19 - 25 Ocak 2015 Haftalık burç astroloji: 21 & 22 Ocak Ayın en yoğun günleri !

21 ve 22 Ocak günleri Ocak ayının en yoğun günleridir. Bu günlerde Güneş, Ay, Merkür ve Venüs Kovada, Jüpiter Aslanda, Uranüs ise Koç burcunda kötü konumda olacak. Ayrıca 21 Ocak Çarşamba günü Venüs Kova burcunda -3 katsayısıyla haftanın hatta Ocak ayının en kötü konumundaki gezegen ünvanını alacak. Bu durum Venüsü simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda huzursuzluklara ve ani değişimlere işaret etmekte. Bu olumsuz durumdan en çok Kova burcunu sembolize eden özgürlükçü kişi ve gruplar, teknolojik ve bilimsel konular, geleceğe dair plan ve projeler olumsuz etkiler alabilirler. Hem Güneş hem de Venüs Kova burcunda kötü konumda olacağından spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs), para konularında ani değişimler ve huzursuzluklar baş gösterebilir.

05 - 11 Ocak haftasında Marsın Kova burcunda kötü konumda olduğunu ve Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupların saldırılara maruz kalabileceğini söylemiştik. Gerçekten de dünyayı derinden sarsan Fransa'daki mizah dergisine 07 Ocak'da bir saldırı düzenlendi. Bu vakit yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları bunun yanı sıra mizahı da simgeleyen Jüpiter de Aslan burcunda kötü konumdaydı. Dergi çalışanlarına yapılan saldırı ifade özgürlüğüne yapılan bir saldırı olarak tarihe geçti. Ayrıca Fransa'yı yöneten Hollande'ın (12.08.1954) haritasında Natal Güneşi, Merkürü ve Plütonun Aslan burcunda olduğunu görmekteyiz. Yabancı ülke ve kültürleri ayrıca fanatikliği simgeleyen Jüpiterin Aslan burcunda kötü konumda olmasından ötürü bu durumdan en çok Fransa'yı yöneten Hollande'ın olumsuz etkilendiği görülmekte. Aslında ABD Başkanın da (04.08.1961) Natal Güneşi, Merkürü ve Uranüsü Aslan burcunda bulunmakta ama şu anda Plütonu da Aslan burcunda olan Hollande kadar çok etki almamakta. ABD Başkanı OBAMA da Jüpiter Başak (12.08.2015) burcuna geçince Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerden, fanatik kişilerden yada hukuk ve yasalardan dini konulardan olumsuz etkiler alabilir. Çünkü değişim ve dönüşümlerini simgeleyen Natal Plütonu Başak burcunda olduğundan Tr Jüpiteri simgeleyen olaylara karşı daha dikkatli olması gerekebilir.
 
01 Aralık 2014 de yayınladığım 2015 Ocak ayı tahminlerinde Marsın Kova burcunda kötü konumda oluşu yüzünden İranın nükleer çalışmaları yada Işid saldırıları gündemden düşmeyebilir demiştik gerçekten de Fransa'da yapılan terör saldırısı Ocak ayına damgasını vurdu. Bu arada İran değil ama Suriye'nin de gizli gizli nükleer çalışmalar yaptığı Der Spiegel gazetesi tarafından ifşa edildi.  ( http://blog.milliyet.com.tr/2015-tahminleri-ozet--agustos-ayinda-kaos-/Blog/?BlogNo=481533 )

Şimdi de Venüs Kova burcunda ve kötü konumda olduğundan özgürlükçü kişi ve gruplar sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Yada bir takım teknolojik konular da sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Belki ülkenin gündemindeki tapeler de 21 ve 22 Ocak günlerinde sosyal ve siyasi konulardan nasibini alabilir.

21 ve 22 Ocak günleri Kova, Aslan ve Koç burçlarını sembolize eden kişi ve olaylar olumsuz etkiler alabilirler. Ülke ve dünya genelinde özgürlükçü kişi ve gruplar, teknolojik ve bilimsel konular, geleceğe yönelik plan ve projeler, nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni girişim ve başlangıçlar olumsuz etkiler alabilirler. Kişisel olarak da Natal gezegenleri Kova burcundan kişilerin Güneş, Ay, Merkür ve Venüsü simgeleyen kişi ve olaylara, Natal gezegenleri Aslan burcundan kişilerin Jüpiteri simgeleyen kişi ve olaylara, Natal gezegenleri Koç burcundan kişilerin Uranüsü simgeleyen kişi ve olaylara dikkat etmeleri gerekebilir. Ayrıca astrolojik evlerimizden hangisi Kova, Aslan ve Koç burcuna denk düşüyorsa o konularda da dikkatli olmamız gerekebilir.

