09 - 15 Aralık : Kritik bir hafta !


02 - 08 Aralık haftası için;

-Jüpiter Yengeç burcunda yaklaşık bütün bir hafta kötü konumda olacağından vatani konularda fanatiklik olabilir demiştik gerçekten de 02 Aralık Pazartesi günü Marmara Üniversitesi'nde eylem yapan bir öğrenci, dev Türk bayrağı açarak okula girmek istedi. (http://gundem.milliyet.com.tr/universitede-arbede-/gundem/detay/1801312/default.htm)

- 02 Aralık Pazartesi günü için Merkür Akrep burcunda süper bir konumda olacağından iletişim, hizmet, sağlık, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda reform niteliğinde yenilikler, eskimiş değerlerin dönüştürülmesiyle ilgili işler olabilir demiştik gerçekten de bu günde Bakanlar KUrulu Toplantısı yapıldı ve bir çok yeni karar alındı. Bunlardan biri de yine eğitim ve öğretimle ilgili olan Dershanelerle ilgiliydi. Bu olay da Merkürün Akrep burcunda iyi konumda olmasına bir örnektir. Çünkü Merkür eğitim ve öğretimi de simgelemektedir. (http://siyaset.milliyet.com.tr/bakanlar-kurulu-toplantisi-sona/siyaset/detay/1801374/default.htm)

Bu haftaya genel bakış;

Başka astrologlar bana kızacak ama bu hafta gerçekten kritik bir hafta olarak gözüküyor. Haftanın tek olumlu günü 09 Aralık Pazartesi sayılabilir çünkü bu günde Ay BAlık burcunda ve Jüpiter de Yengeç burcunda kayda değer derecede iyi bir konumda. Ancak sonraki günler maalesef çok kritik gözüküyor.

Jüpiter ----------> Yengeç (AY) -----------> Balık

Yabancı ülke        Vatani konular,               Büyük Kurum

ve kültürler,         Ülke güvenliği                 ve Kuruluşlar

Hukuk ve yasalar,  

Yüksek öğretim

Haftanın en kritik günleri ise 11 Aralık Çarşamba (AY ve Uranüs Koç.da, Venüs ve Plüto Oğlak.da, Mars Terazi.de, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de, Neptün Balık.da kötü konumda) ve 12 Aralık Perşembe (Ay ve Uranüs Koç.da, Merkür Yay.da, Venüs ve Plüto Oğlak.da, Mars Terazi.de, Jüpiter Yengeç.de, Satürn Akrep.de kötü konumda) günleridir. Hele 12 Aralık Perşembe günü saldırganlık ve agresifliğin sembolü Mars -4 katsayısı ile diğer gezegenlere taş çıkartabilir. Marsı bu kadar agresif hale getiren ise kötü konumdaki Ay (vatani konular) ve Uranüsün (Özgürlükçü ve hümanist gruplar) etkisidir.

11 Aralık

Jüpiter -> Yengeç (Ay) -> Koç (MArs) -> Terazi (Venüs) -> Oğlak (Satürn) -> Akrep (Plüto)

                        Uranüs ---> Koç (Mars)                  Plüto ----> Oğlak (Satürn)

12 Aralık

Merkür -> Yay (Jüpiter) -> Yengeç (Ay) -> Koç (MArs) -> Terazi (Venüs) -> Oğlak (Satürn) -> Akrep (Plüto)

                                                    Uranüs ---> Koç (Mars)                    Plüto ----> Oğlak (Satürn)

Gezegenleri tek tek inceleyecek olursak;

9 Aralık Pazartesi günü AY Balık burcunda iyi bir konumda olduğundan vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda yaratıcı, idealist ve insancıl olunabilecek bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Özel ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarda, Hastane, hapishane, vs.; Hayırsever Kurumlarda) üretken ve uyumlu olunabilinir. Bu arada artistik konularla uğraşanların (resim, müzik, sinema, vs.) da son derece üretken olabilecekleri bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde insani ve özverili çalışmalar yapılabilinir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar vatani konulardan, güvenlikle ilgili yada üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler almakta.

