11 - 17 Ağustos 2014 Haftalık burç astroloji : 11 Ağustos Güneş Aslan.da süper !

Güneş bütün bir hafta Aslan burcunda süper konumda ama 11 Ağustos Pazartesi yani Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ertesi günü daha da süper parlayacak. Bu durumdan Aslan burcunu sembolize eden şeyler karlı çıkmakta. Seçimler deyince akla Aslan burcunda olan (14 Ağustos 2001) AKP gelmekte. Doğrusunu söylemek gerekirse bu seçimlerden sonra AKP Aslan burcunu simgelediğinden bu hafta için olumlu etkiler almakta. Belki de Cumhurbaşkanlığı seçimleri ilk turda Başbakan Erdoğan'ın ve AKP'nin lehine sonuçlanır. Seçimler 2.tura kalsa bile Güneş Aslan burcunda süper bir konumda olduğundan AKP'nin lehine şeyler olacağı astrolojik açıdan ihtimal dahilinde.

Güneşin Aslan burcundaki bu süper durumuna Merkür ve Jüpiter de destek vermekte. Merkür iletişim (yazışma, konuşma, bilgi, belge, vs) ve ticari konuları simgelerken Jüpiter de hukuk ve yasaları, yabancı ülke, şehir ve kültürleri (kürt, alevi, Irak, İran, vs.) simgelemektedir.

12 Ağustos Salı günü ise Plüton Mars ve Satürünün desteğiyle süper bir konuma geçiyor. Plüton değişim ve dönüşümleri simgelediğinden Oğlak burcu da Başkan, patron ve otorite konumundakileri, yönetici kademesini simgelediğinden ülkenin yönetim kademelerinde değişim ve dönüşümlere işaret etmekte. Bu duruma Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri yada bir takım girişim veya başlangıçlar ve yine Satürnü simgeleyen bir takım patron ve otorite sahibi kişiler destek vermekte.

12 Ağustosda Venüs de Aslan burcuna geçiyor. 14 Ağustos Perşembe günü ise haftanın en olumsuz günü olabilir. Bu günde Venüs Aslan.da, Ay ve Uranüs Koç.da, Plüto Oğlak.da Mars Akrep.de kötü konumda bulunacak. Bu günde Aslan burcunu simgeleyen şeyler (Nüfuzlu kişiler, spekülatif konular, borsa, altın, döviz, vs), Koç burcunu simgeleyen şeyler (Asker, polis, güvenlik birimleri, girişim ve başlangıçlar), Oğlak burcunu simgeleyen şeyler (Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler) ve Akrep burcunu simgeleyen şeyler (gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, değişim ve dönüşümler) olumsuz etkiler alabilirler.

11 - 17 Ağustos 2014 Haftalık burç astroloji detay;

Olumsuz Transitler
Koç burcunu kötü etkileyen transitler : 14, 15 Ağustos Ay / Bütün bir hafta Uranüs
14, 15 Ağustos günleri Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği gibi konularda öfke, saldırganlık ve zorlanmalar olabilir. Üretimle ilgili konularda da zorlanmalar olabilir. Bilhassa vatani konulardaki öfke ve zorlanmalar asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz etkileyebilir.
Bütün bir hafta Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişiler öfkeli olmaya devam edebilirler. Bir takım saldırı planları, silahları asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz etmeye devam edebilir. Yeni başlangıç ve girişimlerde de teknolojik konulardan yada plan ve projelerden kaynaklı huzursuzluklar olabilir.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transit : 11 Ağustos Pazartesi Venüs
11 Ağustos Pazartesi Venüsü simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda dalgalanmalar olabilir. Gerçi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ertesi günü olduğundan bu günde siyasi konularda dalgalanmalar normal sayılabilir. Bu durum Yengeç burcunu simgeleyen vatani konuları yada üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir.

