılabilir. Ancak diğer astrologlar da bana katılır mı bilmiyorum ama 18 Nisan günü Güneş, Ay ve Uranüs Koç burcunda, Plüto Oğlak.da, Mars Boğada ve Satürn ise Yay burcunda düşük katsayılarda olacaklar. Bu durumdan ise en çok Koç burcunu sembolize eden kişi ve olaylar daha sonra da Oğlak, Boğa ve Yay burçlarını sembolize eden kişi ve olaylar olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimlerinde saldırılar, güvenlik problemleri yada huzursuzluklar oluşabilir. Dünya genelinde Koç burcunu sembolize eden Işid yada İran Güneşi yada Marsı Aslan, Yengeç yada Kova burcundan kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Aslan burcu deyince akla ilk dünya lideri olan ABD Başkanı Obama gelmektedir. Bu arada Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, Ay.ı sembolize eden vatani konularda, üretimle ilgili konularda, Uranüsü simgeleyen teknolojik konularda, geleceğe dair plan ve projelerde zorlanmalar, tartışmalar, saldırılar olabilir. (Nisan 2015 burç)

18 Nisan günü Marsı simgeleyen Koç burcundan kişi ve olaylar Boğa burcunda düşük katsayıda olacağından Boğa burcunu simgeleyen para konularını, sosyal ve siyasi konuları yada Boğa burcundan kişi ve olayları olumsuz etkileyebilirler. Para konularında, sosyal ve siyasi konularda zorlanmalar olabilir. Yeni başlangıç ve girişimlerde de talepkarlıklar yada yavaşlamalar olabilir. Bugünde yeni başladığınız işler çok yavaş ilerleyebilir. Yada bazı talepkar kişiler yüzünden yeni girişimleriniz olumsuz etkilenebilir. Bugünde Plütonu simgeleyen Akrep burcundan kişi ve olaylar, gizli saklı işlerle uğraşanlar, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstünü simgeleyen konular (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs) Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz olarak etkileyebilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı yada yer üstü kaynaklarında bunalımlar olabilir. Yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere bir baskı oluşabilir. Başkan, patron ve otorite sahiplerinde ise olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) olabilir. Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahiplerinin olumsuz değişimleri Satürn Yay burcunda düşük katsayıda olacağından Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürden kişileri, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları yada din ve inançlarla ilgili konuları olumsuz etkileyebilirler. Örneğin emir veren, Başkan konumundaki bir kişinin uğradığı olumsuz değişim (ölümü, yıkımı, vs) yabancı ülke ve kültürden kişilerde bunalımlara yol açabilir yada böyle bir kişinin uğradığı olumsuz değişim yüzünden hukuk ve yasalarda yada din ve inançlarla ilgili konularda bunalımlara yol açabilir. (haftalık burç)

18 Nisan günü etkileşim şeması

Güneş
Ay -> Mars (Koç) -> Boğa (Venüs) (İkili ilişkiler, sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, adli davalar, para konuları)
Uranüs


Plüto -> Oğlak (Satürn) -> Yay (Jüpiter) -> Aslan (Güneş) (Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular, borsa, altın, döviz, vs)

18 Nisanın böyle olumsuz bir gün olmasına karşın 14 Nisan günü Uranüs Koç burcunda ve Mars Boğa burcunda yüksek katsayılarda olacaklar. Bu yüzden 14 Nisan günü askeri konularda yeni savunma silahları yada yeni teknolojik gelişmeler olabilir. Yada para konularında, sosyal ve siyasi konularda yeni başlangıç ve girişimler olabilir. (haftalık astroloji)

18 Nisandan sonraki 19 Nisan Pazar günü ise Venüs İkizler burcunda Ay, Merkür ve Marsın da desteğiyle süper bir konumda olacağından Venüsü simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda iletişim artabilir. Bu olumlu duruma Ay.ı simgeleyen vatani konular, üretimle ilgili konular, Merkürü simgeleyen iletişim, ulaşım ile ticari konular ve Marsı simgeleyen asker ile güvenlik birimleri yada yeni girişim ve başlangıçlar da destek verebilir. (Nisan astroloji)