21 ve 22 Ocak günlerinde Güneşi sembolize eden nüfuzlu kişiler, liderler, Merkürü simgeleyen her türlü iletişim (konuşma, yazışma, vs), her türlü hizmet, Ay.ı simgeleyen vatani konular da özgürlükçü kişi ve grupları, teknolojik konuları olumsuz etkileyebilir. Liderlerde, gençlerde, Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs), her türlü iletişimde, her türlü hizmette, vatani konularda huzursuzluklar ve aykırılıklar olabilir. Bu durum asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir.

22 ve 23 Ocak günleri Güneş Kova burcunda Jüpiterin de körüklemesiyle -3 katsayısına kadar düşecek. Güneşin simgelediği nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde huzursuzluklar olabilir. Buna neden olacak şey de Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler, yüksek öğrenimle ilgili konular olabilir. Bu durumdan yine Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, teknolojik konular ve geleceğe dair plan ve projeler olumsuz etkilenebilir. Örneğin olası mantıklı kombinasyonları göz önüne alırsak hukuk ve yasalar liderleri olumsuz etkileyebilir. Liderler de teknolojik konuları yada özgürlükçü kişi ve grupları olumsuz etkileyebilir. Yüksek öğrenimle ilgili veya dini ve felsefi konular yada yabancı ülke ve kültürler gençleri olumsuz etkileyebilir. Gençler de özgürlükçü kişi ve grupları olumsuz etkileyebilir. Yabancı ülke ve kültürler spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz etkileyebilir. Spekülatif konular da geleceğe dair plan ve projeleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen 23 Ocak Cuma günü Neptün +17 katsayısıyla Ay ve Marsın desteğiyle süper bir konumda olacak. Bu durumdan Balık burcunu simgeleyen kişi ve olaylar, Natal gezegenleri Balık burcunda olanlar ve astrolojik haritamızda hangi evimiz Balık burcundaysa o konular olumlu etkiler alabilirler. Ülke genelinde Balık burcunu simgeleyen Büyük Kurum ve Kuruluşlar (Kamu yada Özel şirketler), hayır kurumları, vakıflar Ay.ı simgeleyen vatani konulardan, Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden olumlu etkiler alabilirler. Büyük kurum ve kuruluşlar içinde insani konularda özverili yeni girişimler olabilir.

19 - 25 Ocak 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek gezegenler baz alınmıştır !


Olumsuz Transitler
Koç burcunu kötü etkileyen transit: 19, 21, 22, 23 Ocak Uranüs
19, 21, 22, 23 Ocak Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumsuz etkileyebilir. Özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda saldırılar, kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Uranüsü simgeleyen bu konulardaki saldırılar, kavga, tartışma ve zorlanmalar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde huzursuzluklar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlardan yada Kova burcunu simgeleyen arkadaş ve tanıdıklardan, özgürlükçü kişi ve gruplardan, plan ve projelerden, teknolojik konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Uranüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Aslan burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz etkileyebilir. Yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda gurur, kibir, egoistlik ve baskınlık olabilir. Jüpiteri simgeleyen bu konulardaki gurur, kibir, egoistlik ve baskınlık yüzünden nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) savurganlık, ziyankarlık, abartı, fanatiklik ve sorumsuzluk olabilir. Kişisel olarak Güneşi Aslan burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlardan yada Yay burcunu simgeleyen uzun yolculuklardan, yabancı ülke, şehir ve kültürlerden (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalardan, yüksek öğrenimle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Jüpiter hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 20 Ocak Salı Güneş
20 Ocak Salı Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) olası bunalımlar, engel, yasak ve kısıtlamalar olabilir. Güneşi simgeleyen bu konulardaki olası bunalımlar, engel, yasak ve kısıtlamalar yüzünden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde egoistlikler, yetersizlikler olabilir. Kişisel olarak Güneşi Oğlak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan yada Aslan burcunu simgeleyen baba, çocuk, genç yada erkek kişilerden, nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, romantik ilişkilerden, hobi ve eğlencelerden, spekülatif konulardan (Borsa, altıni, döviz, vs) olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Güneş hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Kova burcunu kötü etkileyen transitler: 21, 22, 23, 24, 25 Ocak Güneş / 21 Ocak Çarşamba Ay / Bütün bir hafta Merkür / Bütün bir hafta Venüs
21, 22, 23, 24, 25 Ocak Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) huzursuzluklar, aykırılıklar olabilir. Güneşi simgeleyen bu konulardaki huzursuzluklar, aykırılıklar yüzünden özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda egoistlikler, yetersizlikler olabilir. Kişisel olarak Güneşi Kova burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan yada Aslan burcunu simgeleyen baba, çocuk, genç yada erkek kişilerden, nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, romantik ilişkilerden, hobi ve eğlencelerden, spekülatif konulardan (Borsa, altıni, döviz, vs) olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Güneş hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