Aslan burcunu kötü etkileyen transit : 12, 14, 15 Ağustos Venüs
12, 14, 15 Ağustos günleri Venüs bu sefer Aslan burcuna geçtiğinden para konuları, sosyal ve siyasi konular Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, spekülatif konuları olumsuz yönde etkileyebilir. Ancak Aslan burcunu simgeleyen şeyler Güneş.den olumlu etkiler aldığından Venüsün verdiği olumsuzluk pek fazla hissedilmeyebilinir.

Bu günlerde Venüs Aslan burcunda kötü konumda olduğundan para konularında, sosyal yada siyasi konularda ego, gurur, kibir ve egoistlik baş gösterebilir.

Başak burcunu kötü etkileyen transit : 17 Ağustos Merkür
17 Ağustos Pazar günü Merkürü simgeleyen iletişim, hizmet ve sağlık sektörü ile ticari konularda dik kafalılık, iletişimsizlik, hile ve kurnazlık olabilir. İletişimle ilgili (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge) konular, ticari konular yada işçi ve çalışanlarla ilgili konular yine Başak burcunu simgeleyen işçi ve çalışanları olumsuz etkileyebilir. Örneğin bir takım samimiyetsiz, kurnaz fikirler işçi ve çalışanları, ticari konuları olumsuz etkileyebilir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 14, 17 Ağustos Mars
14, 17 Ağustos günleri Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde yıkıcı olaylar, olumsuz değişim ve dönüşümler olabilir. Bu durumdan gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, yada barajlar, vs) olumsuz olarak etkilenebilir. Bu arada yer altındaki fay hatlarında Marsın verdiği enerjiyle depremler de olmaya devam edebilir. Marsın Akrep burcuna geçmesiyle zaten Satürn de AKrep burcundaydı yer altındaki fay hatlarının her zamankinden daha fazla hareketlendiği görülmekte.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : 14 Ağustos Perşembe Plüto
14 Ağustos Perşembe günü Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar, aksilikler oluşabilir. Bu durumdan Başkan, patron ve otorite sahipleri olumsuz etkilenebilir. 14 Ağustos zaten haftanın en olumsuz günü olma özelliğine sahiptir.
Güneş 2 <-> Aslan (Güneş) 7 (Güneşin katsayısı artmakta)
Merkür 2 -> Aslan
Venüs 0 -> Aslan
Jüpiter 2 -> Aslan

Ay -2 -> Koç (Mars)
Uranüs -2 -> Koç (Mars) -1 -> Akrep (Plüto) -2 <-> Oğlak (Satürn) 0 (Satürn ve Plüton eksiye kaymakta)

Nüfuzlu kişilerin, spekülatif konuların (Başka nüfuzlu kişilerin, bilgi, belge, konuşma gibi iletişimle ilgili konuların, sosyal ve siyasi konuların, hukuki konuların, yabancı ülke ve kültürlerin desteğiyle) katsayısı artarken, Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerin, Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerin, bankacılık konularının, yer altı ve üstü kaynakların katsayısı düşmekte. Ay.ı simgeleyen vatansever kişilerin, Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişilerin öfkeli oluşu Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerindeki bu olumsuzluk Mars Akrep burcunda olduğundan gizli saklı işlere yansıyabilir. Bu durum da yine Başkan, patron ve otorite konumundaki kişileri olumsuz olarak etkileyebilir.

Olumlu Transitler
Aslan burcunu iyi etkileyen transit : 11, 13, 14, 15 Ağustos Güneş (Merkür ve Jüpiterin desteğiyle)
11, 13, 14, 15 Ağustos günleri Güneş Aslan burcunda Merkür ve Jüpiterin de desteğiyle süper bir konumda olduğundan Aslan burcunu simgeleyen şeyler (nüfuzlu kişiler, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), lider konumundaki kişiler, gençler ve gençliği ilgilendiren konular) yine Aslan burcunun yöneticisi olan Güneşden olumlu etkiler almakta. Bu konularda canlılık, liderlik, cömertlik, yeni organizasyonlar ve yapıcılık olabilir. Örneğin nüfuzlu kişiler ve lider konumundaki kişiler her zamankinden daha cömert olabilir. Gençliği ilgilendiren konularda yeni organizasyonlar olabilir. Spekülatif konularda bir canlılık olabilir. Bu duruma iletişim ve ticari konuları simgeleyen Merkürün, hukuk ve yasaları, yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs) simgeleyen Jüpiterin destek verdiği görülüyor.

