23 - 01 Mart 2015 Haftalık burç astroloji: Koç etkisi yeni başlangıçlar için süper bir hafta !

Bu hafta transitler diğer haftalara oranla daha iyi bir konumda olacaklar. Bir tek 23 Şubat Pazartesi günü Aslan burcundaki Jüpiterin katsayısı düşük olacak. 23 Şubattan sonra Güneşin ve Aslan burcundaki Jüpiterin katsayısı yükseleceğinden Aslan burcunu simgeleyen değerlerde (nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular, borsa, altın, döviz, vs) olumlu gelişmeler olabilir. Aslan burcunu simgeleyen değerlerin arasında Aslan burcunda kurulan AK Parti, ABD Başkanı Obama, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande başta gelmektedir. Bu arada Aslan burcunda gezegenlerimiz varsa simgeledikleri konularda son derece cömert ve canlı olabiliriz. Astrolojik evlerimizden hangisine Jüpiter ve Güneş denk geliyorsa o konularda Jüpiteri ve Güneşi simgeleyen konulardan olumlu etkiler alabiliriz. Bunun için yükselen burcunuza göre bakabilirsiniz. Ayrıca bu hafta Koç, Yay ve Balık burçları da olumlu etkiler alacağından bu burçlar hangi evlerinize denk geliyorsa kendinizi o konularda gösterebilirsiniz. (Şubat 2015 burç)

09 Marta kadar bütün transitlerin katsayıları yüksek değerlerde seyredecektir. Ancak yine de Natal gezegenlerinin katsayısı düşük kişilerin neden olabileceği olumsuz olaylar da gündeme gelebilir. Örneğin Natal Marsının katsayısı çok düşük kişilerin neden olabileceği şiddet olayları bu olumlu transitlere rağmen yine de gündeme gelebilir. (haftalık astroloji) (Şubat astroloji)
 
Natal gezegenleri düşük kişilerin neden olabileceği olaylara örnek olarak Özgecan cinayetini verebiliriz. 11 Şubat günü okulundan evine dönerken sapık bir katilin tecavüzüne uğrayıp katledilen Özgecan Aslan 22 Ekim 1995 Mersin doğumlu olup Marsı ve Jüpiteri Yay burcundaydı. Yay burcunun yöneticisi Tr Jüpiter ise Aslan burcunda -1 konumdaydı. Aslan burcunun yöneticisi olan Tr Güneş de Kova burcunda -2 katsayısındaydı. Rahmetli Özgecan'ın Natal haritası aslında iyi konumda sayılırdı ama Tr Jüpiter Yay burcundaki Natal gezegenlerinin katsayısını düşürmekteydi. Bilhassa yüksek öğrenimini simgeleyen Natal Jüpiteri Yay burcunda ve vasat (+1) bir konumdaydı. 11 Şubat günü Özgecan'In +1 olan Natal Jüpiteri, -1 olan Tr Jüpiter yüzünden sıfırlanmaktaydı. (Şubat 2015)

Dikkat edilecek olursa Özgecan üniversite öğrencisiydi ve okulundan evine dönerken yolda saldırıya uğradı. Jüpiter de zaten yüksek öğrenimi, uzun yolları simgelemektedir. Marsı ve Jüpiteri Yay burcunda olduğundan ve Yay burcunun yöneticisi Tr (Transit) Jüpiter de Aslan burcunda kötü konumda olduğundan Aslan burcunun yöneticisi Tr Güneş de Kova burcunda kötü konumda olduğundan yüksek öğrenim, uzun yolculuklar gibi konularda Kova burcunun olumsuz özelliklerine sahip yani yarı deli, güvenilmez, asi, aykırı erkeklere (Güneş erkek kişileri simgelemekte) dikkat etmesi gerektiği ortaya çıkmaktadır. Keşke Özgecan'In Natal Jüpiterinin katsayısı biraz daha yüksek olsaydı. Yada Natal Jüpiterinin katsayısını yükseltici yanında birileri daha olsaydı.
 