9 Aralık günü ayrıca Yengeç burcundaki Jüpiter de Güneş ve Merkür.den olumlu destek alarak süper bir konuma geçiyor. Bu yüzden vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular yada üretimle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, bazı yabancı ülkeler, vs.), hukuk ve yasalardan olumlu etkiler alabilir. Bu olumlu etkiye Güneş (Nüfuzlu ve çevrelerince tanınmış kişiler, lider konumundaki kişiler) ve Merkür (fikir, yazı ve konuşmalar) de destek vermekte. Örneğin, bir takım liderlerin, fikir, yazı ve konuşmaların desteğiyle yabancı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan vatani konulara, üretimle ilgili yada ülke güvenliğiyle ilgili konulara olumlu etkiler gelebilir. Bu günde vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular ve üretimle ilgili konularda bolluk, bereket, zenginlik, genişleme, başarı, refah ve iyimserlik gelebilir. Yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konularda da bir üretkenlik olabilir.

Ancak Jüpiterin Yengeç burcundaki bu iyiliği fazla uzun sürmeyebilir çünkü 9 Aralıkdan sonra bütün bir hafta Jüpiter Yengeç burcunda kötü konuma geçiyor. Bu yüzden vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular yada üretimle ilgili konular yabancı ülke ve kültürlerden (kürt, alevi, bazı yabancı ülkeler, vs.), hukuk ve yasalardan olumsuz etkiler alabilir. Her ne kadar bu olumsuz etkiye Güneş (Nüfuzlu ve çevrelerince tanınmış kişiler, lider konumundaki kişiler) ve Merkür (fikir, yazı ve konuşmalar) engel olmaya çalışsa da 15 Aralık Pazar günü Güneş ve Merkürün de Yay burcunda kötü konumda olması Jüpiterin kötü konumdaki etkisini arttırıyor. Örneğin bir takım liderlerden, fikir, yazı ve konuşmalardan negatif etkilenen yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar vatani konulara, üretimle ilgili yada ülke güvenliğiyle ilgili konulara olumsuz etki yapabilirler. Bu günde vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular ve üretimle ilgili konularda sorumsuzluk, kabalık, patavatsızlık, fanatiklik ve savurganlık olabilir. Yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konularda da güvensizlik ve uyumsuzluk söz konusu olabilir.

10 Aralık Salı günü AY Balık burcunda kötü bir konumda olduğundan vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda aldatıcı, dikkatsiz ve düşüncesiz olunabilecek bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlarda (Özel ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarda, Hastane, hapishane, vs.; Hayırsever Kurumlarda) verimsiz ve uyumsuz olunabilinir. Bu arada artistik konularla uğraşanların (resim, müzik, sinema, vs.) da son derece verimsiz olabilecekleri bir gün. Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde bulanık olaylar ve karışıklıklar olabilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar vatani konulardan, güvenlikle ilgili yada üretimle ilgili konulardan olumsuz etkiler almakta.

Merkür Yay burcunda 12, 13, 14 ve 15 Aralık günleri kötü konumda olduğundan yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular iletişimle ilgili konulardan, fikir, yazı ve konuşmalardan, öğretimle ilgili konulardan, hizmet ve sağlık sektöründen, işçi ve çalışanlardan kötü etkiler alabilirler. Yabancı ülke ve kültürlerle, hukuk ve yasalarla, yüksek öğrenimle ilgili konularda iletişimsizlik, kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir. İletişimle ilgili, fikir, yazı ve konuşmalarda, eleştirilerde, öğretimle ilgili konularda, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda, hizmet ve sağlık sektörüyle ilgili konularda sorumsuzluklar, savurganlıklar, fanatiklikler olabilir.

Bir süredir sosyal ve siyasi skandallara neden olan Venüs bu hafta da Oğlak burcunda 9, 11, 12, 13, 14 Aralık günleri kötü konumda olacağından bu tür olayların yarattığı dalgalar yada yeni skandallar çıkmaya devam edebilir. Yani para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bu günlerde kötü niyetli, aşırı maddeci ve kısıtlayıcı olunabilinir. Para konularında, sosyal, siyasi ve diplomatik konularda engeller, kısıtlamalar, aksilikler ve bunalımlar da olabilir. Başkan, patron ve otorite sahipleri de bu günlerde daha talepkar, kendi isteklerine düşkün ve manipülatif olabilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri para konularından, sosyal, siyasi ve diplomatik konulardan da kötü etkilenebilirler.