Akrep burcunu iyi etkileyen transitler : 11, 12, 13 Ağustos Mars / 17 Ağustos Pazar Satürn
11, 12, 13 Ağustos günleri Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde olumlu değişim ve dönüşümler yada ıslah çabaları görülebilinir. Bu durumdan gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları olumlu bir şekilde etkilenebilir. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda yeni başlangıç ve girişimler de olabilir.
17 Ağustos Pazar günü her ne kadar Mars Akrep burcunda kötü konumda olsa da Başkan, patron ve otorite konumundakileri simgeleyen Satürn iyi bir konumda olduğundan gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar Başkan, patron ve otorite konumundakilerden olumlu etkiler almaktalar. Bu günde Başkan, patron ve otorite sahipleri ıslah edici, keskin ve nüfuz edici olabilirler.

Oğlak burcunu iyi etkileyen transit : 12, 17 Ağustos Plüto
12, 17 Ağustos günleri Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda disiplin, tedbir ve azim olabilir. Bu durumdan Başkan, patorn ve otorite sahipleri olumlu etkilenebilir. 17 Ağustos Pazar gününe denk gelse de gerçekten çok ilginç bir gün olabilir. Bu günde Mars Akrep.de kötü konumda olsa da (Asker, polis ve güvenlik birimleri gizli saklı işleri olumsuz etkilemekte), Satürnün Akrep.de iyi konumda oluşu ve Plütonun da Oğlak.da iyi olması gizli saklı işlerle Başkan, patron ve otorite sahiplerinin birbirlerini olumlu olarak etkiledikleri görülmekte.
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
30 Temmuz Kağıthane Nurtepe'de seçim çalışması yapan HDP'li grup ile Halk Cephesi üyeleri arasında kavga çıktı. (Uranüsün Koç burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.)
(http://www.milliyet.com.tr/istanbul-da-demirtas-gerginligi/siyaset/detay/1918606/default.htm)

30 Temmuz BARTIN’ın Amasra İlçesi’nde Richter ölçeğine göre, 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli paniğe neden oldu. (Satürn ve Marsın Akrep burcunda oluşu ve Akrep.in yöneticisi Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/amasra-da-bayram-sabahi-korkutan-gundem-1918583/)

31 Temmuz Obama’dan Netanyahu’ya ateşkes azarı! ABD Başkanı Obama’nın pazar akşamı Netanyahu’yu operasyonu bitirmesi için azarladığı ortaya çıktı. (Bu olay da Venüsün Yengeç burcunda kötü konumda oluşuna örnek sayılır. Venüs bu olayda hem İsraili hem de diplomatik siyasi ilişkileri simgelemekte.) (http://www.milliyet.com.tr/obama-dan-netanyahu-ya-ateskes/dunya/detay/1918931/default.htm?ShowPageSkin=1)

31 Temmuz İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara Güney Amerika ülkelerinden tepkiler gelmeye devam etti. (Bu durum İsraili simgeleyen Boğa burcunun yöneticisi Venüsün Yengeç.de kötü konumda oluşuna örnek sayılır.) (http://sozcu.com.tr/2014/dunya/bolivya-israili-terorist-devlet-ilan-etti-567497/)