Özgecan'In psikoloji eğitimi almak istemesine şaşırmadım çünkü iş ve meslek konularını simgeleyen Natal Satürnü spritüel konuları simgeleyen Balık burcunda ve her ne kadar retro olsa da diğer gezegenlerinin desteğiyle yüksek bir katsayıya sahipti. Ölmeseydi belki kendisi çok iyi bir psikolog olurdu. Kendisine Allah'dan rahmet diliyorum. Özgecan'ı katleden bu kişinin doğum tarihi bilinmiyor ama eminim ki büyük bir olasılıkla Natal Marsı ve Plütonu çok düşük katsayılarda olabilir. Hazır Satürn transiti de Yay (Hukuk ve yasalar) burcunda iyi konumdayken, belki bu olaylar ders olur da hukuk sisteminde daha caydırıcı cezalar uygulanır örneğin idam cezası gibi belki o zaman başka Özgecanlar ölmez ! (haftalık burç)

Bu haftanın en olumlu gezegeni 28 Şubat Cumartesi günü Koç burcundaki Marsdır. Aslında Mars 24 Şubat Salı gününden itibaren yüksek katsayılarda seyredecek ama en yüksek seviyeye 28 Şubat günü ulaşacak. Bu günde Mars Koç burcunda Venüs ve Uranüsün desteğiyle +14 katsayısına ulaşacaktır. Bu yüzden Koç burcunu simgeleyen asker, polis, güvenlik birimlerinde yada yeni yapılacak başlangıç ve girişimlerde bir aktiflik ve öncülük ortaya çıkabilir. Bu günde Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlarda da yine bir enerjik olma hali, aktiflik, öncülük ve girişimcilik etkisi görülebilir. Koç burcundan kişiler bu günde kendilerini rahatça ortaya koyabilirler, yeni başlangıçlara girişebilirler. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde de yeni başlangıç ve girişimler ortaya çıkabilir. Bu olumlu duruma Venüs ve Uranüsü simgeleyen kişi ve olaylardan da destek gelebilir. Yani asker, polis ve güvenlik birimleri Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konulardan, siyasetçilerden, para konularından; Uranüsü simgeleyen teknolojik konulardan, bilimsel gelişmelerden, geleceğe yönelik bir takım plan ve projelerden olumlu destek alabilirler. Kişisel olarak da Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa, Terazi veya Kova burcunda olanlardan olumlu destek alabilirler. (2015 Şubat burç) (2015 haftalık burç)

23 - 01 Mart 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek gezegenler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Aslan burcunu kötü etkileyen transit: 23 Şubat Pazartesi Jüpiter
23 Şubat Pazartesi Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz etkileyebilir. Yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda gurur, kibir, egoistlik ve baskınlık olabilir. Jüpiteri simgeleyen bu konulardaki gurur, kibir, egoistlik ve baskınlık yüzünden nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) savurganlık, ziyankarlık, abartı, fanatiklik ve sorumsuzluk olabilir. Kişisel olarak Güneşi Aslan burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlardan yada Yay burcunu simgeleyen uzun yolculuklardan, yabancı ülke, şehir ve kültürlerden (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalardan, yüksek öğrenimle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Jüpiter hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.
 
Olumlu Transitler
Koç burcunu iyi etkileyen transit: 28 Şubat Cumartesi Venüs / 24, 25, 26, 27, 28 Şubat Mars
28 Şubat Cumartesi Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumlu yönde etkileyebilir. Para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bir aktiflik, enerji, heves ve cesaret olabilir. Venüsü simgeleyen bu konulardaki aktiflik, enerji, heves ve cesaret yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde uyum, sabır, kararlılık ve adalet söz konusu olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan yada Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen mal-mülk, para konularından, ikili ilişkilerden (ortaklık, evlilik), sosyal ve siyasi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Venüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