21 Ocak Çarşamba Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda huzursuzluklar, aykırılıklar olabilir. Ay.ı simgeleyen bu konulardaki huzursuzluklar, aykırılıklar yüzünden özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda güvensizlikler, güvenlikle ilgili problemler ve verimsizlikler olabilir. Kişisel olarak Güneşi Kova burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlardan yada Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, anne, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim, güvenlik ve vatani konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Ay hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Bütün bir hafta Merkürü simgeleyen her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, her türlü hizmet (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, komşu ülkeler Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz etkileyebilir. Her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde huzursuzluklar, aykırılıklar olabilir. Merkürü simgeleyen bu konulardaki huzursuzluklar, aykırılıklar yüzünden özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda kurnazlıklar, hilekarlıklar ve iletişim problemleri olabilir. Kişisel olarak Güneşi Kova burcunda olanlar Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlardan yada İkizler ve Başak burcunu simgeleyen her türlü iletişimden (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), yakın çevreden (kardeş, akraba, komşu), ticari konulardan, günlük işlerden, her türlü hizmetten (ulaşım, eğitim, sağlık), iş arkadaşlarından, çalışanlardan, ev hayvanlarıyla ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Merkür hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Bütün bir hafta Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz etkileyebilir. Para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda huzursuzluklar, aykırılıklar olabilir. Venüsü simgeleyen bu konulardaki huzursuzluklar, aykırılıklar yüzünden özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda talepkarlıklar, kararsızlıklar ve yavaşlama olabilir. Kişisel olarak Güneşi Kova burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan yada Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen mal-mülk, para konularından, ikili ilişkilerden (ortaklık, evlilik), sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Venüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.
 

Olumlu Transitler
Koç burcunu iyi etkileyen transit: 25 Ocak Pazar Ay
25 Ocak Pazar Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumlu yönde etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. Ay.ı simgeleyen bu konulardaki yeni girişim ve başlangıçlar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde güvenlik ve üretim artabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlardan yada Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, anne, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim, güvenlik ve vatani konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Ay hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Yay burcunu iyi etkileyen transit: 20, 22, 24 Ocak Satürn
20, 22, 24 Ocak Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde bir genişleme, başarı ve cömertlik olabilir. Satürnü simgeleyen bu konulardaki genişleme, başarı ve cömertlik yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda disiplin, tedbir ve çalışmalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlardan yada Oğlak burcunu simgeleyen sosyal statü, iş, meslek ve kariyerle ilgili konulardan, Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Satürn hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Balık burcunu iyi etkileyen transitler: 23, 25 Ocak Mars / 19, 21, 22, 23, 24 Ocak Neptün
23, 25 Ocak Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumlu yönde etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde insanlık yararına, özverili ve idealist çalışmalar olabilir. Marsı simgeleyen bu konulardaki insanlık yararına, özverili ve idealist çalışmalar yüzünden Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletlerde, hayırsever kişi ve gruplarda, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalarda yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan yada Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıç ve girişimlerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Mars hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

19, 21, 22, 23, 24 Ocak Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar Balık burcunu simgeleyen başka kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumlu yönde etkileyebilir. Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletlerde, hayırsever kişi ve gruplarda, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalarda idealist çalışmalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlardan yada Balık burcunu simgeleyen artistik (resim, müzik, sinema, vs) ve yaratıcı kişilerden yada çalışmalardan, hayırsever kişilerden, vakıflardan, büyük kurum ve kuruluşlardan (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, üniversiteler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), her gün kullanılan ilaç yada alınan besinlerden olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Neptün hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
05 ve 11 Ocak günleri arasında hem Jüpiterin hem de Marsın kötü konumda olacağını söylemiştik. Gerçekten de;

06 Ocak Sultanahmet'te intihar saldırısı: 1 polis şehit. (Marsın Kova burcunda kötü konumda olmasına örnek olay. Marsın Kovada kötü konumda oluşu asker, polis ve güvenlik birimlerinin huzursuz oluşuna işaret etmekte.) (Ocak 2015 burç) (2015 haftalık burç) (http://www.milliyet.com.tr/sultanahmet-meydani-nda-patlama--gundem-1995013/)