31 Temmuz Murat Göğebakan hayatını kaybetti. Bir süredir kan kanseri olan Murat Göğebakan hastanede yaşamını yitirdi. (Bu günlerde bir çok sanatçıyı ard arda kaybetmemiz gerçekten çok üzücü. Murat Göğebakan 09.10.1968 Adana doğumlu ama saatini bilemediğimizden 12:00pm aldığımızda haritasında 31.07.2014 tarihi itibariyle kötü etkiler alan gezegenleri Terazi.deki Güneş, Merkür ve Uranüs, AKrep.deki Venüs olduğu görülmekte. Bu günde transitler açısından baktığımızda Venüs Yengeç.de, Uranüs Koç.da, Plüto Oğlak burcunda kötü konumdaydı. Yaptığım tespitler sonucu sağlık sadece 6.evle sınırlı değil. Her gezegenin simgelediği bir hastalık mevcut. Örneğin Güneş kalp, Merkür solunum sistemi, Venüs boyun, boğaz, damarlar, böbrekler ve en önemlisi bu örnekte Murat Göğebakan kan kanseri olduğundan Uranüsün kan dolaşımını simgelemesi olmaktadır. Natal Plütonun Başakta olması Başak burcunun hizmet ve sağlık kuruluşlarını simgelemesi ve Murat Göğebakanın hastanede bakım altındayken ölmesi de çok ilginçtir. Kendisine Allah'dan rahmet eylesin. Huzur içinde uyusun !) (http://www.milliyet.com.tr/murat-gogebakan-hayatini-kaybetti-gundem-1918951/)

01 Ağustos Demirtaş'ın konvoyuna tüfekli saldırı (28 - 03 Ağustos 2014 Ağustos burç yorumlarımızda Uranüsün Koç burcunda kötü konumda olmasından ötürü özgürlükçü bir takım grup ve kişilerin öfkeli olabileceğini belirtmiştik.) (http://www.odatv.com/n.php?n=demirtasin-konvoyuna-tufekli-saldiri-0108141200)

01 Ağustos Bir kaç gündür süren otobüs kazaları. (28 - 03 Ağustos 2014 burç yorumlarımızda teknolojik konuları simgeleyen Uranüsün uzunca bir süredir kötü konumda olacağını söylemiştik ancak 29 Temmuzdan itibaren Uranüsün katsayısı iyice düştü. Bu otobüs kazalarında temel nedenin fren tutmama, kalitesiz yağ kullanımı, kalitesiz yedek parça kullanımı gibi teknolojik konulardan kaynaklı olduğu görülmekte. Bence yeni çıkan akıllı cep telefonları da otobüslerin fren sistemine zarar veriyor olabilir. Yoksa bu kadar tesadüf ve dikkatsizliğin bir araya gelmesi olası değil. Ayrıca sadece otobüs kazaları değil uçak kazaları da olmakta ama uçaklarda teknolojik aletlerin bakım ve onarımı daha ciddi yapıldığından fazla gündeme gelmemekte. Örneğin Diyarbakır.da da bir uçağın motoru arızalanmıştır. http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-da-korku-dolu-anlar--gundem-1919800/) (http://www.milliyet.com.tr/dehset-gaza-basti-gundem-1919812/)

01 Ağustos ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Hamas'ın esir aldığı askerin serbest bırakılması için Türkiye'den acil yardım istedi. (28 - 03 Ağustos astroloji yorumlarımızda 02 Ağustosun ayın en olumsuz günü olabileceğini ve bu günden önce ve sonrası yani 03 Ağustos için Yengeç burcunu simgeleyen Amerikanın Akrep burcu olan Filistin barışı için harekete geçebileceğini ve Akrep burcu olan Türkiye'ye önemli roller düşebileceğini belirtmiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/abd-turkiye-den-acil-yardim-gundem-1919713/)