Geçen haftalarda yaptığımız yorumlarda 01 - 05 Nisan arası Marsın Boğa burcunda düşük katsayılarda olmasından ötürü Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinin Boğa burcunu simgeleyen para konularını, sosyal ve siyasi konuları olumsuz etkileyebileceğini, sosyal ve siyasi konularda saldırıların olabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 01 Nisandan 1 gün önce yani 31 Mart günü teröristler siyasi konulardan kaynaklı olarak Çağlayan Adliyesine girdi ve savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümüne sebebiyet verdiler. Ayrıca tam da bu günde Büyük Kurum ve kuruluşları simgeleyen Neptünün Balık burcunda düşük katsayıda olmasından ötürü kamu kurumlarında bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabileceğine dikkat çekmiştik. Gerçekten de 31 Mart günü tüm Türkiyenin  elektriği bir anda gitti ve uzun süre bu kesintiye neyin yada kimlerin neden olduğu bulunamadı. 01 Nisan günü de teröristler İstanbul Emniyet Müdürlüğünün kapısında bomba patlatmışlardır. Bu olayların kaynağı da sosyal ve siyasi içerikli olduğundan Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olmasına örnek bir olayı teşkil etmektedir. (2015 Nisan burç)

Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olmasından ötürü geçen haftalarda yaptığımız yorumlarda dünya genelinde Marsı yani Koç burcunu simgeleyen Işid ve İran'a da dikkat çekmiştik. İranın her zamankinden daha talepkar olabileceğini ve Boğa burcu ülkesi olan İsraille bir sürtüşme yaşayabileceğini belirtmiştik. Gerçekten de 01 Nisan günü İran'ın nükleer müzakerelerde başarısız olunmasını İsrail ve Suudi Arabistana bağlayarak bu ülkeleri suçladı ( http://www.dunyabulteni.net/dunya/326192/irandan-israil-ve-suudi-arabistana-suclama ). Dikkat edilirse İsrail bir Boğa ve Suudi Arabistan ise bir Terazi burcu ülkesidir. İsrail ve Suudi Arabistanın Güneşinde Venüs etkindir ve Marsı simgeleyen konulardan olumsuz etkiler almıştır. Ancak 01, 02, ve 03 Nisan günleri için Obamayı simgeleyen (Çünkü Obama Aslan burcunda) Güneşin Koç burcunda yüksek katsayıda olacağını da belirtmiştik. Ve 02 Nisan günü İran ile nükleer müzakerelerde bir uzlaşıya varıldı. Koç burcunu sembolize eden İran her ne kadar İsrail ile bir sürtüşme yaşasa da Güneşi sembolize eden Obamanın da desteğiyle bir uzlaşmaya varıldı. Ancak bu uzlaşmanın pek de uzun sürmeyeceği kanısındayım. Çünkü 01 - 11 Mayıs günleri Mars Boğa burcunda -2.lere varan kat sayılara düşecek. Bu arada Işid de boş durmadı ve 04 Nisan günü Suriye’deki Yarmuk Filistin mülteci kampının yüzde 90’ını kontrolü altına aldı. (2015 haftalık burç)

03 Nisan günü ünlü müzisyen Kayahanı kaybettik. Kayahan tam da Koç burcunun yöneticisi Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olduğu bir günde vefat etti. Kayahanın (29 Mart 1949) astrolojik haritasına baktığımızda Natal Güneşinin, Ay.ının, Venüsünün ve Marsının Koç burcunda ve düşük katsayılarda olduğunu görmekteyiz. Koç burcunun yöneticisi Mars transitinin de katsayısı düşük olduğundan Kayahanın zaten düşük olan Koç burcundaki Natal gezegenlerinin katsayısının daha da düşük olduğunu görmekteyiz. Natal Güneş kalbi, Natal Ay mide ve göğüsü, Natal Venüs damarları, böbrekleri ve Natal Marsın ise baş, yüz ve gözün haricinde kanı, alyuvarları, adaleleri ve safrakesesini simgelediği bilinmektedir. Bunun haricinde Kayahanın Natal Merkürü Balık burcunda ve düşük katsayıdaydı. Balık burcunun yöneticisi Neptün transitinin de katsayısı 03 Nisan günü düşükdü. Natal Merkür de solunum sistemini ve akciğerleri simgelemektedir. Dolayısıyla uzun süre önce kanseri 3 defa yenen Kayahan bu sefer çoklu organ yetmezliğinden vefat etmiştir. Sayısız bestelere ve şarkılara imza atan Kayahana Allah'dan rahmet dilerim. Kendisi bu dünyadan göçtü ama geride unutulmaz ve her zaman söylenecek eserler bıraktı. (Nisan 2015)

Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda oluşuna bir örnek de 04 Nisan günü 03 Mayıs 1907 tarihinde kurulan yani Boğa burcunu simgeleyen Fenerbahçeye silahlı saldırıda bulunulmasıdır.

Etkisi en çok hissedilecek Natal gezegenler ve etkileri
Koç         18 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda öfkeli ve sabırsız davranma olasılığınız mevcut. 18 Nisan günü Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Aslan, Yengeç veya Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. 14 Nisan günü Koç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Kova burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. 13, 14 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Koç burcundaysa o konularda aktif, cesur ve girişken davranma olasılığınız mevcut.

Boğa       13, 14 Nisan günleri Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. 18 Nisan günü Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. 19 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Boğa burcundaysa o konularda sabırlı, kararlı ve uyumlu davranma olasılığınız mevcut.

İkizler       19 Nisan günü İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.

Yengeç    18 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda aşırı duyarlı ve hassas davranma olasılığınız mevcut. 18 Nisan günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. 15 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Yengeç burcundaysa o konularda duygulu, duyarlı ve üretken davranma olasılığınız mevcut. Ayrıca 15 Nisan günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.

Aslan       18 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Aslan burcundaysa o konularda aşırı egolu, baskın ve yıkıcı davranma olasılığınız mevcut. Ayrıca 18 Nisan günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.

Başak      19 Nisan günü Başak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.

Terazi       13, 14 Nisan günleri Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. 18 Nisan günü Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. 19 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Terazi burcundaysa o konularda sabırlı, kararlı ve uyumlu davranma olasılığınız mevcut.

Akrep       18 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Akrep burcundaysa o konularda biraz kıskanç yada aşırı sahiplenici davranma olasılığınız mevcut. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.

Yay           18 Nisan günü Yay burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Oğlak burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.

Oğlak       18 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Oğlak burcundaysa o konularda kendini kısıtlayıcı ve bunalımlı davranma olasılığınız mevcut. 18 Nisan günü Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Akrep burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler.

Kova        18 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda aykırı, asi ve huzursuz davranma olasılığınız mevcut. Ayrıca 18 Nisan günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. 14 Nisan günü hangi Natal gezegenleriniz Kova burcundaysa o konularda objektif ve özgün davranma olasılığınız mevcut. Ayrıca 14 Nisan günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Koç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.

Balık         15 Nisan günü Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Yengeç burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. 15, 17 Nisan günleri hangi Natal gezegenleriniz Balık burcundaysa o konularda anlayışlı, özverili, merhametli ve yaratıcı davranma olasılığınız mevcut. 15, 17 Nisan günleri Balık burcundaki Natal gezegenleriniz Güneşi yada Marsı Balık burcundaki kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.


13 - 19 Nisan 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek gezegenler baz alınmıştır !


Olumsuz Transitler
Koç burcunu kötü etkileyen transitler: 18 Nisan Cumartesi Güneş, AY, Uranüs
18 Nisan Cumartesi Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumsuz yönde etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) kavga, tartışma, saldırı ve zorlanmalar olabilir. Güneşi simgeleyen bu konulardaki kavga, tartışma, saldırı ve zorlanmalar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde ego, gurur, baskınlık ve saldırılar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan yada Aslan burcunu simgeleyen baba, çocuk, genç yada erkek kişilerden, nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, romantik ilişkilerden, hobi ve eğlencelerden, spekülatif konulardan (Borsa, altıni, döviz, vs) olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Güneş hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