24, 25, 26, 27, 28 Şubat Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Koç burcunu simgeleyen başka asker, polis ve güvenlik birimlerini, başka yeni başlangıç ve girişimleri olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde bir aktiflik, enerji, heves ve cesaret olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan yada Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıç ve girişimlerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Mars hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Yay burcunu iyi etkileyen transit: 23, 24 Şubat Satürn
23, 24 Şubat Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde bir başarı, genişleme, cömertlik ve tolerans olabilir. Satürnü simgeleyen bu konulardaki başarı, genişleme, cömertlik ve tolerans yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda yeni tedbirler, disiplin ve çabalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlardan yada Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Satürn hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Balık burcunu iyi etkileyen transitler: 23 Şubat Pazartesi Neptün
23 Şubat Pazartesi Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar Balık burcunu simgeleyen başka kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumlu yönde etkileyebilir. Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletlerde, hayırsever kişi ve gruplarda, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalarda idealist çalışmalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlardan yada Balık burcunu simgeleyen artistik (resim, müzik, sinema, vs) ve yaratıcı kişilerden yada çalışmalardan, hayırsever kişilerden, vakıflardan, büyük kurum ve kuruluşlardan (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, üniversiteler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), her gün kullanılan ilaç yada alınan besinlerden veya her gün yapılan aktivitelerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Neptün hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
11 Şubat Şili - Arjantin sınırında 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ( Jüpiter (-1) -> Aslan (Güneş katsayı -2) = Jüpiter -3 => Satürn (+3) -> Yay (Jüpiter -3) = Satürn katsayısı 0 olur. Satürn 0 demek negatif (-1) değer demektir. Plüto (+4) -> Oğlak (Satürn -1) => Yer altı ve depremleri sembolize eden Plütonun +4 katsayısı dolaylı yollardan Jüpiter, Güneş ve Satürnden aldığı etkilerle 1 birim azalır. Bu durum da depremler üzerinde bir etki etmiş olabilir.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/dunya/6-7-siddetinde-deprem-740590/)

11 Şubat Arınç: Katlamalı harç uygulaması iptal edildi. (Neptünün Balık burcunda süper konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/arinc-katlamali-harc-uygulamasi/siyaset/detay/2012345/default.htm)

11 Şubat Bedellide o paralar iade ediliyor! (Neptünün Balık burcunda süper konumda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/bedellide-o-paralar-iade-ediliyor--gundem-2012383/)

11 Şubat Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Hemen hemen aldığımız komisyonların tamamını geri veriyoruz. Hatta şöyle bir karar aldık, artık mahkemeye gitmesine gerek yok. Talep etsin" dedi (Neptünün Balık burcunda süper konumda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/-mahkemeye-gitmeyin-aldigimiz/ekonomi/detay/2012266/default.htm)

12 Şubat Ziraat Bankası'nın açıklamasından sonra diğer bankalar da vatandaşlardan alınan masrafları iade etme kararı aldı! (Neptünün Balık burcunda süper konumda olmasına örnek olay) (http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/diger-bankalar-da-u-741127/)

12 Şubat Ukrayna'da ateşkes sağlandı. (Neptünün Balık burcunda süper konumda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/ateskes-saglandi/dunya/detay/2012696/default.htm)

09 - 15 Şubat 2015 haftalık astroloji yorumlarımızda Güneşin Kova burcunda kötü konumda olması yüzünden Kova - Aslan çekişmesine dikkat çekmiştik. Gerçekten de;

13 Şubat İstanbul, Kadıköy'de "Bilimsel ve Laik Eğitim" talebiyle Birleşik Haziran Hareketi'nin öncülüğünü yaptığı yürüyüş başladı. (Kova - Aslan çekişmesine örnek olay. Kova burcu özgürlükçü kişi ve grupları simgeler. Burada Laik eğitim isteyenler Kova burcunu simgelemekte. Aslan burcunu ise Aslan burcunda kurulmuş olan AK Parti simgelemekte.) (http://www.odatv.com/n.php?n=kadikoy-laik-egitim-icin-ayakta-1302151200)