Bir süredir iyi konumda olan Mars da bu hafta Terazi burcunda kötü konuma geçiyor. Özellikle 11, 12, 13, 14, 15 Aralık günleri kötü konumda olduğundan sosyal, siyasi ve diplomatik konularda öfke, zorlanma, düşüncesizlikler, saldırılar, kavgalar ve hoşgörüsüzlükler olabilir. Sosyal, siyasi ve diplomatik konular yada kişiler yeni başlangıçlardan, bir takım asker, polis ve güvenlik birimlerinden, bir takım konulara öncülük eden kişilerden, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişilerden kötü etkilenebilirler. Bir takım asker, polis ve güvenlik birimleri, bir takım konulara öncülük edenler, yeni başlangıçlar yapanlar, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler bu günlerde daha çok kendi isteklerine düşkün, talepkar ve manipülatif olabilirler. Yeni başlangıçlarda da kararsızlıklar olabilir.  

Uranüs bu hafta da Koç burcunda 11, 12, 13, 14 ve 15 Aralık günleri kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleri bu günlerde huzursuz olabilirler. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde ve yapılacak yeni başlangıçlarda ani değişimler meydana gelebilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri bir takım özgürlükçü ve hümanist kişilerden, teknolojik konulardan yada silahlardan, aykırı grup ve organizasyonlardan, bir takım plan ve projelerden kötü etkilenebilirler. Özgürlükçü ve hümanist kişiler bu günlerde daha çok öfkeli, saldırgan yada kavgacı olabilirler. Bir takım grup ve organizasyonlar içinde kavgalar olabilir. Teknolojik konularda, plan ve projelerde de zorlanmalar yaşanabilir.

Neptün Balık burcunda 9, 10 ve 11 Aralık günleri kötü konumda olduğundan Büyük Kurum ve Kuruluşlar içinde (Özel yada Kamu Kurum ve Kuruluşları, Hayırsever Kurum ve Kuruluşlar, hastaneler, hapishaneler) bulanık ve kimin yaptığı bilinmeyen, anlaşılmaz olaylar, aldanma ve aldatılmalar, karışıklıklar, dalgınlık ve dikkatsizlikler olabilir. Artistik konularla uğraşanlar (resim, müzik, sinema, vs.), hayırsever ve insani konularla uğraşan kişiler bu günlerde aldanabilir yada aldatılabilirler. Bu kişilerin bu günlerde çıkabilecek karışıklıklara karşı daha dikkatli olmaları gerekebilir. Özverili olurken aldatılmalara karşı önlem almanız gerekebilir. Büyük Kurum ve Kuruluşlar yine başka Büyük Kurum ve Kuruluşlardan zarar görebilirler. Bu günlerde psikolojisi bozuk insanların neden olduğu olaylarda da artışlar olabilir. Bağımlılık yaratan maddelerden olan uyuşturucuyla ilgili konularda artışlar ve baskınlar olabilir. Bu günlerde her türlü zehirlenmelere de dikkat etmek gerekebilir (İlaç, yemek, alkol, uyuşturucu, soba, gaz, vs.).  

Plüto ise bu hafta da 10, 11, 12, 13, 14 ve 15 Aralık günleri kötü konumda olmaya devam edecek. Bu yüzden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bir takım yeniliklerden, eskimiş değerlerin değişmesinden ve dönüşmesinden, bankacılık konularından, gizli saklı işlerden ve bunları yapanlardan kötü yönde etkilenebilirler. Bu günlerde Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler daha katı, sahiplenici ve manipülatif olabilirler. Bir takım konularda yıkıcı kararlar alabilirler. Bu günlerde yapılacak yeniliklerde, bankacılık konularında, yer üstü ve altındaki kaynaklarda aksilikler, engeller, kısıtlamalar, yasaklar, gecikmeler ve bunalımlar olabilir. Ayrıca gizli saklı işlerde ve bunları yapanlarda da aksilikler, engeller ve bunalımlar olabilir. Bu hafta da yeraltında ve üstünde yıkıcı olaylarda artışlar olabilir. Örneğin depremlerde yada yer üstündeki yıkıcı etkiye sahip olaylarda artışlar olabilir. 