28 - 03 Ağustos 2014 haftalık astroloji yorumlarımızda 02 Ağustos günü için Ağustos ayının en kötü günü demiştik gerçekten de bu günde Ay.ın Terazi.de (-3), Venüsün Yengeç.de (-3), Uranüsün Koç.da (-3), Plütonun Oğlak.da (-1) kötü konumda olmasından ötürü bilhassa Ay ve Venüsün birbirlerini olumsuz etkilemesinden dolayı Ay.ı sembolize eden vatani konular Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konuları olumsuz etkilediği gözlendi. Bütün dünyada vatani konularda ve siyasi konularda gerginlik söz konusuydu. İsrail ile Filistin savaşı, Işıd ile Irak Kürt yönetimi savaşı, Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı seçimleri çekişmesi, Ukrayna'da iç karışıklık, Amerika'da Filistin - İsrail savaşı yüzünden siyasi gerginlik, Suriye'de iç savaş, Azerbaycan - Ermeni gerginliği. Ay ve Venüs çekişmesi tüm dünya ülkelerinin vatani ve siyasi konularını olumsuz etkiledi. Ayrıca yer altı ve üstü kaynakları simgeleyen Plütonun ve ani değişimleri simgeleyen Uranüsün kötü konumda oluşu doğa olaylarını da etkiledi. 02 Ağustos günü İstanbul'un göbeğinde aniden bastıran yağmur ve fırtına neticesinde ilk kez hortum oluştu. Yer altındaki hareketlilik de fay hatlarında Antalya'da ufak çapta depremlere yol açtı.

02 Ağustos İstanbul’un göbeğinde hortum dehşeti! (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/istanbulda-hortum-dehseti-569100/)

02 Ağustos Antalya'nın Manavgat ilçesinde Richter Ölçeğini göre, 3,5 ile 3,1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. (http://sozcu.com.tr/2014/genel/antalyada-deprem-6-568939/)

02 Ağustos Galatasaray'ın sabah saatlerinde yapılan antrenmanı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişindeki kapıya sıkışarak ağır yaralanan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu vefat etti. (Bu talihsiz olay Uranüsün kafa ve başı simgeleyen Koç burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay sayılabilir. Bu korkunç kazada ölen Erken Koyuncu'ya Allah'dan rahmet dileriz. Demek ki kötü konumdaki Uranüs ve Plüton transitleri bu kişinin Natal gezegenlerini kötü bir şekilde etkilemiş. Erkan Koyuncunun 37 yaşında olduğunu ve 1977 doğumlu olduğunu bilmekteyiz. Yani Natal Plütonu Terazi burcunda bulunmakta. Belki de doğum tarihi Plütonun 1977.de retro olduğu Şubat ve Haziran ayları arasındaydı. 02 Ağustos günü Terazinin yöneticisi Venüs de -3 katsayısıyla Ağustos ayının en düşük katsayısına sahipti. Natal PLütonun Terazi burcunda oluşu ölüm şeklinin nasılını belirlediğinden bu sorunun cevabının sosyal konularla ilgili olduğu çıkıyor. Zaten bu kişinin öldüğü yer de Florya'daki spor tesisleri.) (http://spor.bugun.com.tr/aci-haber-geldi-haberi/1209565)

02 Ağustos Eboladan ölenlerin sayısı 729'a yükseldi. (Uranüs bilimsel gelişmeleri de simgeler ama Koç burcunda kötü konumda olduğundan bilimsel konularda zarar verici şeylerin de keşfedileceğini belirtebilir. Koç burcu ateşi ve ateşli hastalıkları da simgelediğinden ortaya çıkan bu ebola virüsünün belki de labratuvar ortamında daha da öldürücü hale getirlidiğine işaret edebilir. Yani biyolojik bir silah yanlışlıkla yayılmış olabilir.) (http://www.milliyet.com.tr/eboladan-olenlerin-sayisi-729-a/dunya/detay/1920087/default.htm)