09 - 15 Şubat 2015 haftalık astroloji yorumlarımızda 13 - 14 Şubat için Ay.ın Yay burcunda süper bir konumda olacağını ve bu yüzden Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği yada üretimle ilgili konularda genişleme ve başarıların olabileceğine işaret etmiştik. Gerçekten de;

13 Şubat Obama siber güvenlik paketini imzaladı. (Ay.ın Yay burcunda süper konumda olmasına örnek bir olay. Ay vatani konuları ve ülke güvenliğini simgelemekte. Ayrıca Ay Yengeç burcunda kurulan Amerika'yı da simgeler. Bu yüzden vatani konularla, ülke güvenliğiyle ilgili bir konu olan siber güvenlik paketi Ay.ın Yay burcunda süper konumda olmasına örnek bir olay sayılır.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/dunya/obama-siber-guvenlik-paketini-imzaladi-742931/)

14 Şubat Karadeniz'e müthiş proje. Başbakan Ahmet Davutoğlu onlarca çalışmanın yer aldığı Doğu Karadeniz Projesi eylem planını açıkladı. (Ay.ın Yay burcunda süper konumda olmasına ülkemiz açısından örnek olay. Ay vatani konuları, üretimle ilgili konuları simgelemekte. Doğu Karadeniz Projesi de eğitimden sağlığa, kara ulaşımından hava ulaşımına, sosyal yardımlardan tarım ve hayvancılığa kadar pek çok alanda yeni yatırım ve geliştirmeleri içerdiğinden hem vatani konularda ülkemiz açısından hem de üretimle ilgili konularda genişleme ve başarıya örnek sayılabilir.) (http://www.milliyet.com.tr/karadeniz-e-muthis-proje/siyaset/detay/2013790/default.htm)
 
Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 23 - 01 Mart haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (5.eve dikkat, 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Cts(+6) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 1.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 5.evde Pzt(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 9.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 12.evde Pzt(+12) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Boğa (4.eve dikkat, 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 4.evde Pzt(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 8.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 11.evde Pzt(+12) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 12.evde Cts(+6) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 12.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  
 
Yükselen İkizler (3.eve dikkat, 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 3.evde Pzt(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 7.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 10.evde Pzt(+12) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 11.evde Cts(+6) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 11.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Yengeç (2.eve dikkat, 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 2.evde Pzt(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 6.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 9.evde Pzt(+12) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 10.evde Cts(+6) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 10.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Aslan (1.eve dikkat, 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 1.evde Pzt(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 5.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 8.evde Pzt(+12) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 9.evde Cts(+6) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 9.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Başak (12.eve dikkat, 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 4.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 7.evde Pzt(+12) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 8.evde Cts(+6) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 8.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 12.evde Pzt(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen Terazi (11.eve dikkat, 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 3.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 6.evde Pzt(+12) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 7.evde Cts(+6) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 7.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 11.evde Pzt(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Akrep (10.eve dikkat, 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 2.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 5.evde Pzt(+12) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 6.evde Cts(+6) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 6.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 10.evde Pzt(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen Yay (9.eve dikkat, 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 4.evde Pzt(+12) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 5.evde Cts(+6) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 5.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 9.evde Pzt(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen Oğlak (8.eve dikkat, 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 3.evde Pzt(+12) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 4.evde Cts(+6) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 4.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 8.evde Pzt(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 12.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Kova (7.eve dikkat, 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 2.evde Pzt(+12) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 3.evde Cts(+6) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 3.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 7.evde Pzt(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 11.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Balık (6.eve dikkat, 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Pzt(+12) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Venüs 2.evde Cts(+6) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa veya Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Marsın simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Mars 2.evde Salı(+10), Çrş(+13), Prş(+11), Cuma(+12), Cts(+14) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 6.evde Pzt(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 10.evde Pzt(+6), Salı(+6) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt günü Jüpiterin simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!