07 Ocak Fransa'nın başkenti Paris'te yayınlanan ve yaptığı Hz. Muhammed karikatürüyle büyük tepki çeken "Charlie Hebdo" dergisine saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si polis 11 kişi hayatını kaybetti. (Hem Marsın Kova burcunda hem de Jüpiterin Aslan burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Kova burcu özgürlükçü kişi ve grupları Mars ise saldırıları simgeler. Jüpiter hem din ve felsefi konuları, yabancı ülke ve kültürleri hem de mizahi konuları simgeler. Jüpiterin Aslan burcunda kötü konumda oluşu mizahi konulara yönelik fanatiklik olabileceğine işaret etmekte. Saldırıya uğrayan dergi bir mizah dergisi ve özellikle dini konularda mizahlar yapmakta.) (haftalık astroloji) (Ocak 2015) (http://www.milliyet.com.tr/fransa-da-sok-saldiri-10-olu/dunya/detay/1995384/default.htm)

10 ve 11 Ocak Başbakan Paris'teki yürüyüşe katılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın çağrısı üzerine mizah dergisine yönelik kanlı baskını protesto etmek için 11 Ocakta Paris'te düzenlenecek birlik yürüyüşüne katılacak. (Uranüsün Koç burcunda süper konumda oluşuna örnek olay. Uranüsün Koç burcunda süper konumda olması özgürlükçü kişi ve grupların yeni girişim ve başlangıçlarda bulunacağına işaret etmekte.) (Ocak astroloji) (http://www.milliyet.com.tr/basbakan-davutoglu-fransa-ya/siyaset/detay/1996728/default.htm)

10 Ocak Suriye’nin gizli nükleer santralini Der Spiegel ortaya çıkardı. Almanya'nın önde gelen dergilerinden Der Spiegel, Suriye'nin gizlice nükleer santral inşaa ettiğini ileri sürdü. (Uranüsün Koç burcunda süper konumda ve Marsın Kova burcunda kötü konumda olmasına örnek olay. Kova burcu ve Uranüs nükleer çalışmaları simgelemekte.) (2015 Ocak burç) (http://sozcu.com.tr/2015/dunya/suriyenin-gizli-nukleer-santralini-der-spiegel-ortaya-cikardi-705867/)
Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 19 - 25 Ocak haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (11.eve dikkat, 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pazar(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 1.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Jüpiter 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 9.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 10.evde Salı(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 11.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 11.evde Çrş(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Venüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 12.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 12.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Boğa (10.eve dikkat, 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 8.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 9.evde Salı(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 10.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 10.evde Çrş(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Venüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 11.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 11.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 12.evde Pazar(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 12.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
 
Yükselen İkizler (9.eve dikkat, 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 7.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 8.evde Salı(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 9.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 9.evde Çrş(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 10.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 10.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 11.evde Pazar(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 11.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen Yengeç (8.eve dikkat, 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 6.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 7.evde Salı(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 8.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 8.evde Çrş(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 9.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 9.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 10.evde Pazar(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 10.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Aslan (7.eve dikkat, 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 5.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 6.evde Salı(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 7.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 7.evde Çrş(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 8.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 8.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 9.evde Pazar(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 9.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen Başak (6.eve dikkat, 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 4.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 5.evde Salı(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 6.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 6.evde Çrş(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 7.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 7.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 8.evde Pazar(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 8.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen Terazi (5.eve dikkat, 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 3.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 4.evde Salı(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 5.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 5.evde Çrş(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 6.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 6.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 7.evde Pazar(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 7.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Akrep (4.eve dikkat, 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 2.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 3.evde Salı(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 4.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 4.evde Çrş(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 5.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 5.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 6.evde Pazar(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 6.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Yay (3.eve dikkat, 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 2.evde Salı(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 3.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 3.evde Çrş(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 4.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 4.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 5.evde Pazar(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 5.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (2.eve dikkat, 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Salı(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 2.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 2.evde Çrş(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 3.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 3.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 4.evde Pazar(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 4.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 12.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Yükselen Kova (1.eve dikkat, 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 1.evde Çrş(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Mars 2.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 2.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 3.evde Pazar(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 3.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 11.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 12.evde Salı(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Yükselen Balık (12.eve dikkat, 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Mars 1.evde Cuma(+5), Pazar(+10) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumlu etki yada olumlu enerji. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Marsı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Neptün 1.evde Pzt(+11), Çrş(+9), Prş(+9), Cuma(+17), Cts(+13) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumlu etki yada yaratıcılık, özveriyle çalışma. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Neptünü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Ay 2.evde Pazar(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Uranüs 2.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Uranüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Jüpiter 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Jüpiteri temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Satürn 10.evde Salı(+5), Prş(+5), Cts(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumlu etki yada çalışkanlık. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Satürnü temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Güneş 11.evde Salı(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Güneş 12.evde Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Güneşi temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Ay 12.evde Çrş(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Ay.ı temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
Merkür 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-2), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada sinirlilik, iletişimsizlik. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Merkürü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  
 
Venüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-3), Prş(-2), Cuma(-2), Cts(-2), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Venüsü temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 
 
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!