02 Ağustos Bir villada anne ve oğlu ölü bulundu. Cinayetin oğul Ahmet Bedrettin Şentürk tarafından işlendiği ve bir süredir bu kişinin Tanrıyla konuşturduğu iddia edilen DMT maddesiyle ilgili deneyler yaptığı. Öldüklerinde yerde bir Kuranı Kerim bulunduğu. Ölen oğulun Kimyayla ilgili bir üniversiteyi kazandığı ifade edilmektedir. (Cinayeti işleyen Ahmet Bedrettin Şentürkün doğum tarihini tam olarak bilmiyoruz ama 17 yaşında olduğu bilindiğinden 1997 yılında doğmuş olabileceğini buluyoruz. 1997 yılında ölüm şekli hakkında ip ucu veren Natal Plütonun Yay burcunda ve Retro olduğu görülmekte. Yay burcunun simgelediği en belirgen şey ise din, inanç ve felsefedir. Bu kişinin de öldüğünde yerde Kuranı Kerim olması ve Tanrıyla konuşturduğuna inanılan DMT maddesi hakkında araştırma yapması ölüm nedeni hakkında biraz bilgi vermektedir. Belkide Natal Plütonu ölüm anneyi ve aileyi etkilediğinden 4.evindeydi. Tabiki sadece Natal Plütonun Yay.da olması bu kişinin sadece Yay burcunu simgeleyen şeyler yüzünden öleceğini belirtmez hangi evde olduğu aldığı olumlu yada olumsuz açılar da rol oynar. Önümüzdeki gelecek yıllara baktığımızda Plütonun 23 Mart 2023 yılından itibaren Kova burcuna geçeceğini görmekteyiz. Yani tam 9 yıl sonra doğacak çocuklar 15 - 20 yaşlarına geldiklerinde yani günümüzden 20 ile 30 yıl sonra Kova burcunu simgeleyen bilimsel çalışmalardan, genetiğiyle oynanmış şeyler yüzünden, teknolojik konulardan, aksaklıklardan, uzay çalışmalarından, labartuvar ortamında geliştirilmiş tehlikeli virüslerden, yada Kova burcu özgürlüğü ve insani konuları da simgelediğinden devrimci ve aykırı gruplar adına ölme olasılıkları yüksek olacak.)(http://www.takvim.com.tr/Guncel/2014/08/03/esrarengiz-cesetler)

03 Ağustos YALOVA’da Richter ölçeğine göre 3.6 ve 3.1 büyüklüğünde iki deprem kaydedildi. (Plütonun kötü konumda oluşu ve Mars ile Satürnün Akrep burucunda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/yalova-da-deprem-gundem-1920353/)

03 Ağustos Çin’de 6,5 büyüklüğünde deprem: 367 ölü. (Plütonun kötü konumda oluşu ve Mars ile Satürnün Akrep burucunda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/cin-de-deprem-150-olu/dunya/detay/1920382/default.htm)

04 Ağustos Yalova gece yarısı 4 büyüklüğünde depremle sallandı. (Marsın Akrep burcuna geçmesiyle depremlerin sıklığında daha da bir artış kaydedildi.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/yalovada-deprem-2-570005/)

04 Ağustos TBMM'de MHP ve Ak Parti milletvekilleri birbirine girdi. (Sosyal ve siyasi konuları simgeleyem Venüsün Yengeç burcunda kötü konumda olması ve Uranüsün.de Koç burcunda kötü konumda oluşu.) (http://www.milliyet.com.tr/tbmm-de-mhp-ve-ak-parti/siyaset/detay/1920815/default.htm)