18 Nisan Cumartesi Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumsuz yönde etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda kavga, tartışma, saldırı ve zorlanmalar olabilir. Ay.ı simgeleyen bu konulardaki kavga, tartışma, saldırı ve zorlanmalar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde güvenlik problemleri ve ani değişimler olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlardan yada Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, anne, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim, güvenlik ve vatani konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Ay hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

18 Nisan Cumartesi Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumsuz yönde etkileyebilir. Özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda kavga, tartışma, saldırı ve zorlanmalar olabilir. Uranüsü simgeleyen bu konulardaki kavga, tartışma, saldırı ve zorlanmalar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde aykırılıklar ve huzursuzluklar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlardan yada Kova burcunu simgeleyen arkadaş ve tanıdıklardan, özgürlükçü kişi ve gruplardan, plan ve projelerden, teknolojik konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Uranüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

Boğa burcunu kötü etkileyen transit: 18 Nisan Cumartesi Mars
18 Nisan Cumartesi Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde talepkarlıklar olabilir. Marsı simgeleyen bu konulardaki talepkarlıklar yüzünden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda kavga, tartışma, saldırı ve zorlanmalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Boğa burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan yada Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıç ve girişimlerden olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Mars hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

Yay burcunu kötü etkileyen transit: 18 Nisan Cumartesi Satürn
18 Nisan Cumartesi Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde abartılı hareketler, fanatiklik yada sorumsuzluk olabilir. Satürnü simgeleyen bu konulardaki abartılı hareketler, fanatiklik ve sorumsuzluk yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konularda bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlardan yada Oğlak burcunu simgeleyen sosyal statü, iş, meslek ve kariyerle ilgili konulardan, Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Satürn hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 18 Nisan Cumartesi Plüto
18 Nisan Cumartesi Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs) Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Gizli saklı işlerde, gizli örgütlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs) bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Plütonu simgeleyen bu konulardaki bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler yüzünden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs), katılık ve kıskançlık olabilir. Kişisel olarak Güneşi Oğlak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlardan yada Akrep burcunu simgeleyen her türlü değişimlerden (ameliyatlar, vs), başkalarıyla kaynaşmak ve bütünleşmekten, bankacılık konularından (Borç, ortak paralar, miras, vergi, sigorta, vs), başkalarının sahip olduğu kaynaklardan, gizli saklı işlerden ve bu işlerle uğraşan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Plüton hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumsuz etkiler alabilirsiniz.

Olumlu Transitler
Koç burcunu iyi etkileyen transit: 14 Nisan Salı Uranüs
14 Nisan Salı Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumlu yönde etkileyebilir. Özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda yeni girişimler olabilir. Uranüsü simgeleyen bu konulardaki yeni girişimler yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde özgün ve özgür çalışmalar, yeni keşifler olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlardan yada Kova burcunu simgeleyen arkadaş ve tanıdıklardan, özgürlükçü kişi ve gruplardan, plan ve projelerden, teknolojik konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Uranüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Boğa burcunu iyi etkileyen transit: 13, 14 Nisan Mars
13, 14 Nisan Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde kararlılık, uyum ve barış söz konusu olabilir. Marsı simgeleyen bu konulardaki kararlılık, uyum ve barış yüzünden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bir aktiflik, girişkenlik, heves ve cesaret olabilir. Kişisel olarak Güneşi Boğa burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan yada Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıç ve girişimlerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Mars hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

İkizler burcunu iyi etkileyen transit: 19 Nisan Pazar Venüs
19 Nisan Pazar Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, komşu ülkeleri olumlu yönde etkileyebilir. Para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bilgi, beceri ve iletişim artabilir. Venüsün simgelediği bu konulardaki bilgi, beceri ve iletişim yüzünden her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde uyum, barış ve dostluk söz konusu olabilir. Kişisel olarak Güneşi İkizler burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan yada Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen mal-mülk, para konularından, ikili ilişkilerden (ortaklık, evlilik), sosyal ve siyasi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Venüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Balık burcunu iyi etkileyen transitler: 15 Nisan Çarşamba Ay / 15, 17 Nisan Neptün
15 Nisan Çarşamba Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumlu yönde etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda insanlık adına özverili çalışmalar olabilir. Ay.ı simgeleyen bu konulardaki özverili çalışmalar yüzünden Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletlerde, hayırsever kişi ve gruplarda, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalarda güven ve üretkenlik artabilir. Kişisel olarak Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlardan yada Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, anne, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim, güvenlik ve vatani konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Ay hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