Satürn de bütün bir hafta Akrep burcunda kötü konumda olmaya devam edecek. Bu yüzden gizli saklı işler ve bu işleri yapanlar ile Başkan, patron ve otorite sahipleri birbirlerini karşılıklı olarak kötü yönde etkileyebilirler. Ayrıca reform niteliğindeki yeniliklerle, bankacılık işlemleri de patron ve otorite sahiplerini olumsuz yönde etkilerken patron ve otorite sahipleri de reform niteliğindeki yenilikleri, bankacılık işlemlerini kötü yönde etkileyebilirler. Bu hafta Başkan, patron ve otorite sahipleri bir takım olumsuz yeniliklere de sebep olabilirler.

Ay Koç burcunda 11 ve 12 Aralık günleri kötü konumda olduğundan asker, polis ve güvenlik birimleriyle, yeni başlangıçlar vatani konulardan, güvenlik ve üretimle ilgili konulardan kötü etkiler alabilirler. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde verimlilik düşebilir. Yeni başlangıçlarda da güvensizlikler oluşabilir. Vatani konularda, güvenlik ve üretimle ilgili konularda zorlanmalar, öfke, kavga ve şiddet görülebilinir.

Güneş ise Yay burcunda 15 Aralık Pazar günü kötü konumda olduğundan yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs.), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular nüfuzlu kişilerden, liderlerden, spekülatif konulardan (Borsa, altın, döviz, vs.) kötü etkilenebilir. Bu günde yabancı ülke ve kültürlerin egoist ve baskın olabilecekleri bir olabilir. Hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konularda onur ve gurur meselesi olabilir. Nüfuzlu kişiler ve liderler bu günde sorumsuz ve abartılı olabilirler. Spekülatif konularda da (Borsa, altın, döviz, vs.) zarar ve ziyan yaşanabilir (Bilhassa 16 Aralık Pazartesi günü için).      

11 ve 12 Aralık günleri haftanın en yoğun ve kritik günleri sayılır. Bilhassa öfke ve şiddetin sembolü Marsın Terazi burcunda en kötü olduğu gün olan 12 Aralık günü olaylar olumsuz iletişim, fikir, yazı ve konuşmalarla başlayıp en sonunda yenilikleri, değişim ve dönüşümleri, bankacılık konularını, yer üstü ve yer altı kaynaklarını, gizli saklı işler ve bunları yapanları olumsuz etkileyecek şekilde sonuçlanabilir. Bu arada Başkan, patron ve otorite sahipleri de bu olumsuz etkilerden nasiplerini alabilirler. 12 Aralık günü için Olayları sıralarsak sorumsuzca yapılan fikir, yazı ve konuşmalar yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda güvensizliğe ve üretimde verimliliğin düşmesine neden olabilir. Bu olaylar vatani konularda öfke ve kavgalara yol açabilir. Güvenlikle ilgili konularda da zorlanmalar olabilir. Bu arada özgürlükçü ve hümanist gruplarda da öfke ve saldırganlıklar artabilir. Bu olumsuz olaylar sosyal, siyasi ve diplomatik konularda bunalımlara yol açabilir. Bu bunalımlar yüzünden de Başkan, patron ve otorite sahipleri daha katı, manipülatif olabilirler ve yıkıcı kararlar alabilirler. Bu arada karşılıklı Satürn ve Plüton etkileşiminden Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işler yapanlarla karşılıklı olumsuz bir etkileşim içine girebilirler.

12 Aralık

Merkür -> Yay (Jüpiter) -> Yengeç (Ay) -> Koç (MArs) -> Terazi (Vens) -> Oğlak (Satrn) -> Akrep (Plüto)

                                                     Uranüs ---> Koç (Mars)               Plüto ----> Oğlak (Satürn)
Devamı ve Burcunuz için tıklayın...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!