04 Ağustos Seçim öncesi Başbakan erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yeni bir ses kaydı yayınlandı. (04 - 10 Ağustos 2014 burç yorumlarımızda Başbakan Erdoğanın 4.evinde Yengeç burcunda kötü konumda bulunan Venüs transitinin bulunduğunu bunun da ev ve ailesiyle ilgili para konularındaki dalgalanmalara yol açtığını Transit Ay.ın da kariyer evi olan 10.evinde olduğundan bu durumun kariyerini etkilemeye çalıştığını ve Natal Venüsünün Balık burcunda olduğundan bu durumun vakıf gibi Büyük kurum ve kuruluşlardan kaynaklandığını yazmıştık.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/bakan-avcidan-ses-kaydi-aciklamasi-570520/)

05 AĞustos 'Paralel yapı' operasyonunda 2. dalga. İstanbul'da Sabah saatlerinde polislere yönelik operasyon düzenlendi. (04 - 10 Ağustos 2014 burç yorumlarımızda 04, 05, 06, 07, 08 ve 09 Ağustos günleri Uranüs Koç burcunda kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimlerinde huzursuzluk olabileceğini yazmıştık.) (http://www.milliyet.com.tr/paralel-yapi-operasyonunda-2-dalga-gundem-1921104/)

Yükselen Burçlara göre Yorum
Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 11 - 17 Ağustos haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !


Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç

 
Ay 1.evde Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

 
Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 4.evde Pzt kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 5.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 5.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 8.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 8.evde Prş, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 8.evde Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 10.evde Salı, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Yükselen Boğa 


 
Venüs 3.evde Pzt kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 4.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 4.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 7.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 7.evde Prş, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 7.evde Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 9.evde Salı, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)


Plüto 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 12.evde Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Yükselen İkizler


 
 
Venüs 2.evde Pzt kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 3.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 3.evde Salı, Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 6.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 6.evde Prş, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 6.evde Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 8.evde Salı, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 11.evde Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Yükselen Yengeç


 
 
Venüs 1.evde Pzt kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 2.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 2.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 5.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 5.evde Prş, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 5.evde Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 7.evde Salı, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 10.evde Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Yükselen Aslan


 
 
Güneş 1.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 1.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 2.evde Pazar kötü :Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 4.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 4.evde Prş, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 4.evde Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 6.evde Salı, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 9.evde Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 12.evde Pzt kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Yükselen Başak


 
 
Merkür 1.evde Pazar kötü :Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 3.evde Pzt, Salı, Çrş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 3.evde Prş, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 3.evde Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 5.evde Salı, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 8.evde Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 11.evde Pzt kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 12.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 12.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Yükselen Terazi 


 
 
Mars 2.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 2.evde Prş, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 2.evde Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)


Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 4.evde Salı, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 7.evde Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 10.evde Pzt kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 11.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 11.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 12.evde Pazar kötü :Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Yükselen Akrep


  Mars 1.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 1.evde Prş, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 1.evde Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 3.evde Salı, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 6.evde Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 9.evde Pzt kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 10.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 10.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 11.evde Pazar kötü :Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Yükselen Yay


 
 
Plüto 2.evde Salı, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 5.evde Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 8.evde Pzt kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 9.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 9.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 10.evde Pazar kötü :Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 12.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 12.evde Prş, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 12.evde Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Yükselen Oğlak
 
 
Plüto 1.evde Salı, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.


 
Ay 4.evde Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 7.evde Pzt kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 8.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 8.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 9.evde Pazar kötü :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 11.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 11.evde Prş, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 11.evde Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Yükselen Balık


 
 
Ay 3.evde Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.


 
Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.


 
Venüs 6.evde Pzt kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Güneş 7.evde Pzt, Çrş, Prş, Cuma süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler. 


 
Venüs 7.evde Salı, Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.


 
Merkür 8.evde Pazar kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.


 
Mars 10.evde Pzt, Salı, Çrş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aktif, insiyatifli, kendini ortaya koyan, enerjik, ateşli, hevesli, önde giden, cesur, maceracı, öncü, bağımsız, ihtiraslı, rekabetçi, ikna edici, girişimci kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Mars 10.evde Prş, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.


 
Satürn 10.evde Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)


 
Plüto 12.evde Salı, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Plüto 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.)

Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.
 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!