15, 17 Nisan Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar Balık burcunu simgeleyen yine Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumlu yönde etkileyebilir. Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletlerde, hayırsever kişi ve gruplarda, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalarda insanlık adına özverili çalışmalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlardan yada Balık burcunu simgeleyen artistik (resim, müzik, sinema, vs) ve yaratıcı kişilerden yada çalışmalardan, hayırsever kişilerden, vakıflardan, büyük kurum ve kuruluşlardan (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, üniversiteler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), her gün kullanılan ilaç yada alınan besinlerden veya her gün yapılan aktivitelerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Neptün hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
29 Mart Arap liderler ortak ordu konusunda anlaştı. (Marsın Koç burcunda süper konumda olmasına örnek olay.) (http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28588702.asp)

29 Mart Türkiye'den müthiş 'uzay' hamlesi. Türkiye kendi uzay aracını üretmek için harekete geçti. (Marsın ve Uranüsün Koç burcunda süper konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/turkiye-den-muthis-uzay-hamlesi/ekonomi/detay/2036084/default.htm)

29 Mart Pentagon’un Yeni Keşfi “SES DALGASI” ile Yangın Söndürme. Pentagon’un özel AR-GE kurumu DARPA, gerçekleştirdiği yangın deneyinde ses kullanarak havadaki hacmi yönlendirmeyi ve alevleri söndürmeyi başardı. (Marsın ve Uranüsün Koç burcunda süper konumda olmasına örnek olay.) (http://www.furkanhaber.com/pentagonun-yeni-kesfi-ses-dalgasi-ile-yangin-sondurme/)

30 Mart NSA binasına baskın girişimi. ABD'de Ulusal Güvenlik Ajansı'nın Fort Mead'deki merkezine baskın girişiminde bulunuldu. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır. (Merkürün Balık burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/nsa-binasina-baskin-girisimi/dunya/detay/2036452/default.htm)

31 Mart Savcı Mehmet Selim Kiraz rehin alındı. (Haftalık yorumlarımızda 01 - 05 Nisan arasında Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olacağını ve bu yüzden Boğa burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konularda saldırıların olabileceğini söylemiştik. Savcının rehin alınması olayı da buna örnek sayılır. Olay tam 1 gün önce olmuştur) (http://www.milliyet.com.tr/savci-rehin-alindi-iddiasi-gundem-2036854/)

31 Mart Büyük elektrik kesintisi. Türkiye genelinde saatlerce elektrik kesintisi oldu. (Neptünün Balık burcundan düşük katsayıda olmasına örnek olay. Büyük kurum ve kuruluşlarda bulanık kimin yaptığı belli olmayan olaylara örnek sayılmaktadır.) (http://www.milliyet.com.tr/buyuk-elektrik-kesintisi-gundem-2036738/)

01 Nisan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı. (Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırı sosyal ve siyasi konulara yönelik olup Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olaydır.) (http://www.milliyet.com.tr/istanbul-emniyet-mudurlugu-nde-gundem-2037545/)

01 Nisan İran'dan İsrail ve Suudi Arabistan'a suçlama. (Marsın Boğada düşük katsayıda olmasına örnek olay. Mars Koç burcunda kurulan İranı işaret etmekte. İsrail ise Boğa burcunu ve Suudi Arabistan ise Terazi burcunu simgelemektedir. İsrail ve Suudi arabistan Venüs yönetimindeki ülkelerdendir. İran İsraili suçlarken Terazi burcundaki Suudi Arabistan da bu olaydan nasibini almıştır.) (http://www.dunyabulteni.net/dunya/326192/irandan-israil-ve-suudi-arabistana-suclama)

02 Nisan İran ile nükleer müzakerelerde uzlaşma. (Güneşin Koç burcunda yüksek katsayıda olmasına örnek olay. Koç burcunu sembolize eden İran her ne kadar Boğa burcunu sembolize eden İsrail ile sürtüşme yaşasa da Güneşi simgeleyen Obamanın olumlu desteğiyle nükleer müzakerelerde bir uzlaşmaya gitmiştir. Ama bu uzlaşmanın kısa süreli olacağı kanısındayım.) (http://www.milliyet.com.tr/iran-ile-nukleer-muzakerelerde/dunya/detay/2038138/default.htm)

02 Nisan Kenya'da üniversite kan gölü: 147 ölü (Marsın Boğa burcunda süşük katsayıda olmasına örnek olay. Çünkü bu saldırı da Boğa burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi kaynaklı bir olay sayılmaktadır.) (http://www.milliyet.com.tr/-es-sebab-universitede-en-az-70/dunya/detay/2038135/default.htm)

03 Nisan Cumhurbaşkanı Erdoğan Özel güvenlik kaldırılmalı dedi. (Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Çünkü Özel Güvenlik Marsı simgeliyor. Marsın Boğa.da düşük katsayıda olmasından ötürü Boğanın yöneticisi temsil ettiği konulardan yani sosyal ve siyasi konulardan ve de siyasetçilerden karşılıklı olumsuz etkiler alıyor ve bir Mars - Venüs çatışması yaşanıyor. Zaten haftalık yorumlarımızda Mars - Venüs çatışması yaşanabileceğini yazmıştık.) (http://www.milliyet.com.tr/ozel-guvenlik-kaldirilmali/siyaset/ydetay/2038204/default.htm)

04 Nisan IŞİD’in Suriye’deki Yarmuk Filistin mülteci kampının yüzde 90’ını kontrolü altına aldığı belirtiliyor. (Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.dw.de/kamp%C4%B1n-y%C3%BCzde-90%C4%B1-i%C5%9Fidin-elinde/a-18361620)


04 Mayıs Fenerbahçe otobüsü tam viyadük üzerinde silahlı saldırıya uğradı. (Marsın Boğa burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Çünkü Fenerbahçenin kuruluş tarihi 03 Mayıs 1907'dir. Yani Fenerbahçe Güneş Boğa burcundayken kurulmuştur) (http://www.milliyet.com.tr/fenerbahce-yi-faciadan-kurtardi---2039210-skorerhaber/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 13 - 19 Nisan haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (1.ev yoğun, 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 1.evde Salı(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 2.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 3.evde Pazar(+14) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 12.evde Çrş(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 12.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Boğa (12.ev yoğun, 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Mars 1.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 2.evde Pazar(+14) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 11.evde Çrş(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 11.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Salı(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen İkizler (11.ev Yoğun, 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Pazar(+14) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 10.evde Çrş(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 10.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Salı(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 12.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Yengeç (10.ev yoğun, 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 9.evde Çrş(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 9.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Salı(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 11.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Pazar(+14) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Aslan (9.ev yoğun, 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 8.evde Çrş(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 8.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Salı(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 10.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Pazar(+14) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Başak (8.ev yoğun, 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 7.evde Çrş(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 7.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Salı(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 9.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Pazar(+14) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Terazi (7.ev yoğun, 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 6.evde Çrş(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 6.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Salı(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 8.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Pazar(+14) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Akrep (6.ev yoğun, 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 5.evde Çrş(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 5.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Salı(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 7.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Pazar(+14) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Yay (5.ev yoğun, 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 4.evde Çrş(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 4.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Salı(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 6.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Pazar(+14) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (4.ev yoğun, 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 3.evde Çrş(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 3.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Salı(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 5.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 6.evde Pazar(+14) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Kova (3.ev yoğun, 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 2.evde Çrş(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 2.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 3.evde Salı(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 4.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 5.evde Pazar(+14) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Balık (2.ev yoğun, 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Çrş(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Çrş günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Neptünün simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 1.evde Çrş(+10), Cuma(+3) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Güneş 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 2.evde Salı(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Salı günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Uranüs 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Mars 3.evde Pzt(+13), Salı(+14) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Mars 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Venüs 4.evde Pazar(+14) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Plüto 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Cts günü Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz Satürnün simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Plütonu temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!